canım ben onu okumadım..emin değilim onun abdetssiz okunmasına..benim yerime başkası okusun yada abdetssiz okunuyosa ben okurum şimdi..
yer açın yer açın küçükhanımlara :)) şimdiden istediğimiz gibi oturamıyoruz Allahımmm yaa
kızlar ya akşama misafir gelecekmiş hiç hazırlığımda yok ne yapsam acaa şöle pratik kolay ama lezzetli
kim bagislayabilecek arkadaslar? Ben telden zor yaziyorum kusura bakmayin panikledim katinam yavrum bitti mi arkadaslar katinama yardim eder misiniz
Kim bagislayabilecek arkadaslar? Ben telden zor yaziyorum kusura bakmayin panikledim katinam yavrum bitti mi arkadaslar katinama yardim eder misiniz
iki gün önce benim de son anda haber vermişti eşim. kızların tavsiyesi ile attım fırına bırseyler cok memnun kaldı gelenlerde.. bir çorba yaptım, tavuk butlarını sosladım, biber ve domates eşliğinde fırına sürdüm, pilav ve salata.. hem yormuyor, hem doyuruyor tavsiye ederım sedacım . çorbanın tarifini mergen vermişti. cok güzel oluyo istersen gönderırım. haşladığın butların suyuyla yapabilirsin
Uc tane dua kaldi sadece mergencigim bagislarsan cok sevinirim
iki gün önce benim de son anda haber vermişti eşim. kızların tavsiyesi ile attım fırına bırseyler cok memnun kaldı gelenlerde.. bir çorba yaptım, tavuk butlarını sosladım, biber ve domates eşliğinde fırına sürdüm, pilav ve salata.. hem yormuyor, hem doyuruyor tavsiye ederım sedacım . çorbanın tarifini mergen vermişti. cok güzel oluyo istersen gönderırım. haşladığın butların suyuyla yapabilirsin
Hayırlı cumalar.
Mergenim o dua sadece bir sitedeydi,alıntısında sakınca olur diye bizim duamızı ben yazdım.giremedigimizde onu kopyalip kendimizce eklenti yapalım bir sorun çıkmasın.önemli olan dilimizden söyleyip zikretmemiz.
Dualar tamam mı bakamadım yeni girdim .
Kuzucuğum afiyet olsun.Tavuk çorbasının tarifini Dertsizim vermişti kulakları çınlasın.
Hayırlı cumalar.
Mergenim o dua sadece bir sitedeydi,alıntısında sakınca olur diye bizim duamızı ben yazdım.giremedigimizde onu kopyalip kendimizce eklenti yapalım bir sorun çıkmasın.önemli olan dilimizden söyleyip zikretmemiz.
Dualar tamam mı bakamadım yeni girdim .
hemde kim geli misafir biliomusunuz görümcelerimmmmm::::::::::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?