2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Chosy kuzum bayildim videoya inanamiyorum ya kuzucuga gozunu ovusturuyo

ewet kıs hep öle bütün videolarda hep eller yüzünde,yeğende öleydi benim,doğunca da hep elleri yüzünde uyuyodu:))
kıs düşünsene baya baya bebek oldu bizim sıpalar ya,her şeyleri war maşallah:))

esimle tekrar konustum doktor kist kelimesini kullanmis tam olarak, ben ingilizce konustuklari icin tam anlamiyorum bazen

bide oyle arastirdim netten KOROİD PLEKSUS KİSTİ denilen bisey varmis ama geciyormus genelde doktorda oyle demiste zaten, biraz icim rahatladi simdi

'Bu kistler normal gebeliklerin de %2'sinde bulunabilir, beynin tek tarafında veya iki taraflı olabilirler. Bu kistler genellikle gebelik ilerledikçe genellikle kaybolurlar ve bebeğin beyin gelişimini veya zekasını etkilemezler. %90'dan fazlası 28. gebelik haftasına kadar kaybolur ve kaybolduktan sonra tekrar oluşmazlar. Kaybolmaması durumunda da genellikle bir probleme sebep olmaz (Eşlik eden başka anormallik yoksa).'

: nazar:
çok tatlı maşallah yaaaaaaaaa

aaaay ne güzel yaaa bende görmek istiyorum bebeğimi

Son düzenleme:
Kulağım cinladi bir bakayım kim anmış
Yoksa tahminlerimde yine yanılmadım mı ya kahretmesin hemen bakacugum

Hayırlı pazarlar,iyi akşamlar ...
Umarım herkes iyidir, ben bugun cok gezdim
Şimdi bile uyuyabilirim

pazar günü bende çok gezdim, boğaz havası aldım, süperdi
gece bi uyumuşuz sabah 10 da zoraçtımgözlerimi

canım benim yaaa, benim kız haşarıbişey olacak galiba,
anasından babasından daha gececi, gece ben uyuyrken o hala dekmik atıyo bana, sabahta beni o uynadırıyo hep şiddet hepşiddet nereye kadar bilmiyorum yani
ayşeler şen olur diyo babası, görümcemin adı da ayşe ayşe betül de güzel, rüyamda olmadıbu ayşe meryem diyodum zaten, bakalım adıyla gelir inşallah kızı

oyyyyy anası yesin onun kokoş sepetini, lcw de bi etek görmüştüm, böyle tüllü pullu parlak kokoş bişey , daha cinsiyetini bilmiyoduk, kız olursa bunlardan alıcam aşkito dedim, adamın bana bi bakışı vardı rüyanda görürsün sen dedi , onun kızı edepli etekler giyecekmiş

maasAllah,40bin kere maasAllah. yerim ben bunlari ya.
gecen hafta bende gordum oglusumu,ayaklarinin resmini verdi ayaklarini sevip duruyorum.
Allah'im hepimize bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah, son zamanlarda en fazla ettigim dua.

canım hayırlı haberlerle gel inşallah

maşallah bebeğine annesi
darısı bizlerin başına inşallah, maşallah sende kendine iyi bakmışsın

bak bebişin açığı kapatmış annesi, maşallah ona
darısı detyalı ultrasona görmeye inşallah, çok merak ediyorum bende büyüdüğünü hissediyorum içimde

Gözün Aydın sekerim.
Giz gosi cok teknobebe olmuş senin ki daha dogmadan videoları nette ne edersen et.biri sizi durdursun Cok artiz gördüm sizi
Gözün Aydın tatlım,Allah kucağına Almayida nasip etsin.
Anacugun nerde?
Pismaniyemi getirsin
Amerikadayim diye atlatmaHangi sehrindesin giz Boston mı havanız batsın emi.
Hayatım yanlış hatırlamıyorsam usg de parlak çıkan yerler tehlike arzediyor.
Sen yüreğini ferah tut annesi ,gurbet kuşum üzülme sakın ararım 911 i

Hic sıkıntı yapma cnm yegenimiz saglikli inssss. Yalniz yuksek voltaj yine bildi
Hehe gel bacı ticarete dokek Dedim sana

kiz yatak odana koymuştun bir komodin vardı onun önüne pencerenin karşısına :))
--
Gülerim ona ,babasına selamimi söyleme de:))
Bizde de var ondan ,İnan senden evvel almazsa hiç birseycik bilmiyorum.
Sac kremlerini falan nasil arar bulur.Şimdi diyor ki kızım doğdu doğalı sacını kesmedim.beline kadar bukle bukle,sac sekillendirici falan lazım mı iyisini araştırayım Kızıma ...
Hani gözünü actirmiyordu falan

anaciim gungorende diyim yollasin sana pismaniyeni yok kiz ne bostonu, ohiodayiz biz hic havali biyer degil, bebisimiz dogsun guneye sicaklara dogru tasincaz insallah

ben hic farketmedim zaten, benim adamda nasil goz varsa, belki doktora sormasa bosuna endiselenmeyelim diye bisey demicekti doktor cunku hersey normal falan demisti bastan

neyse biraz icim rahatladi cok sukur ya eger kist varsa bile geciyomus genelde, diger ultrasona kadar gecer diye dua edicem napalir baska

doğum günün kutlu olsun canım, nice nice senelere eşin ve bebişlerinle birlikte inşallah

günaydın anneler ve bebişleri

bugün ayrıntılı ultrasonum war,çok heyecanlıyım,tabi ki birde endişeli

ohhh ne güzel canım, doya doya bak bebeğine

Eki Görüntüle 561150

Oglusumun battaniyesinin bir parcasi :))) bitmis halini gormek icin sabirsizlaniyorum.. O nedenle daha bi heyecanla haril haril isliyorum parcalari :)))
aman da aman hamarat annede bir başka oluyo maşallah tü tüt tüt tü sana

Sen o an bütüne bakıyorsun,esın detayci biri sanırsam.
İçin rahat olsun gülüm benim,tam teslimiyet.rabbimden gelen herseye eyvallah.
Kiz anacin kızımın doğduğu yerde,meltemde doğdu kizm
Haberleri var mı annenlerin?
Eğer yoksa gecene kadar söyleme canım evhamlidir analar.gormuyor birde zor olmasın .
Elini göbeğine koy.
Ya rab sana emanet,sana teslim...
Elim ermez gözüm görmez care sendedir.
İmdat eyle Allah'ım...ya şâfî yâ şâfî....

bu arada pasamiz 400 grammis masallah iyi demi

Maşallah kiz paşamız tosun pasa yarım kilo nerdeyse he
Ne yedin sen çaktırmadan

benim büyük ablamla 2 numara arasında 15 ay var, benle 2 numara arasında 3 yaş var, en küçükle aramda 2,5 yaşvar birde amcamın çocukları vardı aynı evdeydik, onlar da en büyük benim ablamdan6 ay büyüktü, diğer ikizler de 2 numara ablamdan 7 ay büyüklerdi, biz hiç kıskanmazdık birbirimizi, ufak çaplı bi kreşti bizim ev zaten, annemler bizleri sedirlerin ayağına bağlıyomuş misafir gelince ( hemen hemen her gün de misafir olan büyükçe 4 katlı bir evdi) biz niye bağlıyodunuz, evde misafirde varmış kalabalık kimse ilgilenmiyomu diyoduk, annem de kötü mü ettik, kolunuz bacağınız düşüp kırılmadan büyüdünüz işte demez mi
Oğluşu olacaklar için bir kaç isim önerim olacak, bazıları klasik: Sertaç, Can, Selim, Batın, Bora, Demre, Toprak,

Batın Allahü Tealanın isimlerinden biri elbette ki çok güzel ama tek başına konulması uygundeğil, mutlaka kul anlamına gelen abd kelimesiyle birlikte konulmalı, Abdullah, Abdül Batın, AbdülFettah, Abdüssamed gibi

yok yok soylemedik kimseye hersey yolunda dedik, test kotu cikarsa Allah korusun belki ozaman soylerim, oyle napalim Rabbim Safi sifatiyla muamele etsin insallah

yaa ben 2 haftada 2 kilo aldim, 63 e cikmisim bu aralar istahim acildi, cok aldim eyvah diyodum, pasaya gitmis kilolar, yarasin yavruma

ayyyyyyy amaşşallah annesi çok tatlı, Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin öpüp koklayalım inşallah

canım benim hayırlı olsun oğlun hiç endişe etme inşallah bişey yoktur, dua edelim canım, çok sevindimbi sen kalmıştın öğrenemeyen, hayırlı olsun, voltaj yine mi bildin hııııııııııııı

ohhh maşallah bugün çokgüzel bebiş görüntüleri geldi, burnukutugibi maşallah karadenizuşağının

allah nasip ederse bendee 28 nisan 2013 te oğlumu kucagıma alıcammmm...
hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza

voltajımmmmmm kız sen gece tayyi mekan yapıp bizim yatak odasına mı geldin kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, habersiz gelme malum aile var yani tam da dediğin yere koyucam inşallah kokoş sepeti

bende aynen ondan korkuyorum, dediğingibi olacak bencede, benden önce o atılacak bu da güzelmiş diye

isim bakıyoruz anlamlarına, bi tane beğendik, güzel kadın demekmiş, çok güzel bu isim dedi,sonra durduyok olmaz bu, niye dedim, çok güzel olursa herkes benimkızıme bakar,olmazdedi, kimsenin gözü değmiycekmiş hemen 15 inde evlendirecekmişiz
bu arada pasamiz 400 grammis masallah iyi demi
maşallah annesi tam paşa olmuş ohhh bebişlere yarasın kilolar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…