Kızlar ne ettiniz haha :)) falci bile olmuşum Allah esirgesin
Doğumlara tahmine başladık evet ilk tahminde bulundum hatta hatırlarsanız :)))
Menecerim sen nerdeydin aksam aa boyle olmuyor sıraları şaşırıyorum
biraz hınzırlık yaptık linki eşime mail attım adamı çıldırttımakşamı nasıl eder bilmem kankiler siz ne yaptınız bakalım varmı icraaat yazık adamlara ya bu yazıyı okuyun mutlaka mutlu edin kocanızı
:92::92::92:
Nasılsın bakiyim? Birazdan din don din don diye sesi duyarsın
Kızlar biz geldik.
Biraz mutlu biraz burugum.
Bebekte hersey iyi 375 gr cok iyi dedi ama uzun maşallah dedi
Bileğini emiyordu :) kıpır kıpır zaten hiç durmadı kaydı balığım
Ben daha demeden radyolog cok carpintin var dedi.yan yatirarak bakti bebege kan gitmedi cunku
Tansiyon yuksek yine 2 hafta takibe alacağız sabah aksam ölçeceğim
Şimdilik coraspin(bebe aspirini) verdi düşmezse tansiyon ilacı alacağım.
İste boyle.
Merhaba,
cinsiyet tahmininde bulunan abla siz misiniz? Ben de bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum. sadece hislerinizle mi söylüyorsunuz??ilk bebeğim ve cinsiyetini merak ediyorum ama kesinleşmedi bir türlü..
Bizde bir çınlatalım dedik
Bende nasip olursa Mayıs Annesi olacağım ve sıpamı en son 3 Kasımda gördüm ve randevumda 8 AralıkDuydum kii daha doğrusu meneceriniz geldi söyledii tahminlerinde hep tutturuyormuşun :26: Rica etsem bizede bir tahmin yaparmısın:18: İlk bebeğim hiç farketmez sağlıklı olsunda doktora gidene kadar en azından merakımı gidereyim
Kızlar biz geldik.
Ben daha demeden radyolog cok carpintin var dedi.yan yatirarak bakti bebege kan gitmedi cunku
İste boyle.
Kızlar biz geldik.
İste boyle.
canımmmmmmmmmm :)) sabahtan beri 'bak postacı geliyor' şarkısı dilimdebekliyorum dört gözle.. kızım açlıktan organlarımı yiyebilir :)) içimi kemiriyo kuzucuk ...
bende iki gündür giremiyordum bi baktım ıkı gunde neler neler olmuş.. kız Voltajı mehdi ilan etmiş nerdeyse diğer topiclermenecerin şifa dağıtma peşinde şekerim şu an :) o bir melek Voltajım kızının iyi olmasına sevindim benim kızımda dün ayrıntılıda gösterdi kendini. 500 gr olmus 28 cm :)) ama aclıktan kıpırdamıyodu dilim yara yiyip içemiyorum iltihap oldu sanırım kulağıma vuruyo acısı senin menecer bana çare gönderdi onu beklıyorum :) dün aşımı da oldum. 4 lü sonucumu da aldım. hersey yolunda çok şükür..
bi de Voltaj doktora dedim ki ben sezeryan istiyorum aaaaaa neden dedi öyle işte korkuyorum dedim bi de genel anestezi istiyrum dedim aaa aaa aaaa sen neden herseyın zorunu istiyorsun mezocum dedi :44: çokkk korkuyorum doktorrrrrrrr dedim anla beni. sanırım benı savmak ıcın tmm tmm dedi sen nasıl istersen ne şekil istersen öyle doğurtucam dedi. sevindirik oldum
Pekbicici erkek
Papalagi senin kiz sanırım
sanırım?? demişsin niye ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?