2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bu Meltem'dekiler çok güzelmiş hanipeks .. ama gerçekten fiyatlar çok gibi.. çocuklar büyüyünce birşey beğenmıyorlar.. bizim kuzenlerin çocukları falan dillenir dillenmez hemen arabalı yatak, cindyli yatak istiyorlar.. biz de buna korkumuzdan hafta sonu tekzen den ufak dolap aldık, beyaz, çok fonsksiyonlu bi şey.. dedik küçükhanım odasından çıkarılmasını emredince başka şekilde işimize de yarasın.. bir de park yatak atıcaz yanına.. toplam maliyeti 400 lira olacak odasının bize..

canım benim de çıkmıştı doktora sordum bi merhem vardı onu sürebilirsin demişti ama ben sürmedim hemende iyileşti eve gidince bakayım ismine istersen

canım benim de çıkmıştı doktora sordum bi merhem vardı onu sürebilirsin demişti ama ben sürmedim hemende iyileşti eve gidince bakayım ismine istersen

geçmiş olsun cnm

kara dut şurubu çok iyi gelir ağız yaralarına boğaz ağrısına fln

aklma bu geldi :/

kızlar teşekkür ederim..
melek bu şurubu nerde bulucam aktardan falan mı ?
dmt ismini yazarsan cok sevınırım. kendi başıma gargara aldım ama hamileyken kullanmayın yazıyor (

kızlar teşekkür ederim..
melek bu şurubu nerde bulucam aktardan falan mı ?
dmt ismini yazarsan cok sevınırım. kendi başıma gargara aldım ama hamileyken kullanmayın yazıyor (

aktarlara bi sor cnm , ya da dondurulmuş karadut bulabilirsen o da olur ..

nerede yaşıosun bilmiorum cnm ama ben kayserideyim yazdan hazırlarlar dut şuruplarını dolaba koyarlar burda .. hiç düşünemedim bulamama ihtimalini yaa :/ özür cnm bnm

Çalışman zaten imkansız hale geliyor neredeyse.
Söyle de bir gercek varki yalnız olmuyor,illa bir kardes en fazla 3 yas .sana bunu derken bile tüylerim diken diken :))))
Cocuk sevdalısı bir insan değilim maalesef
Cok cok ciss kaçın ordan
Bir beşik sifoniyer idareten zaten 3-4 yasında odasini beraber yapıyorsun .
:))))) allah seni iyi etsin .
sahane buluş hiç aklıma gelmemişti bak
Hakkaten bağlamak geliyor bazen :)))

Naza bende cok gülüyorum ya sekerpare o,
Her yazısına gülerek başlıyorum .
Çoraba bende cok güldüm ya cvp yazmamisim yemek yapıyordum
Hemen sus :))
Bizde oyleydik.yani hayatımda 2. Cocuğa verdigim zor kararı evlenirken vermedim.
Cok cocuk tahammülü olan biri değilim .
Esim isterdi ama kızımdan sonra oda istememeye başladı yetti çünkü Rabbim 2 sinide tattırdı.
Bunada birsey diyemiyoruz esim cok seviniyor ben duyunca öldüm resmen teselli ede ede .
Bazen hala estikce tahammülüm zorlanıyor .
Kızım gece cise kalkıyor sonra yanıma yatıyor yorgan ortturmuyor benimde üstümü acıyor.debelenip duruyor.bu gece hiç zorlamadım yorganın üstüne yattı,mizirdana mizirdana uyudu.tam daldim,yere düştü 5 er dk arayla uyuyorum.sakinlestirene kadar sabah oluyor zaten 6 da kalkıyoruz Buda kalkıyor devamlı dagitip hareketler vs.
Yani bu isyan bu tutum niye anlamıyorum.
Tam düzene girip rahat edecekken öbürü geliyor.
Bazen altından kalkamayacagim gibi geliyor.
Zor dostum zor:26:

Canım karadut reçeli de alabilirsin marketten... benim de k.validem kayserili o önermişti bana gerçekten işe yarıyor... geçmiş olsun canım..

dilimde aft çıktı kızlar.. ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum.. çok zorlardayım.. çaresini bilen var mı ???

Kelebeem.

B12 eksik

Kenacort-a merhem var hamileyken kullanilr mı bilmiyorum ecz Dr sormak gerek.

Et yeşil sebze tüketmiyor musun canım.

Bende cok çıkardı günlük dodex iğne vuruldu (millet aylik vurunur)şimdi dilimi ısırıp popisimİ kasiyim

sağol canım araştırayım. Mardin'deyim ben burda hiç görmedim satıldığını falan da.. yakın şehirlerden Antep'ten falan buldurabiliriz sanırım ama o gelene kadar bu iyileşir :)) tşk yine de çıkınca bakayım aktarlara. belki bi umut vardır.

Voltajımmmm.. süper annesin sen :)) sen anlattıkça ben fena oluyorum :) bi de dün ben 20 gün önce doğum yapan bir arkadaşı ziyarete gittim. benim doktoruma gidiyordu o da. o korkunç doğum hikayesini anlattı bana. suyu geldikten 18 saat sonra doğurmuş ve doktor çıldırmış dogumda ben şimdi yusuf yusuf. o anlatırken dedim voltaj senin bana bunları anlattıgını bi bilseeeeeeeeee varyaaaaaa seniiiii

valla zorki ne zor allah yardımcımız olsun bende bu aralar oğlumla pek ilgilenemiyorum oda farkında ve galiba beni eskisi kadar sevmiyor benimle oynamak istediği zaman benim ağrım fln oluyor uzanma ihtiyacı hissediyorum müsade etmiyor kardeşimi sevmiom demeye başladı kramplar girdiğinde oda görüyor tabi gelsin dövücem fln diyormuş babannesine ilgilenmeye çalışıorum ama vaktim kalmıyor . şimdiden beni bu hareketleri korkutuyor inş. Düzelir.allah kullarına kaldıramayacağından fazlasını yüklemezmiş diyip çekmeye çalışıyorum ve çalışacağım.

Canım karadut reçeli de alabilirsin marketten... benim de k.validem kayserili o önermişti bana gerçekten işe yarıyor... geçmiş olsun canım..

bak bunu kesin bulabilirim marketlerden :)) tşklerrr

kenacort olmaz dedi eczacı ( gece çok fena olunca nöbetçi eczaneye gıttım. tantum bı gargara aldım ama o da olmuyormus ( et tüketiyorum aslında burda tüketmemek mümkün değil ki etsiz bi şey yapılmıyo . yeşil sebze konusu sıkıntılı tabi :26:
b 12 mi alıp kullansam aceba voltajımmm lokman hekimimmmm

mezopotamya cnm bnm keşke hemen sana ulaştırabilsem ya

lilyum555 cnm ewet reçelide olabilir aklıma gelmemişti iyi düşündün wallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…