günaydın kızlar nasılsınız??
ben iyiyim çok şükür ama oğlum sabah sabah üzdü beni. boynuma sarıldı sıkı sıkı bırakmak istemedi. o böyle yapınca işe gelmek çok zor yaa. bu aralar sürekli gözünün önünde olayım istiyor. bir an önce başlasa şu doğum izni. hemen ayrılacağım valla. yazık kuzuma gece bile bana sarılıp uyumak istiyor ki aslında hiç bizle yatmak gibi bir huyu yoktu. tam anneci zamanı geldi sanırım.
geçmişe hemen bakacağım umarım herkes iyidir. bi de esrayı merak ediyorum
Günaydın Kızlar,
Babam ameliyat girdi , Ben dudrup durupta şuzamanda grip olunca:2: gidemedim göremedim babamıOnu enfeksiyondan korumak için ameliyat sonrasıda göremicem
Sizden bir ricam; ameliyatını hiçbir hasar kalmadan eksiksiz atlatması için 3 İhlas 1 Fatiha okur musunuz? Hamişlerin duaları kabl olur, Hiç tanımadığımız ağızdan dua beni daha güvende hissettiriyorBirde bunlar hamişler olunca inşallah Rabbim tüm şifa bekleyenlere zorda olanlara yardım etsin ,
Babamın ismi Haydar,
Allah razı olsun..
esimle tekrar konustum doktor kist kelimesini kullanmis tam olarak, ben ingilizce konustuklari icin tam anlamiyorum bazen
bide oyle arastirdim netten KOROİD PLEKSUS KİSTİ denilen bisey varmis ama geciyormus genelde doktorda oyle demiste zaten, biraz icim rahatladi simdi
'Bu kistler normal gebeliklerin de %2'sinde bulunabilir, beynin tek tarafında veya iki taraflı olabilirler. Bu kistler genellikle gebelik ilerledikçe genellikle kaybolurlar ve bebeğin beyin gelişimini veya zekasını etkilemezler. %90'dan fazlası 28. gebelik haftasına kadar kaybolur ve kaybolduktan sonra tekrar oluşmazlar. Kaybolmaması durumunda da genellikle bir probleme sebep olmaz (Eşlik eden başka anormallik yoksa).'
günaydın güzel hemşolarım :)
bursada hava süpermiş öylemi? annem kıskandırdı dün; bizim gelinle bütün gün çarşı pazar gezmişler. çarşıda cantık yemişler; canım çekti walla.
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/805/vbxynpfdflrktvqezaemok.mp4/[/video]
bebeğimizin videosunu eklemeye çalıştım kızlar ama becerebildimmi bilmiyorum,inşallah olmuştur..
bu arada hiç bi sorun çıkmadı çok şükür,inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz bütün kontrolleri:))
Kizlar oglusum oluyor insallah :) bacaklarinin arasindan gosterdi kocaman kocamankucucuk agzi burnu var o kadar tatliydi ki:) 4 tane resim verdi doktor teyzesi
boyu kilosu gelisimi normal dedi doktor ama, esim ultrason sirasinda beyninin bi tarafini daha karanlik gormus
doktora sorduk sonra bu haftalarda erkek bebeklerde boyle gorulebilir, daha gelisecek, 28. haftada tekrar ultrasona alacaz orada iyice belli olur, gelisimi, kafa ve yuz sekli normalken sadece bu sebepten down sendromu riski yuksek diyemeyiz dedi, ama isterseniz AFP testi yapalim gec degil dedi onun sonucuna gore tekrar degerlendirecek (ben bu 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmamistim)
az ihtimalde olsa korktum bikerekan aldilar bakalim carsamba persembe arayacaklar sonuc icin, Rabbim temiz cikartir insallah sonuclarimizi
boyle iste kizlar biraz buruk bi sevinc oldu, esim belki ben soylesem bisey demeyecekti endiselenme bosyere diyip duruyor ama kurt dustu iste icime, Allah hayirlisini nasip etsin, ne olursa olsun bizim bebegimiz sonucta
Günaydın Kızlar,
Babam ameliyat girdi , Ben dudrup durupta şuzamanda grip olunca:2: gidemedim göremedim babamıOnu enfeksiyondan korumak için ameliyat sonrasıda göremicem
Sizden bir ricam; ameliyatını hiçbir hasar kalmadan eksiksiz atlatması için 3 İhlas 1 Fatiha okur musunuz? Hamişlerin duaları kabl olur, Hiç tanımadığımız ağızdan dua beni daha güvende hissettiriyorBirde bunlar hamişler olunca inşallah Rabbim tüm şifa bekleyenlere zorda olanlara yardım etsin ,
Babamın ismi Haydar,
Allah razı olsun..
günaydın güzel hemşolarım :)
bursada hava süpermiş öylemi? annem kıskandırdı dün; bizim gelinle bütün gün çarşı pazar gezmişler. çarşıda cantık yemişler; canım çekti walla.
Günaydın Kızlar,
Babamın ismi Haydar,
Allah razı olsun..
çok özledim bursayı, 5 senem sorda geçtş okurken, şehreküstü, zafer,heykel setbaşı dön başa geri gel:)kestane şekeri de özledimamaannn ordaki arkadaşlarımı da özledim, dağ yolunda çay içmeyi falan
çok özledim bursayı, 5 senem sorda geçtş okurken, şehreküstü, zafer,heykel setbaşı dön başa geri gel:)kestane şekeri de özledimamaannn ordaki arkadaşlarımı da özledim, dağ yolunda çay içmeyi falan
ben de aylardır gidemedim; ben de özledim ben de :) ne kadardır uğramadın bursaya bilmiyorum ofelyam ama son 3 sene içinde gitmediysen eğer bir görsen çok şaşırırsın. çok büyüdü çok değişti; ben bile artık kaybolur oldum bir sürü bilmediğim yer var. fatih sultan mehmet bulvarı diye bir yer var mesela; nişantaşından bağdat caddesinden aşağı kalır yanı yok. mağazalar kafeler güzel güzel evler.. gez gez bitmez benim canım bursam.
maşallah oğluna hoşgelmiş .... eşindede ne göz varmış haaa hemen fark etmişKizlar oglusum oluyor insallah :) bacaklarinin arasindan gosterdi kocaman kocamankucucuk agzi burnu var o kadar tatliydi ki:) 4 tane resim verdi doktor teyzesi
boyu kilosu gelisimi normal dedi doktor ama, esim ultrason sirasinda beyninin bi tarafini daha karanlik gormus
doktora sorduk sonra bu haftalarda erkek bebeklerde boyle gorulebilir, daha gelisecek, 28. haftada tekrar ultrasona alacaz orada iyice belli olur, gelisimi, kafa ve yuz sekli normalken sadece bu sebepten down sendromu riski yuksek diyemeyiz dedi, ama isterseniz AFP testi yapalim gec degil dedi onun sonucuna gore tekrar degerlendirecek (ben bu 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmamistim)
az ihtimalde olsa korktum bikerekan aldilar bakalim carsamba persembe arayacaklar sonuc icin, Rabbim temiz cikartir insallah sonuclarimizi
boyle iste kizlar biraz buruk bi sevinc oldu, esim belki ben soylesem bisey demeyecekti endiselenme bosyere diyip duruyor ama kurt dustu iste icime, Allah hayirlisini nasip etsin, ne olursa olsun bizim bebegimiz sonucta
Allahım ne güzel birşey bu harika çıkmış ayyy doğana kadar bu resme bak dur yani maşallah maşallah nazar değmesin bebişeEki Görüntüle 561427
Oğluşum :))
evet açığı kapatmış içim çok rahatladı zaten sırf ağırlığını gelşişimini öğrenmek için gittim iyiki de gitmişim yoksa kendi doktoruma gidene kadar çatlardım.bak bebişin açığı kapatmış annesi, maşallah ona
darısı detyalı ultrasona görmeye inşallah, çok merak ediyorum bende büyüdüğünü hissediyorum içimde
:))))
Hemen öyle bir durumda dışarı çıkıyorum:)))
Rüyalarım cok çıkıyor bazen korkuyorum da.
Gecen kiz kardesimi gördüm sık gorusemiyoruz.
Aradım dedim sol yüzünde yara vardı saklıyorsun ,
Ablaa tüylerim uçacak yanağımda kist çıktı onuda mı gördün dedi :)))
Esim diyor senden gizli hiçbirşeyi yapamıyorum :)))
gelmiş geçmiş olsun bir daha olmasın sana bir sorum olacak rahim ağzı ölçüğmü nasıl oluyor alttan muayene ile mi başka birşeyle micanım çok sağol ilgin için. benim doktorum magnezyum vermedi. bende ne zamandır aklımda başlayım diye unutuyorum(
ankarada bir perinatoloji uzmanına gittim hiçbirşeyin yok dedi ama açıkcası çokta güvenemedim çünkü o baktığında rahmim gayet normaldi
çünkü 1 hafta ilaç kullanıp bol bol yatmıştım. ama sancıyla doktoruma gittiğimde resmen rahmim kum saati gibi alttan üstten acaip kasılmıştı.
yani perinatoloji uzmanı o halini görmedi dinlenmiş ve rahatlamış halini gördü rahim ağzını ölçtü falan risk yok dedi. normal ağrılar falan dedi.
ama ben biliyorum ki normal sancıyla kasılma sancısı arasındaki farkı. miyom konusunda hiçbişey diyen olmadı canım olsa söylerdi sanki. yine de bi dahaki gittiğimde sorayım.
çok teşekkür ettim,inşallah sende en kısa zamanda kıpır kıpır bebişini görürsün canım:): nazar:
çok tatlı maşallah yaaaaaaaaa
aaaay ne güzel yaaa bende görmek istiyorum bebeğimi
amin canım inşallah görürüz o güzel günleri:)maasAllah,40bin kere maasAllah.yerim ben bunlari ya.
gecen hafta bende gordum oglusumu,ayaklarinin resmini verdi ayaklarini sevip duruyorum.
Allah'im hepimize bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah, son zamanlarda en fazla ettigim dua.
Gözün Aydın sekerim.
Giz gosi cok teknobebe olmuş senin ki daha dogmadan videoları nette ne edersen et.biri sizi durdursunCok artiz gördüm sizi
Gözün Aydın tatlım,Allah kucağına Almayida nasip etsin.
aramızda 6 gün war bizimkinede 400 gr dedi dün,maşallah bebişinize canım..bu arada pasamiz 400 grammis masallah iyi demi
Amon kıyamam bizimki de kulağının hizasında kolunu açıyor güneşleniyor gibi çoğu usg de, doğunca da mı öyle olacak yani?
Günaydın Kızlar,
Babamın ismi Haydar,
Allah razı olsun..
teşekkür ettim canım:))günaydın güzel annişler ve tatlımı tatlı bebişler
tatlım harika bişey bu ya ne güzelde ovuyor gözünü maşşallah
ayy ne güzel kalabalık bir aile aslında çok güzel bizde kalabalıkta büyüdükte şimdi çocuklara şehzede, sultan muamelesi yaptığımızdan düşünüp duruyoruz psikolojilerini. bizimkini hiç düşünen yokmuş alsında kardeş ister mi istemez mi kıskanır mı vs.. :)) herşeyi oluruna bırakmak laızm da etraftan o kadar çok laf söz duydum ki anlatamam nasıl bakacaksın ikisine yok şöyle yok bu daha ççok küçük yazık oldu çocuğa sanki oğlumu kapıya attık tövbe yarabbim. çok bozdular moralimi. şimdi düşünüyorum aslında boşuna telaş. hayırlısıyla kardeş kardeş büyür giderler inşallah.
yalnız bu bağlama olayı çok iyiymiş benim oğlan gözümün önünde düşüp duruyor yetişemiyorum hızına bağlasam mı bende :)) benim babam da çok hareketliymiş babaannem anlatır hala o yokken babamın yengeleri falan bağlarmış yetişemiyoruz çok hareketli diye. demek ki eskinin taktiği buymuş :))
Günaydın herkese
Ben artık hissediyorum bebeğimi:)Çok değişik bir duygu
Bugün doktora gideceğim bakalım cinsiyeti gösterecek mi bebeğim ya da söylecek mi doktor tek ben kaldım sanırım gerçi Voltaj'ın tahminine güvenim sonsuz
Mergen ve esra oğluşlarınız sağlıkla doğsun inşallah.
Hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin
Detaylı ultrasona girenler olmuş bebişlerimizin iyi haberlerini almak çok güzel maşallahDarısı başıma 17 Aralık'ta benim detaylı randevum.
Cherryfe Allah babana şifa versin okudum ben de Allah kabul etsin
gelmiş geçmiş olsun bir daha olmasın sana bir sorum olacak rahim ağzı ölçüğmü nasıl oluyor alttan muayene ile mi başka birşeyle mi
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki; okurken fena oldum. benim oğluşum da bazı sabahları erken kalkar, anne nolur işe gitme diye ağlar. oyuncak, çizgi film vs. bir şekilde avutur babası ile bırakır çıkarım kuzumuallah başka üzüntülerini göstermesin; kıyamam kuzulara.
benim oğlum her sabah erkenden kalkıyor canım ve artık öğrenmiş gideceğimizi. eskiden kaçıyorduk falan şimdi asla ikna olmuyor anlatmaya çalışıyorum ama çok küçük laftan da anlamıyor. bu sabah daha hiç ortada bişey yokken geldi dizime yattı saçını okşatıyor yani biliyor gideceğimi. bakıcı mutfağa falan götürüyor ama artık onlara da kanmaz oldu yaa çok üzülüyorum kapıda boynunu bükmüş bir duruşu vardı masum masum öpeyim dedim kucağıma atladı kadın ayıramadı. neyse aldım kucağıma omzuma yatıyor sessiz sesszi bekliyor. ayy çok kötü oldum yine(
seni de üzdüm iyice kusura bakma yaa halden anlayan bulunca anlatasım geldi herhalde :)) senin kuzu kaç yaşında??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?