Daha gitmedik voltajim, 1 bucuk saat var randevuya, malum daha sabah burda
Ay bi garip icim, dua edin insallah
canımmmm hayırlı uğurlu olsun paşaların ayy maşallahhh yaa ne güzel 2 tane melek. nazardan saklasın Rabbimmm[/QUOT nihayet bir msj nı yakaladım rahatsızlığnla ilgili cvp yazim istedim geçen hafta aynen bende 24 saatten uzun süre geçmeyen sağ kasık ağrısıyla acile gittim apandisit diye düşündüm açıkçası saolsun doktorumda hemen geldi zaten geçen ay demişti myomun var sancın olcak diye ama böylesi bişeyide hiç beklemiyodum Allahtan öngörüsüne güvenip verdiği ilaca başalmıştım.(adı magnesium positive)rahim kasılmalarında yardımcıymış hemen kiste detaylı usg ile baktı dejenere olmuş dedi gerçektende herşeyi bombeliydi sanki ağzı burnu var.o ağrıyı tarif etmem imkansız korkudan ödü patlıyo insanın acaba bebeğine bir şeymi oldu diye.bide myom enfekte olmuşmu diye kan tahl. yaptı istersen drna sor gerçi myomun varsa zaten bilirdi ama en azından kramplarına belki sanada magnezyum verir.benim dr hamileliğini bu ağrılarla geçireceksin yapıcak hiç bişey yok dedi.takibini yapan doktor umarım deneyimli ve öngörülüdür.
selamun aleykum arkadaşlar
sizler kan hapı ve vitamini ne zaman alıoysunuz birde kaç saat aralıkla
Kizlar oglusum oluyor insallah :) bacaklarinin arasindan gosterdi kocaman kocamankucucuk agzi burnu var o kadar tatliydi ki:) 4 tane resim verdi doktor teyzesi
boyu kilosu gelisimi normal dedi doktor ama, esim ultrason sirasinda beyninin bi tarafini daha karanlik gormus
doktora sorduk sonra bu haftalarda erkek bebeklerde boyle gorulebilir, daha gelisecek, 28. haftada tekrar ultrasona alacaz orada iyice belli olur, gelisimi, kafa ve yuz sekli normalken sadece bu sebepten down sendromu riski yuksek diyemeyiz dedi, ama isterseniz AFP testi yapalim gec degil dedi onun sonucuna gore tekrar degerlendirecek (ben bu 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmamistim)
az ihtimalde olsa korktum bikerekan aldilar bakalim carsamba persembe arayacaklar sonuc icin, Rabbim temiz cikartir insallah sonuclarimizi
boyle iste kizlar biraz buruk bi sevinc oldu, esim belki ben soylesem bisey demeyecekti endiselenme bosyere diyip duruyor ama kurt dustu iste icime, Allah hayirlisini nasip etsin, ne olursa olsun bizim bebegimiz sonucta
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/805/vbxynpfdflrktvqezaemok.mp4/[/video]
bebeğimizin videosunu eklemeye çalıştım kızlar ama becerebildimmi bilmiyorum,inşallah olmuştur..
bu arada hiç bi sorun çıkmadı çok şükür,inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz bütün kontrolleri:))
Kizlar oglusum oluyor insallah :) bacaklarinin arasindan gosterdi kocaman kocamankucucuk agzi burnu var o kadar tatliydi ki:) 4 tane resim verdi doktor teyzesi
boyu kilosu gelisimi normal dedi doktor ama, esim ultrason sirasinda beyninin bi tarafini daha karanlik gormus
doktora sorduk sonra bu haftalarda erkek bebeklerde boyle gorulebilir, daha gelisecek, 28. haftada tekrar ultrasona alacaz orada iyice belli olur, gelisimi, kafa ve yuz sekli normalken sadece bu sebepten down sendromu riski yuksek diyemeyiz dedi, ama isterseniz AFP testi yapalim gec degil dedi onun sonucuna gore tekrar degerlendirecek (ben bu 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmamistim)
az ihtimalde olsa korktum bikerekan aldilar bakalim carsamba persembe arayacaklar sonuc icin, Rabbim temiz cikartir insallah sonuclarimizi
boyle iste kizlar biraz buruk bi sevinc oldu, esim belki ben soylesem bisey demeyecekti endiselenme bosyere diyip duruyor ama kurt dustu iste icime, Allah hayirlisini nasip etsin, ne olursa olsun bizim bebegimiz sonucta
Eki Görüntüle 561427
Oğluşum :))
sağol canım,hep ii olsun haberlerimiz:)))Oh masallah kuzumuza, iyi haberlerin mutlu etti beni. Masallah
Masallah canim oglusuna kocaman olmus yaburnunu yesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?