2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlarrrr
çok şükür iyi haberlerle geldim ben herşeyimiz iyi çıktırahim damarındaki sorun da geçmişşşş

geçmişe bakamadım daha laternında iyidir inşallah sonuçları

günaydınnn anneciklerimm günaydın bebeciklerim yine sabah oluyorrrr =) yaff çok uykum var bugün bide güzel uyumuşum ki hiç 7de kalkasım gelmiyordu ama kalktımm mecburiyetten =)öksürüğüm çok arttı bademcikciklerim de iltihap var beyaz beyaz üstleri hep kasınıyor öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyor canım çok acıyor ateşim yok ama içime ateş atmış gibi yanıyor yesim içesim yok ama yafrımm için yemem lazım bu neyddii lannn nerden çıktı bu giripp mikrobu pis mikropp defol vicudumdan hafta sonuda evi halletmem lazım annemi cağırayımda şeker böcüğüm yardım etsin az =) kızlar sabah göbüşümün fotosunu çekecektim sinir makinanın sarjı bitmiş=) hiç yok gibiydi bi güseldiki =)

günaydın kızlarrrr
çok şükür iyi haberlerle geldim ben herşeyimiz iyi çıktırahim damarındaki sorun da geçmişşşş

Ohh senden de haber geldi.. Cok sukur..

Cok seviniyorum yegenlerimin iyi olmalarina ve anneciklerinin mutlu huzurlu gelmelerine

Gecmis olsun canimm.. Aktardan zencefil ihlamur ve nar cicegi alip bi guzel cay yap kendine bu karisimdan.. Ohh miss bogazlara iyi gelir..
Cok sicak cok soguktan sakin. Ortasini ye ic. Disari cikarken bogazini sar. Tez zamanda iyiles insallah..

geçmiş olsunnnnn balımmmm allah bi daha yaşatmasın muck

sağol canım darısı başınıza inaşşallahhh
sanada geçmiş olsun dikkat et kendine ıhlamur falan içmeye çalış
resmide sonra bekliyoruzzzz

teşekkür edrrim canım allah hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin
bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalaım inşallahhhh

biz iyi haberden sonra yemeğe gittikgeç döndük evede o yüzden yazamadım kızlar kusura bakmayın merak etmişsiniz bizi çok teşekkür ederiz teyzeleri
allah hepinizin hep güzel hasberlerini almayı nasip etsin inşallahhh
oğlumuzun herşeyine baktı dr çok hareketliydi maşallah kendisideçikolata yemiştim zaten giderken...
eliyle gözünü ufaladı yaaa o kadar güzeldiki
cdsini ve birsürüde resim verdi bize
eve gelincede babannesine izlettik ağladı sevinçten oda
gözyaşlarımız hep mutluluktan olsun inşallahhhh

ahahha valla saten donuşa benziyordu normaldede hayatta giyemem ne tanga ne saten don kaşınırım kabarır ficudumm sexylik gider kabarık kızaarmış bir cilt çıkar =))eyi bende bakem o zaman ama daha miniş ya göbüşüm tutarmı ki =) hamile pantolonum var 2 dene 36beden düşüolar popomdan =) göbek ufacık tutmuyor normal pantolonlarımda rahatsız edio mecbur giyiniom eşofmanla gelebilsek keşkemm işe =) haha kuzu bende okudum normalmiş ama ben kocama sinirliydim onun üstüne attım senin yüsünden sinirden kanadı die =) vicdanını pıçakladım

günaydınnnn kızlar;kabızlık yaşıyorum bu ara dün gece karnım gerildi-kasıldı durdu çokkk korktum ...kabızlıktan yer kalmadı herhalde bebeğe dedik neyse ki sabah wc. işimi hallettim....aslında zolanmadan yapıyorum ama bağırsak kasları da bu aylarda gevşiyormuş yaaa o sebeple 4 gün sürüyü wc.çıkmak.....
bi de bugün yola çıkıcaz öğretmenler günü diye bi termal otel gezisi var-sıcak suya girmeyi de düşünmüyorum zaten Allah korusun...

günaydın kızlarrrr

Canım benim çok ama çok sevindim senin adına.
Darısı bizim başımıza inşallah.Yarında benim kontrolüm var kocişle birlikde gidicez.
Umarım herşey yolundadır.

Oy oy kuzum kıyamam çok geçmiş olsun.
Aman dikkat et kendine.Sıcak limonlu ıhlamur filan iç hem boğazını yumuşatır hemde ter attırır.
Hafta sonuda kendini çok yorma.Sabah benimde göbişim olmuyor sonra birden pırtlıyor baya büyüdü bizim oğlan:)

Oyy ya maşallah allahım nazarlardan saklasın.
İnsan bakmaya doyamaz ki.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.

günaydın güzel anneler..
umutegecim gözün aydın canım..mutlu mutlu haberler aldın doktorundan çok şükür..
darısı bizlere inşallah..
sabah çok sancım vardı işe gelirken ağladım ama şimdi geçti şükürler olsun..neydi o acaba :26:

zencefilim var ıhlamur nar çiçeğisisi acı olmaz mı aceba ne kadar ne kadar koyacağım peki

Bugun saat 10:00 da eğitime giricem tahminen çıkış öğle arasını bulucak.
Sonra yemek,yemekden sonra yine burdayım inşallah.
Erken geleyim bir bakınayım hemde haber vereyim dedim.

Geçmiş olsun canım tam olarak nerende sancı vardı?
Çok büyük ihtimalle rahim büyüdüğü içindir.
Sırt ağrısı,bel ağrısı,kasık ağrısı hepimiz yaşıyoruz dönem dönem.
Allahım yardımcımız olsun.

ami,n canım sağ yan boşluğumdan (ciğerimin altından) başlayan kasıklarıma kadar vuran bir sancı birde taş gibiydi..
amin canım amin..İnsan o an herşeyi düşünüyo..Allahım bizi korusun

günaydın kızlar;
ben bu sabah o kadar zor kalktım ki yataktan anlatamam. hala da ölüyorum uyku diye. dün gecemiz pek iyi geçmedi maalesef. oğluş yüzünden eşimle tartıştık biraz çok canım sıkkın. o da üzüldü ama benim için hiç bişey farketmiyor sonuçta kırılan kalbin tamiri yok .oğlumda ne kadar onun yanında tartışmasakta anladı sanki gerginlik olduğunu. gelip gelip bana sarıldı durdu kuzum benim.
üfff çok canım sıkkın hala hiç bişeyin tadı yok sanki bugün.

umutege ve laterna kontrollerinizin iyi geçmesine çok sevindim. bütün bebişlerimize maşallahhh

bebaaaamm allah kötü bişi vermesin sende aklına getirme belki gerneşti bebişcikk gece rahat uyuduysa sabah gerneşmiştir buda sana acı olarak dönüyor tabikisi =)

bizim duracell davşanıda büyümüş 230 grdı en son tosunumm ama bugünnn çığlık attım tartıda 1,5 kilo daha almışımm yaa =) anammm allahtan yanaklarım doldukça güzelleştiğimi söylüyorlar kociş başta olmak üzere =)

ami,n canım sağ yan boşluğumdan (ciğerimin altından) başlayan kasıklarıma kadar vuran bir sancı birde taş gibiydi..

Bir ara benimde vardı boşluğumda sancı.
Nefes almamı bile engelliyordu diyebilirim.
Doktoruma sormuşdum normal dedi.
Rahim genişliyor dedi.Birde benim rahmim darmış o nedenle göbişimde böyle önden önden gidiyor.
Aşağı doğru baskı yapıyormuş ondan da olabilirmiş.
Allahım korusun bizi.

canım geçmiş olsun benim de dün akşamdan beri sağ yanımda bi sancı var kramp gibi durup durup giriyor. gaz sancısına benzettim ama yeri de çok alakasız. sabahta bi kaç kere oldu şimdi yok gibi şükür. bu ağrılar sızılar hamileliğin en kötü tarafı maalesef. hele de mevsim üşütmeye çok münasip. benim ayaklarım üşüdü mü her yerim ağrımaya başlıyor. dikkat et üşütmemeye çalış. tekrar geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…