2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Oğluşu olacaklar için bir kaç isim önerim olacak, bazıları klasik: Sertaç, Can, Selim, Batın, Bora, Demre, Toprak,

Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)

Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.

Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak Hediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.

Hediyelerin limiti 25-50 TL arasında olsun. Son katılım 29 KASIM, Eşleşmeler ve Adresler 30 KASIM'da sizlere özel mesaj ile yollanacaktır. Hediye Gönderim Tarihi 17-21 ARALIK. Daha önce ya da daha sonra göndermeyelim ki herkesin eline aynı tarih aralığında geçsin.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gorkemre[/TD]
[TD]belli değil :)[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebeci[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LimonluParfe[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]​

voltajım; teşhis tedavi hepsi var sende maşallah. bir de benim şu veledin hareketsizliğine bir çözüm bulsan. hafta sonu 6 tane çikolata yedim (normalde sevmem bu kadar da yemem) hala tık yok karnımda. dün gece rüyamda sezeryanla doğum yapttım. tıssss diye bir hava doğurdum. meğer içerisi boşmuş. içimi ferah tutayım diyorum ama bir rüzgar esintisi, bir kelebek kıpırtısı, bir balık şıpırtısı, bir tay tekmesi, bişey olsun artık.

Daha gitmedik voltajim, 1 bucuk saat var randevuya, malum daha sabah burda

Ay bi garip icim, dua edin insallah
Amaaan sizin Dr larda bir hosmus he tez kellesi vurula :104:
Sabırsızlıkla bekliyorum , inşallah iyi birseyler söyler Dr beni oralara getirtmesin

kullandığımız elevitlerde B12 de var zaten değil mi

Ben kızımın hareketine uyanıyorum diyebilirim.
Gerçi diğer kızım üstüne yatmasın diye tetikteyim belki ondan.
Bazı bebekler cok zor ve ağır oynuyor.
Oğlumda karşımda oturan oynadığını gorurdu ama kızım ih tis günde bir tık anca oynardı.
Şimdi tam tersi kızım kurtlu fazilet oturmuyor oğlum pasa mayası
Senin bebeğin erkek mı?
Muhtemelen erkek çünkü öyle kabuslar ,yilanli ruyalar erkek bebekte oluyor.:26:

ya ewt diyoruz bazen öyle şeyler kötümü etkilenir ama döveriz demiyoruz seni severiz biz o çok küçük olacak fln gibi şeyler diyoruz Voltajcım tecrübeli annem nasıl davranmam lazım bu konuda

4 hafta önce erkekti eşek sıpası. bende şimdi hareketli olsun 40 ından sonra uslansın istiyordum ama kısmet artık.
iş yerinde arkadaşlar "çocuk hayatı bizim penceremizden görünce hayata küstü" diyorlar.

ben üşengeçim ya, çocuk da bana çekti, ondan bu sessizlik.

ya ewt diyoruz bazen öyle şeyler kötümü etkilenir ama döveriz demiyoruz seni severiz biz o çok küçük olacak fln gibi şeyler diyoruz Voltajcım tecrübeli annem nasıl davranmam lazım bu konuda

Hemen etkilenir.
Suan sen onun gözünde her an elinden kayıp gidecek Birsey gibisin.
Öyle derseniz kendini hep üstün görür
Birde canım ne alacaksan,bebeğe ne yapacaksan hep abisiyle yap madem anlıyor.
Misal kardeşine hangisini alalım gel bakalım vs.fikrini hep sor kendini ebeveyn gibi görüyor :))
En önemlisi dogunca hayatım.
Bez istersen ,emzik yikatirken vs ufak tefek isleri abisinden iste falan bir ise yaradığını yardım ettigini hissetsin.ben banyoda su bile dokturdum sahipleniyor o zaman.
Asla elleme dokunma vs
Amaaa abisi acır cart curt söyleme soylettirme.acindirma hiç.
Hep gercegi söyle bak sana yapsak senin Can'ın acır onunda acır.daha savunmasiz olduğunu Abi'sinin ona destek olması gerektiğini vs söylersin.
Benim bu sekilde olunca bir sorunum olmadı.insallah sende de ise yarar...

sağol canım deniycem bunları umarım bizdede işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…