- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Biraz daha denesen olmaz mı,hadi yaa lütfen,çok merak ediyorumeğer kızsa 2. De erkeği tutturma amaçlı acele edebilir esim..
Canım İnan yarı yarıya geçiyor içimden ve inatla ikiz gibi
Düşüğün falan varmi senin
kurban olayım ben senin diline kız bebeğim sağlıklı doğsun sana hediye alacam sözüm söz
Amaaan askolsun.
Canım benim ya ben senin burukluğunu biliyorum deme boyle
Sen sakinlessen bizim ısımız kulluk vazifemiz tam teslimiyet.
Dualarimizdasin unutma.kalbini ferah tut .eksik dua etme
Esın yalnız bırakmasın hep destegin olsun inşallah .
Kimi zaman eğleniyoruz gülüyoruz ya bazen abartıyoruz
Sen keyfine bak gülüm
Canım ya unv hastanesi. Poliklinikte değil infertilite odası var orda muayene ediyor. Valla tatlım senin tahminine hala güveniyorum ben doktora zerre güvenim yok.
Amaaan askolsun.
Canım benim ya ben senin burukluğunu biliyorum deme boyle
Sen sakinlessen bizim ısımız kulluk vazifemiz tam teslimiyet.
Dualarimizdasin unutma.kalbini ferah tut .eksik dua etme
Esın yalnız bırakmasın hep destegin olsun inşallah .
Kimi zaman eğleniyoruz gülüyoruz ya bazen abartıyoruz
Sen keyfine bak gülüm
Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((
gorkemre hiç olmazsa devlet hastanesine git canım parada vermezsin bebeğinin cinsiyetinide bir güzel öğrenirsin
kızlar günaydın...
bugün canım çok sıkkın, size yazmak istedim. yaklaşık 1haftadır okuldaki gelişimini tamamlamamış bir arkadaşla sorunlar yaşıyorum. gelişimini tamamlamamış diyorum çünkü henüz kişiliği oturmamış ya da kişilik bozukluğu var diyorum. ben sustukça kız tepeme çıktı resmen ama hanımefendiliğimi koruyamayacağım artık. onun yüzünden dün akşam evde terör estirdim eşimle de tartıştım yok yere... sabaha kadar uyuyamadım sanırım bebeğimde etkilendi bu durumdan sabaha kadar tekmeledi durdu o da. hiç okula gidesim yok bugün, yoruldum uğraşmaktan...
Dikkat et memislere :) hadi iyi geceler
GÜNAYDIN HATUNLAR...
mayıs topiğinde YÜKSEK VOLTAJ 'ın ününü duydum... bacım bi de bize el atsan haa...
Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((
uzulme ya tek seferligine baska doktora gidebilirsin... normal devlet hastanesine gitsen olmaz mi sigortaya bakanlara, cok bilmiyorum ben isler nasil oluyor ama
20. haftaya gelmissin neresini gorememis oyle doktora yuh derim yani, hele erkekse kocaman gorunuyor pipisi be, ben bile dun yattigim yerden gayet rahat gordum
Dikkat et memislere :) hadi iyi geceler
Bizim sitenin diğer sitede sosyal tesisi varmış. Yani şöyle söyleyim site isimleri aynı bizim bahçemizde sadece çocuk parkları yeşillikler çardaklar falan var biz bilmiyorduk meğer zaten halihazırda verdiğimiz aidatla biz o başka biraz daha farklı yerdeki tesisi kullanabiliyormuşuz. Gittik baktık mis gibi havuz (kapalı) kocaman bir fıtness salonu. Ben de salak gibi kendime koşu bandı almıştım sonra yok fiyatına sattık evde yer yok diye geçen yıl. Acaba sışarıda yürüyeceğime çok düşük tempoda koşu bandında yürüsem mi havuz konusunu da bilemiyorum çok temiz denetimli birşeye benziyor zaten tahlilleri tamamlamadan üye almıyorlar falan ama klor falan bebişe zarar verir mi acaba yüzme çok iyi diyorlar ama kış hamileleri nerde yüzcek? Doktora bir sorsam bu ikisini de tamam derse üye olsak. Böyle çok hareketsiz kaldım ben.
Aferim aferim size, maşallah, bizimki istemiyor doktor sorun yok dediği halde, neymiş efendim ters bir durum olurmuş neymiş efendim çocuğa ayıp olurmuş töbe töbe :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?