2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
herkese merhabalar en başından beri sayfanın takipçisiyim ama hiç yazmamıştım çok güzel bir ortam, bir süredir giremedim şimdi de okumak zor geldi bu sefer değişiklik olsun yazarak katılayım dedim

cok sagolun kizlaar gecer insallah Rabbimin izniyle, test sonuclari guzel gelse biraz daha rahatlicak icim insallah

aman dikkat et Voltajim ya,buyuk gecmis olsun

evet ilişki yıpranıyor 10 yıldır biz eşimle beraberiz 2buçuk yıldır evliyiz bu kadın hayatımıza girmeden önce hiç sorunumuz yoktu ama Allahta onu üzsün diyorum beni migren hastası yaptı oda çeksin öbür tarafta elim yakasında olacak eşimede söylüyorum hesap sorcam annenden diye
haaa hasta olsa benden ona çorba yok hasta oldum geldi geçmiş olsun dedi yarım saat oturdu oturmadı mağaza gezmeye gitti alışverişe ondan bir tas çorba bile vermem eşimde bundan dolayı boşarsa boşasın ben onu seviyorum ailesini değil
öfffff tam bunalım oldu burası beee çok dağıldık bugün

ben çıkıyorum eve geldiler. nolur dua edin sizde

canım hemşommm; ne kadar çok üzmüşler seni böyle uyuz oldum şimdi hepsine; hamile kadının üstüne bu kadar da gidilmezki yahu.

ben artık patavatsızca herkesin ortasında söyleme taktiğini uyguluyorum. birisi bir laf sokarsa ya da hoşuma gitmeyen bir şey olursa dan dan söylüyorum. eşime de "kusura bakma ama ne kendimi ne bebişimi üzemem; biraz da onlar üzülsün" diyorum. iyilikden maraz doğar diye bir laf var; elini verirsen kolunu kaptırıyorsun. bu adamların gerçek ailesi artık biziz; bunu anlamaları lazım. hissettiklerimi hiiiç gizlemiyorum olduğu gibi söylüyorum; rahatlıyorum en azından. banane bana da patavatsız gelin desinler :)

Ay kızlar annem beni gülmekden kırdı geçirdi yine.
Ne planlar yapmışlar evde:)

Hafta içi eşime izin aldırıyormuşuz pazartesi eşim bakıyormuş oğluşuma.
Salı,çarşamba,annemde kalıyormuşuz.Perşembe akşamı oğluşumuzu alıp eve gidiyormuşuz.
Cuma,cumartesi,pazar ben bakıyormuşum :)

Çok sıkışırsak kardeşimle iznini hafta içine getirip kardeşim bakıyormuş.
Anne beni mi düşünüyorsun torununu mu diyorum.
Torunum yanımızda olsun tabi diyor

Kaynanam bakmam diyorya annemde onu biliyor.
Diyor ki kaynanana inat büyütücem ben torunumu.
Telefonda çığlık kıyamet oğluşumu seviyor güya

Kesinlikle doğru şeyler yazmışsın, 2 yaşını doldurur doldurmaz başlatacağım ben de okula, maddi olarak da diğer şeylerden kısarak okula bütçe ayırmak gerekir, haftasonu gezmeye çıkıyorsunuz bir anda yemekti oyuncaktı dondurmaydı derken 100lük oluveriyorsunuz. Bu tarz harcamalardan kısıtlanmalı. Çocuk en ucuz dersaneye gitse hatta gitmese düzenli çalışırsa yine başarır yine başarır ama kreş öyle değil, kalite ve hijyen önemli. Bizler sokaklarda bahçeli evlerde büyüdük oyun hamurları yerine çamurlarla oynadık, bisikletten düştük arkadaşımızı dövdük. Şimdiki çocuklar 4 duvar arasında televizyonla başbaşa malesef.

Ay deme dün benim de olmadı parmağıma, tektaşla idare ediyorum 2 gündür, takmayayım dedim ama garip oldu hamile ama evli değil kadın derler mi acaba diye tırstım

herkese merhabalar en başından beri sayfanın takipçisiyim ama hiç yazmamıştım çok güzel bir ortam, bir süredir giremedim şimdi de okumak zor geldi bu sefer değişiklik olsun yazarak katılayım dedim

Merhaba canım, hoşgeldin

Sana patavatsız gelin demezler ki babydollsuz gelin derler :92:

canım geçmiş olsun Allah aşkına kafana takma birşey kendine ve bebeğine iyi bak. inşallah gidersiniz annene de.

gözümüz aydın canım ne güzel hayılrı haberlerle döndün çok şükür.

:)))
Bende hemen gözümün önünde yıpransınlar isterdim ama ah etmedim.sende etme ,ah edersen mazlumlugun kalmıyor ah ile ödemiş oluyorsun.
Bana ne dediyse kendi yaşadı kizlarinda.uzulmedim ama sevinmedim de.muhakkak çıkar yapanın yanına kalmaz.
Hayatım bu hatun doğumuna gelirse üzer seni sende esine sararsın mahvolur gunün.
Evden vedalas git Yada geldiklerinde uyu
Niye bu kadar zalimler yaBizde anayizGörmemişler oğulları olmus

ya da pazen pijamalı gelin :))) domestik ya da ev yapımı gelin de olabilir :)

Seni her gördüğümde aklıma geliyor hihihihihi :) benimki de bana saten gecelikler pijama takımlar şortlu dantelli takımlar neler neler aldı, bir kaç kez giydim sonra bana göre değilmiş bunlar deyip bir hurcun içine kaldırdım

voltajcım çok çok geçmiş olsun. keşke yakınlarda otursak da bir faydamız dokunsa ama nafile; istanbulun iki ucu iki uzak şehir gibi

Selamlar sevgiler saygılar kızlar ,
dertsizcim okurken sinirlerim fırladı , hele o annenin ve babanın bekleyişi ...Allah tez zamanda hatalarını görmelerini nasip eder inşallah.ben anneme babama kıyamam gerekirse sırf bu yüzden alırım cocuğumu giderim ailemin yanına gözüm birşey görmez babam da gösterdin kızım Der eminim . Ben iki Bayram gördüm daha ilk bayramda onceden gittim memlekete o yüzden bayramı aileme geçirdim esim uçak biletini son dakika bıraktığı için pahalı olacak diye gelmesin bir gun icin gerek yok dedik ama ben bayramın son gunü dondüm el öpmeye neticede o benim aileme telde bayramlaştı ben gittim ellerini öptüm , bu son bayramda esimin ailesi memleketlerine gitmeye karar verince ben yine onceden gittim esimi de erken geleceksin dedim ya da geç doneceksin gecen Bayram gelmedin bu Bayram burgun kalmak olmaz dedim takı ailesi de bizimle Bayram geçirmek için son gün donecekler ya geç dilenmek işine gelmedi erken gelmek de işine gelmiyor o da memlekete gitme niyetinde bana diyor ki nasıl yani sen bizimkilerle bayramlaşmayacak mısın actım ağzımı yumdum gozumu gecen Bayram sen bizimkilerde bayramlaştın mı sorun olmadı da sizinkilere gelince mı sorun oluyor sonra en zayıf noktadan vurdum onu senin de evladın olacak , ve o da ellere karışacak senin yüzünden bizde bunları yasayacağız benim aileme ve bana neyi uygun görüyorsan o da adnın basına gelecek dedim deli gibi kavga ederken sustu tutkunda resmen , sonra evden çıkınca ben biletimi aldım hazırlandım daha erken gitmek için sonra eve bir geldi ben hazır bavul hazır uçuş saatini bekliyorum hemen yağ bal neticede ben uçuşumu bir gün erteledim o memlekete gitmedi bize geldi bayramın son gunü donduk ama ailesi yolda kaldı :) Allah'a in sopası yok yani bayramlaşmadık şimdi kayınvalidem diyor ki bir sonraki bayramda kimse bir yere gitmeyecek hep beraber olacaz, ben dedim ilk gün beraber oluruz tabii sonra tabii ki gideceğim baktı kaldı kalsın çok konuştum kısaca sende evladın konusunda bir konuşsan belki empati yapar inşallah

Yuksek voltaj gecmis olsun çok dilerim bu sefer doğumda çıkmaz tansiyonun

Kiz hanipeks bende aldatıyorum kocamı ya rüyalarımda sabah da tiksiniyorum valla gördüklerimden

Hamile kıyafetleri konuşulmuş ben çok alıyorum ya bayılıyorum onlara şimdiden 4 pantolonum , 6 bluzum , 2 hırkam var aaaa 4 tane donlarımı unutmamak lazım hatta babam neler aldınız diye sordu gösterdim artık yanına gelirken don alma benimkileri kullanırsın diye güldük koca Popolu babisimle
aaa bir de havalar soğudu ceketlerim montolarim olmadıgı için yeni aldım dogum sonrası da girebilecek sekilde düğmeleri oynatinca olay çözülüyor normalde hamile için degil ama ben büyük beden aldım ve hamile giyimlerinde denediklerinden pek fark yoktu en azından hamile giyimdeki hem çirkin hem 290tl idi benim ki hem güzel hemde 300 tl sen 170tl ye inmiş hemen aldım severek de giyiyorum pijama almak istiyorum ben kocaminkileri giyiyorum pacoz gibi evde

Son düzenleme:
Canım içini ferah tut, korkulacak bir şey olsaydı doktor muhakkak altını çizerdi.

insallah oyledir canim, tam ne oldugunu anlayamadim bende kistler olur genelde gecer falan dedi ama cok da net bisey demedi

maşallah oğluna hoşgelmiş .... eşindede ne göz varmış haaa hemen fark etmiş

sagolun kizlar, benim esim oyle ya cok detayci biridir, gozunden kacmaz bisey...

hayırlı olsun canım oğlun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sagolun,dua ile insallah

Erkekler ancak bazı şeyleri yaşadıklarında değişiyorlar canım.

Çok şükür eşimle skıntım olmadı benim.
Ama evi tutucağımız dönemde öyle bir aklına girmişlerki eşim birlik oturucaz annemle dedi.
Ben şok oldum hiç beklemiyordum.En azından ilk yılımız baş başa geçmeli diye düşünüyordum.
Neyse ben dedim ki bu iş olmaz.Sorun birlik oturmakda değil başından desen belki kabul edebilirdim ama sen istemiyordun fikrin değişiyorsa başkalarının etkisi altında kalıyorsun evlenincede yaşıyabilirdik bu sorunu dedim.Çok üzüldüm eşimde üzüldü.Orda konuyu kapattık.Eşim beni eve bırakdı ama baya gerildik.
Bir daha konuyu konuşmadık,ben hep açıldığında zamana bırakalım dedim.Her hafta sonu eşimin yanına gittim.Hem 1 gün izni var dinlensin uyusun diye hemde bazı şeylerin farkına varması için.Kahvaltıya gittim,eşim annesi ben kahvaştı yaptık.Tabi annesinin yanında rahat hareket edemiyoruz.Rahat hareketten kastım yanlış anlaşılmasın hani öpüp koklaşmak değil.Yan yana bile oturamadık.Annesi her açılan konuda farklı yorumlar getirdi,suratı asıktı.Ben sadece dinledim.Eşya bkamaya filan hiç gelmedi,bırakın maddiyatı manevi destek sağlamadı.Gel zaman git zaman.Takrar konu açıldığında.Dedim ki yaşadıklarımızı sen gördün şahit oldun.Ev ev üstüne olmaz.Haklısın fıstığım dedi.
Biraz politik olmak lazım.Bir kadın istediğinde yapamıyacağı şey yok bence.Tabi karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde.

Ben çok üzülüyorum böyle şeyler duydukça, benim kaynanam annemden daha ilgilidir, daha sık arar, gelir her şeye yardım eder, yemekler yapar, 4 oğlu var büyük gelinime de aynı şeyleri yapar, küçük kayınlarımın kız arkadaşlarına da hediyeler alır ilgilenir. Ben bazen büyük kaynıma kızarım ve kayınvalideme kayınbabama çemkiririm de tamam kızım tamam yavrum sakin ol derler, oğullarına laf ederim yeri gelir haklısın derler, ben sizin gibi bir kaynana olamam heralde dedim çınar olacağını öğrendiğimde olursun kızım olursun, oğlunu gerçekten seversen çok güzel bir kaynana olursun dedi , inşallah.

canım geçmiş olsun üzüldüm tansiyonuna biran önce düşer ve bir daha çıkmaz inşallah. dikkat et kendine.

voltajcım çok çok geçmiş olsun. keşke yakınlarda otursak da bir faydamız dokunsa ama nafile; istanbulun iki ucu iki uzak şehir gibi
+esrasm

Sagolun canlarım cok teşekkür ederim Rabbim yardımcımız olsun...

canım oğluşun sağlıkla gelsin inşallah,41 kere maşallah paşamıza
önemli,sıra dışı birşey olsa siz sormadan söylerdi doktor zaten içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…