- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
Maşşallah oğluşuna, limonluparfe teyzesi yer onu :)
Kiz hanipeks sen benim fit , çıta gibi ficudumlan listeye girmeme niye güldün Mayıs doğumlu gaci
25 Ekim de doğacaktı oğlum ,sen tut 2 Kasım'da dog
Neysem Allah'tan ümit kesilmez
selammmm
Allaha çok şükür detaylıdan oğlumun sağlıklı haberlerleri ile döndüm
her bir şeyi tastamam vaktinde oluşmuş yavrumun
darısı sizlerin başına inşallah ,Allah bana yeğenlerimin hepsinden sağlıklı haberleri almayı nasip etsin inşallah
umutege tatlım sen de dönünce yaz hemen
teşekkür ederim canımCanım benim çok ama çok sevindim senin adına.
Darısı bizim başımıza inşallah.Yarında benim kontrolüm var kocişle birlikde gidicez.
Umarım herşey yolundadır.
Oy oy kuzum kıyamam çok geçmiş olsun.
Aman dikkat et kendine.Sıcak limonlu ıhlamur filan iç hem boğazını yumuşatır hemde ter attırır.
Hafta sonuda kendini çok yorma.Sabah benimde göbişim olmuyor sonra birden pırtlıyor baya büyüdü bizim oğlan:)
Oyy ya maşallah allahım nazarlardan saklasın.
İnsan bakmaya doyamaz ki.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
çok sağol canım darısı başınızagünaydın güzel anneler..
umutegecim gözün aydın canım..mutlu mutlu haberler aldın doktorundan çok şükür..
darısı bizlere inşallah..
sabah çok sancım vardı işe gelirken ağladım ama şimdi geçti şükürler olsun..neydi o acaba :26:
sağol canımgözün aydın canım çok sevindim
aminnnn inşallah canımgünaydın kızlar;
ben bu sabah o kadar zor kalktım ki yataktan anlatamam. hala da ölüyorum uyku diye. dün gecemiz pek iyi geçmedi maalesef. oğluş yüzünden eşimle tartıştık biraz çok canım sıkkın. o da üzüldü ama benim için hiç bişey farketmiyor sonuçta kırılan kalbin tamiri yok .oğlumda ne kadar onun yanında tartışmasakta anladı sanki gerginlik olduğunu. gelip gelip bana sarıldı durdu kuzum benim.
üfff çok canım sıkkın hala hiç bişeyin tadı yok sanki bugün.
umutege ve laterna kontrollerinizin iyi geçmesine çok sevindim. bütün bebişlerimize maşallahhh
teşekkür ederim canım
inşallah sendende diğer arkadaşlarımızdan da iyi haberler gelecek hep
sabahtan beri cd yi izliyorum
çok sağol canım darısı başınıza
ağrıda önemli birşey değildir bence dr normal diyor biliyorsun ki bu tarz ağrılara üşütmüş de olablirsin allah korusun kanama olmadığı sürece korkulacak birşey yok diyorlar..birazzan iki tekme yiyince keyfin yerine gelirrr
sağol canım
aminnnn inşallah canım
canım üzülme eşinde pişman olmuştur zaten seni üzdüğüne hamilelik bizi daha alıngan yapıyor
benimkide geçen akşam birşöy söyledi bana aslında çok önemsiz birşey ama ben başladım ağlamaya
bebaaaamm allah kötü bişi vermesin sende aklına getirme belki gerneşti bebişcikk gece rahat uyuduysa sabah gerneşmiştir buda sana acı olarak dönüyor tabikisi =)
bizim duracell davşanıda büyümüş 230 grdı en son tosunumm ama bugünnn çığlık attım tartıda 1,5 kilo daha almışımm yaa =) anammm allahtan yanaklarım doldukça güzelleştiğimi söylüyorlar kociş başta olmak üzere =)
Bizim çocuklar seni yese olmaz mı? Çok lezzetli görünüyorsun hihihihiii
günaydın kızlar..farkındamısının 20-2. haftayı yaşayan herkes te bi ağrı sancı başlamış...bu kötü bişey olsaydı sanırım hepimizde olmazdı değilmi? böyle düşünün benim şimdi içim rahatladı..sanırım vücut ancak alışıyor bizim bebelere:)
Herseyin yolunda olmasına sevindim canım.. İnşallah burda herkesten güzel haberler gelir..
gözün aydın canım sevindim darısı bizlere inşaallah..
laterneciğim güzel haberlerle gelmene cok sevindimumutege hala gelmedi inş hayırlı haberlerle döner.kızlar aman dikkat edelim daha yolun yarısındayız ne kilolar alacagız sağlıklı şeyleri yiyelim hazır gıdalardan uzak duralım çok kilo almak değil bebeği ii beslemek önemli olan.mutlaka kahvaltı yapmaya özen gösterin işe aç gitmeyin tok karnına daha zinde olacaksınız.
teşekkür ederiz teyzesi,pek yaramaz benim oğlumMaşşallah oğluşuna, limonluparfe teyzesi yer onu :)
çok sevindim canım yaaa gözün aydın darısı bizim kuzularımızın başına
kızımız fırfırlısına kavuşmuş maşallah, çocukken çok önemli oluyo böyle şeyler, bizde ilkokula giderken halamın kızının önlüğünün etek kısmı kloştu,dönünce nasıl güzel havalanır yusyuvarlak olurdu çok kıskanırdık, çocukluk işte
ohhh maşallah laternacım, Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallahdarısı başımıza
bu saat oldu ama umutegeden bi haber yok, inşallah o da hayırlı haberleri almıştır.
nazcım çok güzel uzun uzun yazmışsın eline koluna sağlık, maşallah oğluna, iyice yerleşsin güzel güzel büyüsün inşallah
tükürük meselesini bilmiyordumm, söylemen iyi oldu, bizim spermler niye heba oldu diyodum bende, ölmüşler meğerse,
kıyamam ben onlara, bi dahakine heba etmeyiz inşallah
Rabbim sırayla yavrularımızın sağlık haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah(amin)Maşallah efemize
Cok şükür canım ya haber geldi varan 1
Rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallah ...
Darısı gireceklerin(bende bende)basına ...
amin canım,teşekkür ederim..Allah bana hem sağlık haberleri duyurmayı hem de yeğenlerimden sağlık haberleri almayı nasip etsin inşallah(amin)ne güzel gözün aydın.inş bundan sonrada oğluşunun güzel haberlerini alırız:)
teşekkür ederim tatlımgünaydın kızlar nazcım verdiğin bilgiler için saol kendini fazla yorma dikkat et yürüyüş konusunda benimde sıkıntım var sürekli oturuyorum malum havalar soğuk yürüyüş yapamıorum oğluşun kesinleşmiş şeker konusunda kafana takacak bişey olduğunu sanmıorum eğer istersen netten soru soracabileceğin doktor var kemal hükmen 24 saat içinde cevap yazıo onun adresinin verebilirim
laterne herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim ğaşamız iyi gelişior nasıldı renklimiydi cd verdimi anlatsana kuzum
tatlım kan almıyorlar sadece ultrason ile bakılıyor;bebeğin her organı ayrı ayrı değerlendirilip gelişimine bakılıyor..Canım gözün aydın , Kan alıyorlar mı bu usgde de?
Bende geçen telefonla aradım sordum, Progestanı günaşırı yaptık 10 gün de bitiricez dedik. Bekleyelim bitmesini dedi. Ama biz yinede korkarız sanırım :))
Bende bu beklemekten çok sıkılıyorum orda. Şikayet bile etmiştim hastaneye 15.dk. bir randevu veriyorlar insnalara. Tabi dr.un yanına giren 15.dk çıkamıyor. Dolayısıyla birikme oluyor. .Ben bu arada bir kaçamak yaptım farklı bir hastaneye gittim. Okadar güzel ilgilendi ki dr. Detaylıca inceledirahat rahat ...Şeytan aklıma girmiyor değil ama karar veremiyorum değiştirsem mi hastaneyi?
MaalesefHenüz bizde kıpırtı bile yok
maşallah tatlım hem sana hem yeğenimegünaydın kızlarrrr
çok şükür iyi haberlerle geldim ben herşeyimiz iyi çıktırahim damarındaki sorun da geçmişşşş
geçmişe bakamadım daha laternında iyidir inşallah sonuçları
Amin tatlım teşekkür ederim.
tutututututuutuu maşallah yeğenimize, sağlıkla huzurla kucaağına almak da nasip olsun arkadaşım inşş. amin.
Günaydınlar
Hayırlı cumalar
Umutege ve Laterne gözünüz aydın canlarım,güzel haberlerinize cok sevindim.Maşallah paşalarımıza Sağlıkları,iyilikleri daim olsun inş.
Nur1982 oğlun olacakmış canım,hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inşallah.
Demet, Umut çok güzel bir isim canım,hayırlı olsun.
Naz ellerine sağlık,uzun uzun yazmışsın,teşekkürler canım.Arabanız hayırlı,uğurlu olsun,Allah kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin inş.
Katinam geçmiş olsun hayatım.Anlaşılan buara hepimiz benzer ağrılar cekiyoruz.Ya farkında olmadan üşütüyoruz,ya yoruluyor,ani hareketler yapıyoruz,ya yediklerimizle ilgil,ya da gaz sanıcısı cekiyoruz sanırım.inşallah anlık birseydir.Devam ederse doktorunu ara mutlaka canım.
Hil-bur listeyle ben ilgileniyorum canım.(Gerekli bilgiler;Yaş/son adet tarihi/beklenen doğum tarihi/bebeğin cinsiyeti/belliyse bebeğin adı/hamile kaldığın ve şimdiki kilon/şehir)
umarım öyledir egocum ya..insan o anda düşünüyo işte acaba erken doğumm falanmı olucak Allah korusun..
sanada en tezinden acil şifalar..
ersnil sanırım öyle bişiki ağrılar aynı ama sanki gaz sancısınada benziyodu..aman ne biliyim bidaha olmaz inşallah..
bu arada hepimizin cuması mübarek olsun kızlar..Rabbim hayırlısıyla atlatmak nasip etsin doğumumuzu..
Günaydınlar
Hayırlı cumalar
Katinam geçmiş olsun hayatım.Anlaşılan buara hepimiz benzer ağrılar cekiyoruz.Ya farkında olmadan üşütüyoruz,ya yoruluyor,ani hareketler yapıyoruz,ya yediklerimizle ilgil,ya da gaz sanıcısı cekiyoruz sanırım.inşallah anlık birseydir.Devam ederse doktorunu ara mutlaka canım.
Öyledir öylee tocaman oldular ya xD annem derdi ki bi gerneşirdiniz bi tarafa toplanıp orası taş gibi olur adım atmak bile imkansız olur derdi 22.haftandasın tocaman bebekinn kasılmaların da normal endişelerinde balım hepimiz için aynı azıcık sancı girse ödüm patlıyor azıcık akıntı olsun ıslaklık hissedeyim soluğu tuvalette alıyorum kanama var sanıyorum ama iyi şeyler düşünelim ki iyi olsun haa bu tarz hareket etti vurdu gerneşti yırmıkkk attı kafa attı takla açarken poposunu rahim duvarına çarptı vs =) bunları düşün dışarıdada gazınız gelirse salın gitsin tutmayın kim bırtlattıya gider rüzgar alır götürür =)
hayırlı cumalar canım sanada..
evet işe gelirken bazı kızlar aklıma geldi sancıları olan..valla o dediklerinin hepsi olabilir mergenim hiç anlamadım sabah kalkınca olması da çok garip..
neyse birdaha olmaz inşallah..çok şükür geçti kuzucum..geçmeseydi direk hastaneye giderdim bu korkuyla
doğumdaşım geçmiş olsun kuzucum... dün de ben öyleydim.. sanırım doğuruyorum falan dedim ikidebir arkadaşıma.. sancıyla birlikte alt tarfa bi baskı vardı. bir ay önce de böyle olmuştum rahim büyümesi demişti doktor. o yüzden dün gitmedim tekrar ama uzun sürse dayanılacak gibi değil.. seni anlıyorum..
kıyamam ona ben, benimki daha baloncuk halinde ama hiç durmuyor pır pır pır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?