2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Amin canim hep gulsun yuzumuz ins

Canim benim sıkma canini baska bir devlet hastanesine gidebilirsin bazi ozel hastaneler 30-40 lira bi kerelik gidilebilir canini sıkmaya degmez

Sağol tatlım öyle yapcam ben de

evet ya ben kaldım bi sorma. Neyse tatlım artık devlete gitcem inşallah bakalım

Anam yarın sag selamet gelirsem yazarım dur bidene elefit icem
Burayla Yasin topiginin linki sık sık yazılmalı.
resmi bile var kiz

radyolog 3-4 dk ugrasti yakalayabilmek icin goruntuyu cok hareketliydi oglusum,cok bilmis kocam diyorki ben gordum bacaklarinin arasini radyolog gormeden once ama isine karismak istemedim soylemedim
Neyin resmi var kiz
Esine bak hele
Türkce söylese fis diye sana tosun deseydi hadi hadi de
anlarmiydi ohiolu maria bacı

Gorkemre kararına cok sevindim ya

Hanipeksss
Menaçerim nerdesin ,sag kolum
Anam Mayıs anneleri ne alemde baktın mı
Gorkemreden haber geldigi gün dolsunlar buraya
Sizde şaşırın alkış kıyamet falan
Oldu bu is

neyin resmi olacak gii iyi yakalamis maria baci kimselere gostermiyorum ama ayip utanir oglusum

hee demi iyi dedin, zaten bunlarin ikisi gordu once ben goremedim, ingilizce konusmak zor geldi o an benimkine dondum hani nerde nerde ben goremedim dedim feryadimdan anladi heralde kadin sonra bana da gosterdi

ya bu elevit beni benden alıyor mideme çok dokunuyor her içtikten sonra sanki midemde sanki yara varda birileri onu kazıyor gibi Rennie de etki etmiyor bu yanmaya şaştım kaldım ama bebeğim için gerekli diyede ısrarla içmeye devam ediyorum ama böyle giderse midem delinecek

canım öncelikle gecmiş olsun,sen yazdıkca ben sinir oldum dolayısıyla sana üzülme demek çok zor,sinir krizleri gecirip hastelik duruma gelmen hayret birşey gercekten.tamam hepsini gectim ama senin bu özel durumunda hamilesin ya sizin bir bebeğiniz olacak birde hastasın sana bunu rava gören eşininle ilişkini tekrar gözden gecirmelisin gerekirse bu konu ile ilğili ailenden yardım bile almalısın eminimki bu konuda ailen sonuna kadar yanında olacaktır.kendine ve bebişine iyi bak tatlım, bu arada şayet bursaya gelirsen beklerim

canım gecmiş olsun,benim doktorumda gecen gittiğimde tuzu kesmiyorum bu defada dedi hoş ben de çok::) benim tansiyonda hep düşük:) inş yarın dataylınla ilgili güzel haberlerini okuruz.

:)))kişi kendinden bilirmiş kıs,benim kociş melil melil bakıyo,ama korkuyoda bi taraftan,ben istesem bile o istemez,bizimde son belli aşılama olduğu için 15 temmuz:)artık hamilelikti,doğumdu,emzirmeydi derken ohooo:)

benim kaynımda eşimle konuşurlerken (yaklaşık 1 yıldır konuşmuyo kendisi nedense eşimle) sen al adamın markalı ayakkabılar,bende sana mont veririm demiş,bizimki saf vermiş,mont aldığı filanda yok,o ara biz evlendik,ben duydum uyuz olmuştum,ama Allahtan annesi şahit olmuş bu konuyada el attı:)n
iye geliyoki oraya şimdi kaynın ne işi warmış?

Hamilelikte Seks Pozisyonları Hürriyet Aile'de!

daha önce de paylaşmıştım bunlara dikkat ettiginiz sürece hersey güzel olacak göğüsler yasak düz pozisyon da yasak
afiyet olsun

göğüs yasaksa pöff

canım bozma sinirlerini,cinsiyeti öğrenirsin illaki sorun değil,ama plesanta arkadaşımda hamileliğin başından beri belliydi,ilişki kesinlikle yasaktı,şimdi 24.haftada düzeldi bu durum,ama onun başında damla damla kanamaları olmuştu,oda %95 düzeliyomuş,ona da üzülme,bence de başka bi dra görünmekta fayda var..

hanipeks'in tavsiyesiyle geldim cinsiyet tahmini var dedi Ellerinizden öper 1 tane oğlum var 3,5 yaşında, ikincisi biraz süpriz oldu bize,karnım çıktı biraz ama kıyafetlerden filan çok fazla belli olmuyor ama body filan giyersem top gibi çıkıyor,sırasıyla baklava,çiğ köfte ve en son deliiiiiiiiii gibi mandalin aşeriyorum hatta bir oturuşa 1 kg mandalin yiyebiliyorumCinsiyeti nedir sizce kızlarrr

hoş geldin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
cinsiyet tahmini için çok doğru bir yerdesin ama voltaj arkadaşımızın misafiri vardı ( girer girmez tahminde bulunacağına eminim

canım bende hem unv hast hemde özele gidiyorum..özel bana 15.haftamda kız dedi 17 haftamda unv hast doktora sordum,senin aldığın cvp aldım bende arkası dönük göremiyorum dedi demekki unv hast böyle işliyor

kizz Allah ne etmesin sizi cidden yapmissiniz

Voltajjj anam unun yayiliyor valla, voltaj bizimdir bizim kalsin

günah kız voltajı kendimize saklamak da olmaz ki
voltaj şimdi bir girse var yaaa ne sinir kalır şimdi onda ne surat hemencik keyfi yerine gelirdi
gel voltajım gelll gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…