2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin hiç kimsenin ve hiçbir zaman hep kendimiz yapıyoruz izin veryoruz bizi üzüyorlar sonra olan bize oluyor hastalanıyoruz sağlık açısından farklı kayıplarımız oluyor en önemlisi en güzel yıllarımız yalan oluyor lütfen hiçbirimiz izin vermeyelim buna

allah sabır versin cnm ne diim walla sen kocanın huyunu daha iyi biliosun öle seninkine gidilmiosa falan demede güzellikle anlatsan bak annen seni nasıl bekliosa benimkide bekler kız kardeşi falan yokmu onları öne sür onlara yapılmasanı istemediğin bişeyi sende bana yapma falan die

Kızlar ben bu gece rüyamda bir erkek çocuğunu emziriyordum, yapıştı birden göğsüme, ben çok korktum hemen tuttum iteklemeye çalıştım ama bırakmadı göğsümü, 2-3 yaşlarında bir çocuktu, canım acıyacak diye korktum. Sonra da uyandım hemen.

öle kuzu can bazen hadlerini bildirmek gerekio ilk evlendiğimizde eşimde öleydi sürekli ailesine ablalarına falan gitmek istiodu hep akrabalarına gitmek dedim sen dur orda tama aile herşey demek ama akşam oldumu dedim bu evin içinde ikimiz kalıoz seninde iki bacın var falan bi damar allahtan lafda dinler şimdi iznimiz kaç günse yarı orda yarı bizimkilerdeyiz saolsun annlayışlı ama bazende anlatmak lazım anlamıolar

hayır olsun baktınmı yorumlara hiç ne demekmiş

Dertsizcim canım benim, nolur üzme kendini. Bebeklerimiz de çok etkileniyorlar bizim psikolojimizden biliyorsun.
O ortamda seni düşünmesi gereken eşin, diğerlerinin umrunda olmaz.

Konuş sakin sakin hissettiklerini anlat diyeceğim ama denemişsindir sen mutlaka her yolu.
Bilemiyorum ki nasıl bir vicdan bu, annenleri bu kadar çok özlediğini, hasret çektiğini nasıl anlamaz.

ya hep kendimiz yapıyoruz canım çok toleranslı olursak öyle gidiyor işte başta konuşup anlaşmak lazım benim herif ilişkimizin başlarında ailesi için beni terketti yaaa hooş sonra gelen yalvaran kendisi oldu bizim dönüm noktamız o olaydı ben kesin ve katı bir şekilde konuştum kabul ediyorsan amenna bende senin özrünü kabul ediyorum dedim ha yok kabul etmeyeceksen yada sonradan yan çizeceksen git benim hayatımı sinir sistemimide alt üst etme bir ömür çekemem dedim o gündür bugündürde herşey benim istediğim gibi işte hersey benim istediğim gibi gidiyor eşim uyumlu davranıyor beni üzmüyor diye onun ailesine öncelik veriyordum bir nevi ödül sistemi ama tabi kayınvalidemler öyle davranınca kendi kendime dedim oğlunu sık sık görmek sana yaramadı tepemi attırdın bu arada bizim durumumuzda oldukça zor biz istanbuldayız annem ayrı bir şehirde babam ayrı bir şehirde eşimin ailesi ayrı bir şehirde ve hepsi bize uzak en yakını 12 saat mesafede

Kızlar haftasonu detaylımızı çektirdik, bebişimizi de 4 boyutlu gördük.
Herşeyi iyiymiş çok şükür, gelişimi vs. hepsi yolundaymış.

Pek hissedemiyorum diye üzülüyordum, dün akşam televizyon seyrederken o kadar hareket etti ki, eşim bile hissetti elini koyduğunda.
Şimdi bir tepkisine bu kadar seviniyoruz, doğduktan sonra yaptıklarıyla ne hale geleceğiz kim bilir :)

canım çok sevindim kuzum iyiymiş aman hepte iyi olsun diyorum ne güzel şeymiş annelik ne güzel şey onun hareket ettiğini en azından yaşadığını bilmek muhteşem bir duygu Allah isteyen herkese nasip eylesin inşallah

Emzirmek iyi gelmez normalde helede baska bebek ama sen hamilesin ve bilinçaltından kaynaklı canım.
Birde erkek bebeğe hamileyken kabus cok gorulur hazırlıklı ol

kızlar ya benim karnımın sağ tarafı kızarık ve gittikçede büyüyor ne olabilirki

Kızlar bugun cok hareketli basladik biz.sabah uyandığımda felaket basım donüyordu.oglumu zor gönderdim.dilim kurudu ensem yandı tık tık boynum atmaya başladı. malum yuksek tansiyon var.
Hemen esime Msj attım tansiyonum çıktı ,yatayım yarım saat sonra ara acmazsam gel dedim.
Garibim panik yapmış her 5 dk arıyor .kizda uyudu ne has ne has.
Lımon sıktım hemen dengeler ictim tekrar yattım .sizmisim resmen.
Gözümü actım kizim tlf babasıyla konuşuyor .annem uyuyor diyor ,oda anahtarı getir diyordu elemana eli ayağına girmiş.25 km var arada
Aldım hemen dedim uyandım iyiyim.kac kere cok şükür dedi saymadım :))
Yarın detayım var bakalım tansiyonuda ne edeceğiz konuşuruz artık.
Oğluma hamileyken çıkmıştı.20. Haftadan sonra hep kontrol altında .kizimda tansiyon uğruna doğumda bekledik düşmesini
Tuza dikkat edin aksam tuzlu bisküvi yemiştim nasil unuttum bilmiyorum.
Bakalım yarın ne diyecek?

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın yanlızmısın hala evde merak ettim seni şimdi. bende hep ablam fln olsun istemiştim yakın olsak gelirdim bakardım sana

kızlar ya benim karnımın sağ tarafı kızarık ve gittikçede büyüyor ne olabilirki
Çatlıyor olabilir misin:44:
----
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın yanlızmısın hala evde merak ettim seni şimdi. bende hep ablam fln olsun istemiştim yakın olsak gelirdim bakardım sana

Sagol canım benim.oglum geldi.en yakın akrabam 8 saatlik yolda burda malum kimsemiz yok olsa iyi olurdu .
Hadi annemler yok,En azından teyzem,ablam,kardesim biri olsaydı ...

hayır olsun baktınmı yorumlara hiç ne demekmiş

Yok canım bakmadım, hayır olsun artık.

Oh ne güzel, ben de doyasıya hissetmek istiyorum şuan sadece baloncuklar ve seğirmeler var bol miktarda.

Emzirmek iyi gelmez normalde helede baska bebek ama sen hamilesin ve bilinçaltından kaynaklı canım.
Birde erkek bebeğe hamileyken kabus cok gorulur hazırlıklı ol

Tam hatırlayamıyorum ama emzirdiğim çocuk sanırım Bartu Batın idi. Akşam yorumlardan da etkilenmiş olabilirim. Baştan beri görüyordum hep abuk subuk korkunç rüyalar ama bayadır ara vermiştik.

Çok geçmiş olsun cnm, ben de tansiyon düşüklüğü yaşıyorum sık sık

cnm sanırım bu rüyalar hamilelikle ilgili dün bende eşim beni aldatıomuş gördüm walla sabah boğazına yapışasım vardı yani gerçek gibiydi

evde yapılandan bende korkuyorum ama spor şu dönemde zayıflamak için değil normal doğumu kolaylaştırmak için yapılması gerekli egzersiz yapamasanız bile yürüyüş yapın diyorlar o yürüyüş bile vücudu hareketli tutar hantal olunmaz

amin dermansız dert vermesin Allah

sana yapılan haksızlık elbet döner dolaşır onları mda bulur eşine çok kızdım seni düşürdüğü duruma benimkide düşüncesizce davranıyor beni sinir ediyo bayramlarda bayram yemepğini benim ailemle yapamadık hiç hep onun ailesi hep onlara gittik üstünede kadın hep laf soktu bayramlar kavga gürültü geçti eşimle bu bayram dedim 3 senedir bir kere annemlerde bayram yemeği yiyemedik oturup kalktık önümüzdeki sene annemlerde yicez dedim biz düşünmeyince bu koca kafalılar hiç düşünmüyor
Allah yardımcın olsun çekilmesi zor durum eşine sor bakalım bizim çocuğumuzda bayramlarda tatillerde bize hiç gelmezse üzülmezmisin diye özlemez misin içine otursun biraz kafası dank etsin

ailene gitmeden nasıl durdun ben kıyameti kopartıyorum öyle yaptığında herkes kendi ailesini ister olur mu ayrı gayrı ya yazık ya şimdiki kocalarda hep aynı durum sanırım yada kaynanalar bunları bu hale getiriyor benimki şahsen anasının fişeklerine maruz kalıyor

Düşük tansiyon iyidir.dengelemek kolay ,yuksekse dusuremiyorsun adam akıllı ilaçta alamıyorsun .hamileyken tehlikeli.
Doğumda dediğim gibi yükselince (öten sinyal daha bir heyecanlandirdi beni) bekledik,olmayacak uyutalım dediklerini duydum en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…