bozma morelini ne güzel ikisi bir büyür birbirlerine hem arkadaş olurlar başkaları çok biliyor insanlar boş boş konuşuyor bana da geçenlerde biri bu iyi günlerin doğunca yandınız falan dedi yoo o zaman daha güzel olacak dedim sesini kesti sende ben bıcır bıcır çocuk seviyorum etrafımda de canım benim ben doğumdan korkardım bir çocuk yeter derdim şimdi en az 2 olsun kalabalık aile olalım istiyorum eşimde benle aynı fikirde o hatta 3 olsun cümbür cemaat yaşarız diyor
benim oğlum her sabah erkenden kalkıyor canım ve artık öğrenmiş gideceğimizi. eskiden kaçıyorduk falan şimdi asla ikna olmuyor anlatmaya çalışıyorum ama çok küçük laftan da anlamıyor. bu sabah daha hiç ortada bişey yokken geldi dizime yattı saçını okşatıyor yani biliyor gideceğimi. bakıcı mutfağa falan götürüyor ama artık onlara da kanmaz oldu yaa çok üzülüyorum kapıda boynunu bükmüş bir duruşu vardı masum masum öpeyim dedim kucağıma atladı kadın ayıramadı. neyse aldım kucağıma omzuma yatıyor sessiz sesszi bekliyor. ayy çok kötü oldum yine(
seni de üzdüm iyice kusura bakma yaa halden anlayan bulunca anlatasım geldi herhalde :)) senin kuzu kaç yaşında??
sanki benim oğlumu anlatıyorsun vallahi aynısı tamam öncedende biraz vardı ama kardeş mevzusu netleşince (göbüş büyüyünce) çocuk iyice bana düşkün oldu babasına olan tavrıda değişti ona çok fazla düşkün değildi öpmezdi kolay kolay şimdi yalıyor nerdeyse babasını acaba bizleri kaybedeceğini falanmı düşünüyor anlayamadım bizde akşamları ilgilenmeye çalışıyoruz ve artık yanımızda yatıyor onun yatağında kardeşi yatacakmış şimdiden ona vermiş3,5 yaşında benim oğlan
sanki benim oğlumu anlatıyorsun vallahi aynısı tamam öncedende biraz vardı ama kardeş mevzusu netleşince (göbüş büyüyünce) çocuk iyice bana düşkün oldu babasına olan tavrıda değişti ona çok fazla düşkün değildi öpmezdi kolay kolay şimdi yalıyor nerdeyse babasını acaba bizleri kaybedeceğini falanmı düşünüyor anlayamadım bizde akşamları ilgilenmeye çalışıyoruz ve artık yanımızda yatıyor onun yatağında kardeşi yatacakmış şimdiden ona vermiş3,5 yaşında benim oğlan
kızlar laterne nerde dünde yoktu
Kıyamam ya.
Kaç yaşında oğluşun canım?
Gerçekden zor oluyor çocuklar için.Her anne ister yavrusunu kendi büyütsün heran yanında olsun.
Ama geçinmek zor.Bir çocuğu dunyaya getirmek kadar ona iyi bir gelecek sağlamakda önemli bence.
Off yaa bende oğluşumu bırakmak zorunda kalıcam şimdiden içime dert oluyor ama geleceği için diyip avutuyorum kendimi
16 aylık canım daha çok küçük. ya çocukların geleceği ve bizim kendi psikolojik durumumuz için çalışmak zorundayız. ben oğlumu ilk bıraktığımda 3.5 aylıktı. inan bu kadar zor gelmiyordu. aylarca evde kapanmanın verdiği bunalımla işe başlamak iyi bile gelmişti. çünkü sadece yarım gün çalışıyordum yani 4.5 saat ve onun % 90 ında oğlum uyuyor oluyordu. ama büyüdükçe çok çok zorlanmaya başlıyor insan. gerçi şimdi diyorum iyi ki ücretsiz izin falan alıpta 1 yaş civarında bırakmamışım. o zaman oğlum daha çok etkilenirdi. şimdi kendini bildi bileli bu ortamda yaşıyor. bakıcısına çok alışık asla yabancı gelmiyor ona. ama tabi beni yanında istemesine engel değil.
zorlukları kadar avantajları da var deyip kendimizi avutuyoruz yani :))
kızlar hamilelik kurslarına giden varmı aranızda yoga plates normal kurs
kızlar hamilelik kurslarına giden varmı aranızda yoga plates normal kurs
sağol canım bilgi için şimdiden öğrenelim demi cahil kalmamak lazımsağol canım. alttan ultrasonla ölçüyor canım yani vajinal ultrason mu deniyor işte onunla. ekrandan ölçüm yapıyor yani
evet canım oğlum çok sıkılıyor şu anda mesela eşim hep ona bakıyor bak diyor yakında yalnız kalmayacak hiç sıkılmayacak o zaman evet diyorum iyi ki Allah verdi bize bu bebişi. ama bazıları da yandın mahvoldun çok zor dedikçe deliriyorum. oğlum da çok hareketli bak diyorlar buna zor yetişiyorsun 2sine nasıl yetişeceksin. insanlar zayıf noktamızdan vurmayı çok iyi biliyorlar sanırım.
valla ben hamilelikte yaşadığım kadar sıkıntı yaşamadım doğduktan sonra. mis kokusu güzelliği her şeye değiyor bi de çok uslu bebekti oğlum rahattım taki 5.5 aylık emekleyene kadar :)) bi şekilde çekiliyor kahrı inan ki. benim korkum yeterince ilgi gösterebilecek miyim ilk oğlum ihmal edilecek mi vs vs... yani korkum bebek bakmaktan ziyade 2sine de yetebilecek miyim korkusu. ama eminim Allah verir sabrını, kolaylığını...
Yok canım onlara ayıracak zamanım yok malesef.
Kendimi eve zor atıyorum ben :)
evet canım oğlum çok sıkılıyor şu anda mesela eşim hep ona bakıyor bak diyor yakında yalnız kalmayacak hiç sıkılmayacak o zaman evet diyorum iyi ki Allah verdi bize bu bebişi. ama bazıları da yandın mahvoldun çok zor dedikçe deliriyorum. oğlum da çok hareketli bak diyorlar buna zor yetişiyorsun 2sine nasıl yetişeceksin. insanlar zayıf noktamızdan vurmayı çok iyi biliyorlar sanırım.
valla ben hamilelikte yaşadığım kadar sıkıntı yaşamadım doğduktan sonra. mis kokusu güzelliği her şeye değiyor bi de çok uslu bebekti oğlum rahattım taki 5.5 aylık emekleyene kadar :)) bi şekilde çekiliyor kahrı inan ki. benim korkum yeterince ilgi gösterebilecek miyim ilk oğlum ihmal edilecek mi vs vs... yani korkum bebek bakmaktan ziyade 2sine de yetebilecek miyim korkusu. ama eminim Allah verir sabrını, kolaylığını...
hanipeks napıyorsun şekerim?
Senin eklediğin fotoları görmüştüm kanımca hamiş çorapları nasıl rahat mı?
Haftalardır spor geliyorum işe artık herkes ofisde oluyor klasiğe dönmem lazım.
Etek elbise giyinmeyeli baya oldu.Bende alsam iyi olacak.
ya ben çok istiyorum aslında para olsa, kendim neslihan iskit hamile yogası cdsini almışyım doktora da sormuştum yapabilirsin demişti, ben de o hafta p.tesi perşembe yaptım gerçi başka sebepler de vardı ama cuma kahverengi leke gelince işkillendim,korktum bi daha yapmaya, aslında yaparken o kadar iyi gelmiştiki, çok rahatlamıştım hiç bi rahatszlık hissetmedim bilmiyorum onun etkisi oldu ama korktum işte ama çok güzel bişe
ya ben çok istiyorum aslında para olsa, kendim neslihan iskit hamile yogası cdsini almışyım doktora da sormuştum yapabilirsin demişti, ben de o hafta p.tesi perşembe yaptım gerçi başka sebepler de vardı ama cuma kahverengi leke gelince işkillendim,korktum bi daha yapmaya, aslında yaparken o kadar iyi gelmiştiki, çok rahatlamıştım hiç bi rahatszlık hissetmedim bilmiyorum onun etkisi oldu ama korktum işte ama çok güzel bişe
walla bende öle eve gidince kanepeden kalkamıyorum ama gitsem iyi olacak otur otur şişmeye başladım
​Canım oldukça rahat ettim ben hepsinde de, ben de bayadır etek elbise giyiyordum aldığım çorapların hatrına, bugün lcw pantolonuna döndüm :)[/B]
Kızlar anaokuluna göndermeyi düşünmez misiniz? Özellikle wosgi canım sen? Oğluşunun yaşı gayet uygun. 2 - 3 yaş arası yarım gün, 3 yaş ve sonrası tam gün eğitim alıp bolca oyun oynayıp enerjilerini atsınlar yakışıklılar.
sağol canım bilgi için şimdiden öğrenelim demi cahil kalmamak lazım
eşinde yardımcı olur ikiniz beraber bakarsınız sıkma kendini olduğu kadar herkes baktı çocuklara demi sende haliyle üstesinden gelirsin sen bilgili bir annesin internet elinin altında herşeyi kolaylıkla yaparsın benim anneannem erken yaşta vefat etmiş annem annesiz gençlik yıllarını geçirmiş sonra babamla evlenmiş izmire yerleşmişler babam balıkesirden geliyor izmire annem manisadan köylerden geliyorlar izmirde hiç bilmediği yerde tek başına iki çocuk büyütmüş annem cahillik var anne yok destek çıkacak, danışacak bak biz annemiz uzakta olsa bile burda yazışıp birbirimize destek oluyoruz.... ya sen bu kadar varlık içinde, imkanlar içinde harika çocuklar yetiştireceksin eşinde en büyük destekçin olacak eminim şimdiki eşler yardımcı oluyor kadının görevi deyip çekilmiyor kenara bebişinin keyfini çıkar oğlun yanında onun keyfini çıkar dert etme kendine herşey olur biter bir bakarsın kocaman çocukların olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?