2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Evet gülüm aldık,kurtulduk.dun ona "gunes olunca gidip alacağız" demiştim.sabah bizle beraber 6 da kalkıyor ,yanına gitti abisinin diyor ki"abi annem bana üst alcak bak düneş oldu"duvarada yaslanmış ya icim koptu yavrum.esime dedim boyle boyle"fırsat vermeden aglamissindir umarım "diyor.beni taniyir
Kiz basım donmese ben hala donerim var mı öyle keyif :)) ayrica kızın olunca gor kutu kutu penseler,caya davet etmeler pasta yapmalar :))))) hayirlisiyla kucaklarımıza alırız inşallah canim
Tükürük Neydi ben geride kalmışım
Cocuk içn onlemse ilk bana di

voltajım bende 6 kilo almışım neden bu kadar yaa aslında çok fazla yiyemiyorumda decavit sanırım benim kilolarımın sebebi sen ne dersin canım

Bende bunda hiç balik yemedim hala burnumu tutuyorum
Kardesim bir dünya balik yağı,şurubu göndermiş mümkün değil almıyor icİm ki ben balığı cok severim(palamut hariç )

Hayatım baban nasil iyice mı,görebildin mı ?

voltajım bende 6 kilo almışım neden bu kadar yaa aslında çok fazla yiyemiyorumda decavit sanırım benim kilolarımın sebebi sen ne dersin canım

Evet canım vitamin yapıyor yalnız kalıcı olmayan kilo sislİk gibi dolgunluk gibi.
Hamileliğin son ayında kilo vermeye bile başlıyorsunuz :)
Neden yemiyorsun canım.ispanak,pirasa,yeşillik mis gibi bol bol ye hepsinden.mercimek,nohut ohh...salatalık ve domates pek yemiyorum artık kosele gibi olmuşlar.
ekmek yeme.(kepekli yiyebiliyorsan ye)
Tavukta yemiyorum ya daha kurbanın etkisi var bizde hala et

Son düzenleme:

Canım benim babamlarla evim karşı karşıya bu konuda şanslıyım ben bu yaşıma kadar hiç ayrılmadım çok şükür onlardan.Ancak babam istanbul çapa da tedavisine devam ediyor ama bugün döndüler çom şükür şuan iyi ama kesin sonuçu p.tesi öğreneceğiz,babam 6 yıl içinde çok önemli iki ameliyat geçirdi bunuda atlatıcak inş.Benim seyahat engelim olduğu için onlarla gidemedim bu yüzden de kendimi çok kötü hissettim

Haklısın,baba candir ya cok sansliymissin cidden,ayrılık zor.ben babami 1,5 yıldır görmüyorum babam buraya 1 kez geldi cok düşkün bana gittiğinde cok hastalandı.rahatsizligimda ne ben karşısına çıkabildim nede o beni gördü.hic aramadı bile :) 1 yildir seslerimizi bile duymadik :) resimlerimi cekip annem gostermis,bugun bile diyor pc de arka plan resmi sensin.moral veremezdi,konuşamaz babam bazı duygularını cok uçta yasar.gölgesi yeter ya.
Bende anneme gidemedim düşük riskim o zaman hala vardı.
Emin ol boyle evlatları varken kuş gibi kalkar altından.baba o , güçlüdür :)Allah basımızdan eksik etmesin...

Balık yeme demedi ama yanlış anlaşılmasın :))))) Protein için et balık tavuk tüketmek gerek ama tavuk yemiyorum et ve balık kalıyor geriye, Yani burdaki balıklardaki omega desteği olmayacağı için dışardan al demek istedi

Ben dün Norveç Uskumru aldım, Hem çok ucuz hem çok lezzetli hemde acaip yağlı bir balık.. Izgarada hiç yağ kullanmadan bile bir yağlandı ,Demek Omega bu dedim:)) Ama büyük marketlerden alın bu balığı , Balıkçılarda güvenmek zor olur. Dondurup getirildiği için pazarda kilerde ne zaman dondurulmuş çözülmüş tekrar mı dondurmuş şüphe

size gunaydin kizlar ben daha yeni yatacagim gece saat 1 burda :) cok yorucu bigun gun gecirdim. yuruyus yapalim derken nerdeyse kaybolacaktik ormanda neyse selamlar herkese

hayırlı cumalar herkese..

yagmurlu bir gün allahtan eşim götürecek işe hiç gidesim yok çünkübebişim ağzıma bi lokma atayım hissediyor mu ne kıpır kıpır yavrum benim ya sizinde öylemi?yoksa bizim kız çok mu hiperaktif olacak:18:

günaydın kızlar nazcım verdiğin bilgiler için saol kendini fazla yorma dikkat et yürüyüş konusunda benimde sıkıntım var sürekli oturuyorum malum havalar soğuk yürüyüş yapamıorum oğluşun kesinleşmiş şeker konusunda kafana takacak bişey olduğunu sanmıorum eğer istersen netten soru soracabileceğin doktor var kemal hükmen 24 saat içinde cevap yazıo onun adresinin verebilirim

laterne herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim ğaşamız iyi gelişior nasıldı renklimiydi cd verdimi anlatsana kuzum

Gunaydiiiinnnn...

Zaman nasil da hizla geciyor.. 22 haftalik olmusum bugun.. Ahhh birde hissetsem artik minigimi.. Bir ben mi kaldim geriye hissetmeyen..

Asi sonrasi gece az atesim cikti,kolumun uzerine yatamadim,gece bir iki kez esim sarilmak istedi aci ile ciglik attim.. Cok sukur sikinti cikartmadi.. Yeri hala dokununca sizliyor, bir de kolumu zorlayacak seylerr yapamiyorum.. asi olacaklar korkmaya gerek yokmus.. Ben pek tirsmistim :))))

Canım gözün aydın , Kan alıyorlar mı bu usgde de?

Bende geçen telefonla aradım sordum, Progestanı günaşırı yaptık 10 gün de bitiricez dedik. Bekleyelim bitmesini dedi. Ama biz yinede korkarız sanırım :))

Bende bu beklemekten çok sıkılıyorum orda. Şikayet bile etmiştim hastaneye 15.dk. bir randevu veriyorlar insnalara. Tabi dr.un yanına giren 15.dk çıkamıyor. Dolayısıyla birikme oluyor. .Ben bu arada bir kaçamak yaptım farklı bir hastaneye gittim. Okadar güzel ilgilendi ki dr. Detaylıca inceledirahat rahat ...Şeytan aklıma girmiyor değil ama karar veremiyorum değiştirsem mi hastaneyi?

Maalesef Henüz bizde kıpırtı bile yok

Ellerine sağlık ne güzel yazmışsın, ağrılarımız sızılarımız hepsi normalmiş Hadi canım doktor yanlış biliyordur

iyi haberlerine mutlu oldum canım, arabanız da hayırlı olsun, 15 gün oldu biz de değiştireli, kazasız belasız inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…