2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gecmiş olsun canım bu sırt ağrısı bendede çok var

Kızlar gözünüzü sevem bir söyleyin bitti mı .Ne kaldı kim kaldı
Kenzul arş benim fazla okunmusum var tefriciyeyi soyleyin

canım katinamın 3 kezül arş duası eksikti, tefriciye tamamdır. laterne çıkmak zorunda kaldı beni tembihledi, telden yazıyorum toplantıdayım.

Mergencim ellerine sağlık, liste iyice doldu çok güzel görünüyor artık :)

Arkadaşlar ben çok gerildim ve stres oldum, yaptığımız etkinlik büyük sorumluluk, laternenin üzerindeki yükü şimdi anladım, Allah ondan razı olsun, oğlunu doktora götürmesi gerekiyordu ve çıkmak zorunda kaldı. Ben ilgilenirim dedim aradığında. Bir daha mı asla böyle bir sorumluluk almak istemiyorum. Sorumluluk alan arkadaşlar da eğer okuyamayacaksa (olabilir bu ayıp günah suç değil, hepimizin müsait olmadığı durumlar olabilir) bunu lütfen bir gün önceden bildirsin. Çok üzgünüm çok kötüyüm. Dua listesinden çıkmak istemekteyim. Herkese teşekkürler...

geçmişolsun canım... çok güzel bilgiler vermişsin... eline sağlık...
gözünaydın canım çok sevindim... amin canım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur...
günaydın kızlarrrr
çok şükür iyi haberlerle geldim ben herşeyimiz iyi çıktırahim damarındaki sorun da geçmişşşş

geçmişe bakamadım daha laternında iyidir inşallah sonuçları
gözünüz aydın nazar değmesin...
geçmişolsun canım... bebek aşağıdaydı da sancı mı yaptı acaba??

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Mergen annemize miniciklerine,Secilce annemize nazli kuzusuna ve Dmt_ annemize nazli kuzusuna guc ver.kolay dogum nasib eyle.Evlatlarinin sicacik nefeslerini duymayi,koklamayi nasib eyle.Sen bize bizden yakinsin ya Rab! Cektikleri zorluklarin mukafatini ver Allahim...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

hadi bea :)) o zaman iki seçeneğin var . ya sarelle ve ekmek al git ya da şöyle kallavi bi sofra döşe, edecek lafları kalmasın

walla bilmiom şekerim ne zamandır kafam rahat oturuodum bakalım akşama kocişle gene papaz olmazsak iyidir ne zaman gelip gitseler papaz oluoz hayırlısı artık ama takmıcam onları hiç bişey olmamış gibi davrancam öle ağırlıcam bana bu yakışır

cnm benim ya gurbetlik bende yaşadım ne demek iyi bilirim allah tez zamanda kavuştursun inş ama kaldır bardakları kendine eziyet olacak gördükçe kötü olursun

cnm o zaman şöle yapalım sıkışmamak kousunda cuma günü bağışlayacaksak alan arkadaşlar perşembeye kadar teslim etsin bitiremeyen olursa cuma vaktine kadar bitirip teslim ederiz inş ben hafta içi pek okuyamıyorum ama hafta sonları okurum

canım ağzına sağlık Allah razı olsun senden Alllahım dualarımızı kabul etsin inşallah. Amin.

Allah kabul etsin canlar..

Amiinnnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…