2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Biraz daha denesen olmaz mı,hadi yaa lütfen,çok merak ediyorum eğer kızsa 2. De erkeği tutturma amaçlı acele edebilir esim..

Canım İnan yarı yarıya geçiyor içimden ve inatla ikiz gibi
Düşüğün falan varmi senin

Canım İnan yarı yarıya geçiyor içimden ve inatla ikiz gibi
Düşüğün falan varmi senin

Yok canım zaten daha 7.5 aylık falan evliyim.. İkiz olmasını esim inanılmaz istiyordu ama baktık baktık tek gördük acaba doktor görmemiş olabilir mı en son 7+5 te gittik doktora

kurban olayım ben senin diline kız bebeğim sağlıklı doğsun sana hediye alacam sözüm söz

Amaaan askolsun.
Canım benim ya ben senin burukluğunu biliyorum deme boyle
Sen sakinlessen bizim ısımız kulluk vazifemiz tam teslimiyet.
Dualarimizdasin unutma.kalbini ferah tut .eksik dua etme
Esın yalnız bırakmasın hep destegin olsun inşallah .
Kimi zaman eğleniyoruz gülüyoruz ya bazen abartıyoruz
Sen keyfine bak gülüm

kızlar istanbuldan ankaraya taşınma ihtimalimiz var eşim iş değiştirecek görüşmeye gitti ama sonuç henüz belli değil çok merak ediyorum ne olacağını aslında anneme 5 saat daha yaklaşacağım iyi olacak ama hamileyim diyede korkuyorum taşınmaktan voltaj gitcekmiyiz kız alıştım ben yaaa gelir gelir sana sorarım fal falan bakıyomusun canım sen genelde hisleri kuvvetli olan insanlar bakıyor sanırım

canım benim Allah razı olsun eğer burası olmasa ben kafayı yerdim eşim bana Allah'ın verdiği en büyük hediye en büyk şans çok şükür desteği tam Allah ondanda razı olsun tırnağı taşa değmesin burada unutuyorum herşeyi 3lü testin riskli çıktığını bile unutuyorum çoğu zaman ama bazen öyle bir vuruyorki beynime karamsarlığa kapılıyorum ağlıyorum kuzuma yapma annene bunu diyorum ama kızım çok hareketli beni bu haliyle ümitlendiriyor

Canım ya unv hastanesi. Poliklinikte değil infertilite odası var orda muayene ediyor. Valla tatlım senin tahminine hala güveniyorum ben doktora zerre güvenim yok.

ben foruma düzenli giremiyorum ama arada kendimde de olan bişey varsa cevap yazıyorum mesaj sayım az burdan yazmak zorundayım
dmt rumuzlu arkadaşım cvbını gördüm magnezyumu ben tavsiye ettim ama sen mutlaka drna danışarak kullan dosaj bile değişebilr örn ben günde 2 tane alıyorum

görkemre: kıdemli annelerimiz var ukalık etmek istemem ama ultrasona girerken tatlı bişeyler ye bebeğin hareket eder bakan kişide biraz azmedip detaylı incelerse görebilir.ben 18.haftada gittim tatlı vsde yememiştim drum bikaç kez öksürttü şiddetli bebek pozisyon değiştirsin diye sonra da oturmuş bacaklarını da açmış oğlumun pipili resmini verdi:) sırf cinsiyet için sık sık ultrasona girmenide tavsiye etmem doktor ultrason cihazının verdiği ısının bebeğe zarar verdiğini söyledi.

topiciği okuyorum hatta işte böyle arada kendim yaşadığım bişey varsa yazim belki bi faydam dokunur diye.herkese bebişlerinize iyi bakın:))

Merhaba,
cinsiyet tahmininde bulunan abla siz misiniz? Ben de bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum. sadece hislerinizle mi söylüyorsunuz??

cnm ya bende üniv gidiorum doktor söylemiyor orada ben özelde iken öğrenmiştim hatta devlet hastanesinde bile sölğolar ma üniv de biraz kaprisli oluolar prof ya kendileri keyfi gelirse sölüo

kızlar günaydın...
bugün canım çok sıkkın, size yazmak istedim. yaklaşık 1haftadır okuldaki gelişimini tamamlamamış bir arkadaşla sorunlar yaşıyorum. gelişimini tamamlamamış diyorum çünkü henüz kişiliği oturmamış ya da kişilik bozukluğu var diyorum. ben sustukça kız tepeme çıktı resmen ama hanımefendiliğimi koruyamayacağım artık. onun yüzünden dün akşam evde terör estirdim eşimle de tartıştım yok yere... sabaha kadar uyuyamadım sanırım bebeğimde etkilendi bu durumdan sabaha kadar tekmeledi durdu o da. hiç okula gidesim yok bugün, yoruldum uğraşmaktan...

Canım ah bu başkaları yok mu? Bizim hayatımıza yön veren ki o kadar etkiliyor ki Kocamızla bile onlar yüzünden kavga ediyoruz , cnaımız bebeğimizi bunlar yüzünden etkiliyoruz.

Değer mi bi kıçı kırık için ... Kendini sakinlştirince karşındakine en güzel cevabın bazen susmak olduğunu anlıyorsun. Ben bazı durumlarda bilerek bile yapıyorum bunu , yüzüne bakarak sakince gülümsemek inan karşı tarafı daha çok uyuz ediyor ve geriyor.. Elbette ki her zaman değil bu susmak çoğu zaman insna altta kalmamak ve kendinide rahatlatmak için cevap vermek istiyor ama sonunda gerilen yine kim oluyor , Şuan SEn ,Eşin ve Bebebğin .
Ya karşına alıp bak seninle şu konulara takılıyorum bana davranışlarını değiştirmezsen hep gergin çalışırız ki beni germene izin vermem de yada Boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
İşinede git ,Hiç birşey olmamış gibi O kızla muhatap olmadan neşenle dahada gıcık et.

Günaydın Kızlar ,,

Topiğimizde nasıl faaliyetler başlamış böyle :) Kendi yazdılarımızı okumaya yetişemiyorduk sayfalarda şimdi tahminlerde girmiş araya konular birbirine karışmış ...Farklı topiklerden misafirler almaya başlamışız . Hoşgelmişler ama ayrı bir topik yapsanız bunlar için

Herkese günaydın,
Çook güzel bir gün olsun hepimiz için..

Görkememre merhaba, üniv. hastanesini tahmin edebiliyorum, yoğun talepten ötürü böyle sorunlar oluyor. Nerde oturuyorsun? Eğer Karşıyaka'da oturuyorsan ya da gelebileceksen sana bir yer tavsiye etmek isterim. Karşıyakada yalı caddesi üzerinde (çarşıdan yaklaşık 2-3 durak sonra) Dokuz Eylül Polikliniği var. Bildiğim kadarıyla çarşamba ve perşembe kadın-doğum açık. Netten telefonunu bulup yarın için randevu alabilirsin. Benim ilk kan testin belirsiz çıkınca ve regli olmayınca ikinci kan testi için oraya gitmiştim. Dr. bey teste yönlendirmişti. Çok temzi bir yer, ayrıca randevu alınca hiç beklemiyorsun, beni erken bile almışlardı. Ultrasona girmedim ama yeni bir ultrasona benziyordu. Kanımı alan bayan da inanılmaz da kibar ve nazikti. İlk testime bir sürü para verip özel bir hastanede yaptırdığıma pişman olmuştum, hem de kolum morarmıştı ilkinde:) Yani yine ücretsiz bir şekilde muayene olursun, muhtemelen rica edersen eşininde girmesine bişi demezler. Aklında olsun..

Esrasm sen de lütfen hiç sıkma canını, o karanlık bölge muhtemelen bir kist ama önemli bişi değil, okuduğuma göre 28. haftaya kadar ya geçiyor ya da küçülüyor. KKda bununla ilgili başlıklar var, oku rahatlarsın. Canını hiç sıkma..

Bu arada geçmişi bölük pörçük okudum, Yüksek Voltaj sen rahatsızlanmışsın sanırım Çok geçmiş olsun, umarım iyisindir.. Cherryfe babacığının iyi olmasına çok sevindim, acil şifalar ve hızlıca taburcu olması dileğiyle.. Herkese sevgiler..

Dikkat et memislere :) hadi iyi geceler

Ben geçenlerde gittiğim dr.la konuştum spor olayını, Şöyle açıkladı. Hamilelik öncesi düzenli spor yapan biriyseniz Yüzme ve Yürüyüşle belki hafif platesle devam edersiniz. Ama spor geçmişiniz heveslerden ibartse pilates önermiyoruz dedi. Yüzme ve yürüyüş dedi.Yüzmede de havuzunun temizliği dezefektesi çok önemli. Sonuçta enfeksiyon alma riskimiz yüksek.

Aferim aferim size, maşallah, bizimki istemiyor doktor sorun yok dediği halde, neymiş efendim ters bir durum olurmuş neymiş efendim çocuğa ayıp olurmuş töbe töbe
:26:

Demek her evde aynıymış durum, Bizde karşılıklı geçerli tabi birşey olur korkusu, Durum vahimleşiyor Karın büyüyor :)) ancak bebekimiz geliip lohusalığı atlatıp .. Ohoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…