2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydınn kızlar;
nasılsınız?? biz iyiyiz çok şükür bebiş artık daha sık pıt pıtlıyor anneciği mutlu ediyor :))
yüksek_voltaj; canım hayırlı olsun yeni tahminler başlamış merakla bekliyoruz sonuçları bakalım :))
detaylı ultrasonun var sanırım bugün inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.
kızlar dünkü muhabbetinize çok güldüm valla çok alemsiniz

ben sessiz kaldıkça tepeme çıkmaya çalışıyo, hatun bana derste mektup yazıp gönderiyo ya düşünebiliyomusun??? üşenmeden 1 sayfa mektup yazmış. Allahım ne günlere kaldım, lisede öğrenciyiz sanki. neredeyse 24 saat olacak sinirim geçmedi daha...
biliyorum eşime ve bebeğime durumu yansıtmam yanlış ama dizginleyemiyorum kendimi hamile kaldığımdan beri ilk kez canım sigara istiyo ya sanki onun dumanıyla uçup gidecek sinirim.

görkemre ;

canım plasenta konusunda hiç canını sıkma. bende ilk hamileliğimde yaşadım o sorunu. 5 haftalıktan 13 haftalığa kadar kanama-lekelenme şeklinde devam etti benim. doktorum plasenta previa dedi. 20. haftayı bekledik çıkmadı. 28 i bekledik çıkmadı. bişey olmaz korkma normal bile doğurursun dedi. ani hareketlerden kaçınmak lazım dedi sadece. ama ben ev işlerim dahil her işimi yaptım doğuma kadar tabi kendimi yıpratmadan. yani plesanta çok büyük ihtimalle çıkacaktır. ama çıkmadığı durumda da o kadar aşırı korkmana gerek yok sadece kendine dikkat edeceksin. mesela başlangıçta ilişki yasak dedi bize sonrasında onu da yasaklamadı bizde dikkatli olmak ve sık olmamak koşuluyla devam ettik.

zaten her ultrasonda bakıyor doktor plesantanın durumuna bence sana tavsiyem devlet hastanesinde de olsa daha dikkatli özenli takip edecek bir doktora gitmen. bu durumu sürekli göz önünde bulunduracak bir doktor olsun. öyle sana söylemiş miydim plasenta aşağıda demekle olmaz.
ben ilk kanamam olduğunda çok doktor gezdim hiçbiri plasentaya bakmadı aklına bile gelmedi. bebek düşecekse düşer dedi çıktı hepsi de. sonunda iyi bir doktor buldum da sorunsuz atlattım hamileliğimi. inşallah sende gönlüne göre bir doktor bulursun canım.

Kulağım cinladi

Bizde bir çınlatalım dedik

Bende nasip olursa Mayıs Annesi olacağım ve sıpamı en son 3 Kasımda gördüm ve randevumda 8 Aralık Duydum kii daha doğrusu meneceriniz geldi söyledii tahminlerinde hep tutturuyormuşun :26: Rica etsem bizede bir tahmin yaparmısın:18: İlk bebeğim hiç farketmez sağlıklı olsunda doktora gidene kadar en azından merakımı gidereyim

canım ben gitmedim ama annem geldi hep
haaa iyi bende hiç görüşmediniz sandım ama senin gitmen de gerekir ailen bekler onlara da zor kızı gelemesin neyse işallah kocan akıllanır kafasına dank eder 180 derece döner seni mutlu eder

canım sinir olma aylin hanıma randevu al çok iyi bakıyor ben çok memnunum ondan yada konak doğum hastanesine git ben cuma günü konak doğuma gittim kızım 2 hafta da büyümüşmü diye meraktan doktorada ayrıntılı ultrason zamanım gelmiş çekilmek istiyorum dedim dışarıya alsancak'a ultrason çekim yerine gönderdi ücretsiz bakıldım ordaki doktor ölçümleri yaptı cinsiyeti söyledi annem ve gelinimiz de girmek istedi ilk ben ölçümleri yapayım en son sizi alırım dedi ve aldı da onlarda gördü hiç canını sıkma başka yere git cinsiyeti öğren bebeğini gör ama çikolata ve vişne suyunu unutma onları ye ki çok hareket etsin açda kalma aç olunca uyuyorlar :)

Dikkat et memislere :) hadi iyi geceler
ne güldüm memişlere ya alemsin kız sen

Canım dün gözüme takılmıştı bi link vardı ya ulaşamadım şu an hangi sayfada kalmış , Sen mi yollamıştın bu memişlerle ilgili
1438 sayfa canım haydi kolay gele

Merhaba burada bir bacı varmış bebegin pipisi neyim hepsini hissediymis
kimdir bu bacı , hele söyleyin de bana da bir bahsin dohtor giz deyyi ama benim hayvan gocem
erkek o erkek deyyi bacım hele gurbanin olam var mi bunun bir hal çaresiiii hele de bakam bağa

Saka bir yana ısı ilerletmissiniz valla bizde bir ay önce ne heyecanlar içindeydik degil mı kız mi erkek mı ? Şimdi sanki biz Nisan anneleri abla Mayıs anneleri küçük kız kardesler gibi geldi bana , bir ay geç hamile kalmışlar ya yaslarını küçülttüm direk
Allah bizlerinizin de sizlerinkini de sağlıklı kucaklarımızı almayı nasip etsin inşallah

İyiyim tatlım ne olsun iş güç aynı, hayırlı olsun donuşların

her gittiğimiz yerde kız olsaydı yaaaaaa demeleri yok mu sinirlerimi bozuyor.
boğazlarını sıkasım geliyor resmen.
ben erkek istiyordum allah gönlüme göre verdi diyorum bende.
oğlumu kimseye sevdirmicem.

Onu bize de diyolar, eşim sevdirmicem size oğlumu, hepinizi bir bir söylicem oğluma diyor

Kulağım cinladi

Ay ne güldüm sizlere menecerim nerde
Bizim mikrop kayın yattı ufffff
Canım burnumdaydi valla iyi oldu.
Gosii neye gelmiş deyim mi is için teee

​Kıs bekledim o kadar uyuyakalmışım sonunda, yettim yettim

Valla siz ablalık yapacaksanız biz küçük kız kardeş olmaya razıyız :)) bu arada benim son adet tarihim 1 ağustos doktor 8 mayıs diyor doğumunu ama etrafımdaki doğurmuş tüm kadınlar doktor 40 hafta hesaplıyor ma genelde bebekler o kadar beklemiyor diyor. Nisan annelerine bir danışayım istedim, bu 40 haftanın içinde döllenmeye kadar geçen süre de olduğu düşünülürse 38 hafta kalıyor geriye.. bu durumda kocakarı hesabı değil de doktor hesabı mantıklı gibi geliyor bana, ne dersiniz, nisan annesimi olurum acep mayıs annesi mi???

Canım o artık bebeğinle alakalı , bizde Mart annesi olacak bile var Allah'ın izniyle doktoru söyledi gelişimi ileride diye. 40. Hafta sayılıyor ama bundan iki hafta oncesi ve iki hafta sonrası dogum zamanı normal olarak kabul ediliyor . Mesela gecen sene Nisan annelerinde Şubat'ta doğan bile olmuş duşun artık ne zaman dogacagini Allah bilir sağlıklı gelsin inşallah

valla canım bence hiç kafanı bulandırma hesaplarla. doktorlar son adet tarihinden itibaren 40 hafta hesaplıyor ama doğum olayı bebeğe ve sana kalmış. bebiş ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor. tabi Allah korusun enfeksiyon vb. nedenlerle erken doğum riski yoksa. benim oğlum 37 haftalık doğdu mesela. ki derler ki erkek çocuğu geç doğar hiç ilgisi de yokmuş. bakalım bunda doktor sezeryan olacağı için 39 haftalıkta falan almayı düşünüyor ama bebiş belki de erken gelmek isteyecek belli mi olur bu sıpaların işi :)) etrafımda 40 haftayı doldurup doğuranlar hatta 42. haftaya kadar bekleyenler bile var düşün yani. her doğum kendine hastır sakın unutma

GUnaydin kuzucuklar,
benim oğluş maşallah hareketlendi bu son 1 haftadır bayılıyorum onu hissetmeye , aptal bir gülümseme yerleşiyor yüzüme , kocam da hemen elini koyuyor ama dışarıdan birşey hissedilcegini sanmıyorum o kadar güçlü degil, eşi hisseden var mı ??

canım benim eşim hissetti bi kere bayağı kuvvetliydi ama zaten:)

benimde aynı şey oluyor canım bu hafta biraz daha kuvvetli tekmeliyor gibieşimde ilk defa bu hafta hissetti seninde az kaldı hisseder yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…