Amin canim hep gulsun yuzumuz ins
Canim benim sıkma canini baska bir devlet hastanesine gidebilirsin bazi ozel hastaneler 30-40 lira bi kerelik gidilebilir canini sıkmaya degmez
Canım benim ya:)
Bugunde lafını ettik hani en son sen kaldın karavana olmadı sende tutarsın dedik Dr tirtmis.
Odası soykasina kalsın beni cok kızdırdı .
Onun gördüğü plasenta mı ben cok merak ettim.
Yani yerine çıkmaya başlayacağı haftalara giriyoruz dem derken güm diyor
Anam yarın sag selamet gelirsem yazarım dur bidene elefit icem
Neyin resmi var kizresmi bile var kiz
radyolog 3-4 dk ugrasti yakalayabilmek icin goruntuyu cok hareketliydi oglusum,cok bilmis kocam diyorki ben gordum bacaklarinin arasini radyolog gormeden once ama isine karismak istemedim soylemedim
Anam yarın sag selamet gelirsem yazarım dur bidene elefit icem
Burayla Yasin topiginin linki sık sık yazılmalı.
Neyin resmi var kiz
Esine bak hele
Türkce söylese fis diye sana tosun deseydi hadi hadi de
anlarmiydi ohiolu maria bacı
ya bu elevit beni benden alıyor mideme çok dokunuyor her içtikten sonra sanki midemde sanki yara varda birileri onu kazıyor gibi Rennie de etki etmiyor bu yanmaya şaştım kaldım ama bebeğim için gerekli diyede ısrarla içmeye devam ediyorum ama böyle giderse midem delinecekAnam yarın sag selamet gelirsem yazarım dur bidene elefit icem
Burayla Yasin topiginin linki sık sık yazılmalı.
Neyin resmi var kiz
Esine bak hele
Türkce söylese fis diye sana tosun deseydi hadi hadi de
anlarmiydi ohiolu maria bacı
canım eşimle bu yüzden çok tartıştık.kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük. benim aileme gidilmicekse bende senin ailene gitmiyorum dedim. beni evde bıraktı kendi yola çıktı. yolda halamı aramış evde yalnız kaldı diye. annemi babamı bile arıyamıyor. halamda fırçalamış bunu. nasıl bırakırsın yalnız gurbette diye siz 7 sene beklediniz birbirinizi bunun içinmiydi diye fırçalamış.. kendi ailesinide aramış dertsiz gelmiyor diye. paçaları tutuşmuş hepsinin millete ne dicez diye. eşim yoldan döndü aldı beni sonra. konuşmaya başladığımız anda ben sinir krizi geçiriyorum resmen. bu yüzden hastanelik bile oldum. eşim inat. karşısında askeri var sanıyor. konuşulmuyor ki onunla. anlaşamadığımız tek nokta bu izin konusu. bu olay büyüdükçe büyüyor. adanaya gidecektik ben gitmek istemiyorum orada geçirceğim zamanı kendi ailemle geçiririm dedim.
şimdi evde kimse yok o yüzden giriyorum nete.
dedemiz hastaneden çıktı dayısında kalıyor.
dayısıda aynı sitede oturuyor.
oraya misafir gelmiş. banada gel dedi kayınvalidem gitmicem dedim.
evde olsa surat yapar açamam bile pcyi.
Kızlar bugun cok hareketli basladik biz.sabah uyandığımda felaket basım donüyordu.oglumu zor gönderdim.dilim kurudu ensem yandı tık tık boynum atmaya başladı. malum yuksek tansiyon var.
Hemen esime Msj attım tansiyonum çıktı ,yatayım yarım saat sonra ara acmazsam gel dedim.
Garibim panik yapmış her 5 dk arıyor .kizda uyudu ne has ne has.
Lımon sıktım hemen dengeler ictim tekrar yattım .sizmisim resmen.
Gözümü actım kizim tlf babasıyla konuşuyor .annem uyuyor diyor ,oda anahtarı getir diyordu elemana eli ayağına girmiş.25 km var arada
Aldım hemen dedim uyandım iyiyim.kac kere cok şükür dedi saymadım :))
Yarın detayım var bakalım tansiyonuda ne edeceğiz konuşuruz artık.
Oğluma hamileyken çıkmıştı.20. Haftadan sonra hep kontrol altında .kizimda tansiyon uğruna doğumda bekledik düşmesini
Tuza dikkat edin aksam tuzlu bisküvi yemiştim nasil unuttum bilmiyorum.
Bakalım yarın ne diyecek?
djkgjufjfhdklgfılegfıldfkşdşldofşdofp hahahahhahaha seni var ya seni seni bi elime geçirirsem eşşek seni, Gülmekten boğuluyordum sakin sakin okurken, ne diyim ki ben sana Allah iyiliğini versin, gülmekten öksürük krizine girdim, kasıklarıma kramp girdi töbe yarabbim töbe, hala zihnimde canlanıyo töbe estağfurullah kış kış kış:90:
benim kaynımda eşimle konuşurlerken (yaklaşık 1 yıldır konuşmuyo kendisi nedense eşimle) sen al adamın markalı ayakkabılar,bende sana mont veririm demiş,bizimki saf vermiş,mont aldığı filanda yok,o ara biz evlendik,ben duydum uyuz olmuştum,ama Allahtan annesi şahit olmuş bu konuyada el attı:)nBen size ne deyim.
O kadar andirdiniz bana Comak nerde.
kaynim geliyormuş ist. Isı varmış .
Esim aradı iiiiiii ıııi Abi'm gelecekte nasilsin dedi
Yatıyorum ne alaka dedim,sadece yatmaya yemeği disarda yediririm dedi.
Onu bile haketmiyor da neyse.
İyide ben aksam banyomu etcektim yarın Dr var.
Buda gelir yıkanır iyyyyyy
esimin en kaliteli kıyafetinden giyer kirlisinide alır gider.
Esime bir çorap almaz.
Gene öyle yapsın sesli söyleyeceğim üstün kalmadı vere vere
Hamilelikte Seks Pozisyonları Hürriyet Aile'de!
daha önce de paylaşmıştım bunlara dikkat ettiginiz sürece hersey güzel olacak göğüsler yasak düz pozisyon da yasak
afiyet olsun
canım bozma sinirlerini,cinsiyeti öğrenirsin illaki sorun değil,ama plesanta arkadaşımda hamileliğin başından beri belliydi,ilişki kesinlikle yasaktı,şimdi 24.haftada düzeldi bu durum,ama onun başında damla damla kanamaları olmuştu,oda %95 düzeliyomuş,ona da üzülme,bence de başka bi dra görünmekta fayda var..Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((
Yuksek voltaj cabuk gel buraya kis, cabuk cabuk bak misafirlerimiz geldi hadi bakiyim tahminin nedir?
Yuksek voltaj cabuk gel buraya kis, cabuk cabuk bak misafirlerimiz geldi hadi bakiyim tahminin nedir?
hanipeks'in tavsiyesiyle geldim cinsiyet tahmini var dediEllerinizden öper 1 tane oğlum var 3,5 yaşında, ikincisi biraz süpriz oldu bize,karnım çıktı biraz ama kıyafetlerden filan çok fazla belli olmuyor ama body filan giyersem top gibi çıkıyor,sırasıyla baklava,çiğ köfte ve en son deliiiiiiiiii gibi mandalin aşeriyorum hatta bir oturuşa 1 kg mandalin yiyebiliyorum Cinsiyeti nedir sizce kızlarrr
Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((
kizz Allah ne etmesin sizi cidden yapmissiniz
Voltajjjanam unun yayiliyor valla, voltaj bizimdir bizim kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?