2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki; okurken fena oldum. benim oğluşum da bazı sabahları erken kalkar, anne nolur işe gitme diye ağlar. oyuncak, çizgi film vs. bir şekilde avutur babası ile bırakır çıkarım kuzumu allah başka üzüntülerini göstermesin; kıyamam kuzulara.

canım ben okudum; allah acil şifalar versin.

günaydın güzel hemşolarım :)

bursada hava süpermiş öylemi? annem kıskandırdı dün; bizim gelinle bütün gün çarşı pazar gezmişler. çarşıda cantık yemişler; canım çekti walla.

canım geçmişi okurken gördüm geç oldu ama içini rahatlatmak için yaziyim dedim,
gebeliğin en başında bende kist vardı, hem de 6 cm falan bebekten büyüktü, doktor kaybolucak o merak etme dedi, 2li test zamanı gittiiğmde baktı eser yoktu:)
halamın kızı da aynı şekildeydi onun daha geç kayboldu ama kayboldu doğuma kadar,
öle olmasa da bebeğe zarar vericek bi durumu yok onun ben çok araştırmıştım, bi arkadaşım da vardı o gebelik sırasında oluşmamamıştı ama öncesinde de vardı , onun da doğumda alındı ama şart değilmiş alması, doktor açtığında görünce almış, hiç merak etme hiç bişe yok

çok özledim bursayı, 5 senem sorda geçtş okurken, şehreküstü, zafer,heykel setbaşı dön başa geri gel:)kestane şekeri de özledimamaannn ordaki arkadaşlarımı da özledim, dağ yolunda çay içmeyi falan

günaydın güzel annişler ve tatlımı tatlı bebişler

tatlım harika bişey bu ya ne güzelde ovuyor gözünü maşşallah

hayırlı olsun canım oğlun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

allah şifa versin canım inş. dualarımız sizinle

canım ben izmirde yaşıyorum bursadaki hava konusunda hiçbir fikrim yok ama şimdi bende özendim allah nasip ederse 1 aysonra gitmeye niyetim var çoooookkkk özledimmm çokkkkkk

Allah şifa versin canım,çok geçmiş olsun, hemen okudum:)

kızlar internetim gitti telefondan giriyorum pek takip edemiyorum benimle ilgili bi şey olursa :) özel e bekliyorum :) :*

anammm şimdi daha çok gidesim geldi ben memleketimi özledim yawww

ben de aylardır gidemedim; ben de özledim ben de :) ne kadardır uğramadın bursaya bilmiyorum ofelyam ama son 3 sene içinde gitmediysen eğer bir görsen çok şaşırırsın. çok büyüdü çok değişti; ben bile artık kaybolur oldum bir sürü bilmediğim yer var. fatih sultan mehmet bulvarı diye bir yer var mesela; nişantaşından bağdat caddesinden aşağı kalır yanı yok. mağazalar kafeler güzel güzel evler.. gez gez bitmez benim canım bursam.

ya valla 3 senedir merkeze gitmedim hiç,
arkadaşım fatih sultan mehmet'te oturuyo evet gerçekten dışarı çıktığımızda, ( genelde evde takılıp kız kıza sohbet muhabbet yapıyoruz ama) gerçekten bağdat caddesi ya, hatta bazı yerler ordan bile lüks yani

maşallah oğluna hoşgelmiş .... eşindede ne göz varmış haaa hemen fark etmiş

Allahım ne güzel birşey bu harika çıkmış ayyy doğana kadar bu resme bak dur yani maşallah maşallah nazar değmesin bebişe

bak bebişin açığı kapatmış annesi, maşallah ona
darısı detyalı ultrasona görmeye inşallah, çok merak ediyorum bende büyüdüğünü hissediyorum içimde
evet açığı kapatmış içim çok rahatladı zaten sırf ağırlığını gelşişimini öğrenmek için gittim iyiki de gitmişim yoksa kendi doktoruma gidene kadar çatlardım.
seninkide büyümüştür annesi bazen bir anda göbek daha çok fırlıyor onlar da büyüyor içerde

bende korktum senden ya bu ne böyle herşeyi görüyorsun :18: :18: :18:
şaka bir yana kalbi temiz insansın gönül gözün açık buda rüyalarında sana herşeyi gösteriyor

gelmiş geçmiş olsun bir daha olmasın sana bir sorum olacak rahim ağzı ölçüğmü nasıl oluyor alttan muayene ile mi başka birşeyle mi

günaydın kızlar,son 3. yada son 4. nöbetimi tutucam bugün:)))

: nazar:

çok tatlı maşallah yaaaaaaaaa

aaaay ne güzel yaaa bende görmek istiyorum bebeğimi
çok teşekkür ettim,inşallah sende en kısa zamanda kıpır kıpır bebişini görürsün canım:)

amin canım inşallah görürüz o güzel günleri:)

Gözün Aydın sekerim.
Giz gosi cok teknobebe olmuş senin ki daha dogmadan videoları nette ne edersen et.biri sizi durdursun Cok artiz gördüm sizi

Gözün Aydın tatlım,Allah kucağına Almayida nasip etsin.

kıs babası tekno walla,bizim oğlan ps3ler,pes2013lerle büyücek,zaten otutturcam babasının yanına oynasınlar beraber,babası oynadığı günlere gecelere saysın,2 gün oynamasa baak 2 gündür oynamıyorum dio,öle bi adam,çocuk mu desem

bu arada pasamiz 400 grammis masallah iyi demi
aramızda 6 gün war bizimkinede 400 gr dedi dün,maşallah bebişinize canım..

Amon kıyamam bizimki de kulağının hizasında kolunu açıyor güneşleniyor gibi çoğu usg de, doğunca da mı öyle olacak yani?

aynen canım rahat edicek öle bence:))

Allah acil şifalar versin canım,ben okucam tenefüse çıkınca..
günaydın güzel annişler ve tatlımı tatlı bebişler

tatlım harika bişey bu ya ne güzelde ovuyor gözünü maşşallah
teşekkür ettim canım:))

bozma morelini ne güzel ikisi bir büyür birbirlerine hem arkadaş olurlar başkaları çok biliyor insanlar boş boş konuşuyor bana da geçenlerde biri bu iyi günlerin doğunca yandınız falan dedi yoo o zaman daha güzel olacak dedim sesini kesti sende ben bıcır bıcır çocuk seviyorum etrafımda de canım benim ben doğumdan korkardım bir çocuk yeter derdim şimdi en az 2 olsun kalabalık aile olalım istiyorum eşimde benle aynı fikirde o hatta 3 olsun cümbür cemaat yaşarız diyor

sende öğren gel bakalım cinsiyeti doktora girmeden önce yarım saat önce çikolata ye ve vişne meyve suyu iç nasıl hareket ediyor bir gör yoksa uyur eder bide kapatır öğrenemezsin

gelmiş geçmiş olsun bir daha olmasın sana bir sorum olacak rahim ağzı ölçüğmü nasıl oluyor alttan muayene ile mi başka birşeyle mi

sağol canım. alttan ultrasonla ölçüyor canım yani vajinal ultrason mu deniyor işte onunla. ekrandan ölçüm yapıyor yani

benim oğlum her sabah erkenden kalkıyor canım ve artık öğrenmiş gideceğimizi. eskiden kaçıyorduk falan şimdi asla ikna olmuyor anlatmaya çalışıyorum ama çok küçük laftan da anlamıyor. bu sabah daha hiç ortada bişey yokken geldi dizime yattı saçını okşatıyor yani biliyor gideceğimi. bakıcı mutfağa falan götürüyor ama artık onlara da kanmaz oldu yaa çok üzülüyorum kapıda boynunu bükmüş bir duruşu vardı masum masum öpeyim dedim kucağıma atladı kadın ayıramadı. neyse aldım kucağıma omzuma yatıyor sessiz sesszi bekliyor. ayy çok kötü oldum yine (
seni de üzdüm iyice kusura bakma yaa halden anlayan bulunca anlatasım geldi herhalde :)) senin kuzu kaç yaşında??

Selam kızlar ben geldim...

İşlerim çok yoğun ancak gelebildim.
Daha şimdiden başım ağrıdı.Bugunde bitseydi hayırlısıyla.

Sizlerde ne var ne yok?

Ayy bugun 22. haftamın içindeyim çok şükür.
Oğluşum artık hızla büyüyor.Zamanı yarıladık.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

sanki benim oğlumu anlatıyorsun vallahi aynısı tamam öncedende biraz vardı ama kardeş mevzusu netleşince (göbüş büyüyünce) çocuk iyice bana düşkün oldu babasına olan tavrıda değişti ona çok fazla düşkün değildi öpmezdi kolay kolay şimdi yalıyor nerdeyse babasını acaba bizleri kaybedeceğini falanmı düşünüyor anlayamadım bizde akşamları ilgilenmeye çalışıyoruz ve artık yanımızda yatıyor onun yatağında kardeşi yatacakmış şimdiden ona vermiş 3,5 yaşında benim oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…