canım işe yeni başladığım dönem tam gün gönderdim k.validem o dönem rahatsızdı 3 ay zorla gitti arada gitmediğide oluyordu sürekli ağlıyordu gitmek istemiyordu orda bana öle yapıolar böle yapıolar fln demeye başladı bizde yeni bebekde gelecek bari masraflardan kısalım die aldık kreşten oda gitmek istemiodu zaten böle bi tecrübe geçirdik ve artık kreş lafı duymak istemio ben büyücem abi okuluna gitcem kreş bebekler için dio biraz bilmişde kendileri
Ya ben evde yapılandan korkuyorum.
Gördüğün şeyi yanlış algılar ters bir hareket yaparsın bebeğe zararı olur allah korusun.
Biliyor musunuz bilmiyorum ama evde plates yapıp bebeğini kaybeden birini duymuştum.
Sonra yasaklanmışdı zaten.Allahım korusun bizleri.
Amaç kendini rahat hissetmekde açın sevdiğiniz müziği,sevdiğiniz bir kitabı uzanın okuyun dinleyin.
Açın sevdiğiniz bir filmi izleyin keyfinize bakın.
He amaç kilo almamaksa unutmayalım ki önemli olan tek şey 9 ayı atlatıp bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak.
Sonrasında zaten uykusuz geceler başlıcak,4 ay sonra bir çoğumuz hem işe hem eve hem bebişimize yetişicez.
Zaten gidicek kilolar kendiliğinden.
Nacizane benim fikrim bu yönde.
Kızlar anaokuluna göndermeyi düşünmez misiniz? Özellikle wosgi canım sen? Oğluşunun yaşı gayet uygun. 2 - 3 yaş arası yarım gün, 3 yaş ve sonrası tam gün eğitim alıp bolca oyun oynayıp enerjilerini atsınlar yakışıklılar.
​Canım oldukça rahat ettim ben hepsinde de, ben de bayadır etek elbise giyiyordum aldığım çorapların hatrına, bugün lcw pantolonuna döndüm :)
ya bende resmi kurumda çalışıyorum ama çok şükür çok klasik giyinmeme gerek olmuyor keten pantolonlar falan işimi görüyor da sorun şu malum kış geldi tek pantolon üşütüyor insanı alttan tayt falan giymek lazım. hiç hamile taytı alan oldu mu? rahat mı pantolon altı giyilebilecek gibi mi?
Günaydın herkese
Ben artık hissediyorum bebeğimi:)Çok değişik bir duygu
Bugün doktora gideceğim bakalım cinsiyeti gösterecek mi bebeğim ya da söylecek mi doktor tek ben kaldım sanırım gerçi Voltaj'ın tahminine güvenim sonsuz
Mergen ve esra oğluşlarınız sağlıkla doğsun inşallah.
Hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin
Detaylı ultrasona girenler olmuş bebişlerimizin iyi haberlerini almak çok güzel maşallahDarısı başıma 17 Aralık'ta benim detaylı randevum.
Cherryfe Allah babana şifa versin okudum ben de Allah kabul etsin
canım ya hantallaşmak çok kötü, bi de o gevşeme rahatlama çok farklı gerçekten cd çok güzel aslında benim zor ama normal doğum istediğim için rahmi ona yönelik egzersizler de vardı, yürüyüş de yapamayınca çok zor olucak yani, ben kendimi kötü hissediyorum böle bişe yapmayınca, kilolar zaten aldı başını gidiyo şimdiden 6 kilo aldım sonumu göremiyorum o ayrı ama diğer yararları da çok fazla
Bende çok klasige ihtiyaç duymuyorum canım.
Mutlaka bir sporluk oluyor zaten bende :)
Ama şu ara sadece kot giydiğim için artık giyim tarzımı değiştirsem iyi olacak.
Kotum önceki kotum şükür hala oluyor,ama yinede artık bugun yeni ciciler alıcam öğle arasında.
Hamile taytı hiç görmedim ama rahat olacağı kesin.Bende bugun hamile çorabı alıcam.
Taytada bakınır fikir veririm.
Ay senin oğluşun çok fena ya
Benim oğluşumda böyle olur inşallah.
Gülümsetiyor hep beni.
Benim arkadaşımda vermişdi kızını oda 3,5 yaşında.
En önce herşey güzeldi.Sonrada hiç gitmek istemedi.
Çocukların davranışlarından hoşlanmamış.
Herkes uyum sağlıyamıyor helede ev ortamına alışkın olan çocuklar.
Mutlaka vardır canım ama yapılacaksa hoca eşliğinde yapılmalı derim ben.
Onada maddiyat ve zaman lazım.Bilmiyorum ben iş yerinde oturarak çalışıyorum ama eve gidince belli aralıklarda yürüdüğüm için birde sahil kenarı temiz hava eve gidince zaten hiç bir şey yapasım gelmiyor.İyi geliyor bana yürümek.Çalıştığım bölgeninde avantajı.Sahil ayagımızın dibinde.Beşiktaşla karaköy-eminönü arasındayım.
Taksime 10 dk.Öğle aralarınıda iyi değerlendirince sanki işde değilmişim gibi geliyor iyi hissediyorum.
dikkatli olmakda fayda var.
bu hafta artık önceki pantolonlarıma sığamaz oldum geçen haftaya kadar rahattım oysaki. göbüş artık baya büyüdü. o yüzden bana da hem yeni kıyafet hem de çorap, tayt tarzı şeyler lazım. önceki hamileliğimden genelde yazlık kaldı ama çok şükür çok rahat ettiğim 1 hamile pantolonum var keten hemde siyah. bundan sonra hep onu giymem gerekecek eğer bişeyler almazsam :)) sen bakta bize de fikir ver canım bekliyorum
inş. canım allah gönlüne göre versin adınıda efe koy hepsi fena oluyor çünkü.olasılığı arttırmış olursun
ewt kuzenide başladı onunla beraber o güle oynaya gidiodu ve o 2 yaşında bizimki ev ortamında doğduğundan beri babannesi nereye o oraya çok bağlılar ayrılamıyorlarona güveniyor zaten bana bakar babannem dio
kilo konusunda şimdilik sorunum yok çok şükür henüz 1 kilo ancak aldım. ama benim de sorunum yürüyüş yapamamak. havalar giderek soğuyor akşamları da dışarı çıkamam artık gündüz zaten imkansız. çok hantallaşırım diye çok korkuyorum son aylarda da enerjik olabilmek istiyorum. evin içinde yapacağım bişey olsa çok iyi olacak aslında ama ne bilemiyorum(
kızlar merhaba nasılsınız?ben hiç iyi değilim bir haftadır griple boğuşuyorum.
yerimden kalkacak halim yoktu. bugün biraz daha iyiyim ama öksürüğüm devam ediyor.
ben bu haldeyken 3 tane şehir gezdik. eşimin teyzeleri, kayınbabamın teyzeleri
eşimin dayısının eşinin annesi falan derken benim halimi tahmin edersiniz.
çok moralim bozuk eşimlede konuşmuyoruz.
belli etmeyeye çalışıyoruz gündüz zorunlu konuşuyoruz.
yatak odasına girince tek kelime etmiyoruz kaç gündür.
hastalık bir taraftan bir taraftan moral bozukluğu bebeğim hiç kıpırdamıyor.
kaç gündür çok korkuyorum. seğirmelerini de hissetmiyorum.
arabada sıkış tepiş yolculuk yaptık. kaynım 130 kilo olunca öne oturuyor ben arkada ortada
halimi tahmin edersiniz. bel ağrısından mahfoldum.kimsenin umrunda değilim.
eşim bile sende nasılsın demiyor. çok üzülüyorum çok.
eşimin teyzesi nescafe yapmış içmedim cola getirdi onuda içmedim. fanta sprite meyve suyu onlarıda içmiyorum dedim.
hamileliğim boyunca ağzıma koymadım ki. (sadece doktorum meyve suyu iç cinsiyete bakalım dediğinde içtim. kendim sıkıp içiyordum)
herkes ısrar ediyor iç diye. sert bi şekilde içmicem içecek olsam içerim dedim.
eşimde bu yüzden kızdı bana. kendime yalvarttırıyormuşum.ısrar edilmesinden hoşlanmıyorum.
daha neler neler...
bi teyzesinde 2 gün kaldık. gecekondu da oturuyorlar (asla küçümsemiyorum) diğer teyzeside ailece başka bir şehirden geldiler.
evde 11 kişi olduk. haremlik selamlık yattık. kadınların yattığı yerde elektrikli soba vardı ama kayınvalidem menopozlu olunca kapattı.
ev buz gibi dondum resmen hastalığım tekrarlayıp durdu.biz kayınbabamın teyzelerini bile gezdik ama benim aileme ne zaman gideceğimiz konusunda hala ses yok.
sizde ne yapacaksınız diyen yok. sürekli plan yapıyorlar. şunu yaparız bunu yaparız diye. eşime gittim git bişey söyle plan yapıp durmasınlar bursaya gidecez de dedim.
oda hııııııııııııı dedi. gitmicez der gibi. ne zaman gitçez dedim tekrar pazar dedi alay eder gibi.
benim annem arıyor kızım şunu yaptım, kızım bunu yaptım sen seversin diye dondurucuya attım diyor.
annem babam beklerken biz teyze geziyoruz.çok doldum arkadaşlar bunlar daha hiçbişey değil.
kimseyede anlatamıyorum. telefonumuda dinliyorlar. zaman bir an önce geçsin istiyorum. evime gitmek istiyorum.
ooo süpermiş ya, benim eski iş yerim de karaköydeydi ama öğle arası çıkma falan yoktu, şimdi burdada yemekhane var yine çıkmıyruz yani, 10 dk da olsa insanın havası değişiyo valla, nası iyi gelir ya
yerimden kalkacak halim yoktu. bugün biraz daha iyiyim ama öksürüğüm devam ediyor.
arabada sıkış tepiş yolculuk yaptık. kaynım 130 kilo olunca öne oturuyor ben arkada ortada
eşimin teyzesi nescafe yapmış içmedim cola getirdi onuda içmedim. fanta sprite meyve suyu onlarıda içmiyorum dedim.
hamileliğim boyunca ağzıma koymadım ki. (sadece doktorum meyve suyu iç cinsiyete bakalım dediğinde içtim. kendim sıkıp içiyordum)
eşimde bu yüzden kızdı bana. kendime yalvarttırıyormuşum.ısrar edilmesinden hoşlanmıyorum.
daha neler neler...
bi teyzesinde 2 gün kaldık. gecekondu da oturuyorlar (asla küçümsemiyorum) diğer teyzeside ailece başka bir şehirden geldiler.
evde 11 kişi olduk. haremlik selamlık yattık. kadınların yattığı yerde elektrikli soba vardı ama kayınvalidem menopozlu olunca kapattı.
ev buz gibi dondum resmen hastalığım tekrarlayıp durdu.biz kayınbabamın teyzelerini bile gezdik ama benim aileme ne zaman gideceğimiz konusunda hala ses yok.
sizde ne yapacaksınız diyen yok. sürekli plan yapıyorlar. şunu yaparız bunu yaparız diye. eşime gittim git bişey söyle plan yapıp durmasınlar bursaya gidecez de dedim.
oda hııııııııııııı dedi. gitmicez der gibi. ne zaman gitçez dedim tekrar pazar dedi alay eder gibi.
benim annem arıyor kızım şunu yaptım, kızım bunu yaptım sen seversin diye dondurucuya attım diyor.
annem babam beklerken biz teyze geziyoruz.çok doldum arkadaşlar bunlar daha hiçbişey değil.
kimseyede anlatamıyorum. telefonumuda dinliyorlar. zaman bir an önce geçsin istiyorum. evime gitmek istiyorum.
Hemde nasıl iyi geliyor anlatamam.
Yemekhane bir yandan kolaylık yemek seçme derdi yok artık ogün ne çıkıyorsa bahtına :)
Bir yandan da gerçekden zor.Ben alıştım öğle arası çıkmaya mekanda güzel olunca değme keyfime.
Taksimde çalışma olduğı için bu öğle arasında beşiktaşda olucam beklerim :)
.....
daha neler neler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?