Ha ha ha sesli guldum kizSağol canım Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin babamız Karadenizli burun küçüklüğünden beri dikkat çekici :))
Chosy kuzum bayildim videoya inanamiyorum ya kuzucuga gozunu ovusturuyo
çok tatlı maşallah yaaaaaaaaaEki Görüntüle 561427
Oğluşum :))
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/805/vbxynpfdflrktvqezaemok.mp4/[/video]
bebeğimizin videosunu eklemeye çalıştım kızlar ama becerebildimmi bilmiyorum,inşallah olmuştur..
bu arada hiç bi sorun çıkmadı çok şükür,inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz bütün kontrolleri:))
Hayırlı pazarlar,iyi akşamlar ...
Umarım herkes iyidir, ben bugun cok gezdim
Şimdi bile uyuyabilirim
Aman komşu deme zaten illallah...
---
Kiz sabaha kadar kızına isim aradım
Sana soyleyim ; Betül,Banu, Burcu muhakkak b li bir isim konacaktı .
Kendimi paraladim Nur Banu veya Ayse Betul olsun diye:)))
Birtanede sepet beşiği vardı pembe minik kareli.nokta puanda olabilir net bakamadım :))) ama cibinlik tül vs havan batsın her yer pirpir...
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/805/vbxynpfdflrktvqezaemok.mp4/[/video]
bebeğimizin videosunu eklemeye çalıştım kızlar ama becerebildimmi bilmiyorum,inşallah olmuştur..
bu arada hiç bi sorun çıkmadı çok şükür,inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz bütün kontrolleri:))
Eki Görüntüle 561427
canım hayırlı haberlerle gel inşallahgünaydın arkadaslar..hayırlı haftalar..ben bugun doktora gidicem öğlenden sonra.
öğlene kadar da duamı tamamlayacam..laternem şimdiden yazarsın canım dualarımı..sonra giremem edemem..söylenmedi denmesin..
Herkesi öpüyorum.Allaha emanet olun..
günaydın kızlar... Herkes için iyi bir hafta olur inşallah.
Cumartesi ayrıntılı ultrasyona girdim. Heyecandan ölecektim nerdeyse. Suratsız gıcık bir radyolag inceledi bebeğimi.Hiç bir sorun görmediğini söyledi. Bir rapor yazdı. Baktığı değerler, ölçümler falan yazıyordu raporda. Raporu kendi doktoruma götürdüm sonra. O da her şeyin iyi olduğunu söyledi. Sonrada kendisi baktı ultrasonla bebişime. Ohh ohh maşallah her şey yolunda dedi. Bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş. Genetiği sağlam bir bebek. Annesi babası gibi uzun olacak belli dedi. İki gündür nasıl havalarda uçuyorum anlatamam. Dört boyutlu bakan doktor resimlerini attığı bir cd verdi. Gelip gidip bakıyom yavruma. Oyyy nasıl tatlı kuzum. Dudaklar kulaklar burnu falan bal bal. Umarım herkesin böyle güzel geçer.
Ha tabi doktor aldığım 9 kiloyu görünce kızdı bana. Dikkat et dedi. Bu arada böyle gidersem ne olacak benim sonum. Bende kendi kendime söz verdim. Az yiyecem artık. Kalsiyum ve magnezyum yazdı ben bir şey demeden. Kızlar zaten demir ve vitamin içiyordum. Birde kalsiyum magnezyum sanki çok gibi geldi bana. Neticede hepsi kimyasal ilaçlar. Biraz içeyim olmadı bırakırım kafama göre. Dört hafta sonrasına da şeker yüklemesine gün aldım. Bizden haberler böyle.
bak bebişin açığı kapatmış annesi, maşallah onagünaydın güzel anneler ve bebişler
Cuma günü yoktum ve konak doğum hastanesine gittim ayrıntılı ultrason orda çekiliyormuş muayene oldum doktorum dışarıya sevk etti öğle saatinde ayrıntılıyı çekildik bebişim kocaman olmuş 2 hafta önce gittiğimizde 200 gr dı biraz küçük demişti doktorumuz bu sefer 350 gr olmuş çok sevindim herşeyimiz iyi çıktı kendi doktoruma da gidicem 13 aralık randevumuz ama işten izin alınca dayanamadım erkenden baktırdım. Ama benim kız yorulmuş yüz üstü secdeye gider gibi yatmış ve biraz aşağıdaydı yüzünü çevirmiş arkaya yüzünü göstermedi prensesim ama olsun annesi onun büyüdüğünü gördü ya o yeter 13 aralıka kadar idare ederim annemde yanımda gelmişti torunu görünce ağzı açık baktı kaldı o şaşkınlık, sevinç o yüz ifadesi çok güzeldi işallah sağlıkla büyür gelişir bebeklerimiz ayrıca ben cuma günü tetanoz aşımı oldum beni pek zorlamadı aşıyı olduktan 4 saat sonra falan biraz ateşim çıktı 25-30 dk sürdü geçti gece biraz ağrı oldu buz koydum o çok iyi geldi aşının acısını sadece gece üzerine yatamadım o kadar korkulacak bişey yok yani ertesi gün çok rahattım işimi yaptım misafir geldi yemekli bir sıkıntı olmadı.
Gözün Aydın sekerim.[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/805/vbxynpfdflrktvqezaemok.mp4/[/video]
Gözün Aydın tatlım,Allah kucağına Almayida nasip etsin.Kizlar oglusum oluyor insallah :) bacaklarinin arasindan gosterdi kocaman kocamankucucuk agzi burnu var o kadar tatliydi ki:) 4 tane resim verdi doktor teyzesi
boyu kilosu gelisimi normal dedi doktor ama, esim ultrason sirasinda beyninin bi tarafini daha karanlik gormus
doktora sorduk sonra bu haftalarda erkek bebeklerde boyle gorulebilir, daha gelisecek, 28. haftada tekrar ultrasona alacaz orada iyice belli olur, gelisimi, kafa ve yuz sekli normalken sadece bu sebepten down sendromu riski yuksek diyemeyiz dedi, ama isterseniz AFP testi yapalim gec degil dedi onun sonucuna gore tekrar degerlendirecek (ben bu 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmamistim)
az ihtimalde olsa korktum bikerekan aldilar bakalim carsamba persembe arayacaklar sonuc icin, Rabbim temiz cikartir insallah sonuclarimizi
boyle iste kizlar biraz buruk bi sevinc oldu, esim belki ben soylesem bisey demeyecekti endiselenme bosyere diyip duruyor ama kurt dustu iste icime, Allah hayirlisini nasip etsin, ne olursa olsun bizim bebegimiz sonucta
Hehe gel bacı ticarete dokek Dedim sanaHic sıkıntı yapma cnm yegenimiz saglikli inssss. Yalniz yuksek voltaj yine bildi
kiz yatak odana koymuştun bir komodin vardı onun önünepazar günü bende çok gezdim, boğaz havası aldım, süperdi
gece bi uyumuşuz sabah 10 da zoraçtımgözlerimi
canım benim yaaa, benim kız haşarıbişey olacak galiba,
anasından babasından daha gececi, gece ben uyuyrken o hala dekmik atıyo bana,sabahta beni o uynadırıyo hep şiddet hepşiddet nereye kadar bilmiyorum yani
ayşeler şen olur diyo babası, görümcemin adı da ayşeayşe betül de güzel, rüyamda olmadıbu ayşe meryem diyodum zaten, bakalım adıyla gelir inşallah kızı
oyyyyy anası yesin onun kokoş sepetini, lcw de bi etek görmüştüm, böyle tüllü pullu parlak kokoş bişey , daha cinsiyetini bilmiyoduk, kız olursa bunlardan alıcam aşkito dedim, adamın bana bi bakışı vardı rüyanda görürsün sen dedi , onun kızı edepli etekler giyecekmiş
Gözün Aydın tatlım,Allah kucağına Almayida nasip etsin.
Anacugun nerde?
Pismaniyemi getirsin
Amerikadayim diye atlatmaHangi sehrindesin giz Boston mı havanız batsın emi.
Hayatım yanlış hatırlamıyorsam usg de parlak çıkan yerler tehlike arzediyor.
Sen yüreğini ferah tut annesi ,gurbet kuşum üzülme sakın ararım 911 i
doğum günün kutlu olsun canım, nice nice senelere eşin ve bebişlerinle birlikte inşallahgünaydın hayırlı sabahlar :) cuma günü çok kötü ağrım vardı işyerinden izin aldım anneme gittim uzandım dinlendim çok şükür akşama bişeyim kalmamıştı.cumartesi günü doğum günümdü canım eşim süpriz yapmış çok güzel bi haftasonu geçirdim:) ama şimdi çalışmak zor geliyor...
günaydın anneler ve bebişleri
bugün ayrıntılı ultrasonum war,çok heyecanlıyım,tabi ki birde endişeli
aman da aman hamarat annede bir başka oluyo maşallah tü tüt tüt tü sanaEki Görüntüle 561150
Oglusumun battaniyesinin bir parcasi :))) bitmis halini gormek icin sabirsizlaniyorum.. O nedenle daha bi heyecanla haril haril isliyorum parcalari :)))
Sen o an bütüne bakıyorsun,esın detayci biri sanırsam.anaciim gungorende diyim yollasin sana pismaniyeniyok kiz ne bostonu, ohiodayiz biz hic havali biyer degil, bebisimiz dogsun guneye sicaklara dogru tasincaz insallah
ben hic farketmedim zaten, benim adamda nasil goz varsa, belki doktora sormasa bosuna endiselenmeyelim diye bisey demicekti doktor cunku hersey normal falan demisti bastan
neyse biraz icim rahatladi cok sukur ya eger kist varsa bile geciyomus genelde, diger ultrasona kadar gecer diye dua edicem napalir baska
bu arada pasamiz 400 grammis masallah iyi demi
benim büyük ablamla 2 numara arasında 15 ay var, benle 2 numara arasında 3 yaş var, en küçükle aramda 2,5 yaşvar birde amcamın çocukları vardı aynı evdeydik, onlar da en büyük benim ablamdan6 ay büyüktü, diğer ikizler de 2 numara ablamdan 7 ay büyüklerdi, biz hiç kıskanmazdık birbirimizi, ufak çaplı bi kreşti bizim ev zaten, annemler bizleri sedirlerin ayağına bağlıyomuş misafir gelince ( hemen hemen her gün de misafir olan büyükçe 4 katlı bir evdi) biz niye bağlıyodunuz, evde misafirde varmış kalabalık kimse ilgilenmiyomu diyoduk, annem de kötü mü ettik, kolunuz bacağınız düşüp kırılmadan büyüdünüz işte demez mikaç yaşında oğlun canım? benim oğlum çok küçük daha kardeşten anlamıyor ama bana inanılmaz düştü bu ara sürekli sarılmak oynamak öpmek ve kötüsü ısırmak istiyor. zaten iş sebebiyle bırakıyorum onu bi de hastayım diye ilgilenememek çok üzüyor. elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum oyunlar vs. aklı yetmiyor ama doğunca ne olacak acaba onu merak ediyorum bebeği kucağımda gördüğünde kıyamet kopacak çok üzülecek. inşallah sakin bir bebek olurda oğlumla daha çok ilgilenebilirim.
bi de kendimi şöyle teselli ediyorum ablamla benim aramda 3 yaş var o da beni kıskanmış ama sonra alışmış ve beni çok çok sever çok iyi anlaşırız. yani beni doğurduğu için ne annemden ne de benden nefret etmedi.
eşimle abisi arasında da 16 ay var. onlarda gayet iyi anlaşıyor. demek ki zamanla alışabilecekler. zorluk yaşasakta çocuklarımız kardeşleriyle yaşadıkça alışacaklar birbirlerine bence.
Allah bizlere güç kuvvet versin yeter ki...
Oğluşu olacaklar için bir kaç isim önerim olacak, bazıları klasik: Sertaç, Can, Selim, Batın, Bora, Demre, Toprak,
Sen o an bütüne bakıyorsun,esın detayci biri sanırsam.
İçin rahat olsun gülüm benim,tam teslimiyet.rabbimden gelen herseye eyvallah.
Kiz anacin kızımın doğduğu yerde,meltemde doğdu kizm
Haberleri var mı annenlerin?
Eğer yoksa gecene kadar söyleme canım evhamlidir analar.gormuyor birde zor olmasın .
Elini göbeğine koy.
Ya rab sana emanet,sana teslim...
Elim ermez gözüm görmez care sendedir.
İmdat eyle Allah'ım...ya şâfî yâ şâfî....
Maşallah kiz paşamız tosun pasa yarım kilo nerdeyse he
Ne yedin sen çaktırmadan
Kizlar oglusum oluyor insallah :) bacaklarinin arasindan gosterdi kocaman kocamankucucuk agzi burnu var o kadar tatliydi ki:) 4 tane resim verdi doktor teyzesi
boyu kilosu gelisimi normal dedi doktor ama, esim ultrason sirasinda beyninin bi tarafini daha karanlik gormus
doktora sorduk sonra bu haftalarda erkek bebeklerde boyle gorulebilir, daha gelisecek, 28. haftada tekrar ultrasona alacaz orada iyice belli olur, gelisimi, kafa ve yuz sekli normalken sadece bu sebepten down sendromu riski yuksek diyemeyiz dedi, ama isterseniz AFP testi yapalim gec degil dedi onun sonucuna gore tekrar degerlendirecek (ben bu 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmamistim)
az ihtimalde olsa korktum bikerekan aldilar bakalim carsamba persembe arayacaklar sonuc icin, Rabbim temiz cikartir insallah sonuclarimizi
boyle iste kizlar biraz buruk bi sevinc oldu, esim belki ben soylesem bisey demeyecekti endiselenme bosyere diyip duruyor ama kurt dustu iste icime, Allah hayirlisini nasip etsin, ne olursa olsun bizim bebegimiz sonucta
ohhh maşallah bugün çokgüzel bebiş görüntüleri geldi, burnukutugibi maşallah karadenizuşağınınEki Görüntüle 561427
hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramızaallah nasip ederse bendee 28 nisan 2013 te oğlumu kucagıma alıcammmm...
kiz yatak odana koymuştun bir komodin vardı onun önünepencerenin karşısına :))
--
Gülerim ona ,babasına selamimi söyleme de:))
Bizde de var ondan ,İnan senden evvel almazsa hiç birseycik bilmiyorum.
Sac kremlerini falan nasil arar bulur.Şimdi diyor ki kızım doğdu doğalı sacını kesmedim.beline kadar bukle bukle,sac sekillendirici falan lazım mı iyisini araştırayım Kızıma ...
Hani gözünü actirmiyordu falan
maşallah annesi tam paşa olmuş ohhh bebişlere yarasın kilolar inşallahbu arada pasamiz 400 grammis masallah iyi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?