- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
ne güldüm ya :)))))))benim büyük ablamla 2 numara arasında 15 ay var, benle 2 numara arasında 3 yaş var, en küçükle aramda 2,5 yaşvar birde amcamın çocukları vardı aynı evdeydik, onlar da en büyük benim ablamdan6 ay büyüktü, diğer ikizler de 2 numara ablamdan 7 ay büyüklerdi, biz hiç kıskanmazdık birbirimizi, ufak çaplı bi kreşti bizim ev zaten, annemler bizleri sedirlerin ayağına bağlıyomuş misafir gelince ( hemen hemen her gün de misafir olan büyükçe 4 katlı bir evdi) biz niye bağlıyodunuz, evde misafirde varmış kalabalık kimse ilgilenmiyomu diyoduk, annem de kötü mü ettik, kolunuz bacağınız düşüp kırılmadan büyüdünüz işte demez mi
Batın Allahü Tealanın isimlerinden biri elbette ki çok güzel ama tek başına konulması uygundeğil, mutlaka kul anlamına gelen abd kelimesiyle birlikte konulmalı, Abdullah, Abdül Batın, AbdülFettah, Abdüssamed gibi
Âmin canım iyi yapmışsınız . Öyle düşünme hayatım hersey güzel olacakyok yok soylemedik kimseye hersey yolunda dedik, test kotu cikarsa Allah korusun belki ozaman soylerim, oyle napalim Rabbim Safi sifatiyla muamele etsin insallah
yaa ben 2 haftada 2 kilo aldim, 63 e cikmisimbu aralar istahim acildi, cok aldim eyvah diyodum, pasaya gitmis kilolar, yarasin yavruma
Kaçar mıcanım benim hayırlı olsun oğlun hiç endişe etme inşallah bişey yoktur, dua edelim canım, çok sevindimbi sen kalmıştın öğrenemeyen, hayırlı olsun, voltaj mi bildin hıııııı
:))))voltajımmmmmm kız sen gece tayyi mekan yapıp bizim yatak odasına mı geldin kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, habersiz gelme malum aile var yanitam da dediğin yere koyucam inşallah kokoş sepeti
bende aynen ondan korkuyorum, dediğingibi olacak bencede,benden önce o atılacak bu da güzelmiş diye
isim bakıyoruz anlamlarına, bi tane beğendik, güzel kadın demekmiş, çok güzel bu isim dedi,sonra durduyok olmaz bu, niye dedim, çok güzel olursa herkes benimkızıme bakar,olmazdedi, kimsenin gözü değmiycekmiş hemen 15 inde evlendirecekmişiz
hayırlı geceler canm yarına görüşürüzinşallah Allaha emanet ol
ewet kıs hep öle bütün videolarda hep eller yüzünde,yeğende öleydi benim,doğunca da hep elleri yüzünde uyuyodu:))
kıs düşünsene baya baya bebek oldu bizim sıpalar ya,her şeyleri war maşallah:))
esimle tekrar konustum doktor kist kelimesini kullanmis tam olarak, ben ingilizce konustuklari icin tam anlamiyorum bazen
bide oyle arastirdim netten KOROİD PLEKSUS KİSTİ denilen bisey varmis ama geciyormus genelde doktorda oyle demiste zaten, biraz icim rahatladi simdi
'Bu kistler normal gebeliklerin de %2'sinde bulunabilir, beynin tek tarafında veya iki taraflı olabilirler. Bu kistler genellikle gebelik ilerledikçe genellikle kaybolurlar ve bebeğin beyin gelişimini veya zekasını etkilemezler. %90'dan fazlası 28. gebelik haftasına kadar kaybolur ve kaybolduktan sonra tekrar oluşmazlar. Kaybolmaması durumunda da genellikle bir probleme sebep olmaz (Eşlik eden başka anormallik yoksa).'
allah nasip ederse bendee 28 nisan 2013 te oğlumu kucagıma alıcammmm...
Hehe gel bacı ticarete dokek Dedim sana
Batın Allahü Tealanın isimlerinden biri elbette ki çok güzel ama tek başına konulması uygundeğil, mutlaka kul anlamına gelen abd kelimesiyle birlikte konulmalı, Abdullah, Abdül Batın, AbdülFettah, Abdüssamed gibi
Batın isminde haklısın canım yâ bâtın (cc)
Benimde arkadas koydu kabul etsede bozuluyor deyince
nihayet bir msj nı yakaladım rahatsızlığnla ilgili cvp yazim istedim geçen hafta aynen bende 24 saatten uzun süre geçmeyen sağ kasık ağrısıyla acile gittim apandisit diye düşündüm açıkçası saolsun doktorumda hemen geldi zaten geçen ay demişti myomun var sancın olcak diye ama böylesi bişeyide hiç beklemiyodum Allahtan öngörüsüne güvenip verdiği ilaca başalmıştım.(adı magnesium positive)rahim kasılmalarında yardımcıymış hemen kiste detaylı usg ile baktı dejenere olmuş dedi gerçektende herşeyi bombeliydi sanki ağzı burnu var.o ağrıyı tarif etmem imkansız korkudan ödü patlıyo insanın acaba bebeğine bir şeymi oldu diye.bide myom enfekte olmuşmu diye kan tahl. yaptı istersen drna sor gerçi myomun varsa zaten bilirdi ama en azından kramplarına belki sanada magnezyum verir.benim dr hamileliğini bu ağrılarla geçireceksin yapıcak hiç bişey yok dedi.takibini yapan doktor umarım deneyimli ve öngörülüdür.
Kizlar oglusum oluyor insallah :) bacaklarinin arasindan gosterdi kocaman kocamankucucuk agzi burnu var o kadar tatliydi ki:) 4 tane resim verdi doktor teyzesi
boyu kilosu gelisimi normal dedi doktor ama, esim ultrason sirasinda beyninin bi tarafini daha karanlik gormus
doktora sorduk sonra bu haftalarda erkek bebeklerde boyle gorulebilir, daha gelisecek, 28. haftada tekrar ultrasona alacaz orada iyice belli olur, gelisimi, kafa ve yuz sekli normalken sadece bu sebepten down sendromu riski yuksek diyemeyiz dedi, ama isterseniz AFP testi yapalim gec degil dedi onun sonucuna gore tekrar degerlendirecek (ben bu 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmamistim)
az ihtimalde olsa korktum bikerekan aldilar bakalim carsamba persembe arayacaklar sonuc icin, Rabbim temiz cikartir insallah sonuclarimizi
boyle iste kizlar biraz buruk bi sevinc oldu, esim belki ben soylesem bisey demeyecekti endiselenme bosyere diyip duruyor ama kurt dustu iste icime, Allah hayirlisini nasip etsin, ne olursa olsun bizim bebegimiz sonucta
Günaydın Kızlar,
Babam ameliyat girdi , Ben dudrup durupta şuzamanda grip olunca:2: gidemedim göremedim babamıOnu enfeksiyondan korumak için ameliyat sonrasıda göremicem
Sizden bir ricam; ameliyatını hiçbir hasar kalmadan eksiksiz atlatması için 3 İhlas 1 Fatiha okur musunuz? Hamişlerin duaları kabl olur, Hiç tanımadığımız ağızdan dua beni daha güvende hissettiriyorBirde bunlar hamişler olunca inşallah Rabbim tüm şifa bekleyenlere zorda olanlara yardım etsin ,
Babamın ismi Haydar,
Allah razı olsun..
Günaydın Kızlar,
Babam ameliyat girdi , Ben dudrup durupta şuzamanda grip olunca:2: gidemedim göremedim babamıOnu enfeksiyondan korumak için ameliyat sonrasıda göremicem
Sizden bir ricam; ameliyatını hiçbir hasar kalmadan eksiksiz atlatması için 3 İhlas 1 Fatiha okur musunuz? Hamişlerin duaları kabl olur, Hiç tanımadığımız ağızdan dua beni daha güvende hissettiriyorBirde bunlar hamişler olunca inşallah Rabbim tüm şifa bekleyenlere zorda olanlara yardım etsin ,
Babamın ismi Haydar,
Allah razı olsun..
benim büyük ablamla 2 numara arasında 15 ay var, benle 2 numara arasında 3 yaş var, en küçükle aramda 2,5 yaşvar birde amcamın çocukları vardı aynı evdeydik, onlar da en büyük benim ablamdan6 ay büyüktü, diğer ikizler de 2 numara ablamdan 7 ay büyüklerdi, biz hiç kıskanmazdık birbirimizi, ufak çaplı bi kreşti bizim ev zaten, annemler bizleri sedirlerin ayağına bağlıyomuş misafir gelince ( hemen hemen her gün de misafir olan büyükçe 4 katlı bir evdi) biz niye bağlıyodunuz, evde misafirde varmış kalabalık kimse ilgilenmiyomu diyoduk, annem de kötü mü ettik, kolunuz bacağınız düşüp kırılmadan büyüdünüz işte demez mi
Günaydın Kızlar,
Babamın ismi Haydar,
Allah razı olsun..
günaydın kızlar nasılsınız??
ben iyiyim çok şükür ama oğlum sabah sabah üzdü beni. boynuma sarıldı sıkı sıkı bırakmak istemedi. o böyle yapınca işe gelmek çok zor yaa. bu aralar sürekli gözünün önünde olayım istiyor. bir an önce başlasa şu doğum izni. hemen ayrılacağım valla. yazık kuzuma gece bile bana sarılıp uyumak istiyor ki aslında hiç bizle yatmak gibi bir huyu yoktu. tam anneci zamanı geldi sanırım.
geçmişe hemen bakacağım umarım herkes iyidir. bi de esrayı merak ediyorum
Günaydın Kızlar,
Babamın ismi Haydar,
Allah razı olsun..
Günaydın Kızlar,
Babamın ismi Haydar,
Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?