Aynen çok kötüydü çilek. Evet sordum nerede yapılıyor diye, izmir ded görevli. Bembeyaz olanlar çok hoşuma gitti. Uzun süreli kullanılabilir olduğu için alasım var ama şuanda 3-4 bin gerçekten fazla gibi
Oglusumun battaniyesinin bir parcasi :))) bitmis halini gormek icin sabirsizlaniyorum.. O nedenle daha bi heyecanla haril haril isliyorum parcalari :)))
dilimde aft çıktı kızlar.. ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum.. çok zorlardayım.. çaresini bilen var mı ???
canım benim de çıkmıştı doktora sordum bi merhem vardı onu sürebilirsin demişti ama ben sürmedim hemende iyileşti eve gidince bakayım ismine istersen
geçmiş olsun cnm
kara dut şurubu çok iyi gelir ağız yaralarına boğaz ağrısına fln
aklma bu geldi :/
kızlar teşekkür ederim..
melek bu şurubu nerde bulucam aktardan falan mı ?
dmt ismini yazarsan cok sevınırım. kendi başıma gargara aldım ama hamileyken kullanmayın yazıyor(
Çalışman zaten imkansız hale geliyor neredeyse.canım benim yaa güzel anlatmışsın tabi neler yaşadın sana sormak lazım.eşim geçen gün hemen peşine ikinciyi yapalım aradan cıksın dedi.bende aradan çıkması o kadar kolay değil eğer işi bırakırsam neden olmasın dedimtabiki blöf yapıyorum o zman ara verelim diyo zaten ev kredisi ödüyoruz işi bırakmam mümkün değil fotosentez yaparız yoksa tek maaşla
Cok cok ciss kaçın ordanAynen çok kötüydü çilek. Evet sordum nerede yapılıyor diye, izmir ded görevli. Bembeyaz olanlar çok hoşuma gitti. Uzun süreli kullanılabilir olduğu için alasım var ama şuanda 3-4 bin gerçekten fazla gibi
:))))) allah seni iyi etsin .:)doğru diosun walla,bende öğle arası karar verdim,düşürmemek için bağlıcam bebeyi kendime,hiç bırakmıcam:)nası ama
kıs çok güldüm he:)seni giyinmeye çalışırken düşündüm de:)çok tatlısın walla
kıslar ben çıkıyom,tırıs tırıs((
Hemen sus :))aslında haklısın canım avantajı da çok dezavantajı da sanırım her türlü zordur 2 çocuk. bende hep derim 1. çocuğun okul zamanı da yeni bebek çekilmez diye. ama ne bileyim böyle de zor geliyor. bi yandan diyorum gece uykuları falan tam rahata ermişken yeniden başlaması zorlardı böyle daha iyi falan diye.
ama işte hamilelik çok zorluyor ya doğduktan sonrası da zor olursa diye korkuyorum.
o dediğini bende diyorum hep elim pislikten çıkmayacak diye hatta ikisini bir bezleyeceğim sanırım. büyüğün dişler tamamlanmadan küçücüğünkiler başlayacak falan off kii off :))
neyse yaşayıp göreceğiz bakalım.
eskiden en az 3 derdim hatta eşimin hiç dilinden düşmezdi şimdi korkudan 3. çocuğun lafını bile edemiyor nasıl gözünü korkuttuysam adamın :))
tuzlu su ile gargara yap ilaç kullanmak çok iyi değil ya tuzlu su mikrobu kırar geçirir dilini geçmiş olsundilimde aft çıktı kızlar.. ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum.. çok zorlardayım.. çaresini bilen var mı ???
aktarlara bi sor cnm , ya da dondurulmuş karadut bulabilirsen o da olur ..
nerede yaşıosun bilmiorum cnm ama ben kayserideyim yazdan hazırlarlar dut şuruplarını dolaba koyarlar burda .. hiç düşünemedim bulamama ihtimalini yaa :/ özür cnm bnm
dilimde aft çıktı kızlar.. ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum.. çok zorlardayım.. çaresini bilen var mı ???
aktarlara bi sor cnm , ya da dondurulmuş karadut bulabilirsen o da olur ..
nerede yaşıosun bilmiorum cnm ama ben kayserideyim yazdan hazırlarlar dut şuruplarını dolaba koyarlar burda .. hiç düşünemedim bulamama ihtimalini yaa :/ özür cnm bnm
.
Kızım gece cise kalkıyor sonra yanıma yatıyor yorgan ortturmuyor benimde üstümü acıyor.debelenip duruyor.bu gece hiç zorlamadım yorganın üstüne yattı,mizirdana mizirdana uyudu.tam daldim,yere düştü 5 er dk arayla uyuyorum.sakinlestirene kadar sabah oluyor zaten 6 da kalkıyoruz Buda kalkıyor devamlı dagitip hareketler vs.
Yani bu isyan bu tutum niye anlamıyorum.
Tam düzene girip rahat edecekken öbürü geliyor.
Bazen altından kalkamayacagim gibi geliyor.
Zor dostum zor:26:
çok güzel gözüküyor yetenekli insan budur işte ya bitsinde tamamını görelim kolay gelsin sanaEki Görüntüle 561150
Oglusumun battaniyesinin bir parcasi :))) bitmis halini gormek icin sabirsizlaniyorum.. O nedenle daha bi heyecanla haril haril isliyorum parcalari :)))
çalışman zaten imkansız hale geliyor neredeyse.
Söyle de bir gercek varki yalnız olmuyor,illa bir kardes en fazla 3 yas .sana bunu derken bile tüylerim diken diken :))))
cocuk sevdalısı bir insan değilim maalesef
cok cok ciss kaçın ordan
Bir beşik sifoniyer idareten zaten 3-4 yasında odasini beraber yapıyorsun .
:))))) allah seni iyi etsin .
Sahane buluş hiç aklıma gelmemişti bak
Hakkaten bağlamak geliyor bazen :)))
naza bende cok gülüyorum ya sekerpare o,
her yazısına gülerek başlıyorum .
çoraba bende cok güldüm ya cvp yazmamisim yemek yapıyordum
hemen sus :))
bizde oyleydik.yani hayatımda 2. Cocuğa verdigim zor kararı evlenirken vermedim.
Cok cocuk tahammülü olan biri değilim .
Esim isterdi ama kızımdan sonra oda istememeye başladı yetti çünkü rabbim 2 sinide tattırdı.
Bunada birsey diyemiyoruz esim cok seviniyor ben duyunca öldüm resmen teselli ede ede .
Bazen hala estikce tahammülüm zorlanıyor .
Kızım gece cise kalkıyor sonra yanıma yatıyor yorgan ortturmuyor benimde üstümü acıyor.debelenip duruyor.bu gece hiç zorlamadım yorganın üstüne yattı,mizirdana mizirdana uyudu.tam daldim,yere düştü 5 er dk arayla uyuyorum.sakinlestirene kadar sabah oluyor zaten 6 da kalkıyoruz buda kalkıyor devamlı dagitip hareketler vs.
Yani bu isyan bu tutum niye anlamıyorum.
Tam düzene girip rahat edecekken öbürü geliyor.
Bazen altından kalkamayacagim gibi geliyor.
Zor dostum zor:26:
Canım karadut reçeli de alabilirsin marketten... benim de k.validem kayserili o önermişti bana gerçekten işe yarıyor... geçmiş olsun canım..
Kelebeem.
B12 eksik
Kenacort-a merhem var hamileyken kullanilr mı bilmiyorum ecz Dr sormak gerek.
Et yeşil sebze tüketmiyor musun canım.
Bende cok çıkardı günlük dodex iğne vuruldu (millet aylik vurunur)şimdi dilimi ısırıp popisimİ kasiyim
mezopotamya cnm bnm keşke hemen sana ulaştırabilsem ya
lilyum555 cnm ewet reçelide olabilir aklıma gelmemişti iyi düşündün wallaa
canım yatşk ederim :) şimdi cıkıyorum bakacagım yakındaki aktarlara. bulurum belki de..
Modeller çok sade ve şık, fiyatlar 3bin-4bin arasında.
Meltem *
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?