2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım valla benim ailem 1 saatlik uzaklıkta eşimin ailesi 8 saat diye biz her izini orda geçiriyoruz benim aileme sık sık gideriz nasıl olsa diye. ama hep 1 gecelik gidişler oluyor bu hem de istediğim zaman değil. yani bugün öğlen gidiyorsam yarın öğlene çıkıyorum ne gittiğimden bişey anlıyorum ne gördüğümden demek istediğim bende şöyle oturup annemle başbaşa bir kahvaltı yapmayı özlüyorum çok kısa süreli gittiğimizden hala teyze zaten görülmüyor bayramdan bayrama. evet sık görüyorum ama ayda 1 bile gitsem (ki kışın 3 ay gitmediğim oluyor) yılda 12 gün ediyor. ama eşimin ailesinde izin bayram birleştirdiğimizden senelik en az 25 gün kalıyoruz. doya doya istediğini de görüyor istediğiyle de görüşüyor. ben artık arada raporlu olduğumda falan 1 hafta gidip annemde ablamda kendi başıma kalmayı istiyorum. eşimle gezeceğime ailemle rahat vakit geçirmeyi tercih ediyorum yani. sende 6 aydır görmediğin için en azından daha sonra tek başına gidip rahatça kalırsın demek istemiştim ama haklısın tabi o kadar izin olupta gitmemek çok zordur. Allah sabır versin.

canım geçmiş olsun dikkat et kendine hiç bilmem ben yükseldiğini genelde düşer benimki
Çatlıyor olabilir misin:44:
----
bilmiyorumki canım yaaa portakal büyüklüğünde bir alan kırmızı

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun,yüksek tansiyon hamilelikte çok büyük problem aman dikkat et tatlım
peynirine zeytinine bile dikkat et, gerçi hamileliklerinde hep aynı sıkıntıyı yaşıyorsan dikkat ediyorsundur ama (

Zapzup senin kaynanada supurgelilerden galiba.hele birde oğluna timsah yastan akitiyorsa.
Bizde yakinken hep ordan baslardik moralimi sıfıra indirir 2.gun anneme gecerdik halbuki aynı sehir.
Şimdi ilk annemgile gideriz,anasıgilede canım ne zaman isterse.
Yumurtadan çıkmış civciv gibi ana delisi oluyorlar ilerleyen zamanda kendileri anlıyorlar .

canım rüyan hayırlara vesile olsun inşallah :)

Yüksek_Voltaj; çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. yüksek tansiyon tehlikeli tabi sen bizden iyi biliyorsun umarım sorun çıkmadan atlatırsın bunu da. kendine dikkat et aman bende sabah merak ettim de işten güçten giremedin sandım çok geçmiş olsun canım

canım geçmiş olsun dikkat et kendine hiç bilmem ben yükseldiğini genelde düşer benimki

----
bilmiyorumki canım yaaa portakal büyüklüğünde bir alan kırmızı
Onu bilmiyorum canım en azından bir aile hekimine sor istersen.
Evet canım tuzsuz zeytin,peynir kullanıyoruz.
Kızımda çıkmadı dogum dısında .
diyorumya hamileliğin bütün özelliğini bunda yasıyorum

Sagol canım .evet sabahları ısı yemeği hallediyordum Allah tan dün yaptım iyice , yemekte var malum olmuş :))
Uzanıyorum boyuna :))

cnm çok geçmiş olsun, Allahtan tecrübelisin, önlemini alırsın, dinlen bol bol

ben çıkıyorum eve geldiler. nolur dua edin sizde

Dularımız seninle canım benim üzme kendini.

Allahım hayra çıkarsın tatlım.

Oy oy çok sevindim canım benim.Drısı bizim başımıza inşallah.
Hareketler yavaş yavaş hissedilecekmiş o yüzden hissedemeyenler sitrese sokmasın kendini..
Doktorum beni uyarmıştı :)

Canım benim çok geçmiş olsun.
Şimdi nasılsın iyi oldun mu?
Benim tansiyonumda genelde düşer,hamileliğin ilk zamanları baya düşüktü ama şimdi iyiyim çok şükür.
Aman sende dikkat et önlemini al.Eşinede helal olsun ilgilenmiş seninle mutlu olmuşsundur:)
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

çok geçmiş olsun dinlen aman bu tuzlu yiyeceklere çok dikkat etmemiz lazım

evet eli süpürgelilerden arada süpürgesini kırıyorum bayramdan beri gitmedim uzun süre gitmemde bayramda kalkmış bizim arkdaşlarımız bayram ziyaretine onlara gelmiş bizim bebek süpriz oldu aklımızda yokken ee kadir gecesi öğrenmeseler aldırırdı onlar ederdi diye konuşmuş bu lafı söylüyor bana uyuz karı gitmiyorum bende o da gelemiyor 15 dklık mesafede oturuyoruz ama mesafeyi koydum artık. Bebişe hediye alacakmış bereber alalım istersen dedi yok dedim sen git al sonuçta hediye yani fark etmez dedim o bu beni üzecek o üzülsün kaç aylık hamileyim onu bilmez sormaz çocuk doğuncada göstermicem ayda bir görsün yeter ezdirmeyin kendinizi kızlar herkes anne babasını ister eş bulunur anne baba bulunmaz benimki beni kızdırdığında gitmeyle tehdit ediyorum biraz idare ediyor sonra unutuyo :) tehditle çalışıyor bunların kafa

canım ben daha yeni okuyabiliyorum mesajları Allah yardımcınız olsun inşallah dualarımız seninle üzülme. Haydar amcamızı Allah sağlıkla başınızdan eksik etmesin inşallah.

canım çoğu bebekte oluyor eşimin arkadaşının bebeğinde çıkmıştı ultrasonda şuanda 4-5 yaşında sapasağlam bir oğlan :) kendiliğinden kayboluyormuş bu tarz şeyler.

hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıkla doğurmak nasip etsin inşallah gözümüz aydın canım. çok sevindim.

canım çook tatlı yerim ben onuuuu maşallah. :)

Dertsizim canım benim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin inşallah

eşinle aranızda geçenlere çok üzüldüm eşler ailelerinin yanında çok değişiyorlar malesef
anneciğine kavuşmak için yanarken bilmediğin evlerde gecelemek çok zordur eminim;ama başarabilirsen eşinle dargınlığını bitirmeye çalış..
sen dargın kalıp surat yaptıkça o bildiğini okumaktan geri kalmayacaktır (

hamileliğin sebebiyle yemekten içmekten kaçındığın şeyler ikram edildiğinde ''hamile olduğun için istemediğini''söyle ve sana faydası olan bir ikramı kendin öner kimseye ayıp olmamış olur.. ne yazık ki bazı insanlar hamilelikte özenli olmadığı için seni anlamayabilirler (

inşallah annene gidebilirsiniz tatlım;kendini çok üzme bebeği düşün( sayılı gün elbette geçecek bitecek kabusların (

cnm sanırım bu rüyalar hamilelikle ilgili dün bende eşim beni aldatıomuş gördüm walla sabah boğazına yapışasım vardı yani gerçek gibiydi

Ben de nedense hep tam tersini görüyorum, eşimi aldatıyor oluyorum, oysa çok severim kendilerini, başkalarına yan gözle bile bakmam ama

Voltajcım sence neden? Yoksa benim gözüm mü dışarda kıs?

Evet tehlikeli olduğunu duymuştum, dikkat etmelisin, tereciye tere satılmaz derler o yüzden öneri de veremiyor insan sana

canım rüyan hayırlara vesile olsun inşallah :)

Allahım hayra çıkarsın tatlım.

Amin kızlar, teşekkürler...

Sagol canım ,bir zeytin yesen yükselir,sarimsakli yoğurtta yükselir bunda sadece limon.
Esim cok duskundur bana dünya bir yana ben bir yanaFiziksel yardım edemez ama herseyde yanimdadir.ne istesem yapar:))biraz zor anladı kıymetimi ama olsun :))
Sagol canım.
Kisi kendinden bilir ısı ,kendi aldırırdi demekki.
Cocuk olunca esinde cok değişir .
Benimkide evvel öyleydi değişti darısı basınıza :))
Kaybetme korkusuyla yola gelmesi kötü bu sizi iliskinizi yıpratır iste nelere sehep oluyorlar
Benim esim oglum olunca biraz kızımdan sonra 180 derece dondü.
Birde kaybetme korkusuda yaşadı .
Halbuki bilseler hasta olsalar bir tas çorba bizden.

Anlamış ya canım önemli olan tek gerçek bu.
Ne demişler geç olsunda güç olmasın.
Allahım hiç birimizin eşlerimizle huzurunu bozmasın.
Evdeki huzur çok ama çok önemli.

Çokk uykum geldi.

Öğlen beşiktaşa gittim gezdim durdum ama üzerime göre bir şey bulamadım.
Hamiş çorabıda yoktu.Alışveriş hevesim pazara kalcak artık.
Ama yinede bugun kadıköy tarafından bir etek ve çorabı almayı düşünüyorum.
Benim oğluş büyüyor sanırsam kotumda sıkıyor bugun

Son düzenleme:

tamamen katılıyorum hanipeks. biz de oğlumu şartlar gereği 2.5 yaşında yuvaya başlattık; ilk 1 ay çok zor geçti. şimdi okulda 2.senesi ve anlıyorum ki bizim veremediğimiz herşeyi okul sağlamış ona. özgüveni yüksek, konuşması düzgün, girişken bir çocuk oldu. hatta ingilizce bile öğrenmeye başladı. ben kendimi zaten yeterli hissetmiyordum; ona her konuda yetemiyorum gibi geliyordu. bir de bizden çekinmez öğretmenlerden çekiniyor; disiplin düzen öğreniyor okulda.

tabiiki yuvaya göndermek de maddiyat meselesi; biz başka masraflarımızdan kısıp iyi bir yuvaya yazdırdık. sabah 08:30da gidip akşam 17:00 de dönüyor. bütün gün güvende olduğunu ve yaşıtlarıyla zaman geçirdiğini bilmek bana iyi geliyor.

bu arada bence yuvada öğretmen olmak gerçekten çok zor; allah size sabır versin :)

Benim artık alyansımda olmuyor parmağıma.
PArmaklarım küçücüktür zati en küçük yüzüğü almıştık seçerken.
Ama alyansımız kalın baya sade olsada bende söz yüzüğümüzü takmaya başladım.
O ince en azından sıkmıyor parmağımı :)

Kociş olmadı tektaş alırız diyor gümüş.Nasılsa şişlik inince yine takıcaksın yüzüğünü diyor.
Altın almassan takmam diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…