ailene gitmeden nasıl durdun ben kıyameti kopartıyorum öyle yaptığında herkes kendi ailesini ister olur mu ayrı gayrı ya yazık ya şimdiki kocalarda hep aynı durum sanırım yada kaynanalar bunları bu hale getiriyor benimki şahsen anasının fişeklerine maruz kalıyor
Sorma kese kagidi geçirsem kafasina yeridirAAAAAA malzeme çıktı size de, bebeci 6. pozisyondaki kadını gördüm hayata küstüm, kankalığa devam canım
Canım başka hastaneye neden gitmiyorsun nerede yasıyordun aklımdan çıkmış , başka özel hastaneye gitmeme sebebin ne ?Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((
Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((
Canım başka hastaneye neden gitmiyorsun nerede yasıyordun aklımdan çıkmış , başka özel hastaneye gitmeme sebebin ne ?
Genelde plesanta aşağıda olanlara cinselliği yasaklıyorlar diye biliyorum haftalar ilerledikçe geçiyor cogu gebenin dikkat et sende
Sinirlneme canını sıkma başka ne yapabilirsn onu duşun hastane ve doktor degisimi gibi
canım ağlayıp sinirleneceğine her hangi bir yere sadece cinsiyetini öğrenmek için gitsene bebeğin eşinin aşağıda olmasına gelince zaten 20. haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyormuş sakın takma kafana bundan sonra yukarı çıkacak zaten
Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
unv perseoneli oldugum için hiçbir ücret ödemiyorum. Maddi durumumuz iyi değil özele gidemiyorum.Bir de 2 ay daha maaş alabilmem için rapora ihtiyacım var ve veriyor her seferinde sağolsun o konuda hakkını yiyemem ama çok suratsız ve dediğim gibi ilgisiz bir de infertilitede çalışıyor o nedenle ben ona adi vaka gibi geliyorum sanırım
Bilmiyorum tatlım ya valla çok sıkıldım artıkİnşallah yukarı çıkar bir problem yaşamam
Söylemiş miydim derken ne kadar uyuz bu ney bura nere kiz
Araştırma hast. Üniversite hastanelerinde içeri almiyorlar genelde çünkü içeri dolu.
Kocan girse biri şalvarini çekerek çıkar,öteki fermuar açarak girer vs
Kiz gel bana dedim sana
Niye üzüldün ki ben gideyim mı sen mı iyi bilin ben mı diyim
Başka Dr gitsen sadece usg için oda söyler plasentayi cinsiyeti.
Üzülme kiz bak pipisini düşürecek üzüntüden al kiz çıktı diyecek bana
uzulme ya tek seferligine baska doktora gidebilirsin... normal devlet hastanesine gitsen olmaz mi sigortaya bakanlara, cok bilmiyorum ben isler nasil oluyor ama
20. haftaya gelmissin neresini gorememis oyle doktora yuh derim yani, hele erkekse kocaman gorunuyor pipisi be, ben bile dun yattigim yerden gayet rahat gordum
Ah kuzum benim
Niye öyle baksın ki ,yani bebek bu can.kimse kolay sahip olmuyor.
Keske özen gösterseydi ya
Detaylıya mı bakıldı ?
Hakkı batsın git
uzulme ya tek seferligine baska doktora gidebilirsin... normal devlet hastanesine gitsen olmaz mi sigortaya bakanlara, cok bilmiyorum ben isler nasil oluyor ama
20. haftaya gelmissin neresini gorememis oyle doktora yuh derim yani, hele erkekse kocaman gorunuyor pipisi be, ben bile dun yattigim yerden gayet rahat gordum
Anam siz karı koca nereleri gördünüz boyle marifetliler
Burda 34. Hafta bile cinsiyet degisebiliyor bacı sana heryer Ohio havan batsın
Bence asistan baktı günahı boynuna
Bizim koyün eşeği gibi yükü sırtından atıyor söyledim mı diye pis mundar.
haydi hepinize iyi akşamlar. iyi kaynattık bugün bu kanka muhabbetlerine çok güldüm. :) hanipeksin dediği gibi malzeme çıktı vallahi :) Allah gülen yüzünüzü soldurmasın inşallah hep böyle neşeli olalım :)
Canım benim ya:)Canım ya unv hastanesi. Poliklinikte değil infertilite odası var orda muayene ediyor. Valla tatlım senin tahminine hala güveniyorum ben doktora zerre güvenim yok.
gorkemre hiç olmazsa devlet hastanesine git canım parada vermezsin bebeğinin cinsiyetinide bir güzel öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?