2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ne güldüm ya :)))))))
Şimdiki cocukları bağla bağlanabilirsen .
Çay falan servis ederken bağlamak iyi fikir :)))))
Batın isminde haklısın canım yâ bâtın (cc)
Benimde arkadas koydu kabul etsede bozuluyor deyince
Âmin canım iyi yapmışsınız . Öyle düşünme hayatım hersey güzel olacak
Haha ben totalde 10 kg aldım nerdeyse mergen duymasın
canım benim hayırlı olsun oğlun hiç endişe etme inşallah bişey yoktur, dua edelim canım, çok sevindimbi sen kalmıştın öğrenemeyen, hayırlı olsun, voltaj mi bildin hıııııı
Kaçar mı
Gorkemre kaldı oda erkek demedi demeyin

:))))
Hemen öyle bir durumda dışarı çıkıyorum:)))
Rüyalarım cok çıkıyor bazen korkuyorum da.
Gecen kiz kardesimi gördüm sık gorusemiyoruz.
Aradım dedim sol yüzünde yara vardı saklıyorsun ,
Ablaa tüylerim uçacak yanağımda kist çıktı onuda mı gördün dedi :)))
Esim diyor senden gizli hiçbirşeyi yapamıyorum :)))

hayırlı sabahlar günümüz aydın olsun güzel geçsin inşallah:))

ewet kıs hep öle bütün videolarda hep eller yüzünde,yeğende öleydi benim,doğunca da hep elleri yüzünde uyuyodu:))
kıs düşünsene baya baya bebek oldu bizim sıpalar ya,her şeyleri war maşallah:))

Amon kıyamam bizimki de kulağının hizasında kolunu açıyor güneşleniyor gibi çoğu usg de, doğunca da mı öyle olacak yani?

Canım içini ferah tut, korkulacak bir şey olsaydı doktor muhakkak altını çizerdi.

allah nasip ederse bendee 28 nisan 2013 te oğlumu kucagıma alıcammmm...

Hayırlı uğurlu olsun

Hehe gel bacı ticarete dokek Dedim sana

Ben varım ki

Batın isminde haklısın canım yâ bâtın (cc)
Benimde arkadas koydu kabul etsede bozuluyor deyince

Benim bir öğrencimin adı. Onun da iki ismi var, Bartu Batın. Kendilerine sorsan İsmi Kuran'da geçiyor der, ama bilinçsizce koyuyoruz değil mi?

canım çok sağol ilgin için. benim doktorum magnezyum vermedi. bende ne zamandır aklımda başlayım diye unutuyorum (
ankarada bir perinatoloji uzmanına gittim hiçbirşeyin yok dedi ama açıkcası çokta güvenemedim çünkü o baktığında rahmim gayet normaldi
çünkü 1 hafta ilaç kullanıp bol bol yatmıştım. ama sancıyla doktoruma gittiğimde resmen rahmim kum saati gibi alttan üstten acaip kasılmıştı.
yani perinatoloji uzmanı o halini görmedi dinlenmiş ve rahatlamış halini gördü rahim ağzını ölçtü falan risk yok dedi. normal ağrılar falan dedi.
ama ben biliyorum ki normal sancıyla kasılma sancısı arasındaki farkı. miyom konusunda hiçbişey diyen olmadı canım olsa söylerdi sanki. yine de bi dahaki gittiğimde sorayım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız??
ben iyiyim çok şükür ama oğlum sabah sabah üzdü beni. boynuma sarıldı sıkı sıkı bırakmak istemedi. o böyle yapınca işe gelmek çok zor yaa. bu aralar sürekli gözünün önünde olayım istiyor. bir an önce başlasa şu doğum izni. hemen ayrılacağım valla. yazık kuzuma gece bile bana sarılıp uyumak istiyor ki aslında hiç bizle yatmak gibi bir huyu yoktu. tam anneci zamanı geldi sanırım.
geçmişe hemen bakacağım umarım herkes iyidir. bi de esrayı merak ediyorum

canım hayırlı olsun oğluşunn maşallahh ona. inşallah kötü bişey yoktur canım eşine de şaşırdım açıkcası çok dikkatli sanırım. benim 2. hamileliğim eşim o kadar ultrason deneyimi yaşadı hayatta ayırt edemez. maşallah valla. bişeyciği yoktur paşanın Allahın izniyle. olsa doktor da söylerdi zaten. hiç üzme kendini. oğluşun da üzülmesin

Günaydın Kızlar,

Babam ameliyat girdi , Ben dudrup durupta şuzamanda grip olunca:2: gidemedim göremedim babamı Onu enfeksiyondan korumak için ameliyat sonrasıda göremicem

Sizden bir ricam; ameliyatını hiçbir hasar kalmadan eksiksiz atlatması için 3 İhlas 1 Fatiha okur musunuz? Hamişlerin duaları kabl olur, Hiç tanımadığımız ağızdan dua beni daha güvende hissettiriyor Birde bunlar hamişler olunca inşallah Rabbim tüm şifa bekleyenlere zorda olanlara yardım etsin ,

Babamın ismi Haydar,

Allah razı olsun..

canım geçmiş olsun allah şifa versin babana
ben okudum allah kabul etsinnn

günaydın kızlar
işlere başlamadan bi size bakayım dedim
hepinizi öpüyorummmm

ayy ne güzel kalabalık bir aile aslında çok güzel bizde kalabalıkta büyüdükte şimdi çocuklara şehzede, sultan muamelesi yaptığımızdan düşünüp duruyoruz psikolojilerini. bizimkini hiç düşünen yokmuş alsında kardeş ister mi istemez mi kıskanır mı vs.. :)) herşeyi oluruna bırakmak laızm da etraftan o kadar çok laf söz duydum ki anlatamam nasıl bakacaksın ikisine yok şöyle yok bu daha ççok küçük yazık oldu çocuğa sanki oğlumu kapıya attık tövbe yarabbim. çok bozdular moralimi. şimdi düşünüyorum aslında boşuna telaş. hayırlısıyla kardeş kardeş büyür giderler inşallah.
yalnız bu bağlama olayı çok iyiymiş benim oğlan gözümün önünde düşüp duruyor yetişemiyorum hızına bağlasam mı bende :)) benim babam da çok hareketliymiş babaannem anlatır hala o yokken babamın yengeleri falan bağlarmış yetişemiyoruz çok hareketli diye. demek ki eskinin taktiği buymuş :))

geçmişe göz atarken çok tatlı şeyler gördüm ben maşallah kuzucuklarımıza
bebeklerin hepsi gözlerini ufalıyor ya benimkide öyleydi

çok geçmiş olsun canım acil şifalar versin Rabbim okudum ben Allah kabul etsin inşallah

Kıyamam ben ona, ben burada her gün annelerinin boynuna sarılmış çocukları anacıklarının koynundan ayırıp kendi koynuma alıp ağlamalarını yatıştırıyorum. Kararlı olan anneciklerin hem kendilerinin hem de çocuklarının daha az üzüldüğü gibi bir gerçek var canım, çok öpüşüp koklaşınca ağlama süreleri uzuyor

​Acil şifalar canım, ben de okudum Allah kabul etsin inşşş.

Günaydın herkese
Ben artık hissediyorum bebeğimi:) Çok değişik bir duygu
Bugün doktora gideceğim bakalım cinsiyeti gösterecek mi bebeğim ya da söylecek mi doktor tek ben kaldım sanırım gerçi Voltaj'ın tahminine güvenim sonsuz
Mergen ve esra oğluşlarınız sağlıkla doğsun inşallah.
Hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin
Detaylı ultrasona girenler olmuş bebişlerimizin iyi haberlerini almak çok güzel maşallah Darısı başıma 17 Aralık'ta benim detaylı randevum.
Cherryfe Allah babana şifa versin okudum ben de Allah kabul etsin

cherryfe gecmiş olsun ,dualarımız babanla ben hemen okuyorum Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…