Ben de bu cumartesi gideceğim, bizim hastanede yokmuş. Doktor bir yerin adını verdi, randevu aldım ben de bugün ama fiyat sormak aklıma gelmedi hiç.
Yarın arayıp fiyatlarını öğreneyim bir de, kazıklanmayalım durduk yere.
ayrıntı ultrason sorulmuş epey fiyat;ben 120 tl çektirdim....45 dk. sürdü baktık da baktık...bi de fotoğrafını verdi ..zaten özeldeki dr. un ult.4 boyutlu o da veriyor resmini ..
ayrıntı ultrason sorulmuş epey fiyat;ben 120 tl çektirdim....45 dk. sürdü baktık da baktık...bi de fotoğrafını verdi ..zaten özeldeki dr. un ult.4 boyutlu o da veriyor resmini ..
Çok farklı fiyatlar var sor mutlaka
selammmm
Allaha çok şükür detaylıdan oğlumun sağlıklı haberlerleri ile döndüm
her bir şeyi tastamam vaktinde oluşmuş yavrumun
darısı sizlerin başına inşallah ,Allah bana yeğenlerimin hepsinden sağlıklı haberleri almayı nasip etsin inşallah
umutege tatlım sen de dönünce yaz hemen
Anadolu yakası Delta Hastanesi doktorum perinatolog ve detaylı usg 70 tlSelam ,
Detaylı ultrason ile ilgili yaptığım araştırmalar sonucunda önemli olan noktaları tespit ettim ve buna göre Afiyet Hastanesinden 200 TL karşılığında randevu aldım.
Salı günü gideceğim inşallah tecrübelerimi aktarırım ve tüm anne adayları için de ben de hayırlı haberle dönerim.
Önemli noktalar
Konun uzmanı doktorlar ile yapılması yani Perinatoloji uzmanı olması daha iyi. Zaten genel de bunların ücreti daha yüksek oluyor. Bunun dışında kadın doğumcular ve radyaloglar da yapıyor.
2 boyutlu olması doktorun bebek ile ilgili gözlemi yapması için yeterliymiş. 3 boyut ve dört boyut daha çok anne babanın bebeği daha net görebilmesi için kullanılıyormuş
Hamilelikte Ayrıntılı Ultrason - Detaylı Ultrason - İkinci Düzey Ultrason - ANKARA - Prof Dr Özgür Deren - Prof. Dr Özgür Deren - ANKARA
En az 10 yerden fiyat ve bilgi aldım tıp merkezi ve hastaneleri aradım anadolu yakasında.
120-400 arasında fiyatlar aldım. En uygun fiyat ile perinatoloji uzmanı olduğu için ve haftama uygun güne randevu verebildiği için de afiyet hastanesinden randevu aldım .
Doktorun ismi ipek di sanırım ama soyadı kesin arıcıoğlu
kızımız fırfırlısına kavuşmuş maşallah, çocukken çok önemli oluyo böyle şeyler, bizde ilkokula giderken halamın kızının önlüğünün etek kısmı kloştu,dönünce nasıl güzel havalanır yusyuvarlak olurdu çok kıskanırdık, çocukluk işteKızlar biz geldik.nihayet kızıma tullu mullu firfirli kurdeleli bir etek aldıkNe varsa yine lcw da var.
Eve geldik hemen giydi donüyor poposunu sallıyorhava buz bir kar eksik.
Kuaföre de gittim nihayet gözümün üstündeki kararti gittiO arada bizim kiz yine kuaförün makyaj standından allik sürdü yüzüne hatunlar oldu gülmekten.Öylece geldik eve.
Hepiniz iyisiniz inşallah
selammmm
darısı sizlerin başına inşallah ,Allah bana yeğenlerimin hepsinden sağlıklı haberleri almayı nasip etsin inşallah
Anadolu yakası Delta Hastanesi doktorum perinatolog ve detaylı usg 70 tl
orayı aramıştım ama bağlanamadı bir türlü telefon sonra tekrar aramadım. Yarın mutlaka tekrar ararım çok teşekkürler
rica ederim canım doktorum Hakan Gürbüz aklında olsun
ay kızlar sırtım yine ağrımaya başladı
selammmm
çok sağolun benim randevu aldığım doktor da petek arıoğlu şimdi tam olarak buldum. Hakan Gürbüz için de yarın sorar araştırır artık ona göre karar veririm.
ikinci düzey ultrasonu girdiniz mi siz.
Doktor Petek ARIOLU Web Sayfas
Kadın Sağlığı ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Petek Arıoğlu - UZMANTV
selammmm
Canım ya cok güldüm :))) kiloyu rahatça al bundan gayrıbana doktor 8 kilo hak tanıdı, 8 kilo hakkımı doldurmak için 8 kilo zayıfladım, artık rahat rahat 16 kilo mu alabilirim
maşallah sana
var mı bi formülü söyle bacım bizede, doğumdan sonra hemen verelim bizde
Ah canım benimiyi akşamlar bayanlar, herkes dinlenmede sanırım. biz de oğluşumla yemeğimizi yedik çizgifilm seyrediyoruz. babamız daha gelmedi; bu akşam da görüşemeyeceğiz sanırım
LAternacım, Sağlık dileğin için teşekkür ederim. Rabbim en hayırlısını verir inşallah...
Bende dün akşam servisten iner inmez gittim hastaneye, O kadar güzel muayene yaptı ki dr. Uzun uzun kızımı inceledi. Kendi dr.umda bir alalacele halde girip çıkıyoruz hep bir telaşı var yoğunluktan Hiçirsorununuz yok annesi merak etme dedi :) Herbirşeyciği iyiymiş yani, Ben ö.arası biraz yürüdüm o yüzden korktum dedim. Aksine artık eskide kaldı o hamile yatsın dinlensin hep muhabbetleri dedi:) Yürüyüş öneriyoruz tabi yorma kendini kötü birşey yapmamışsın dedi
Kızım hep içime doğru dönüktü , Bize dönmedi yüzünü :) Çok uğraştı dr .bekledik ama dönmedi ,eller kollar hep hareketli oynattığını izledik 2.taramadan sonra hiç bu kadar uzun izlememiştim kızımı
İyiki gitmişim şimdi o kadar rahatım ki , Bana hamile korsesi alabilirsin dedi eğer aşağı doğru baskı hissediyorsan dedi. içtiğim multivitamin vardı önceden onu kesmiştim kafama göre kilo aldırır diye Osteocare, Ona devam et iyi bir destekçi dedi.
Decavit aldırırsa kilo aldırır onuda günaşırı içiyorsun zaten dedi,
Balık yağı içmiyordum , Onu önerdi, Bizim denizlerden çıkan balıklarda omega yok dedi.Soğuk deniz balığı ye yiceksen dedi, Bende e ben niye gün aşırı zorla yiyorum ozamn dedim :) Protein dedi. O yüzden destek için yağa başlıcam
Bitkisel bir krem önerdi başla artık dedi Striacare ; tamamen bitkisel deid ama kakao badem o tarz yağ karışımlarıda yapabilirsin dedi , Ben z.yağı kullanıyorum.
Bol su iç , Eski Kaşar beyeaz peynir tüket ayran iç dedi.( Ben süt ve yoğurt nerdeyse hiç tüketmiyorum ) Dedi de dedi yani :)
4 kilo almışım 5 ay da iyiymiş ,
Başka aklıma gelen birşey yok önerdiği bunlar
Hastaneye bayıldım tabi hemen doğumu filan sordum ,Özel sigortam var aslında fiyatlarda çok uçuk değil ama benim hastanemle arasında fiyatta en az 1500 fark var ,
Bana düşen tutarda az olacak ama ..Ya başka bir komplikasyon olur ya doğumda diye düşündüm ek bir şeyler çıkarsa ...
Örn. En kötüsü Sezeryan olursa:4650 ( Tabi 2012 fiyatı bide özel sigorta için.Normalde 7800 müş.) Benim hastanem de :2670
Normal : 3600 Benim hastanem :1950
Bunlar 2013 fiyatı olacak en az %10 artar,
Sizler hiç sordunuz mu fiyatlar nedir, İstanbulda bir Erdem Hast. var orda okadr ucuz ki doğum, Arkadaşım bahsetti normal 600 Sezeryan 1000 yaklaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?