- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
gecmiş olsun canım bu sırt ağrısı bendede çok var
Kızlar gözünüzü sevem bir söyleyin bitti mı .Ne kaldı kim kaldı
Kenzul arş benim fazla okunmusum var tefriciyeyi soyleyin
Kim bagislayabilecek arkadaslar? Ben telden zor yaziyorum kusura bakmayin panikledim katinam yavrum bitti mi arkadaslar katinama yardim eder misiniz
Kızlar normalde listeyi 3-4 günde bir yayınlıyordum fakat girilmesi gereken bilgiler birikmiş ve ismi belli olan bebişler olmuş,o nedenle bekletmek istemedim.
Listeye bebiş ismi eklemeye bayılıyorum.
Canım benim dikkat et kendine.
Çok teşekkür ederim canımAmin inşallah...Bana da öyle gibi geliyor canım,hayırlısı inş.
hemde kim geli misafir biliomusunuz görümcelerimmmmm::::::::::
kızlar benim işim vardı okuyamadım kenzül arşı ya
geçmişolsun canım... çok güzel bilgiler vermişsin... eline sağlık...hepinize merhabalar inşallah iyisinizdir hiçbirşey okuyamadım yeni açtım yemek bile yeni yedim sabahtan beridua falan da okuyamadım yarın sabaha gece uyumayıp bitiririm olmazsa sabah bildirebilirim size malesef 300 taneyi ve diğer 3 duayı işlerim çok karışık bir de yetmiyormuş gibi dün sağlık ocağı ve araba teslimatı ve ondan önceki gün sağlık ocağı bugün normal kontrol falan hastanede de özel olmasına rağmen doktor çok yoğun olduğu için çok bekledim malesef döndüm işler birikmiş falan fişman bende durumlar böyle.
- Şekerim yüksek çıktı 109 (sınır 105 miş aile sağlığı merkezindeki labaratuarda) daha ince ilk gebe kaldığımda ise devlet hastanesinde baktırmıştım ordaki sınır değer 110 idi benimki 101 idi birşey dememişlerdi. Şimdi takip etmem gerekiyor son zamanlarda diyordum ya pek diyet yapmadım dikkat etmedim gelsin beyaz ekmekler patates salataları tahin pekmezler falan şimdi mecburen dikkat edicem1 ay sonr atekrar bakılacak inşallah düşer
- Tansiyonum hep düşük olurdu yine doktor kontrolünde 13-9 çıktı yani yüksek ben şuna bağlıyorum orda bekle bekle sinirleniyorum işten zor izin aldığım için geç kaldığım için telaşlanıyorum kesin ondan e tabi miniğimi göreceğim için heyecan ad kaplıyor içimi. evde 12-8 bile olmuyor 10.5- 6.5 falan okadar düşük yani. Ben anlamadım bu işi. Doktor diyor ki çoğu hastamda böyle oluyor. Aile Sağlığı merkezinde de 11-7 falan çıkımıştıi iyiydi yani.
- Bebek iyiyimiş çok şükür bir yaramazlık yok erkek olduğunu teyit etti kendi doktorum olarak.Daha önce prof söylemişti bize çünkü cinsiyeti bu ilk kez gördü.
- bebeğin suyu plesentanın konumu yerleşimi iyi dedi.
- doğum 20 nisan ile 24 nisan arasında olacakmış benim. şimdiden net tarih vermek doğru olmaz dedi. keza normal doğum mu sezeryan mı şimdiden bilinmez dedi.
- miyomlar çıkmıştı bende detaylıda problem olmaz çoğu kişide var dedi.
- Bir daha taaaa 3 Ocakta çağırdı gitmeden tam idrar tahlili ve açlık kan şekeri ve Hb A1C diye yine diyabetle ilgili başka bir tahlil daha istedi.
- Midem çok aşırı yanıyor ve ekşiyor Rennie verdi syp duo syp neyse artık
- Geçen bacağıma kramp girmişti OSTEOCATE TABLET VERDİ MAGNEZYUM MU NEYMİŞ
-Decavit 3. kutuyu yazdı kan hapına devcam dedi ( gyno ferro sanol) balık hapı da devam ( seven seas omega 3)balık yersen ogün alma onu dedi. haftada 1 kg dan fazla balık tüketmek zararlıymışç zaten ben ağzıma bile koymuyorum.
- Çatlak olmasın diye hiçbirşey sürmüyordum ya ben daha PREGNACARE adında birşey önerdi bitkiselmiş güya bilemiyorum çiçek özleri falan va riçinde dedi karın kalça basen ve göğüs bölgesine ( göğüs uçları hariç) uygulanacak.
- kayısı ve kakao yağı duyup sordum onu da sür dedi birini sabah birini akşam olur dedi.
- her akşam tansiyonunu ölç dedi yemekten bir saat sonr adinlenmiş olunacakmış ölçmeden.
- bebeğin hareketlerini hissetmiyorum dedim daha erken olduğunu söyledi.
- ev işi yapmak zerbest dedi ama yine benden duymuş olmayın ve kimsye de söylemeyin :) ben yapmıcam
- bugün doktora gidip gelirken ve orda uzuuun uzunnn beklerken çok aç kaldım bebeğe üzüldüm aç ve susuz neyse dönüşte ofiste yedim.
- karnımda ara ara sertlik oluyor bişey olur mu dedim normal dedi.
- araç kullanmakta sakınca yokmuş ama emniyet kemeri bir bölümü bacağın hemen üstüne kasığa yani hemen hemen diğeri göğüsün üstüne konacakmış kesinlikle karnına değil dedi.
- aldığım kg normalmiş.
-jilet ağda vs karına birşey olur mu dedim olmaz dedi.
- gerinirken yan dönerken yatarken karında kasıkta kramp ağrı gerilme normalmiş.
- günde 2 saat yürüyüş verdi yanındaki biriyle aynı anda konuşabilecek tempoda temposu da çok harala gürele değil yani. ama ben yapamıcam yüüryüş falan nezaman yapayım hep işteyim eve yemek yemeye ve yatmaya gidiyorum
- ayıp olacak ama bişey daha sordum hoş biz henüz korkudan başlayamadık amayaparsak ilişkide spermin kanıtlanmış bir zararı yokmuş yani korunmak lazım diye duyuyordum gerek yokmuş. fakat yine burda yazmak ayıp olacak belki ama tükürük falan zararlı olur dedi bebeğe enfeksiyon kapabilirmişiz yani yıkanmış ve önden başka değişik herhangi birşey yapılmamış olması lazımmış anlayacağınız. o konu doğru olabilir bak ben hiç dikkat etmiyordum ona ilk kez internette okuyup ta tükürüğün spermleri öldürdüğünhü dolayısı ile hamile kalmayı engellediğini okudum tesadüfen ve ilk kez öyle denedik yani direk ilişki bebek haberi aldık akabinde :) demek ki doğruymuş :) dolayısı ile spermi bile öldürecek gibi birşeyse tükürük zararlıdır .
işte böyle belki aradığınız cevaplardan bazılarını bulursunuz içinde diye yazdım detaylı detaylı
gözünaydın canım çok sevindim... amin canım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur...selammmm
Allaha çok şükür detaylıdan oğlumun sağlıklı haberlerleri ile döndüm
her bir şeyi tastamam vaktinde oluşmuş yavrumun
darısı sizlerin başına inşallah ,Allah bana yeğenlerimin hepsinden sağlıklı haberleri almayı nasip etsin inşallah
umutege tatlım sen de dönünce yaz hemen
gözünüz aydın nazar değmesin...günaydın kızlarrrr
çok şükür iyi haberlerle geldim ben herşeyimiz iyi çıktırahim damarındaki sorun da geçmişşşş
geçmişe bakamadım daha laternında iyidir inşallah sonuçları
geçmişolsun canım... bebek aşağıdaydı da sancı mı yaptı acaba??günaydın güzel anneler..
umutegecim gözün aydın canım..mutlu mutlu haberler aldın doktorundan çok şükür..
darısı bizlere inşallah..
sabah çok sancım vardı işe gelirken ağladım ama şimdi geçti şükürler olsun..neydi o acaba :26:
hadi bea :)) o zaman iki seçeneğin var . ya sarelle ve ekmek al git ya da şöyle kallavi bi sofra döşe, edecek lafları kalmasın
Kızlar günaydın ,
annecimle babacim gittiler sabah giderken nescafe içmislerdi bardakları bıraktıkları yerde sanırım kaldıramayacağım
3 hafta sonra geliriz dediler o yüzden ağlamadım bu sefer ama ev esim gittikten sonra sessiz kaldı neyse sag salim varmışlar mesaj atmış babisim uyumusumdur diye çok seviyorum onları Allah hepimizin anasına babasına uzun ömür versin sağlıklı huzurlu yasamalarını nasip etsin evlatlarından yani bizlerden yana yüzlerini hep güldürsün inşallah
Dualar okunmuş bağışlama kalmış Allah kabul etsin gördüğüm kadarıyla Mergen seçil demet için yazıyordu doğru hatırlıyorsam hayirdir arkadaslar neyiniz var ben gecmisi okuyamadım yazmak istedim hemen inşallah ciddi birşey yoktur
Amaninn sedagg, çok önemliymiş misafirlerin
Sakın kendini yorma tatlım, uyduruktan yap bişeyler.
Onlara çok bile.
Arkadaşlar ben çok gerildim ve stres oldum, yaptığımız etkinlik büyük sorumluluk, laternenin üzerindeki yükü şimdi anladım, Allah ondan razı olsun, oğlunu doktora götürmesi gerekiyordu ve çıkmak zorunda kaldı. Ben ilgilenirim dedim aradığında. Bir daha mı asla böyle bir sorumluluk almak istemiyorum. Sorumluluk alan arkadaşlar da eğer okuyamayacaksa (olabilir bu ayıp günah suç değil, hepimizin müsait olmadığı durumlar olabilir) bunu lütfen bir gün önceden bildirsin. Çok üzgünüm çok kötüyüm. Dua listesinden çıkmak istemekteyim. Herkese teşekkürler...
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Mergen annemize miniciklerine,Secilce annemize nazli kuzusuna ve Dmt_ annemize nazli kuzusuna guc ver.kolay dogum nasib eyle.Evlatlarinin sicacik nefeslerini duymayi,koklamayi nasib eyle.Sen bize bizden yakinsin ya Rab! Cektikleri zorluklarin mukafatini ver Allahim...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Mergen annemize miniciklerine,Secilce annemize nazli kuzusuna ve Dmt_ annemize nazli kuzusuna guc ver.kolay dogum nasib eyle.Evlatlarinin sicacik nefeslerini duymayi,koklamayi nasib eyle.Sen bize bizden yakinsin ya Rab! Cektikleri zorluklarin mukafatini ver Allahim...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?