ben sessiz kaldıkça tepeme çıkmaya çalışıyo, hatun bana derste mektup yazıp gönderiyo ya düşünebiliyomusun??? üşenmeden 1 sayfa mektup yazmış. Allahım ne günlere kaldım, lisede öğrenciyiz sanki. neredeyse 24 saat olacak sinirim geçmedi daha...
Canım ah bu başkaları yok mu? Bizim hayatımıza yön veren ki o kadar etkiliyor ki Kocamızla bile onlar yüzünden kavga ediyoruz , cnaımız bebeğimizi bunlar yüzünden etkiliyoruz.
Değer mi bi kıçı kırık için ... Kendini sakinlştirince karşındakine en güzel cevabın bazen susmak olduğunu anlıyorsun. Ben bazı durumlarda bilerek bile yapıyorum bunu , yüzüne bakarak sakince gülümsemek inan karşı tarafı daha çok uyuz ediyor ve geriyor.. Elbette ki her zaman değil bu susmak çoğu zaman insna altta kalmamak ve kendinide rahatlatmak için cevap vermek istiyor ama sonunda gerilen yine kim oluyor , Şuan SEn ,Eşin ve Bebebğin .
Ya karşına alıp bak seninle şu konulara takılıyorum bana davranışlarını değiştirmezsen hep gergin çalışırız ki beni germene izin vermem de yada Boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
İşinede git ,Hiç birşey olmamış gibi O kızla muhatap olmadan neşenle dahada gıcık et.
Kulağım cinladi
haaa iyi bende hiç görüşmediniz sandım ama senin gitmen de gerekir ailen bekler onlara da zor kızı gelemesin neyse işallah kocan akıllanır kafasına dank eder 180 derece döner seni mutlu edercanım ben gitmedim ama annem geldi hep
canım sinir olma aylin hanıma randevu al çok iyi bakıyor ben çok memnunum ondan yada konak doğum hastanesine git ben cuma günü konak doğuma gittim kızım 2 hafta da büyümüşmü diye meraktan doktorada ayrıntılı ultrason zamanım gelmiş çekilmek istiyorum dedim dışarıya alsancak'a ultrason çekim yerine gönderdi ücretsiz bakıldım ordaki doktor ölçümleri yaptı cinsiyeti söyledi annem ve gelinimiz de girmek istedi ilk ben ölçümleri yapayım en son sizi alırım dedi ve aldı da onlarda gördü hiç canını sıkma başka yere git cinsiyeti öğren bebeğini gör ama çikolata ve vişne suyunu unutma onları ye ki çok hareket etsin açda kalma aç olunca uyuyorlar :)Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((
ne güldüm memişlere ya alemsin kız senDikkat et memislere :) hadi iyi geceler
1438 sayfa canım haydi kolay geleCanım dün gözüme takılmıştı bi link vardı ya ulaşamadım şu an hangi sayfada kalmış , Sen mi yollamıştın bu memişlerle ilgili
aynıyım canım ya. öğleden sonra alışverişe gittik güya elbise falan alcaklardı. ses seda yok. 2 tane hamile kilotu aldım geldim. (beden kalmamıştı )ne atlet bulabildim ne de çorap. akşamda eşimin dayısına yemeğe gittik. biraz önce geldik. kpss tercihleri yarın bitiyormuş ona bakayım diye açtım pcyi. sen nasılsın tatlım.
her gittiğimiz yerde kız olsaydı yaaaaaa demeleri yok mu sinirlerimi bozuyor.
boğazlarını sıkasım geliyor resmen.
ben erkek istiyordum allah gönlüme göre verdi diyorum bende.
oğlumu kimseye sevdirmicem.
Kulağım cinladi
Ay ne güldüm sizlere menecerim nerde
Bizim mikrop kayın yattı ufffff
Canım burnumdaydi valla iyi oldu.
Gosii neye gelmiş deyim mi is için teee
Merhaba burada bir bacı varmış bebegin pipisi neyim hepsini hissediymis
kimdir bu bacı , hele söyleyin de bana da bir bahsin dohtor giz deyyi ama benim hayvan gocem
erkek o erkek deyyi bacım hele gurbanin olam var mi bunun bir hal çaresiiii hele de bakam bağa
Saka bir yana ısı ilerletmissiniz valla bizde bir ay önce ne heyecanlar içindeydik degil mı kız mi erkek mı ? Şimdi sanki biz Nisan anneleri abla Mayıs anneleri küçük kız kardesler gibi geldi bana , bir ay geç hamile kalmışlar ya yaslarını küçülttüm direk
Allah bizlerinizin de sizlerinkini de sağlıklı kucaklarımızı almayı nasip etsin inşallah
Canım o artık bebeğinle alakalı , bizde Mart annesi olacak bile var Allah'ın izniyle doktoru söyledi gelişimi ileride diye. 40. Hafta sayılıyor ama bundan iki hafta oncesi ve iki hafta sonrası dogum zamanı normal olarak kabul ediliyor . Mesela gecen sene Nisan annelerinde Şubat'ta doğan bile olmuş duşun artık ne zaman dogacagini Allah bilir sağlıklı gelsin inşallahValla siz ablalık yapacaksanız biz küçük kız kardeş olmaya razıyız :)) bu arada benim son adet tarihim 1 ağustos doktor 8 mayıs diyor doğumunu ama etrafımdaki doğurmuş tüm kadınlar doktor 40 hafta hesaplıyor ma genelde bebekler o kadar beklemiyor diyor. Nisan annelerine bir danışayım istedim, bu 40 haftanın içinde döllenmeye kadar geçen süre de olduğu düşünülürse 38 hafta kalıyor geriye.. bu durumda kocakarı hesabı değil de doktor hesabı mantıklı gibi geliyor bana, ne dersiniz, nisan annesimi olurum acep mayıs annesi mi???
Valla siz ablalık yapacaksanız biz küçük kız kardeş olmaya razıyız :)) bu arada benim son adet tarihim 1 ağustos doktor 8 mayıs diyor doğumunu ama etrafımdaki doğurmuş tüm kadınlar doktor 40 hafta hesaplıyor ma genelde bebekler o kadar beklemiyor diyor. Nisan annelerine bir danışayım istedim, bu 40 haftanın içinde döllenmeye kadar geçen süre de olduğu düşünülürse 38 hafta kalıyor geriye.. bu durumda kocakarı hesabı değil de doktor hesabı mantıklı gibi geliyor bana, ne dersiniz, nisan annesimi olurum acep mayıs annesi mi???
GUnaydin kuzucuklar,
benim oğluş maşallah hareketlendi bu son 1 haftadır bayılıyorum onu hissetmeye , aptal bir gülümseme yerleşiyor yüzüme , kocam da hemen elini koyuyor ama dışarıdan birşey hissedilcegini sanmıyorum o kadar güçlü degil, eşi hisseden var mı ??
canım inan yarı yarıya geçiyor içimden ve inatla ikiz gibi
düşüğün falan varmi senin
GUnaydin kuzucuklar,
benim oğluş maşallah hareketlendi bu son 1 haftadır bayılıyorum onu hissetmeye , aptal bir gülümseme yerleşiyor yüzüme , kocam da hemen elini koyuyor ama dışarıdan birşey hissedilcegini sanmıyorum o kadar güçlü degil, eşi hisseden var mı ??
1438 sayfa canım haydi kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?