2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar ne ettiniz haha :)) falci bile olmuşum Allah esirgesin
Doğumlara tahmine başladık evet ilk tahminde bulundum hatta hatırlarsanız :)))
Menecerim sen nerdeydin aksam aa boyle olmuyor sıraları şaşırıyorum

Voltajım bak bana cinsiyet tahmini yapmadın zaten
hemen şimdi istiyorum doğum tarihi tahminimi

ben unuttum bunları ya, nası yaptık bunu nası oldu onu da unuttuk:)

Nasılsın bakiyim? Birazdan din don din don diye sesi duyarsın

canımmmmmmmmmm :)) sabahtan beri 'bak postacı geliyor' şarkısı dilimde bekliyorum dört gözle.. kızım açlıktan organlarımı yiyebilir :)) içimi kemiriyo kuzucuk ...

bende iki gündür giremiyordum bi baktım ıkı gunde neler neler olmuş.. kız Voltajı mehdi ilan etmiş nerdeyse diğer topicler menecerin şifa dağıtma peşinde şekerim şu an :) o bir melek Voltajım kızının iyi olmasına sevindim benim kızımda dün ayrıntılıda gösterdi kendini. 500 gr olmus 28 cm :)) ama aclıktan kıpırdamıyodu dilim yara yiyip içemiyorum iltihap oldu sanırım kulağıma vuruyo acısı senin menecer bana çare gönderdi onu beklıyorum :) dün aşımı da oldum. 4 lü sonucumu da aldım. hersey yolunda çok şükür..

bi de Voltaj doktora dedim ki ben sezeryan istiyorum aaaaaa neden dedi öyle işte korkuyorum dedim bi de genel anestezi istiyrum dedim aaa aaa aaaa sen neden herseyın zorunu istiyorsun mezocum dedi :44: çokkk korkuyorum doktorrrrrrrr dedim anla beni. sanırım benı savmak ıcın tmm tmm dedi sen nasıl istersen ne şekil istersen öyle doğurtucam dedi. sevindirik oldum

Hoşgeldin cnm, bebiş iyiymiş ne güzel, detaylıydı di mi nasıldı yeğen? Akşam uyuyakalmışım ki seni beklerkene....

Kız ilk bana mı dediydin mayısta doğurcan diye unuttum ben?

aramaya uğraşma sen diye :))))

Merhaba,
cinsiyet tahmininde bulunan abla siz misiniz? Ben de bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum. sadece hislerinizle mi söylüyorsunuz??ilk bebeğim ve cinsiyetini merak ediyorum ama kesinleşmedi bir türlü..

bebeğinizin güzel haberlerine sevindim, inşallah tansiyonunuz da kontrol altına alınır..

Son düzenleme:
Yüksek_Voltaj canım haberlere hem sevindim hem üzüldüm. bebişin iyi olmasına çok sevindim canım ama tansiyon konusu üzücü. sen kendini bizden daha iyi bilrisin tabi ama çocuklara falan dalıp unutma kendini. sen iyi olursan herkes iyi olur malum. çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir canım.
bu arada bende doğum tarihi tahmini isterim valla :))

maşallah iyi olmasına sevindim bebeğinin... inşallah çarpıntı ve tansiyon problemin geçer canım allah yardımcın olsun... rabbim korur inşallah...

canım bebiş iyi ne güzel işte gözün aydın,
geçmiş olsun tansiyonu dikkat edersin düşer zaten kesin 2 haftada olmadı ilaçla nolucak kontrol altındasın canını sıkma hiç

Bende dün sonunda kendime bir kot pantalon bir kazak iki tanede hamiş çorabı aldım :)
Mağazada 4 tane kız vardı yaşları tahminen benden küçüktü.
Göbişim varya 4 dü birden benimle ilgilendi çok komikdik :)

maşallah maşallah tatlım kızımıza
böyle acıkman normal annesi baksana kızın iyi çalışıyor maşallah içerde bol bol ye hep böyle iyi besle prensesimizi

Ay canlarım benim iyi Dilek ve dualarınız için cok teşekkür ederim,öper severim sizi duygulandirdiniz beni
Anacima söyledim bekliyordu opuyorum dedi kapadı uzmemek içnde yavaş söyledim ama yinede konuşamadı
Ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna olduk
Neyse gecer hepsi insallah

Mezos daha hamile kaldın dogum konusuyon tee yikil karşımdan
Şimdi yalancı sancılar geldikçe kuzucum enistemiz dogumhane kapısında nöbet tutar
Genel anesteziyse sakın sondani uyurken taktirma bebek narkozda kalıyor
Sık dısını aslanım benim sen firt diye normal doğurursun kiz
Senin kızda korkuyorsa doğumdan hemen cikar bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…