2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hoşbuldum,amin hepimize nasip etsin inşallah :) Tatlı,acı ve ekşi aşermiş biri olarak bebişimizin cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum,aslında bu aralar doktora da gitmem lazımdı ama randevu bile almadım.3'lü test yaptırmam gerekiyor çünkü.Sonucu alır almaz yazacağım ama sizler de tahmin yiritemiyor musunuz?

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...

yok tatlim o isin ehli bi kisi var sadece burda :))

bizde bir kişi tahminde bulunuyor ama şuana kadar hiç yanılmadı :))
azıcık dayan bacım Voltajım gelince der sana kız mı erkek mi

bizimkiler sadece tahmin adı üstünde
voltajınki başka bişe,boyut atlıyo o:))))

uyku saatim gelmiş benim hadi ii uykular kıslar...

Dertsiz nasilsin canim?
aynıyım canım ya. öğleden sonra alışverişe gittik güya elbise falan alcaklardı. ses seda yok. 2 tane hamile kilotu aldım geldim. (beden kalmamıştı )ne atlet bulabildim ne de çorap. akşamda eşimin dayısına yemeğe gittik. biraz önce geldik. kpss tercihleri yarın bitiyormuş ona bakayım diye açtım pcyi. sen nasılsın tatlım.

merhaba kızlar hepinize, bende mayıs anneleri grubundayım ama okadar methedildiki dayanamadım bende gelip bi sorayım dedim:) benmde bebiş belli değil cuma gidicez nasipse tahminci arkadaş gelirse bize de bi el atsın Aallah rızası için:):) tahmini bekliyoruz zahmet olmazsa...Hepinize iyi geceler

yüksek voltaj canım baya ün yapmışsın ben topiğe girmeyeli.
böyle kuru kuru cinsiyet söylenmez dimi ama
(gece gece yüzüm güldü tatlım ya)

her gittiğimiz yerde kız olsaydı yaaaaaa demeleri yok mu sinirlerimi bozuyor.
boğazlarını sıkasım geliyor resmen.
ben erkek istiyordum allah gönlüme göre verdi diyorum bende.
oğlumu kimseye sevdirmicem.

Yüksek voltajcım hoşgeldin canım :) Mesajımı beğenmesen senden ümidi kesmiştim geldiğini bile görmemiştimYorumun için teşekkür ederim canım sağlıkla kucağımıza nasip almayı nasip etsin YaRabbim Sende hamilesin demek seninkinin cinsiyeti ne peki?Bir de kaçıncı

Ay ne güldüm sizlere menecerim nerde
Bizim mikrop kayın yattı ufffff
Canım burnumdaydi valla iyi oldu.
Gosii neye gelmiş deyim mi is için teee

Ay ne güldüm sizlere menecerim nerde
Bizim mikrop kayın yattı ufffff
Canım burnumdaydi valla iyi oldu.
Gosii neye gelmiş deyim mi is için teee

senin menecer alem gaci valla gitmis yazmis te oralara

ben de bitane haziran annesi getireyim sana yarin, yanliz uniden arkadasim ona gore

bende duydum yüksek voltajı:)) altıncı hissi kuvvetliymiş galiba:))zahmet olmazsa 3harflik veya 5 harflik tahmin alabilir miyim?veledim açmadı bacaklarını

Sagol canım .
1 oğlum 1 kızım var bu kuşum da kiz
Misafir derdindeydim :)
Yalnız ben asermeye göre değil .
sadece hissediyorum deyim
Şimdiye kadar sekmedi inşallah Rabbim gönlünüze göre verir
Öğrenince haber edin.saglikla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…