2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım ben gitmedim ama annem geldi hep

haydi hepinize iyi akşamlar. iyi kaynattık bugün bu kanka muhabbetlerine çok güldüm. :) hanipeksin dediği gibi malzeme çıktı vallahi :) Allah gülen yüzünüzü soldurmasın inşallah hep böyle neşeli olalım :)

Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((

Bir de bebeğin eşi aşağıda daha önce söylemiş miydim dedi. Hayır dedim neyse zamanla geçer o dedi karı koca ilişkinize dikkat edin fazla ayakta kalma dedi

Canım başka hastaneye neden gitmiyorsun nerede yasıyordun aklımdan çıkmış , başka özel hastaneye gitmeme sebebin ne ?
Genelde plesanta aşağıda olanlara cinselliği yasaklıyorlar diye biliyorum haftalar ilerledikçe geçiyor cogu gebenin dikkat et sende
Sinirlneme canını sıkma başka ne yapabilirsn onu duşun hastane ve doktor degisimi gibi

canım ağlayıp sinirleneceğine her hangi bir yere sadece cinsiyetini öğrenmek için gitsene bebeğin eşinin aşağıda olmasına gelince zaten 20. haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyormuş sakın takma kafana bundan sonra yukarı çıkacak zaten

unv perseoneli oldugum için hiçbir ücret ödemiyorum. Maddi durumumuz iyi değil özele gidemiyorum. Bir de 2 ay daha maaş alabilmem için rapora ihtiyacım var ve veriyor her seferinde sağolsun o konuda hakkını yiyemem ama çok suratsız ve dediğim gibi ilgisiz bir de infertilitede çalışıyor o nedenle ben ona adi vaka gibi geliyorum sanırım

Bilmiyorum tatlım ya valla çok sıkıldım artık İnşallah yukarı çıkar bir problem yaşamam

Söylemiş miydim derken ne kadar uyuz bu ney bura nere kiz
Araştırma hast. Üniversite hastanelerinde içeri almiyorlar genelde çünkü içeri dolu.
Kocan girse biri şalvarini çekerek çıkar,öteki fermuar açarak girer vs
Kiz gel bana dedim sana
Niye üzüldün ki ben gideyim mı sen mı iyi bilin ben mı diyim
Başka Dr gitsen sadece usg için oda söyler plasentayi cinsiyeti.
Üzülme kiz bak pipisini düşürecek üzüntüden al kiz çıktı diyecek bana

uzulme ya tek seferligine baska doktora gidebilirsin... normal devlet hastanesine gitsen olmaz mi sigortaya bakanlara, cok bilmiyorum ben isler nasil oluyor ama

20. haftaya gelmissin neresini gorememis oyle doktora yuh derim yani, hele erkekse kocaman gorunuyor pipisi be, ben bile dun yattigim yerden gayet rahat gordum

Ah kuzum benim
Niye öyle baksın ki ,yani bebek bu can.kimse kolay sahip olmuyor.
Keske özen gösterseydi ya
Detaylıya mı bakıldı ?
Hakkı batsın git

Canım ya unv hastanesi. Poliklinikte değil infertilite odası var orda muayene ediyor. Valla tatlım senin tahminine hala güveniyorum ben doktora zerre güvenim yok.

Anam siz karı koca nereleri gördünüz boyle marifetliler
Burda 34. Hafta bile cinsiyet degisebiliyor bacı sana heryer Ohio havan batsın
Bence asistan baktı günahı boynuna
Bizim koyün eşeği gibi yükü sırtından atıyor söyledim mı diye pis mundar.

Ah kuzum benim
Niye öyle baksın ki ,yani bebek bu can.kimse kolay sahip olmuyor.
Keske özen gösterseydi ya
Detaylıya mı bakıldı ?
Hakkı batsın git

Detaylı değil normal kontrol için gittim detaylı 17 aralıkta tatlım. :2:

Bence de görmesi lazım yani anlamadım

gorkemre hiç olmazsa devlet hastanesine git canım parada vermezsin bebeğinin cinsiyetinide bir güzel öğrenirsin

resmi bile var kiz

radyolog 3-4 dk ugrasti yakalayabilmek icin goruntuyu cok hareketliydi oglusum,cok bilmis kocam diyorki ben gordum bacaklarinin arasini radyolog gormeden once ama isine karismak istemedim soylemedim

Amin canim hep gulsun yuzumuz ins

Canim benim sıkma canini baska bir devlet hastanesine gidebilirsin bazi ozel hastaneler 30-40 lira bi kerelik gidilebilir canini sıkmaya degmez

Canım ya unv hastanesi. Poliklinikte değil infertilite odası var orda muayene ediyor. Valla tatlım senin tahminine hala güveniyorum ben doktora zerre güvenim yok.
Canım benim ya:)
Bugunde lafını ettik hani en son sen kaldın karavana olmadı sende tutarsın dedik Dr tirtmis.
Odası soykasina kalsın beni cok kızdırdı .
Onun gördüğü plasenta mı ben cok merak ettim.
Yani yerine çıkmaya başlayacağı haftalara giriyoruz dem derken güm diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…