GUnaydin kuzucuklar,
benim oğluş maşallah hareketlendi bu son 1 haftadır bayılıyorum onu hissetmeye , aptal bir gülümseme yerleşiyor yüzüme , kocam da hemen elini koyuyor ama dışarıdan birşey hissedilcegini sanmıyorum o kadar güçlü degil, eşi hisseden var mı ??
kızlar günaydın...
bugün canım çok sıkkın, size yazmak istedim. yaklaşık 1haftadır okuldaki gelişimini tamamlamamış bir arkadaşla sorunlar yaşıyorum. gelişimini tamamlamamış diyorum çünkü henüz kişiliği oturmamış ya da kişilik bozukluğu var diyorum. ben sustukça kız tepeme çıktı resmen ama hanımefendiliğimi koruyamayacağım artık. onun yüzünden dün akşam evde terör estirdim eşimle de tartıştım yok yere... sabaha kadar uyuyamadım sanırım bebeğimde etkilendi bu durumdan sabaha kadar tekmeledi durdu o da. hiç okula gidesim yok bugün, yoruldum uğraşmaktan...
ben sessiz kaldıkça tepeme çıkmaya çalışıyo, hatun bana derste mektup yazıp gönderiyo ya düşünebiliyomusun??? üşenmeden 1 sayfa mektup yazmış. Allahım ne günlere kaldım, lisede öğrenciyiz sanki. neredeyse 24 saat olacak sinirim geçmedi daha...
biliyorum eşime ve bebeğime durumu yansıtmam yanlış ama dizginleyemiyorum kendimihamile kaldığımdan beri ilk kez canım sigara istiyo ya sanki onun dumanıyla uçup gidecek sinirim.
Günaydın Kızlar ,,
Topiğimizde nasıl faaliyetler başlamış böyle :) Kendi yazdılarımızı okumaya yetişemiyorduk sayfalarda şimdi tahminlerde girmiş araya konular birbirine karışmış ...Farklı topiklerden misafirler almaya başlamışız . Hoşgelmişler ama ayrı bir topik yapsanız bunlar için
meltemcim, el atsan derken :)))) duyup geldik ama ses seda yok.. bekleyelim bakalımmm :))))
GÜNAYDIN HATUNLAR...
mayıs topiğinde YÜKSEK VOLTAJ 'ın ününü duydum... bacım bi de bize el atsan haa...
Valla siz ablalık yapacaksanız biz küçük kız kardeş olmaya razıyız :)) bu arada benim son adet tarihim 1 ağustos doktor 8 mayıs diyor doğumunu ama etrafımdaki doğurmuş tüm kadınlar doktor 40 hafta hesaplıyor ma genelde bebekler o kadar beklemiyor diyor. Nisan annelerine bir danışayım istedim, bu 40 haftanın içinde döllenmeye kadar geçen süre de olduğu düşünülürse 38 hafta kalıyor geriye.. bu durumda kocakarı hesabı değil de doktor hesabı mantıklı gibi geliyor bana, ne dersiniz, nisan annesimi olurum acep mayıs annesi mi???
Merhaba burada bir bacı varmış bebegin pipisi neyim hepsini hissediymis
kimdir bu bacı , hele söyleyin de bana da bir bahsin dohtor giz deyyi ama benim hayvan gocem
erkek o erkek deyyi bacım hele gurbanin olam var mi bunun bir hal çaresiiii hele de bakam bağa
Saka bir yana ısı ilerletmissiniz valla bizde bir ay önce ne heyecanlar içindeydik degil mı kız mi erkek mı ? Şimdi sanki biz Nisan anneleri abla Mayıs anneleri küçük kız kardesler gibi geldi bana , bir ay geç hamile kalmışlar ya yaslarını küçülttüm direk
Allah bizlerinizin de sizlerinkini de sağlıklı kucaklarımızı almayı nasip etsin inşallah
maşallah paşana canım. benim oğlum o kadar çok hareketli değil. ancak son bir kaç gündür daha fazla hissetmeye başladım.
bazen peşpeşe hareket ettiğinde benimde yüzümde aynı gülümseme oluyor ve eşim elini karnıma koyuyor 2 defa hissedebildi o da.
eşin de hissedebilir bence artık ama tam yerine elini koyması lazım
Hamilelikte Seks Pozisyonları Hürriyet Aile'de!
daha önce de paylaşmıştım bunlara dikkat ettiginiz sürece hersey güzel olacak göğüsler yasak düz pozisyon da yasak
afiyet olsun
Valla siz ablalık yapacaksanız biz küçük kız kardeş olmaya razıyız :)) bu arada benim son adet tarihim 1 ağustos doktor 8 mayıs diyor doğumunu ama etrafımdaki doğurmuş tüm kadınlar doktor 40 hafta hesaplıyor ma genelde bebekler o kadar beklemiyor diyor. Nisan annelerine bir danışayım istedim, bu 40 haftanın içinde döllenmeye kadar geçen süre de olduğu düşünülürse 38 hafta kalıyor geriye.. bu durumda kocakarı hesabı değil de doktor hesabı mantıklı gibi geliyor bana, ne dersiniz, nisan annesimi olurum acep mayıs annesi mi???
GUnaydin kuzucuklar,
benim oğluş maşallah hareketlendi bu son 1 haftadır bayılıyorum onu hissetmeye , aptal bir gülümseme yerleşiyor yüzüme , kocam da hemen elini koyuyor ama dışarıdan birşey hissedilcegini sanmıyorum o kadar güçlü degil, eşi hisseden var mı ??
biraz hınzırlık yaptık linki eşime mail attım adamı çıldırttımakşamı nasıl eder bilmem kankiler siz ne yaptınız bakalım varmı icraaat yazık adamlara ya bu yazıyı okuyun mutlaka mutlu edin kocanızı
:92::92::92:
kızlar günaydın...
bugün canım çok sıkkın, size yazmak istedim. yaklaşık 1haftadır okuldaki gelişimini tamamlamamış bir arkadaşla sorunlar yaşıyorum. gelişimini tamamlamamış diyorum çünkü henüz kişiliği oturmamış ya da kişilik bozukluğu var diyorum. ben sustukça kız tepeme çıktı resmen ama hanımefendiliğimi koruyamayacağım artık. onun yüzünden dün akşam evde terör estirdim eşimle de tartıştım yok yere... sabaha kadar uyuyamadım sanırım bebeğimde etkilendi bu durumdan sabaha kadar tekmeledi durdu o da. hiç okula gidesim yok bugün, yoruldum uğraşmaktan...
Ben geçenlerde gittiğim dr.la konuştum spor olayını, Şöyle açıkladı. Hamilelik öncesi düzenli spor yapan biriyseniz Yüzme ve Yürüyüşle belki hafif platesle devam edersiniz. Ama spor geçmişiniz heveslerden ibartse pilates önermiyoruz dedi. Yüzme ve yürüyüş dedi.Yüzmede de havuzunun temizliği dezefektesi çok önemli. Sonuçta enfeksiyon alma riskimiz yüksek.
Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((
unv perseoneli oldugum için hiçbir ücret ödemiyorum. Maddi durumumuz iyi değil özele gidemiyorum.Bir de 2 ay daha maaş alabilmem için rapora ihtiyacım var ve veriyor her seferinde sağolsun o konuda hakkını yiyemem ama çok suratsız ve dediğim gibi ilgisiz bir de infertilitede çalışıyor o nedenle ben ona adi vaka gibi geliyorum sanırım
Bilmiyorum tatlım ya valla çok sıkıldım artıkİnşallah yukarı çıkar bir problem yaşamam
canım benim yaaaa yapma şunu kendinibilmezler yüzünden bebeğinide huzursuz ediyorsun değermikızlar günaydın...
canım sen yanlış anladın heraldehaaa iyi bende hiç görüşmediniz sandım ama senin gitmen de gerekir ailen bekler onlara da zor kızı gelemesin neyse işallah kocan akıllanır kafasına dank eder 180 derece döner seni mutlu eder
canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına bence sen biraz dikkat edersen tansiyon sorunuda hallolurKızlar biz geldik.
Biraz mutlu biraz burugum.
Bebekte hersey iyi 375 gr cok iyi dedi ama uzun maşallah dedi
Bileğini emiyordu :) kıpır kıpır zaten hiç durmadı kaydı balığım
Ben daha demeden radyolog cok carpintin var dedi.yan yatirarak bakti bebege kan gitmedi cunku
Tansiyon yuksek yine 2 hafta takibe alacağız sabah aksam ölçeceğim
Şimdilik coraspin(bebe aspirini) verdi düşmezse tansiyon ilacı alacağım.
İste boyle.
biraz hınzırlık yaptık linki eşime mail attım adamı çıldırttımakşamı nasıl eder bilmem kankiler siz ne yaptınız bakalım varmı icraaat yazık adamlara ya bu yazıyı okuyun mutlaka mutlu edin kocanızı
:92::92::92:
GUnaydin kuzucuklar,
Kızlar biz geldik.
Ben daha demeden radyolog cok carpintin var dedi.yan yatirarak bakti bebege kan gitmedi cunku
İste boyle.
Kızlar biz geldik.
İste boyle.
Kızlar biz geldik.
İste boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?