2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selamlar kızlar
ne zamandır giremiyodum siteye,2 akşamdır geçmişi okuyorum,maşallah muhabbete:)
bi sorun yok kimsede çok şükür,biz de bebişimle iyiyiz,
pazartesi ayrıntılı ultrasonumuz var,kendi drumuz organlarına bakmıştı,cd sordum o vermiyomuş,aynı hastanede daha iyi makinesi olan bi dr var,
ona yönlendirdi,hem orda kalbi daha ii görünür dedi

kilo konusuna hiç girmiyorum çünkü ben zaten 1,5 aydır filan beli lastikli pantolonlar yada hamile pantolonu giyyorum:)
geçen 1 tane daha aldım:)
bugünde üst olarak bişeler aldım,bi ara eklerim inşallah resimleri
ben bu arada farkettim ki hamile kalmadan önce içime çekiyomuş göbeğimi:)
hamile kaldığımı öğrendiğimde saldım:)benim bebek üstteki şişkinliğin altında yatıyo,herkes mide kısmını seviyo bebek die ama orda değil ben biliyom:)
birde bugün oğluma da ciciler aldık,ama o kadar yorulmuşumki,poşetten çıkaramadım bile hiçbirini

bu ara sınavlar var bizde,çok yoğun oluyo,zaten yorgunluk had safhada,öğretmen odası 1 kat aşağıda,ona bile asansörle inesim geliyo,
ama utanıyom walla:)
gece yarısı uyanmayacağımı bilsem akşam 8de uyurum,ama yok wcye git,yok su iç,derken sürekli uyanıyorum,eskisi gibi kolayda dalamıyorum uykuya(
aşımı da ocak ayı içinde yaptırıcam ben öle çağırdılar sağlık ocağından,bizimkiler doğuma yakın yapıyomuş,nedenini bilmiyom
dönemin bitmesine de 9 hafta kaldı:)))))
herkese sağlıklı günler dilerim..

(belki giremezsem o güne kadar)bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım şimdiden:))

Son düzenleme:
Selam ,

Detaylı ultrason ile ilgili yaptığım araştırmalar sonucunda önemli olan noktaları tespit ettim ve buna göre Afiyet Hastanesinden 200 TL karşılığında randevu aldım.
Salı günü gideceğim inşallah tecrübelerimi aktarırım ve tüm anne adayları için de ben de hayırlı haberle dönerim.

Önemli noktalar

Konun uzmanı doktorlar ile yapılması yani Perinatoloji uzmanı olması daha iyi. Zaten genel de bunların ücreti daha yüksek oluyor. Bunun dışında kadın doğumcular ve radyaloglar da yapıyor.

2 boyutlu olması doktorun bebek ile ilgili gözlemi yapması için yeterliymiş. 3 boyut ve dört boyut daha çok anne babanın bebeği daha net görebilmesi için kullanılıyormuş

Hamilelikte Ayrıntılı Ultrason - Detaylı Ultrason - İkinci Düzey Ultrason - ANKARA - Prof Dr Özgür Deren - Prof. Dr Özgür Deren - ANKARA

En az 10 yerden fiyat ve bilgi aldım tıp merkezi ve hastaneleri aradım anadolu yakasında.

120-400 arasında fiyatlar aldım. En uygun fiyat ile perinatoloji uzmanı olduğu için ve haftama uygun güne randevu verebildiği için de afiyet hastanesinden randevu aldım .
Doktorun ismi ipek di sanırım ama soyadı kesin arıcıoğlu

Bir de arkadaşlar Göztepe eski SSK hastanesi şimdi medeniyet ünv hastanesinden Merdivenköy polikliniğinde gebelik kursu var. Ben gittim çok memnun kaldım iki tane uzman hemşire çok güzel eğitimler ve bilgiler veriyor. Perşembe günleri 10- 13 arası 4 hafta sürüyor bizim kurs bitti. Önümüzdeki hafta yeniden başlayacak. Hem bilgileniyorsunuz hem de tüm sorularınıza cevap veriyorlar imkanı olan arkadaşların yararlanmasını tavsiye ederim Ücretsiz. Hastaneye başvurabilirsiniz.

çok sevindim canım yaaa gözün aydın darısı bizim kuzularımızın başına

Anadolu yakası Delta Hastanesi doktorum perinatolog ve detaylı usg 70 tl

kızımız fırfırlısına kavuşmuş maşallah, çocukken çok önemli oluyo böyle şeyler, bizde ilkokula giderken halamın kızının önlüğünün etek kısmı kloştu,dönünce nasıl güzel havalanır yusyuvarlak olurdu çok kıskanırdık, çocukluk işte

ohhh maşallah laternacım, Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

bu saat oldu ama umutegeden bi haber yok, inşallah o da hayırlı haberleri almıştır.

nazcım çok güzel uzun uzun yazmışsın eline koluna sağlık, maşallah oğluna, iyice yerleşsin güzel güzel büyüsün inşallah

tükürük meselesini bilmiyordumm, söylemen iyi oldu, bizim spermler niye heba oldu diyodum bende, ölmüşler meğerse,
kıyamam ben onlara, bi dahakine heba etmeyiz inşallah

Maşallah efemize
Cok şükür canım ya haber geldi varan 1
Rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallah ...
Darısı gireceklerin(bende bende)basına ...

ne güzel gözün aydın.inş bundan sonrada oğluşunun güzel haberlerini alırız:)

Canım ya cok güldüm :))) kiloyu rahatça al bundan gayrı
Benim metabolizma cok hızlı yerken eriyor :))) ben gece bile uyanır yerim.ablam cok sinir olur,su icsem kilo oluyo bende sen ne bicimsin diye :))
Onceden o kadar zayıf değil normaldim.ah bu kocalar kaynanalar yeyip erittiler beni
iyi akşamlar bayanlar, herkes dinlenmede sanırım. biz de oğluşumla yemeğimizi yedik çizgifilm seyrediyoruz. babamız daha gelmedi; bu akşam da görüşemeyeceğiz sanırım
Ah canım benim bizde 2 aydır babamıza hasretiz.
Diğer bebisin olsun sana nasil yarenlik ederler,tabi bir baba kadar değil .
Bilmem ki geçecek mı bugünler

Son düzenleme:

off kilolar bende çok hızlı kilo alıyorum demekki decavit kilo yapıyor banada,balık hiç ağzıma sürdüğüm yok zorlada olsa başlayacaktım bende bu hafta omeğa yoksa bende boşuna zorlamıyayım kendimi:)bu kontrolümde ben sorayım bunları doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…