günaydın kızlarrrr
çok şükür iyi haberlerle geldim ben herşeyimiz iyi çıktırahim damarındaki sorun da geçmişşşş
geçmişe bakamadım daha laternında iyidir inşallah sonuçları
günaydın kızlarrrr
çok şükür iyi haberlerle geldim ben herşeyimiz iyi çıktırahim damarındaki sorun da geçmişşşş
günaydınnn anneciklerimm günaydın bebeciklerim yine sabah oluyorrrr =) yaff çok uykum var bugün bide güzel uyumuşum ki hiç 7de kalkasım gelmiyordu ama kalktımm mecburiyetten =)öksürüğüm çok arttı bademcikciklerim de iltihap var beyaz beyaz üstleri hep kasınıyor öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyor canım çok acıyor ateşim yok ama içime ateş atmış gibi yanıyor yesim içesim yok ama yafrımm için yemem lazım bu neyddii lannn nerden çıktı bu giripp mikrobu pis mikropp defol vicudumdan hafta sonuda evi halletmem lazım annemi cağırayımda şeker böcüğüm yardım etsin az =) kızlar sabah göbüşümün fotosunu çekecektim sinir makinanın sarjı bitmiş=) hiç yok gibiydi bi güseldiki =)
günaydınnn anneciklerimm günaydın bebeciklerim yine sabah oluyorrrr =) yaff çok uykum var bugün bide güzel uyumuşum ki hiç 7de kalkasım gelmiyordu ama kalktımm mecburiyetten =)öksürüğüm çok arttı bademcikciklerim de iltihap var beyaz beyaz üstleri hep kasınıyor öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyor canım çok acıyor ateşim yok ama içime ateş atmış gibi yanıyor yesim içesim yok ama yafrımm için yemem lazım bu neyddii lannn nerden çıktı bu giripp mikrobu pis mikropp defol vicudumdan hafta sonuda evi halletmem lazım annemi cağırayımda şeker böcüğüm yardım etsin az =) kızlar sabah göbüşümün fotosunu çekecektim sinir makinanın sarjı bitmiş=) hiç yok gibiydi bi güseldiki =)
geçmiş olsunnnnn balımmmm allah bi daha yaşatmasın muck
Ohh senden de haber geldi.. Cok sukur..
Cok seviniyorum yegenlerimin iyi olmalarina ve anneciklerinin mutlu huzurlu gelmelerine
Gecmis olsun canimm.. Aktardan zencefil ihlamur ve nar cicegi alip bi guzel cay yap kendine bu karisimdan.. Ohh miss bogazlara iyi gelir..
Cok sicak cok soguktan sakin. Ortasini ye ic. Disari cikarken bogazini sar. Tez zamanda iyiles insallah..
Ben de balık yedim, 2 haftadır yemiyordum neredeyse, doktor balık yağı içmediğim için haftada 3 kez yemelisin demişti, nerdeeeeeeeDonlar parlak değil kuzum, yumuşacık kumaşı, antibakteriyelmiymiş neymiş. Flaştaan öyle çıkmış. Seksi saten donuş değil yani hihihiii
Günaydın tatlım, geçmiş olsun. Normalmiş bu dönemde burun kanamaları diye biliyorum ben
günaydın kızlarrrr
biz iyi haberden sonra yemeğe gittikgeç döndük evede o yüzden yazamadım kızlar kusura bakmayın merak etmişsiniz bizi çok teşekkür ederiz teyzeleri
allah hepinizin hep güzel hasberlerini almayı nasip etsin inşallahhh
oğlumuzun herşeyine baktı dr çok hareketliydi maşallah kendisideçikolata yemiştim zaten giderken...
eliyle gözünü ufaladı yaaa o kadar güzeldiki
cdsini ve birsürüde resim verdi bize
eve gelincede babannesine izlettik ağladı sevinçten oda
gözyaşlarımız hep mutluluktan olsun inşallahhhh
Ohh senden de haber geldi.. Cok sukur..
Cok seviniyorum yegenlerimin iyi olmalarina ve anneciklerinin mutlu huzurlu gelmelerine
Gecmis olsun canimm.. Aktardan zencefil ihlamur ve nar cicegi alip bi guzel cay yap kendine bu karisimdan.. Ohh miss bogazlara iyi gelir..
Cok sicak cok soguktan sakin. Ortasini ye ic. Disari cikarken bogazini sar. Tez zamanda iyiles insallah..
günaydın güzel anneler..
umutegecim gözün aydın canım..mutlu mutlu haberler aldın doktorundan çok şükür..
darısı bizlere inşallah..
sabah çok sancım vardı işe gelirken ağladım ama şimdi geçti şükürler olsun..neydi o acaba :26:
Geçmiş olsun canım tam olarak nerende sancı vardı?
Çok büyük ihtimalle rahim büyüdüğü içindir.
Sırt ağrısı,bel ağrısı,kasık ağrısı hepimiz yaşıyoruz dönem dönem.
Allahım yardımcımız olsun.
günaydın kızlarrrr
günaydın güzel anneler..
umutegecim gözün aydın canım..mutlu mutlu haberler aldın doktorundan çok şükür..
darısı bizlere inşallah..
sabah çok sancım vardı işe gelirken ağladım ama şimdi geçti şükürler olsun..neydi o acaba :26:
Oy oy kuzum kıyamam çok geçmiş olsun.
Aman dikkat et kendine.Sıcak limonlu ıhlamur filan iç hem boğazını yumuşatır hemde ter attırır.
Hafta sonuda kendini çok yorma.Sabah benimde göbişim olmuyor sonra birden pırtlıyor baya büyüdü bizim oğlan:)
ami,n canım sağ yan boşluğumdan (ciğerimin altından) başlayan kasıklarıma kadar vuran bir sancı birde taş gibiydi..
amin canım amin..İnsan o an herşeyi düşünüyo..Allahım bizi korusun
ami,n canım sağ yan boşluğumdan (ciğerimin altından) başlayan kasıklarıma kadar vuran bir sancı birde taş gibiydi..
amin canım amin..İnsan o an herşeyi düşünüyo..Allahım bizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?