arkadaşlar ben toplam 300 selati- tefrücüye ve 1 kenzül arşı bitirdim dua topiğini bulamadım oraya da yazacaktım.
Eki Görüntüle 561150
Oglusumun battaniyesinin bir parcasi :))) bitmis halini gormek icin sabirsizlaniyorum.. O nedenle daha bi heyecanla haril haril isliyorum parcalari :)))
dilimde aft çıktı kızlar.. ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum.. çok zorlardayım.. çaresini bilen var mı ???
dut pekmezi demişlerdi, sanırım her evde bulunan bişey değildir ama.
canım dua topiğne bir haller oldu,yeri taşınmış ayarları bozulmuş(
ben ekledim canım Allah kabul etsin inşallah,ağzına sağlık Nazım
Kiz yoksa gitmediniz mıHadi bakalım Esra iyi haberler ver,keyfimiz yerine gelsin...
Hadi bakalım Esra iyi haberler ver,keyfimiz yerine gelsin...
Kelebeem.
B12 eksik
Kenacort-a merhem var hamileyken kullanilr mı bilmiyorum ecz Dr sormak gerek.
Et yeşil sebze tüketmiyor musun canım.
Bende cok çıkardı günlük dodex iğne vuruldu (millet aylik vurunur)şimdi dilimi ısırıp popisimİ kasiyim
Kiz yoksa gitmediniz mı
Kahvaltimi yapiyorsunuz,malum Sizin orda daha sabah 10
Allah hayırlı haberler duyurmayı nasip etsin inşallahDaha gitmedik voltajim, 1 bucuk saat var randevuya, malum daha sabah burda
Ay bi garip icim, dua edin insallah
Amaaan sizin Dr larda bir hosmus he tez kellesi vurula :104:Daha gitmedik voltajim, 1 bucuk saat var randevuya, malum daha sabah burda
Ay bi garip icim, dua edin insallah
Şimdi öyle derde gecer ama kac yasında misal 5 yas ve altindaysa en sevdigi begendigi neyse gelirken kardesin abisine bunu getirecekmiş vs denmeliydi.hatta doğduğu gün alıp veriyorsun bebekle beraber :))
Zaten 2 cocuk varsa kendine vakti unut.
Hersey hayalde eskide kaldı benim için.bundan sonrada kendime bırak vakit ayırmayı
Aynaya bakmak bile hayal olacak:26:
Dr sormadan birsey yapma hayatım .
Bende tam kardesimi arayacaktım .
Haydi gecmis olur inşallah.
voltajım; teşhis tedavi hepsi var sende maşallah. bir de benim şu veledin hareketsizliğine bir çözüm bulsan. hafta sonu 6 tane çikolata yedim (normalde sevmem bu kadar da yemem) hala tık yok karnımda. dün gece rüyamda sezeryanla doğum yapttım. tıssss diye bir hava doğurdum. meğer içerisi boşmuş. içimi ferah tutayım diyorum ama bir rüzgar esintisi, bir kelebek kıpırtısı, bir balık şıpırtısı, bir tay tekmesi, bişey olsun artık.
allah allah ,
acaba yanında iyi birsey yapıyorum sanip bazen dıyorlarsa "aman o cisli gelince sevmeyiz,döveriz" falan diye.malum biz cok isguzar bir toplumuz
öyle canım belki bana yalnızlıktan dolayı bu kadar ağır .
Rabbim gönlünüze göre versin...
Ben kızımın hareketine uyanıyorum diyebilirim.
Gerçi diğer kızım üstüne yatmasın diye tetikteyim belki ondan.
Bazı bebekler cok zor ve ağır oynuyor.
Oğlumda karşımda oturan oynadığını gorurdu ama kızım ih tis günde bir tık anca oynardı.
Şimdi tam tersi kızım kurtlu fazilet oturmuyor oğlum pasa mayası
Senin bebeğin erkek mı?
Muhtemelen erkek çünkü öyle kabuslar ,yilanli ruyalar erkek bebekte oluyor.:26:
ya ewt diyoruz bazen öyle şeyler kötümü etkilenir ama döveriz demiyoruz seni severiz biz o çok küçük olacak fln gibi şeyler diyoruzVoltajcım tecrübeli annem nasıl davranmam lazım bu konuda
hemen etkilenir.
Suan sen onun gözünde her an elinden kayıp gidecek birsey gibisin.
öyle derseniz kendini hep üstün görür
birde canım ne alacaksan,bebeğe ne yapacaksan hep abisiyle yap madem anlıyor.
Misal kardeşine hangisini alalım gel bakalım vs.fikrini hep sor kendini ebeveyn gibi görüyor :))
en önemlisi dogunca hayatım.
Bez istersen ,emzik yikatirken vs ufak tefek isleri abisinden iste falan bir ise yaradığını yardım ettigini hissetsin.ben banyoda su bile dokturdumsahipleniyor o zaman.
Asla elleme dokunma vs
amaaa abisi acır cart curt söyleme soylettirme.acindirma hiç.
Hep gercegi söyle bak sana yapsak senin can'ın acır onunda acır.daha savunmasiz olduğunu abi'sinin ona destek olması gerektiğini vs söylersin.
Benim bu sekilde olunca bir sorunum olmadı.insallah sende de ise yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?