sağol canım araştırayım. Mardin'deyim ben burda hiç görmedim satıldığını falan da.. Yakın şehirlerden antep'ten falan buldurabiliriz sanırım ama o gelene kadar bu iyileşir :)) tşk yine de çıkınca bakayım aktarlara. Belki bi umut vardır.
Voltajımmmm.. Süper annesin sen :)) sen anlattıkça ben fena oluyorum :) bi de dün ben 20 gün önce doğum yapan bir arkadaşı ziyarete gittim. Benim doktoruma gidiyordu o da. O korkunç doğum hikayesini anlattı bana. Suyu geldikten 18 saat sonra doğurmuş ve doktor çıldırmış dogumdaBen şimdi yusuf yusuf. O anlatırken dedim voltaj senin bana bunları anlattıgını bi bilseeeeeeeeee varyaaaaaa seniiiii
Hemen sus :))
Bizde oyleydik.yani hayatımda 2. Cocuğa verdigim zor kararı evlenirken vermedim.
Cok cocuk tahammülü olan biri değilim .
Esim isterdi ama kızımdan sonra oda istememeye başladı yetti çünkü Rabbim 2 sinide tattırdı.
Bunada birsey diyemiyoruz esim cok seviniyor ben duyunca öldüm resmen teselli ede ede .
Bazen hala estikce tahammülüm zorlanıyor .
Kızım gece cise kalkıyor sonra yanıma yatıyor yorgan ortturmuyor benimde üstümü acıyor.debelenip duruyor.bu gece hiç zorlamadım yorganın üstüne yattı,mizirdana mizirdana uyudu.tam daldim,yere düştü 5 er dk arayla uyuyorum.sakinlestirene kadar sabah oluyor zaten 6 da kalkıyoruz Buda kalkıyor devamlı dagitip hareketler vs.
Yani bu isyan bu tutum niye anlamıyorum.
Tam düzene girip rahat edecekken öbürü geliyor.
Bazen altından kalkamayacagim gibi geliyor.
Zor dostum zor:26:
benim çocuk odası da öle walla,hatta şu an asılı çamaşırlar,ütülenmiş,katlanmış yerleştirilmeye üşenilmiş eşyalar,kağıt havlu poşeti,balkonda duran masa ve tabureler...dolu:))
Meltem de super modeller varmis..
Yarin biraz dolasicaz magazalari.. Meltemde aklimda olacak.. Ama fiyatlar cep yakacak cinsten sanirim..
Ankaradayim ben.. Sitelerde bebek odalarinin hepsini taramayi dusunuyorum.. Sonrada karar verip bi an once almak istiyorum..
Tecrubeli anneler erken mi oda hazirlamak icin ne dersiniz?
Eki Görüntüle 561150
Oglusumun battaniyesinin bir parcasi :))) bitmis halini gormek icin sabirsizlaniyorum.. O nedenle daha bi heyecanla haril haril isliyorum parcalari :)))
bu Meltem'dekiler çok güzelmiş hanipeks .. ama gerçekten fiyatlar çok gibi.. çocuklar büyüyünce birşey beğenmıyorlar.. bizim kuzenlerin çocukları falan dillenir dillenmez hemen arabalı yatak, cindyli yatak istiyorlar.. biz de buna korkumuzdan hafta sonu tekzen den ufak dolap aldık, beyaz, çok fonsksiyonlu bi şey.. dedik küçükhanım odasından çıkarılmasını emredince başka şekilde işimize de yarasın.. bir de park yatak atıcaz yanına.. toplam maliyeti 400 lira olacak odasının bize..
Cok cok ciss kaçın ordan
Bir beşik sifoniyer idareten zaten 3-4 yasında odasini beraber yapıyorsun .
Şimdi öyle derde gecer ama kac yasında misal 5 yas ve altindaysa en sevdigi begendigi neyse gelirken kardesin abisine bunu getirecekmiş vs denmeliydi.hatta doğduğu gün alıp veriyorsun bebekle beraber :))valla zorki ne zor allah yardımcımız olsun bende bu aralar oğlumla pek ilgilenemiyorum oda farkında ve galiba beni eskisi kadar sevmiyor benimle oynamak istediği zaman benim ağrım fln oluyor uzanma ihtiyacı hissediyorum müsade etmiyor kardeşimi sevmiom demeye başladı kramplar girdiğinde oda görüyor tabi gelsin dövücem fln diyormuş babannesine ilgilenmeye çalışıorum ama vaktim kalmıyor . şimdiden beni bu hareketleri korkutuyor inş. Düzelir.allah kullarına kaldıramayacağından fazlasını yüklemezmiş diyip çekmeye çalışıyorum ve çalışacağım.
bak bunu kesin bulabilirim marketlerden :)) tşklerrr
kenacort olmaz dedi eczacı( gece çok fena olunca nöbetçi eczaneye gıttım. tantum bı gargara aldım ama o da olmuyormus ( et tüketiyorum aslında burda tüketmemek mümkün değil ki etsiz bi şey yapılmıyo . yeşil sebze konusu sıkıntılı tabi :26:
b 12 mi alıp kullansam aceba voltajımmm lokman hekimimmmm
valla zorki ne zor allah yardımcımız olsun bende bu aralar oğlumla pek ilgilenemiyorum oda farkında ve galiba beni eskisi kadar sevmiyor benimle oynamak istediği zaman benim ağrım fln oluyor uzanma ihtiyacı hissediyorum müsade etmiyor kardeşimi sevmiom demeye başladı kramplar girdiğinde oda görüyor tabi gelsin dövücem fln diyormuş babannesine ilgilenmeye çalışıorum ama vaktim kalmıyor . şimdiden beni bu hareketleri korkutuyor inş. Düzelir.allah kullarına kaldıramayacağından fazlasını yüklemezmiş diyip çekmeye çalışıyorum ve çalışacağım.
Şimdi öyle derde gecer ama kac yasında misal 5 yas ve altindaysa en sevdigi begendigi neyse gelirken kardesin abisine bunu getirecekmiş vs denmeliydi.hatta doğduğu gün alıp veriyorsun bebekle beraber :))
Zaten 2 cocuk varsa kendine vakti unut.
Hersey hayalde eskide kaldı benim için.bundan sonrada kendime bırak vakit ayırmayı
Aynaya bakmak bile hayal olacak:26:
.
şimdi öyle derde gecer ama kac yasında misal 5 yas ve altindaysa en sevdigi begendigi neyse gelirken kardesin abisine bunu getirecekmiş vs denmeliydi.hatta doğduğu gün alıp veriyorsun bebekle beraber :))
zaten 2 cocuk varsa kendine vakti unut.
Hersey hayalde eskide kaldı benim için.bundan sonrada kendime bırak vakit ayırmayı
aynaya bakmak bile hayal olacak:26:
Ohhhh ne güzel, sefan olsun. evet canım iki çizgi olan öne geliyor, ben xl aldım, 4 numaraya denkgelio sanırsam, birkaç aya 5 numarası olur. 6 var mı bilmiyorum. Aslında kilolarımız yakın birbirine, benim bacaklarım ince biraz gerçi seninki nasıl?
:)doğru diosun walla,bende öğle arası karar verdim,düşürmemek için bağlıcam bebeyi kendime,hiç bırakmıcam:)nası ama
benim çocuk odası da öle walla,hatta şu an asılı çamaşırlar,ütülenmiş,katlanmış yerleştirilmeye üşenilmiş eşyalar,kağıt havlu poşeti,balkonda duran masa ve tabureler...dolu:))
kıs çok güldüm he:)seni giyinmeye çalışırken düşündüm de:)çok tatlısın walla
kıslar ben çıkıyom,tırıs tırıs((
geçmiş olsun canım bu kasılma konusunda herkese söylüyorum ben sana da tavsiye maden suyu al günde 2 tane iç düzenli olarak ben hiç içemezdim asitli gelirdi bardağa döküyorum asiti gidinceye kadar bekletiyorum boluncuk çıkmayıncaya kadar sonra içiyorum bunu yapınca kasılma olmuyor ben içiyorum çok rahat ettim içmediğim zaman bacağım yırtılacak gibi acıyor 2 içemezsen bile bir tane iç mineral var içinde doğal birşey zararıda yok
ersnil sende maden suyu iç canım iyi geldiğini göreceksiniz
merakla bekliyorum
çift çizgi öne gelecek bolluk olan kısım öne geliyor.Güle güle giy iyi günlerde işallah.
biz meltemden baktık mobilyalar çok güzel kaliteli izmirde şirinyerde mağazası var ama karabağlardaki daha büyük yanlız fiyatları biraz yüksek tabi çilek mobilya bu meltemin yanında çok dökük kalır
Eki Görüntüle 561150
Oglusumun battaniyesinin bir parcasi :))) bitmis halini gormek icin sabirsizlaniyorum.. O nedenle daha bi heyecanla haril haril isliyorum parcalari :)))
bu Meltem'dekiler çok güzelmiş hanipeks .. ama gerçekten fiyatlar çok gibi.. çocuklar büyüyünce birşey beğenmıyorlar.. bizim kuzenlerin çocukları falan dillenir dillenmez hemen arabalı yatak, cindyli yatak istiyorlar.. biz de buna korkumuzdan hafta sonu tekzen den ufak dolap aldık, beyaz, çok fonsksiyonlu bi şey.. dedik küçükhanım odasından çıkarılmasını emredince başka şekilde işimize de yarasın.. bir de park yatak atıcaz yanına.. toplam maliyeti 400 lira olacak odasının bize..
dilimde aft çıktı kızlar.. ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum.. çok zorlardayım.. çaresini bilen var mı ???
Çalışman zaten imkansız hale geliyor neredeyse.
Söyle de bir gercek varki yalnız olmuyor,illa bir kardes en fazla 3 yas .sana bunu derken bile tüylerim diken diken :))))
Cocuk sevdalısı bir insan değilim maalesef
Cok cok ciss kaçın ordan
Bir beşik sifoniyer idareten zaten 3-4 yasında odasini beraber yapıyorsun .
:))))) allah seni iyi etsin .
sahane buluş hiç aklıma gelmemişti bak
Hakkaten bağlamak geliyor bazen :)))
Naza bende cok gülüyorum ya sekerpare o,
Her yazısına gülerek başlıyorum .
Çoraba bende cok güldüm ya cvp yazmamisim yemek yapıyordum
Hemen sus :))
Bizde oyleydik.yani hayatımda 2. Cocuğa verdigim zor kararı evlenirken vermedim.
Cok cocuk tahammülü olan biri değilim .
Esim isterdi ama kızımdan sonra oda istememeye başladı yetti çünkü Rabbim 2 sinide tattırdı.
Bunada birsey diyemiyoruz esim cok seviniyor ben duyunca öldüm resmen teselli ede ede .
Bazen hala estikce tahammülüm zorlanıyor .
Kızım gece cise kalkıyor sonra yanıma yatıyor yorgan ortturmuyor benimde üstümü acıyor.debelenip duruyor.bu gece hiç zorlamadım yorganın üstüne yattı,mizirdana mizirdana uyudu.tam daldim,yere düştü 5 er dk arayla uyuyorum.sakinlestirene kadar sabah oluyor zaten 6 da kalkıyoruz Buda kalkıyor devamlı dagitip hareketler vs.
Yani bu isyan bu tutum niye anlamıyorum.
Tam düzene girip rahat edecekken öbürü geliyor.
Bazen altından kalkamayacagim gibi geliyor.
Zor dostum zor:26:
valla 2. çocuğa bir gaflet anında karar verdim ne yalan söyleyim olmaması için de epeyce dua ettim Allah affetsin hatta evde yaptığım testin ilki tek çizgiydi ohh çektim ama içimde bir kurt.
ertesi sabah kalktım tekrar yaptım baktım tek çizgi gibi ohhh demeye kalmadı koyulaşmaya başladı hiç bu kadar delirmemiştim sanırım.
eşim korktu benden ben deli dana gibiydim evin içinde. o kadar zor adapte oldum ki o da pişman oldu belki de 2.yi istediğine.
ama zamanla alıştık tabi bi tane evde bıcırık olunca başına ne geleceğini biliyorsun hem iyi anlamda hem de kötü anlamda :))
çokta anaç biri sayılmam aslında bi de oğlum çok hareketli ben zaten biraz zor yetişiyordum üstelik hamilelik ağırlığı da var.
son zamanlarda kaç kere düştü yandı elini kesti. her seferinde içim yanıyor ne kadar ufak tefek şeyler de olsa ölüp ölüp diriliyorum
ben bakamıyorum bu çocuğa 2.yi nasıl kaldıracağım diye üstelik çalışıyorum biliyorsun.
işim çok zor ama nasip artık Allahım korusun inşallah bir arada büyütüp çıkarayım 3. nün olmamasın için de adamla yatağı ayırayım diyorum valla :))
kaç yaşında oğlun canım? Benim oğlum çok küçük daha kardeşten anlamıyor ama bana inanılmaz düştü bu ara sürekli sarılmak oynamak öpmek ve kötüsü ısırmak istiyor. Zaten iş sebebiyle bırakıyorum onu bi de hastayım diye ilgilenememek çok üzüyor. Elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum oyunlar vs. Aklı yetmiyor ama doğunca ne olacak acaba onu merak ediyorum bebeği kucağımda gördüğünde kıyamet kopacak çok üzülecek. Inşallah sakin bir bebek olurda oğlumla daha çok ilgilenebilirim.
Bi de kendimi şöyle teselli ediyorum ablamla benim aramda 3 yaş var o da beni kıskanmış ama sonra alışmış ve beni çok çok sever çok iyi anlaşırız. Yani beni doğurduğu için ne annemden ne de benden nefret etmedi.
Eşimle abisi arasında da 16 ay var. Onlarda gayet iyi anlaşıyor. Demek ki zamanla alışabilecekler. Zorluk yaşasakta çocuklarımız kardeşleriyle yaşadıkça alışacaklar birbirlerine bence.
Allah bizlere güç kuvvet versin yeter ki...
ayyy beni daha da çok korkutuyorsun voltajcığımmm ayna mıı o kadar kötü mü yaa :))
3,5 yaşında canım oğlum kardeşinden oyuncak istiyor bizde geçenlerde o yokken güzelbir söktaklı arabalı oyuncak aldık evin bir köşeşine sakladık kardeşi gelince vereceğiz bide battanyesinin yanına çikolata falan sıkıştırırız bakmak için yanına gittiğinde bulur onu yer inş. Ondan sonra kardeşinden iyisi olmaz..
Dün babannesinin doğum günüydü süpriz yaptık kaynımlar fln geldi nese akşamdan pasta kalmıştı yemiş birazda bana ayırmış kardeşinin canı istermiş ye anne dedi bende senye kuzum dedim kardeşi ona demişki ''yaaa istiom ye anne'' bende yedim artık bakalım yaşayıp göreceğiz
Bak duşun 2.yi isterken sonuca uzulmussun ben bırak istemeyi hayal bile etmedim:))
Sonucu alınca balkonlarda yattım ağla ağla herkes teselli etti falan ama gönule soz geçmiyor
O herseyin hayırlısını bilip veriyor .
Bak alıştık bile gelecegi gunu sayıyoruz.
Ben çalışamadım tatlım ama bu yıl başlayacaktım olmadı.
3,5 yaşında canım ben evde yokken planlar yapıormuş kardeşimi öle dövcem böle yapcam die ben evdeyken bişey demiyor göbüşümü öpüyor açıyor bakalım büyümüşmü kardeşim fln die ben bu karmaşayı anlamıorum:44:
modelleri beğendim, sade,şık, sağlam duruyor . kullanışlı da ayrıca. ama fiyatlar söylediğin gibi ise cidden uçuk. ben de hastanenin doğum için vereceği fiyatı merak ediyorum. bu sabah bir iş arkadaşım 9.250 ye doğumuş da :18:
benim heryerim kalın vallahi :) sağol canım bilgi için.
Allah Allah ,3,5 yaşında canım ben evde yokken planlar yapıormuş kardeşimi öle dövcem böle yapcam die ben evdeyken bişey demiyor göbüşümü öpüyor açıyor bakalım büyümüşmü kardeşim fln die ben bu karmaşayı anlamıorum:44:
Öyle canım belki bana yalnızlıktan dolayı bu kadar ağır .hayatta alışılmayacak bişey yok tabi hele bu mis kokulu bir bebekse. ama işte insan her yeni sorumlulukla birlikte biraz daha korkuyor sanırım. ne de olsa çok büyük bir yük omuzlarındaki yemesinden yetişmesine her şeyin sorumluluğunu alıyorsun ve de her birinde kendinden biraz daha vazgeçiyorsun. ama napalım zorluğu yanında güzelliği de tartışılmaz. alışmaklazım.
Allah güç kuvvet versin bizlere bebişlere de sağlık sıhhat inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?