2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

aaaay kıyamam canım yaaa öncelikle çok geçmiş olsun kendine çok iyi bak başkalarını dikkate alıpta üzme kendini ve bebeğini bizde bayramda eşimin ailesindeydik ben 2 yıldır evliyim ve 2 yıldır hiç anneme gitmemiştim eşime dedim bayramın 2.günü annemde olalım tamam dedi 1. günü akşamı kayınvalidemlerden çıktık ama ne surat ne surat bende dedim kyınvalideme kayınpederime ilk defa sesimi yükselttim ya ben 2 yıldır annemin evine ayak basmadım ne olacak yani bu bayramıda annemle geçireyim diye valla kimsenin suratınıda sallamadım çıktım gittim anneme

Son düzenleme:
ah keşke elimde olsa da kafama takmasam canım.inşallah biran önce biter.

eşim 1 senedir zaten gitmiyor benim aileme bende 6 aydır görmüyorum. 20 gün izin oluyor ve sen kendi ailene gitmiyorsun. senin ailen beklemez mi canım? ben ne kadar yalnız gitsemde eşimle gitmiş gibi olmuyor. bende eşimi koluma takıp hala teyze gezmek istiyorum. hep bi bahane uydurmaktan yoruldum artık. her izinde aynı sıkıntı.

Canım benim kıyamam ben sana ya.
Tatili zehir ediyorlar desene üstelik sen iki canlısın.
Üzme kendini,hiç telaşa kapılma ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalış.
Bize yaz rahatla.Bebeğinle ilgilide endişe duyma yorgun oluyorsun hissedememen çok normal.
doktorum acaba ben hissediyor muyum dediğimde.Ben çalışıyordum yoğundum senden bir ay sonra hissetmiştim oğluşumu dedi.
Sakın endişelenme,normal yoğunlukdan bazen hissedememek demişti.

Eşinle ilgili söylenecek pek bir söz yok canım karışmak bana düşmez.
Ama bellki kendi düşünceleri değil,şu anda farklı ortamlardan dolayı farklı hareket ediyor.
Kinlenme,güzelce ikna etmeye çalış.Annenlere gittiğinde nasıl rahat edeceksin onu düşün ve gülümse.

Günaydın kızlar
---
Dertsiz özledik seni kelebeğim .
Onlar bilmiyor kıymetini.uzme tatlı canını geçecek hepsi.
Anneciğine de gidersin inşallah .esinin derdi ne onu anlamadım?
Nereye dese gidiyorsun gurban.Daha ne?
Israr edilmesinden bende nefret ederim,öpçelik sadece.
Ağırladım sanıyorlar.tatlim sende süt varsa süt alayım yada soda falan desen
Anneciğine geçip rahatça yazarsın inşallah

Arkadaşlar çocuk sevmiyor alışmıyor gibi bir şey yok inanın bana, 3 ay bir çocuğun alışması için çok da yeterli bir süre değil. İnsan zekasının yüzde 80i 4yaşa kadar gelişiyor, çocukların zihinlerinin en açık olduğu yaşlar bu yaşlar bol bol uyaran verilmeli. Kararlı olunmalı, okula başladığı dönemde 1 gün bile ara verilmemeli, siz kaygılı olursanız çocuk da kaygılı olur beni nereye götürüyorsunuz der. Siz çocuklarınıza mantıklı açıklama yapacaksınız "çalışmak zorundayım babaannen de artık işlerini yapmak zorunda, sen de okula gidip oyun oynayacaksın yeni şeyler öğreneceksin" şeklinde. Çocuğunuz ağlasa da bırakıp gidebileceksiniz tereddüt etmeden, unutmayın bu çocuğunuzun iyiliği için, geleceğe yatırım en güzel bu yaşlarda olur.

bencede doğru diosun ben doğumun olmasında kolaylaştırıo die istemiştim ama dediğin gibi ters bişey yaparıs

​canım, kuzum üzme kendini, biliyorum ne desek boş, anlayış eksikliğinden oluyor bütün bunlar, üzgün olduğunu eşinle böyle açık açık konuşsan, daha net daha kararlı, onun ailesinin önemli olduğu kadar kendi ailenin öneminden de bahsetsen?

ah canım nerde keşke ben kemerburgazdayım şimdi:)o eski işyerimdi, keşke hala olsa atlar gelirim bi şekilde:)

Olsun canım benim artık kısmet.Ben gezerim sizin içinde

bencede doğru diosun ben doğumun olmasında kolaylaştırıo die istemiştim ama dediğin gibi ters bişey yaparıs

Kesinlikle canım.Yanlş hareket yapmakdan sa doğumu doğum zamanı düşünmek daha mantıklı.

Belkide haklısın canım.Ama işde anne baba çocuğunu bırakıp gidiyor yanında fazla olamıyor diyemidir bilmem pek katı olamıyor.
Arkadaşımda kızının arkadaşı olsun yanlız kalmasın diye gönderiyordu,ama kızı istemedi ağladı böyle olunca mecbur vazgeçtiler.
Artık hakkımızda hayırlısı.

Ben artık yemeğe gideyim kızlar.
Hemde bir şeyler bakınıcam gelince görüşürüz.
Yiyenlerimin karnını iyice doyurun afiyet olsun herkese

ah kuzum benim ya one öle ya haremlik selamlık şu soğukta elektrikli soba kıyamam sana bak sana ne dicem kızma bana ama anladığım kadarıyla eşinle aranızda iletişim yok sen konuşmak yerine içine atıosun sana yazık yarın birgün sana bişey olsa emin ol iki günde herkez hayatına alışır moralini bozupta kendini heba etme otur eşinle konuş keşke bunu izine gitmeden yapsaydın atıyorum izin kaç gün 15 bihafta sizde bi hafta onlarda kalın eşini böle alıştırmaya çalış biz öle yapıoruz bayramda seyranda inan hiç sıkıntı çıkmıo kola falan olayına gelince tamamen haklısın yasak böle şeyler bize inat yapar gibi getiriolar bide tepkin doğal dolmuşsun zaten ama herşeyin bittiği nokta eşin içine atmak yerine konuş herşeyi içinde kalmasın bak gör nasıl herşey yoluna girecek

sağolun kızlar iyi ki varsınız.
eşim tam dayaklık evirip çevirip bi güzel döveceksin.
laf anlasa konuşucam ama nerdeeeeeee
her sene aynı şeyleri yaşıyoruz.
konuşmayı denesem daha çok birbirimize gircez.
kuzenime mail attım birz önce. annemler haftasonu bekliyorlarmış gelirler diyorlarmış.
offffff ben napıcam yaa bunlarda anne baba ama hiç vicdan yok.

yüksek voltaj bende sizleri çok özledim.
su geçsin şu günler.

yürü kız helal olsun ne güzel yapmışın walla bunlar kız değil öksüz yetim alıolar sanki gidecen tabi kurban olsunlar anana babana walla bu konuda hiç yüz vermeyin kocanıza olsun ailesine olsun gidecen tabi taş kovuğundanmı çıktık bunun farkına varacaklar varamıosa siz vardıracaksınız kimsede kusura bakmasın oda bi ananın babanın evladıysa sende öle helal olsun takdir ettim seni

hemen atlatırsın inşALLAH hem hamilelik hem hastalık daha da bitkinleştiriyo cnm bnm

eşine gelinceeeeeeeeeeeeeeeeeee

cnm bnce , ewinize gelene kadar sabret , al karşına konuş .. ztn sen şimdi daha da zıtlaşırsan,zaten gitmek istemiyosa annenlere hiç götürmez böle olunca....

bi de şimdi kendi akrabaları annesi fln yanında ya daha bi değişik olurlar eşler bazı zamanlar..herşey kısmetten öte değil

sen bebişini düşün bitanem belki de kocanın söylemediği bi sıkkınlığı wardır işle ilgili belki başka bişeyle ilgili , tek taraflı düşünme yine sen içini bilemezsin ama senin hakkın annenleri görmen hatta şehir dışına çıkılıyosa , ilk senin anneni ziyaret etmen gerekir , hakkın geçer kocana bilmiyo sanırım bunu,sen ona ilk önce ALLAHIN sonra annenlerin emanetisin , ALLAH razı olmaz ben öle düşünüyorum .. bnde gurbetteyim bizler garip kuşlarız burda kimsemiz yok kocalardan başka, bu bizim fedakarlığımızdı,gurbete gelin gelmek,onlar da herşeyden fedakarlık yapacak öncelik hep bizlerin olmalı bu gibi durumlarda imkan dahilinde

üzülme bitanem bebişin etkilenir yapma lütfen

Söylemeye elim varmadı ama eşin gerçekden tam
Ben olsam bu kadar sabırlı olur muydum bilmiyorum.
Yinede sabretmekden başka çare yok.
Öenmli olan tek sey bebişin ve sensin gerisi yalan.
Onlar gidicekse gitsinler sen ben rahatsızım oturucam de otur evde dinlen keyfine bak.

kuzum yazık sana ya, sen tatile çıkarken annemlere de gideceğiz diye anlatıyordun. ne bileyim konuşmuştunuz anlaşmıştınız. niye böyle yaptı ki şimdi bu adam. aslında siz küs olunca o da üzülüyordur da. amaaaaan, dayan kuzum gececek

canım eşimle bu yüzden çok tartıştık.kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük. benim aileme gidilmicekse bende senin ailene gitmiyorum dedim. beni evde bıraktı kendi yola çıktı. yolda halamı aramış evde yalnız kaldı diye. annemi babamı bile arıyamıyor. halamda fırçalamış bunu. nasıl bırakırsın yalnız gurbette diye siz 7 sene beklediniz birbirinizi bunun içinmiydi diye fırçalamış.. kendi ailesinide aramış dertsiz gelmiyor diye. paçaları tutuşmuş hepsinin millete ne dicez diye. eşim yoldan döndü aldı beni sonra. konuşmaya başladığımız anda ben sinir krizi geçiriyorum resmen. bu yüzden hastanelik bile oldum. eşim inat. karşısında askeri var sanıyor. konuşulmuyor ki onunla. anlaşamadığımız tek nokta bu izin konusu. bu olay büyüdükçe büyüyor. adanaya gidecektik ben gitmek istemiyorum orada geçirceğim zamanı kendi ailemle geçiririm dedim.

şimdi evde kimse yok o yüzden giriyorum nete.
dedemiz hastaneden çıktı dayısında kalıyor.
dayısıda aynı sitede oturuyor.
oraya misafir gelmiş. banada gel dedi kayınvalidem gitmicem dedim.
evde olsa surat yapar açamam bile pcyi.

yok canım yok iyi huylu olursan üstüne basanda çok oluyor tabiki huysuzda olmamak gerekir ama bazı şeyleride anlamıyorlarsa anlatmak dile getirmek gerekir bende annemden önce kayınvalidemleri düşünürdüm eşim askere gideceği zaman çıktım gittim annesini babasını görsün diye annesi oğlunu yolcu etmeye bile gelmedi benim annem çok istedi gelmeyi ben izin vermedim sonra kadın ağladı sızladı oğlumu görmedim gitti diye bende dedim şimdi niye ağlıyorsunki gelip yolcu etseydin sanki anası babası yok öksüz yetim gibi gönderdiniz . her bayramda yne onlara gidiyordum aman annesini babasını yeğenlerini görsün diye ama ben anneme gitmek isteyincede kayınvalidem surat yaptı gelde sus yani benim iyi niyetimi suistimal etti
eşime karşıda çok toleranslı değilimdir çok seviyorum eşimi tırnağı taşa gelse yüreğim sökülür ama yeri geldiğindede asla tolerans göstermem şimdi eşim hani derlerya karınısının ağzına bakıyor aynen öyle bana sormadan onayımı almadan asla birşey yapmaz

allah sabır versin cnm ne diim walla sen kocanın huyunu daha iyi biliosun öle seninkine gidilmiosa falan demede güzellikle anlatsan bak annen seni nasıl bekliosa benimkide bekler kız kardeşi falan yokmu onları öne sür onlara yapılmasanı istemediğin bişeyi sende bana yapma falan die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…