2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Telefonum şarhı bitip kendi kendine kapanmış kusur abakmayın şimdi takıcam annem de şimdi ofisten aradı öyle o söyleyince fark ettim.

canım ben onu okumadım..emin değilim onun abdetssiz okunmasına..benim yerime başkası okusun yada abdetssiz okunuyosa ben okurum şimdi..

Canım ağrın varsa,kendini iyi hissetmiyorsan ben okuyabilirim.

Bağışlanan isimleri söyleyip,ardından :

Bismillahirrahmanirrahim

YA Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme Ya Rabbi !

Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi kabul eyle.

Ya Rabbi !

Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.

Ya Rabbi !

hasıl olan sevabı evvela Peygamber (s.a.v.) efendimizin mübarek, aziz, latif ruh-ı tayyibelerine hediye eyledik kabul eyle.

Ya Rabbi !

İlk Peygamber Hz. Adem (a.s.) dan bu güne kadar gelip geçmiş her ne kadar peygamber varsa onların da ruhlarına hediye eyledik, lsâl eyle.

Ya Rabbi!

Kur'an-ı Kerim’i elden ele, dilden dile, gönülden gönüle bizlere kadar ulaştıran sahabe-i güzin, tabiin, tebe-i tabiin, Müfessirin ve muhaddisin'in ruhlarına hediye eyledik, isâI eyle.

Ya Rabbi !

Din, vatan, hak ve hakikat Uğuruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin de ruhlarını meclisimizden haberdar eyle

Ya Rabbi !

Bu hatm-ı şerife (mevlid-I şerife) vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.

Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle

Ya Rabbi !

Bu aileden ahrete göçenlerin günahlarını affeyle, makamlarını cennet eyle. Peygamberimizin (s.a.v) şefaatine nail eyle.

Ya Rabbi !

Uzaktan ve yakından gelip, şurada toplanan aziz din kardeşlerimizin de ölmüşlerine rahmet, geride kalanlarına sıhhat ve afiyet ihsan eyle.

Ya Rabbi !

Şu mübarek gecede: "Toprak altında çürümüş, isimleri unutulmuş, bir fatiha okuyacak kimsesi kalmamış müslüman kardeşlerimizin de taksiratlarını affeyle.

Ya Rabbi !

Yüce dinimize ve aziz vatanımıza göz diken dahili ve harici düşmanlarımıza fırsat vermeyip, onları islah eyle.

Ya Rabbi !

Islah olacak halleri yoksa onları KAHHAR ism-i şerifinle kahr u perişan eyle.

Ya Rabbi !

Ümmet-i Muhammed'in hasta kullarına şifalar, dertli kullarına devalar, borçlu kullarına hayırlı edalar ıhsan eyle.

Ya Rabbi !

Öbür alemde estaizu billah “ferikun fil cenneti ve ferikun fis seiyr” Cennet ve cehennem fırkaları ayrılacağı zaman bizleri cennet fırkasına dahil eyle.

Ya Rabbi !

Kuı-'an-ı Kerim’in nurlu yolundan bizleri ayırma ya Rabbi! Onun ahkamını yaşayıp, tatbik edenlerden eyle.

Ya Rabbi !

Kıyamet gününe kadar baki kalacağını vaat ettiğin Din-i İslamı ülkemizde payidar eyle.

Ya Rabbi !

Namazı niyazı bırakan, içki ve kumarla evinin yolunu unutan, çeşit çeşit fenalıklara koyulan Müslüman kardeşlerimize de hidayetler nasip eyle.

Ya Rabbi !

Çocuklarımızı edepli, ahlaklı, faziletli, anasına, babasına, hocasına saygı gösteren, Allah'ına, peygamberine hürmet ve tazim edenlerden eyle.

Ya Rabbi !

Vatanına, milletine, din ve mukaddesatına gönülden bağlı olanlardan eyle.

Ya Rabbi !

Namazına-niyazına, ibadat u taatına devam edenlerden eyle.

Ya Rabbi !

Her türlü afetlerden, musibetlerden, hastalıklardan, tehlikelerden. zarar ve ziyanlardan bizleri hıfz u himaye eyle.

Ya Rabbi !

Hassaten günah hastalıklarından, haramlardan, ahlaksızlıklardan, yalandan, gıybetten, riyadan, hasetten ve kibirden muhafaza eyle.

Ya Rabbi !

Bütün kıymetli uzuvlarımızı mevlam ne için yaratmış isen, o yerde kullanma şuurunu bizlere ihsan eyle.

Ya Rabbi !

Kabul olunmayacak dua Ile sana el kaldırmaktan, insanlığa ve Islama faydalı olmayan bilgiden, bir müslümana yakışmayan acizlikten, tembellikten, cimrilikten sana sığınıyoruz, bizleri muhafaza eyle.

Dualarımızın kabulü ve son nefesimizde, nasip olması için buyurun bir kelime-i şehadet :

“Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü”

Ya Rabbi !

Bu kelime-i mübarekeyi söyleyerek ruh teslim etmek cümlemize nasib eyle.

Ya Rabbel'alemin !

Biz sana yalvarmasını bilmiyor ve beceremiyoruz. Sana yalvarmasını bilenler ve becerenler hürmetine dualarımızı kabul eyle.

Ya Rabbi !

"AMIN" diyen şu kullan iki cihanda aziz eyle. Cennetinle, cemalinle bizleri şereflendir.

“Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesifun ve salamun alel murselin vel hamdu lillahi Rabbil” alemin.

El-Fatiha

Okuyoruz değil mi?

Öyleyse ben yapabilirim kızlar...

yer açın yer açın küçükhanımlara :)) şimdiden istediğimiz gibi oturamıyoruz Allahımmm yaa

inan ki doğru söylüosun şimdi ki bebekler pek bi rahatlarına düşkünler tatlım ALLAH yardımcımız olsun minnak mucizelerimiz

patsy cnm teşekkürler ,bana da dün kocam Whatsapp dan yollamış izle diye bayıldım yaaaaa

Kim bagislayabilecek arkadaslar? Ben telden zor yaziyorum kusura bakmayin panikledim katinam yavrum bitti mi arkadaslar katinama yardim eder misiniz

kızlar ya akşama misafir gelecekmiş hiç hazırlığımda yok ne yapsam acaa şöle pratik kolay ama lezzetli

iki gün önce benim de son anda haber vermişti eşim. kızların tavsiyesi ile attım fırına bırseyler cok memnun kaldı gelenlerde.. bir çorba yaptım, tavuk butlarını sosladım, biber ve domates eşliğinde fırına sürdüm, pilav ve salata.. hem yormuyor, hem doyuruyor tavsiye ederım sedacım . çorbanın tarifini mergen vermişti. cok güzel oluyo istersen gönderırım. haşladığın butların suyuyla yapabilirsin

Kim bagislayabilecek arkadaslar? Ben telden zor yaziyorum kusura bakmayin panikledim katinam yavrum bitti mi arkadaslar katinama yardim eder misiniz

Canım panikleme sakin ol.Sizin içinde uygunsa bir önceki mesajımda belirttiğim şekilde ben bağışlayabilirim.

Kuzucuğum afiyet olsun.Tavuk çorbasının tarifini Dertsizim vermişti kulakları çınlasın.

Hayırlı cumalar.
Mergenim o dua sadece bir sitedeydi,alıntısında sakınca olur diye bizim duamızı ben yazdım.giremedigimizde onu kopyalip kendimizce eklenti yapalım bir sorun çıkmasın.önemli olan dilimizden söyleyip zikretmemiz.
Dualar tamam mı bakamadım yeni girdim .

cnm çorbam var yemek kopnusunda bişeyler yapacam artık onuda bulacam kolay bişeyler buldum gibi saolun

Kuşum hoşgeldin hayırlı cumalar

İlk karşıma o link çıktı bende direkt buraya aktardım bir heyecan

Kuzucuğum afiyet olsun.Tavuk çorbasının tarifini Dertsizim vermişti kulakları çınlasın.

aaaa evet hep sen diye kaldı aklımda :)) evet dertsiz ve nemu vermişti tarifleri sağolsunlar.. dertsizin iyi gidiyordur umarım izni..

Voltajjjjj... özledim senii...

Kızlar gözünüzü sevem bir söyleyin bitti mı .Ne kaldı kim kaldı
Kenzul arş benim fazla okunmusum var tefriciyeyi soyleyin

Kızlar günaydın ,
annecimle babacim gittiler sabah giderken nescafe içmislerdi bardakları bıraktıkları yerde sanırım kaldıramayacağım
3 hafta sonra geliriz dediler o yüzden ağlamadım bu sefer ama ev esim gittikten sonra sessiz kaldı neyse sag salim varmışlar mesaj atmış babisim uyumusumdur diye çok seviyorum onları Allah hepimizin anasına babasına uzun ömür versin sağlıklı huzurlu yasamalarını nasip etsin evlatlarından yani bizlerden yana yüzlerini hep güldürsün inşallah

Dualar okunmuş bağışlama kalmış Allah kabul etsin gördüğüm kadarıyla Mergen seçil demet için yazıyordu doğru hatırlıyorsam hayirdir arkadaslar neyiniz var ben gecmisi okuyamadım yazmak istedim hemen inşallah ciddi birşey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…