2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende patavatsiz gelinim valla ben yemeğe almıştım hamile halimle bir gün onceden soğukları yaptım ertesi gün ana yemekleri temizliği , bir akrabalayla birlikte 4 kisi geldiler yediler ictiler çay içildi pastalar yendi ben mutfaktan çıkmadım oturmadım kalkmadi hiç, aNnemler burdayken hosgeldine geldiler annem pasta yaptı temizlik yaptık aksam annem yardım etti o yine kalkmadı , gecen kızına gittik oturmadı kadın sonra kızı dedi ki anne sen bırak kayınvalidem de cevap verdi ben oturmayı sevmem ki , bende direk yapistirdim valla lafı " anne kızının evinde oturmuyorsun bende kalkmıyorsun " arkam dönük yemek yiyordum o ilk geldiginden degil annemle olduğunu gunü düşünüp annen yaptırmadı ki falan dedi uzatmadım ama laf yerini buldu :)
Bebeci bebeci özledik seni

Ben yerim kiii seni:))

Bende patavatsiz gelinim valla ben yemeğe almıştım hamile halimle bir gün onceden soğukları yaptım ertesi gün ana yemekleri temizliği , bir akrabalayla birlikte 4 kisi geldiler yediler ictiler çay içildi pastalar yendi ben mutfaktan çıkmadım oturmadım kalkmadi hiç, aNnemler burdayken hosgeldine geldiler annem pasta yaptı temizlik yaptık aksam annem yardım etti o yine kalkmadı , gecen kızına gittik oturmadı kadın sonra kızı dedi ki anne sen bırak kayınvalidem de cevap verdi ben oturmayı sevmem ki , bende direk yapistirdim valla lafı " anne kızının evinde oturmuyorsun bende kalkmıyorsun " arkam dönük yemek yiyordum o ilk geldiginden degil annemle olduğunu gunü düşünüp annen yaptırmadı ki falan dedi uzatmadım ama laf yerini buldu :)

Ay deme dün benim de olmadı parmağıma, tektaşla idare ediyorum 2 gündür, takmayayım dedim ama garip oldu hamile ama evli değil kadın derler mi acaba diye tırstım

Ay çok güldürdün beni kuzum ya.
Bizim kocişin yüzük takıntısı var nedense.
Yoksa ben kimseyi umursamam.Ama şimdi yüzükde alışkanlık parmağımın boş kalması fikri hoşuma gitmiyor.
Tek taşım hiç aklıma gelmedi akşam onuda deniyim.Söz yüzüğümle idare ediyorum şimdilik:)

Helal olsun sana bebeci.İyi yerden vurmuşsun kocişini:)

Bende kocişimin baksırlarını giyiyorum.Tshirtlerini giyiyorum.
Kociş çekmecenden bir baksır atar mısın banada diyorum
Alışveriş yapmak istiyorum ya beşiktaşda bulamadım ama kadıköyden kesin alcam bir iki parça bişi.

Oğluşuma aldığı cicileri kardeşime mail attım.Kıyamam kuzum diyorki abla bende artık almaya başlıyım mı

Annemde botum yok sanıyor.Bize geldiğinde birkaç çift ayakkabı ile bot verdim anneme bana büyük geliyordu.
Kızım sana 100 tl bendn üzerini kat kendine iyi bir çizme al diyor.

Sevdiklerin tarafından düşünülmek çok hoş ya.

Bebeciiiii özledim seni ne ettin dedim hala fincanlarla hasret gideriyor nerdeee gitmiş ciciler almış
İyi yapmissin güle güle giy.bende mont birsey almalıyım mantom,kaplarım olmuyor.
Benimde esim alıyor ikide bir doğumdan sonra giyemem diye kızıyorum bazen.ama pantolonlar giyilebilir

Fincanları esim kaldırmış kalles kocam bir de ev sessizlesti diyor sırıta sırıta :) kaldırmasaydı o fincanları kafasına yerdi o ayrı
Ben Allah nasip ederse hamilelikten sonra giyemesem bile ikinci hamileliğimde giyerim diyorum birde pantolonlar kullanılır kesin belini örtüyor insanın rahat rahat kıç bas açıldı mı derdi yok çok rahatlar , hırkaların da gidilir ama o üzerinde bebek geliyor tarzı buluzlarimi tek giyemem ancak hırka falan önünü kapatır öyle giyerim tek karın kısımlarında var çünkü dışarıda giyemesem de evde giyerim valla

aynısııııı. sofradan bir çatal kaldırmaz; eteğini silkeler kalkar. kapıdan girer girmez "ay biz aç geldik hayatımmmmm" der; ama gelirken bir ekmek dahi alıp getirmez. onlar bana gelince ben mutfaktan çıkamam; ne yapayım annemden böyle gördüm biz de misafire hizmet edilir. Ama biz onlara gidince ya dışarda yeriz ya da biz giderken balık alırız onu kızartır yeriz. gelinim torunum geliyor deyip de hazırlık yapmaz. mutfağa zaten girmez fönü ojesi bozulur mazallah; bir gece kalırız sabah bizi postalamak için türlü bahane bulur. ya arkadaşlarıyla oyuna gidecektir ya da dernekte faaliyeti vardır. kadın 7/24 meşgul bize ayıracak zamanı yok ama sorsan "güzel gelinimi kızımdan ayrı tutmam" der.

ay çok mu dolmuşum ne? :))

kızlar hamilelik kurslarına giden varmı aranızda yoga plates normal kurs

tatlım batıkent'te hamilelik platesi ve yoga için kurs açılmış :)) broşürlerini bırakmışlar siteye..
ben bir süredir evde bile çok hareket etmediğim için arayıp görüşemedim
eğer ilgilenirsen bulayım telefonlarını senin için

Bende hiç sakınmıyorum valla tabi saygı çerçevesi içinde.
Bizimkide birlikde oturalım dubleks ev tutalım dedik yok dedi.
Sonrada yanlız bir başıma kaldım dedi.Bende dedim ki.
Anne yanımıza gel diyoruz yok diyorsun sonrada yanlız kaldım diyorsun ben anlamadım bu işi dedim.
Bir şey diyemedi.Ayaklarına kapanmamızı bekliyor heralde.

Bu arada kayınvalidemde genç çok şükür.
Annem 43 yaşında kayınvalidemde taş çatlasın 45,46 vede çok dinç.
Zayıf,hızlı hareket eder çok şükür sağlığıda yerinde.

O yüzden içimiz rahat galiba :)

EŞİMİN ADI AHMET DİYE AHMET KOYMAK İSTİYORDUM BİLİYORSUNUZ AMA EVDE AHMET DİYE SESLENEMİCEM BABASIYLA KARIŞACAK. AİLELER AKRABALAR AHMET DEMİCEK OKULDA BELKİ KULLANIR AMA BU SEFER DE OKULDA BAŞKA EVDE BAŞKA FALAN Bİ GARİP OLACAK. EŞİMİN AHMETİN YANINA BULDUĞU İSİMLER BENİM HOŞUMA GİTMEDİ YAKIŞMADI FALAN E BEN AHMETİ DE KULLANAMAYINCA ÖTEKİ İSME MECBUR KALCAM FALAN.

BEN DE SEVERİM ANNEM VE ABLAM DA ÇOK SEVERLER ALİ İSMİ HOŞUMUZA GİDİYOR. AHMET ALİ DE OLMUYOR ZATEN BİRLİKTE. ALİ EŞİMİN DE HOŞUNA GİTTİ YANINA DA O KEMAL KOYDU OLDU ALİ KEMAL :) KISACA ALEMAL :) ZATEN BİZİM AKLIMIZDA İLLA ŞU OLSUN DİYE ÖZEL BİR İSİM YOKTU KAYINPEDERİM ÇOK İSTEMİŞ KEMALİ EŞİME SÖYLEMİŞ HATTA. EN AZINDAN ONUN İSTEDİĞİ DE OLMUŞ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. ANLAMLARI DA ÇOK GÜZEL İKİ İSMİN DE :)

İsim : Ali (Âli)
Anlam : Yüce, Ulu, Büyük, Yüksek;
Şanlı, Şerefli;
Üstün, Aziz;
Hz. Ali (İlk Müslümanlardan, Hz. Muhammed’in Amcaoğlu ve Damadı, Hz. Fatıma’nın Eşi, Dördüncü Halife)

İsim : Kemal
Anlam : Olgunluk, Yetkinlik, Erginlik;
Mükemmellik, Eksiksizlik;
En Yüksek Değer;
Olgun, Erişkin

Şimdi birsey diyemiyorlar yapamıyorlar.
Hepsinden aldılar ağız payını ben cok değerli Hanim gelinim
Gözümün icine bakarlar gittiğimde ben kalkmadan kahvaltı hazırlama çabasına giriyorlar.uzuluyorum yaşlı insanlar yapilanlari unutmadim ama kin tutamam ben .çabuk affederim.
Ilerde vicdan azabı çekmek istemiyorum.

Derineser kiz kaynanana bu sac seni cok yaşlı gösteriyor demek istiyorum ben

Canım benim bence çok güzel düşünmüşsünüz.
Hem kayınpederinin gönlü olmuş olur hemde iki isim birbiriyle çok uyumlu.
Ben söylenmedikden sonra ismin koyulmasından çok hoşlanmıyorum.
O yüzden ciha isminden vazgeçtik eşimle.Mırın kırın eden çok oldu.
Kısmetse benim oğluşumun ismide ARAS olacak

cnm çok iyi olur tatlım ya bulabilirsen bi görüşeyim

Nazcim adınız kutlu olsun adıyla yasasın efemiz

Gorkemre bugun cinsiyet öğrenecekmiş
Bekliyorum haylaa yok

cnm çok güzel bi isim allah ismiyle yaşatsın darısı bize olsun hala isim konusunda karar veremedik

Benimki bu kadar haltı yiyemez valla arada yapmaya kalkıyor sonra pişman oluyor icine sinmiyor ben hergüne ona yemeğe gitsem bayılır , bana ben davet etmeden gelmezler bosuna uzaktan ev bakmadık zatenAbi'm onun yaptıgı bir çorbası var bayılıyor kadın yapmış abimin geldigi haftasonu tencereyle göndermiş eşimle, yaptıgı yemekten gönderir falan evden çıktığı yok ben ona ilaç gibi geliyorum o yüzden neşesi gibi birşeyim yani.ama arada tutuyor iste , bende lafımı esirgemiyorum o zaman

sağol canım aynen yeri gelir bağırsan bağıramazsın kayınpederin adı diye ayıp olur diye çocuğa iyi ettiniz siz de ARAS ismi çok güzel maşallah :)

sağol canım cümlemizinki inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim. Sen nasıl oldun üzüldüm düzeldi dimi tansiyonun. eee sen ne tahminde bulunmuştun görkememreye? artık bu son tahminin mi olcak daha kaldı mı öğrenemeyen arkadaş.

Nazcim adınız kutlu olsun adıyla yasasın efemiz

Gorkemre bugun cinsiyet öğrenecekmiş
Bekliyorum haylaa yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…