hayırlı cumalar canım sanada..
evet işe gelirken bazı kızlar aklıma geldi sancıları olan..valla o dediklerinin hepsi olabilir mergenim hiç anlamadım sabah kalkınca olması da çok garip..
neyse birdaha olmaz inşallah..çok şükür geçti kuzucum..geçmeseydi direk hastaneye giderdim bu korkuyla
sağol tatlım,darısı başınıza olsun inşallah..
senin bebişler neymiş öğreniriz gibime geliyor detaylı sonrasındatabi önce sağlıklı olsunlarda bilmesekte olur
durmazlaaaaaar dururlar mı hiiiççç
özellikle yatmaya gidince durmuyo bnm kız , baba gelince de yapıo, gün içinde de çok yer değiştiriyo beğenmiyo bnm oturuş ya da uzanış şeklimi,yawrum kendine en rahat şekli bulmak için kıpır kıpır olluyo
ama çok mükemmel bir duygu değil mi ALLAH eksikliklerini göstermesin bağışlasın bizlere we bekleyenlerine inş-ALLAH
Arkadaslar tefriciye bagislamasini bilen var mi voltaj girmedi laternenin doktora gitmesi gerekti eksiklerimizi elbirligi ile tamamlayalim yarim saat kaldi
Arkadaslar tefriciye bagislamasini bilen var mi voltaj girmedi laternenin doktora gitmesi gerekti eksiklerimizi elbirligi ile tamamlayalim yarim saat kaldi
aynen ya çok güzel bir duygu .. benimde yemekten sonra coşuyor kızım.. eşimde diyor sen otururken sıkıştırıyorsun onu bilgisayara eğilirken :)) o yüzden hareket edip yer arıyo kendine :))
Katinam cnm 3 kezul ars duani okudun mu cnm
Laterne aradi. Cikmasi gerekiyordu. Bagislamamizi yapalim
Katinam cnm 3 kezul ars duani okudun mu cnm
Laterne aradi. Cikmasi gerekiyordu. Bagislamamizi yapalim
pc sehbanın üzerindeydi biraz sıkıştı az önce,baya hissedilir derecede tekmeyi yedim '' rahat otursana anneeeeeeeeeeeeee konserve oldum '' gibisinden bi uyarıydı arkama yaslandım karnımı gerdim şimdi ooohhhh kafasına göre geziyooooooo hanımefendi
canım ben onu okumadım..emin değilim onun abdetssiz okunmasına..benim yerime başkası okusun yada abdetssiz okunuyosa ben okurum şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?