2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar normalde listeyi 3-4 günde bir yayınlıyordum fakat girilmesi gereken bilgiler birikmiş ve ismi belli olan bebişler olmuş,o nedenle bekletmek istemedim.
Listeye bebiş ismi eklemeye bayılıyorum.

Canım benim dikkat et kendine.

sağol tatlım,darısı başınıza olsun inşallah..
senin bebişler neymiş öğreniriz gibime geliyor detaylı sonrasında tabi önce sağlıklı olsunlarda bilmesekte olur

Çok teşekkür ederim canım Amin inşallah...Bana da öyle gibi geliyor canım,hayırlısı inş.

Arkadaslar tefriciye bagislamasini bilen var mi voltaj girmedi laternenin doktora gitmesi gerekti eksiklerimizi elbirligi ile tamamlayalim yarim saat kaldi

aynen ya çok güzel bir duygu .. benimde yemekten sonra coşuyor kızım.. eşimde diyor sen otururken sıkıştırıyorsun onu bilgisayara eğilirken :)) o yüzden hareket edip yer arıyo kendine :))

Arkadaslar tefriciye bagislamasini bilen var mi voltaj girmedi laternenin doktora gitmesi gerekti eksiklerimizi elbirligi ile tamamlayalim yarim saat kaldi

walla ben okuma usulü nasıldır nası bağışlanır inanki bilmiyorum yanlış anlaşılmasın dualarımı fln bilirim de bu dua eksiksiz we tam anlamıyla okunması gerek diye biliorum yanlış bişe yaparım yanlış okurum diye korkarım ne yalan söyleyim ..

aynen ya çok güzel bir duygu .. benimde yemekten sonra coşuyor kızım.. eşimde diyor sen otururken sıkıştırıyorsun onu bilgisayara eğilirken :)) o yüzden hareket edip yer arıyo kendine :))

pc sehbanın üzerindeydi biraz sıkıştı az önce,baya hissedilir derecede tekmeyi yedim '' rahat otursana anneeeeeeeeeeeeee konserve oldum '' gibisinden bi uyarıydı arkama yaslandım karnımı gerdim şimdi ooohhhh kafasına göre geziyooooooo hanımefendi

Katinam cnm 3 kezul ars duani okudun mu cnm

Laterne aradi. Cikmasi gerekiyordu. Bagislamamizi yapalim

hanipeks işte buldum

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Katinamm ve Perilous annemize ve diğer saglık için senden şifa,medet bekleyen annelerimize şifa ver.Dertsiz annemizin yüreğinden kederi al,kazasiz belasiz donder...

Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

yer açın yer açın küçükhanımlara :)) şimdiden istediğimiz gibi oturamıyoruz Allahımmm yaa

Canım hayırdır inşallah...Bir problem yoktur umarım...

Bende bağışlamayı bilmiyorum ama araştırayım hemen nasıl olduğunu...

yha kızlar hayırlı günler hepinize su hareketlerden bahsetmişsiniz yhaa ben 19 haftalık oldum ne göbek war ne hareket böyle nasıl desem çoook küçücük oda hergün deil bi kac günde bi wallahi endişemi telaşmı bilmiyorum ama acıkcası sürekli hastanelere tasınmak istiyorum :) :) :)

Arkadaslar nazin teli de kapali emin degiliz bitirdiginden 100 tefriciye ve 3 duasi vardi okunmus bilin dedi ama emin degiliz

300 adet selati tefriciye

ve

3 adet kenzül arş duası

tamamdır bilgilerinize sunulur son anda okuyup bildirebildiğim için çok üzüldüm strese girdim hepimizin duaları kabul olsun inşallah kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…