Kiz niye döktün
Kaynatip beze koyup sabaha kadar sizdirsaydin peynir olurdu,o kadar söyledik burda
Musrif gaci
maşallah kızına ama senin için endişelendim canım eşin gece falan yoklasın seni zapzup tembih etti de tansiyon bu çok fena yapıyo insanı benim bir kere çıktı 13 8 kafam çatladı normalde düşüktür benim 9-6 hep yukarısıSerum değil de canim ilaç verirler oda kasilma yapmasın istiyorum.
Dr bebek hareket ediyor mu hareketlere dikkat et dedi sadece basım ve ayaklarım yukarda limon suyu içmemi söyledi tam ilaç yanlısı değil ha birde burun kanamam olmuyor ondan yarın sabah zaten ayakta olmadıkça iyiyim.bir kac gün etkisi geçmiyor inşallah gecer bu kez.Kızım kıpır kıpır ama:)
durmak yok yola devam benim adam tekliyo arada korkuyo ama motive etmek lazımKız ben çocuk konusunda bile şüpheliyim var mı yok mu bebek diye, 5 ağustostan beri tık yok bizde, kocişimin eli elime değmedi :)
aboooo kız nettin sen 3 ay sahalardan men cezasımı verdin adamacnm doktor yasaklamadıysa ful gaz devam bence çünkü yararları çok fazla ana ya bendemi var acayiplik anlamadım ful gaz devam
kankalığa son sevdim bunu verin çoşkuyu kızlarsen bu gece kır şeytanın bacağını ewt bu geceyi şeytanın bacağını kırma gecesi ilan ediyorum bahane yok yarın herkes mutlu haberlerle gelsin bu ne ya kankalığa son
ayyy ilahi naz öldürdün gülmekten deli dicekler bana ya ikinci balayı olur adama ne güzel startı verin doğum için çok faydalı unutmaBizim artık gerdeğe girer gibi bişey olur bu kadar zaman sonra :) strese giriyorum tövbe yarabbim yaaaa :)
Bak bak gunünü nasil safak gibi sayıyor
Kiz duasına diyelim yazık günah ellerinde var mı yok mu
Onu verene kadar usg girerim diye beni calazar etmesinler,cakralarim neyim kapanir
Ay çok güldürdün beni yaaaa akşam akşam allah ta seni güldürsün :) al bizden de okadar :) hamile olduğumu öğrendiğimizden beri dünya ahiret bacısı oldum resmen eşimin ha ha aha aha ha:) bakalım şeytanın bacağını ne zmaan kırıcaz önce o korkuyordu şimdi de nedense ben :) sanki birlikt eolsak bir çuval inciri mahvedicez gibi bir his oluyor içimde allah korusun :) okadar gözümüz gibi bakarken bebeğe. Tövbe yarabbim ne ilgisi varsa işte biz eski kafayız biraz herhalde herşey yolunda giderken bozmayalım gibi bir düşüncem va rbirtaraftan da üzülüyorum çok ayrı gayrı kaldık diye. Haftayaaa görüşelim haftaya diyip duruyorum sorduğu zaman. Her hafta aynı muhabbet haftasonları :) allah sonumuzu hayıretsin vallahi.
sen bu gece kır şeytanın bacağını ewt bu geceyi şeytanın bacağını kırma gecesi ilan ediyorum bahane yok yarın herkes mutlu haberlerle gelsin bu ne ya kankalığa son
maşallah kızına ama senin için endişelendim canım eşin gece falan yoklasın seni zapzup tembih etti de tansiyon bu çok fena yapıyo insanı benim bir kere çıktı 13 8 kafam çatladı normalde düşüktür benim 9-6 hep yukarısı
durmak yok yola devam benim adam tekliyo arada korkuyo ama motive etmek lazım
kankalığa son sevdim bunu verin çoşkuyu kızlar
ayyy ilahi naz öldürdün gülmekten deli dicekler bana ya ikinci balayı olur adama ne güzel startı verin doğum için çok faydalı unutma
listeye adını eklemek isteyen varsa hemen eklesin bu gece patlama olacak galiba
maşallah kızına ama senin için endişelendim canım eşin gece falan yoklasın seni zapzup tembih etti de tansiyon bu çok fena yapıyo insanı benim bir kere çıktı 13 8 kafam çatladı normalde düşüktür benim 9-6 hep yukarısı
durmak yok yola devam benim adam tekliyo arada korkuyo ama motive etmek lazım
kankalığa son sevdim bunu verin çoşkuyu kızlar
ayyy ilahi naz öldürdün gülmekten deli dicekler bana ya ikinci balayı olur adama ne güzel startı verin doğum için çok faydalı unutma
listeye adını eklemek isteyen varsa hemen eklesin bu gece patlama olacak galiba
kız ben memlekete gittim yıllık iznimin 1 haftasında, döndüm 5i ve 6sı çalıştık :) başka da yokdur o zaman ben onları bizim topiğe çağıriyim
ölümüne kankayık
listeye isminizi ekledim kızlar bu gece patlama olacak galiba :d:d:d
Ben size ne deyim.
O kadar andirdiniz bana Comak nerde.
kaynim geliyormuş ist. Isı varmış .
Esim aradı iiiiiii ıııi Abi'm gelecekte nasilsin dedi
Yatıyorum ne alaka dedim,sadece yatmaya yemeği disarda yediririm dedi.
Onu bile haketmiyor da neyse.
İyide ben aksam banyomu etcektim yarın Dr var.
Buda gelir yıkanır iyyyyyy
esimin en kaliteli kıyafetinden giyer kirlisinide alır gider.
Esime bir çorap almaz.
Gene öyle yapsın sesli söyleyeceğim üstün kalmadı vere vere
Yuksekcim, Bana iki kilo süte bir çorba kasığı yoğurda bir tatlı kasığı seker cirp dediler tuz dedim koyma tutmaz dediler bilmiyor mü kız bunlar yoksa zaten kaynananın hep cıvık olurdu mayası da civikti iste annemde koyden getirtuyordu yoğurdu yanlış kisilerden tarif aldım herhalde seninkini deniycem fiske noluyor bu aradaBirde bu tupperware nerede satılıyor ki Bodrum'da broşürle aliyordu annem burada hiç görmedim niye ağlıyorsam hihii
Tatlı kasığı mı
Pirinçte kat sutlac yap
Kiz ölçü doğru ama seker o kadar olmaz :S
Nettede var tupper ama yoksa tencerede Yada yoğurt kutusunda da olur
Fiske bir cimcik çay kasığının yarısı kadar ancak.
Kolay gelsin bakalım .civik yogurduda hiç sevmem kasığın sekli çıkacak yahu
oyy kuzum valla zamanlama süper olmuş
Bak bak gunünü nasil safak gibi sayıyor
Kiz duasına diyelim yazık günah ellerinde var mı yok mu
Onu verene kadar usg girerim diye beni calazar etmesinler,cakralarim neyim kapanir
Ay çok güldürdün beni yaaaa akşam akşam allah ta seni güldürsün :) al bizden de okadar :) hamile olduğumu öğrendiğimizden beri dünya ahiret bacısı oldum resmen eşimin ha ha aha aha ha:) bakalım şeytanın bacağını ne zmaan kırıcaz önce o korkuyordu şimdi de nedense ben :) sanki birlikt eolsak bir çuval inciri mahvedicez gibi bir his oluyor içimde allah korusun :) okadar gözümüz gibi bakarken bebeğe. Tövbe yarabbim ne ilgisi varsa işte biz eski kafayız biraz herhalde herşey yolunda giderken bozmayalım gibi bir düşüncem va rbirtaraftan da üzülüyorum çok ayrı gayrı kaldık diye. Haftayaaa görüşelim haftaya diyip duruyorum sorduğu zaman. Her hafta aynı muhabbet haftasonları :) allah sonumuzu hayıretsin vallahi.
sen bu gece kır şeytanın bacağını ewt bu geceyi şeytanın bacağını kırma gecesi ilan ediyorum bahane yok yarın herkes mutlu haberlerle gelsin bu ne ya kankalığa son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?