2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Hayırlı olsun cicilerin canım, ben bu sene mont almıcam, geçen sene bir kaşe bir deri bir trençkot 2 kalın hırka aldım pahalı ürünlerdi, bu sene kalın kalın atkılar alıp önümü öyle kapatmayı düşünüyorum.

Niye aldatıyoruz acaba biz bu herifleri?

sağol canım aynen yeri gelir bağırsan bağıramazsın kayınpederin adı diye ayıp olur diye çocuğa iyi ettiniz siz de ARAS ismi çok güzel maşallah :)

Ben mutlu olurlar diye koymak istiyordum.
Eh mırın kırın edildikden sonra anlamı yok.
ARAS ismini çok beğeniyorum zaten bakalım artık değişmesse benim için rahat :)

sağolun kızlar inşallah Allah razı olsun teyzeleri güzel dilekleriniz için. darısı sizlerin bebişlerinin başına inşallah .

canım ismiyle uzun yaşasın oğlun inşallah
isim konusunu halletmişsiniz ne güzel,darısı başımıza inşallah

cnm çok güzel bi isim allah ismiyle yaşatsın darısı bize olsun hala isim konusunda karar veremedik

Aras çok modern ve havalı; Ali Kemal de çok karizmatik bir isim (yazar ismi gibi) olmuş. Güzel kuzular güzel isimleriyle yaşasınlar inşallah.

Nazım , topragım ...
İyiyim ama ayaga kalkınca dengem tam yok.kulaklarimda basınç oluyor.
Yarın 10 da detaylı var ona gidince artık ne derse.suan hiç bir yere gidemem bu halde birde çocuklarla .
Saglık olsun gerisi boş.

Gorkemreye erkek dedim daha karavanam olmadı sanırım .
Bu da son
Mayıs annelerine el atacuk hanipeksle ucret ve sirayi ayarlayacak ,menajerim kendisiAllah bereket versin

evlenmeden hatta istemeye gelmeden önce benim kaynana da iyidi herşey ondan sonra başladı
kadın efvrim geçirdi böyle oldu
işallah böyle devam eder sizin benim erkek kardeşimde evli annem hiç kaynanalık yapmaz geline benden ayırmaz oda ona iyi davranır

ayy çok fena sosyetik kaynana ha

Adıyla yaşasın nazım oğluşunun ismi, ben de çok beğendim çok karizmatik olmuş kesinlikle

Ben mutlu olurlar diye koymak istiyordum.
Eh mırın kırın edildikden sonra anlamı yok.
ARAS ismini çok beğeniyorum zaten bakalım artık değişmesse benim için rahat :)
canım adıyla gelsin,sağlıklı ve uzun yaşasın inşallah oğluşun
aras arkadaşımın oğlunun adı ben düşünemiyorum o nedenle

Bende bir kase bir trenckot almıştım ama kolları olmuyor bana kasıyor artık e 60 kiloyken aldığım seyleri 70 kiloyken giymek olmaz herhalde , ben en çok düğünden önce 38 beden aldığım mini elbiselerime yanıyorum etiketleri üstünde kaldırdım gecen gün icim ciz etti girebilecek miyim icine acaba sonra

canım adıyla gelsin,sağlıklı ve uzun yaşasın inşallah oğluşun
aras arkadaşımın oğlunun adı ben düşünemiyorum o nedenle

Kiz senin efe isimsiz mi kaldı :26:
Hayatim Sen nasil bu konuda kararsız kaldın sasirttin beni
Kesin aklında var birseyler seni seni

canım ya tansiyon önemli kaç saattir düzelmedin hastaneye git bir serum verirler rahatlarsın böyle olmaz kaç saat oldu

girersin fıstık hiç merak etme
ben bayram öncesi hamileyken giyemiyeceğim her şeyi kaldırdım,görüp de moralim bozulmasın diye (
valla lohusa iken büyüklerin gazına gelip yemekleri tatlıları ihtiyacımızdan fazla yemezsek hemencecik gider kilolar
ben geçen sefer günde 1 kutu nutella bitiriyordum ki diğer yediklerim cabası yine de oğlum 3 buçuk aylıkken hepsini vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…