Aaaaa, Daha mı küçüktü acaba,:44: Benim ilk aylard kusmalarımda anannem hep derdi ki kendini sıkı tut, poponu sık :))) Vardır bir bildiği dye bende hem kusmaya korkardım hemde bi yandan popomu tutmaya
fıstığım benim eşimde oğlumda uzun süredir hissediyor bebişi,hatta bazen yan yana oturduğumuzda hareketlerini karşıdan izliyorlar
yakındır darısı hepinizin başına inşallah
Kiz hele ben hele ben oldum ya
Bu kiz bu kadardı niye farketmedik cevheri:))
Hele önceki sayfada demisya hahay onlar gelsin biz niye gidiyoruz :))))
Kiz dün gece yattım hala gülüyorum hele nerde var nerde yok o ara nazımın çorabı ters giydiği geldi aklimA
Yatak sallanıyor :)))))
Kahkaha atsam kaynim içerde coşmuş bu gaci diyecek.oyyy
Temmuz seni kim kızdırdı üzdü
Anasını eşek kovalasın onun
Valla benim nikotin hakkım var 3-4 adet kırarak çünkü ben tiryakilikte son nokta.
Oglumla kızımda ne hamileyken ne emzirirken ağzıma suremedim bulandım
Bunda aserdim soykaya
İcmiyorum ama bazen dedigi gibi kirip .....
Hele biri içme yazık falan desin valla baslarım he o derece hırs oldu.
güle güle sağlıklı günlerde giydirin inşallah bebişlerin cicilerini
ben de bu gece yeni doğmuş halini gördüm oğluşumun ilk defa;internetten aldığım(henüz elime ulaşmayan) cicileri vardı üstünde
abisinin kucağında pek mutluydu miniğim yaaa
kızlar ben çokmu pimpirikliyim yaaa çok afedersiniz wc ye girdim bu ara kabızım ıkındım tabi baya bi neyse sonra kaltım sifonu çektim anaaaaam wc tıkanmış anaaaaam nasıl korktum bebeğimmi düştü diye karnımı salladım ettim daha yeni oynadı kızım anaaaam kafayı yicem bu gidişle
Aaaaa, Daha mı küçüktü acaba,:44: Benim ilk aylard kusmalarımda anannem hep derdi ki kendini sıkı tut, poponu sık :))) Vardır bir bildiği dye bende hem kusmaya korkardım hemde bi yandan popomu tutmaya
kızlar aynı dert bende de vardı hafta da iki kere zor çıkıyordum valla doğumdan beterdi(
bulduğum çözümü paylaşayım hemen sizinle;sıcak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi ilave ediyorum sabah ve bazen de gece yatmadan içiyorum :))
ilk iki gün bşy anlaşılmıyor ama devam ederseniz inşallah sizde rahatlarsınız benim gibi
33 yıllık hayatımda hiç bu kadar rahat olmamıştım o kadar yani :))
yaw benim kız babası dokununca kıpırdamıyor ben diyorum seni sevmiyor heraldeeşimde olurmu babasından çekiniyor terbiyeli benim kızım diye kendini teselli ediyor çok zalimim ben yaaahu
yaa kızlarr benim zıpır hiç hareket etmedi bugün. her gün sıkıştıkça basardı tekmeyi. masaya dayıyordum karnımı basıyordu tekmeyi sabahtan beri tık yok üff yemekten geldim hala hareket yok ne yapsam oynar ki bu kuzu
yaa kızlarr benim zıpır hiç hareket etmedi bugün. her gün sıkıştıkça basardı tekmeyi. masaya dayıyordum karnımı basıyordu tekmeyi sabahtan beri tık yok üff yemekten geldim hala hareket yok ne yapsam oynar ki bu kuzu
egomegoooo :)) Allah iyiliğini versin :)
hehehe şimdi gülüyorum 1-2 saat evvel ağlıyordum..
bu ağrıya bile dayanamayan ben normal doğum ağrısına nasıl dayancam meçhul
egocum yapalım valla bize ayıp yok 9 ay boyunca
aaay bende rüyamda kızımı görmüştüm o zamanlar cinsiyet bilmiyorduk ben halam vefat ettikten 1 ay sonra hamile kaldım hamileliğimin başları çok sıkıntılıydı sürekli halamla ilgili rüyalar görüyordum bir gün yine hastane koridorundaymışız halam yatıyormuş ama halamı görmüyorum bir kız çocuğu anne anne diye peşimde dolanıyor ama nasıl bir çocuk cam gibi renkli gözlü kumral çok güzel bir kız uyandımki nasıl işlemiş içime sevgisi herkes erkek diordu bebeğime ben eşime dedim kızımız olacak böyle böyle rüya gördüm ama o kızın bizden olma ihtimali yoksonuçta potansiyelimiz belli valla millet nerden getirdin der bana dedim
Bana eşim zorla vadi izletiyorya yan yana olalım diye.
En önce oğluşumuz hareket ediyor diyorum.Sonra eşim diziye adapte olup beni unuttuğunda (gözünü bile kırpmıcak nerdeyse),oğluşumuz oynamayı bıraktı babası izlemek istemıyor hadi oğlum kalk gidiyoruz diyorumKalkmaya yeltenince eşim kendine gelip kahkahayı basıyor ve hemen sarılıyor
Kim Kaç Salat-ı Tefriciye Okuyacak :
Mezopotamya..............................100
Wosgi..........................................200
Dmt.............................................20 0
Ersnil.......................................... 300
Mergen........................................ 250
Esrasm......................................... 150
Kızlar dualarımızı Perşembe 15:00' e kadar bitirelim demiştik..
Tamamlayanlar ve tamamlayamayacak olanlar Dua Topiğinden mutlaka haber versin..
Allah dualarınızı kabul etsin inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...in-okuyor.html (2013 Nisan Anneleri Yasin Okuyor)
selamm kızlar hepinize bu hafta giremedim ben git gide mi kötülüom nabuom hafta sonu temizlik yapayım dedim inşaat bitti ya herşey ayakta oda bi başladım baya yaptım misafir geldi onu ağırladım o gitti devam ettim kociş geldi aksam biraz fenalamıştım ama yorgunluk heralde dedim yemek yaptım salatamı yapıyordum biraz doğradım ayy evi ters çevirip salladılar sanki felç geçiriyorum sandım düşmüşüm yere sesime kociş gelmiş uzandım biraz yine tansiyona ihtimal vermedim açlıktan heralde dedim temizliğe dalınca yemekte yememiştim biraz baş dönmem geçince deidm ben duşa gireyim sıcak su tutayım boynum kütük gibi oldu sertleşti başım ağrıdı dedim duşa girdim boynum rahatlasın die sıcak suda 1 saat falan durdum çıktım yine kötüledim üstümü değiştiriodum burnum aktı gibi oldu elimi sürdüm ki kan sonra bi fışkırdı bildiğiniz fışkırdı yani yatagın ordan şifonyerin kapaga sıçramıştı yani baya bi yarım saatten fazla hiç durmadan kanadı sonra rahatladım annem tansiyonun çıkmıştır allahtan kanamış dedi pazar günüde kanadı bende rapor aldım bugün kendimi iyi hissediyordum geldim böyle sersemlik var ama biraz sizler iyidirsiniz umarım bugün çok kalabalıktı şimdi biraz rahat girebildim geçmişi okuyamadım
amin kuzum hepimizinn
valla sal gitsin kızz napacan tutup bebeği ve kendini mi rahatsız edecen sen sal yürü geride kalanlar rahatsız olsun =)
anam çocuğu şimdiden alıştırıyor seninki ya benim yeğenim fenaydı(kız) babasına baba hadi kavgalı filmler aç hani adamlar birbirini öldürüyorya anam kız psikopat olacak :18: ya birindede yanımda yine öyle bişey izliyor kadının birine eziyet etmişler üstü başı kan bana döndü dediki halaaaaa o kadının üstündeki kırmızı şey neeee bende patlattım kahkahayı dedim boya dökülmüş kızım bari dedim çocuğun psikolojisini kurtarmaya çalışayımhaa tamam ozaman hala dedi
çok geçmiş olsun kendine dikkat et tansiyonun yükselmiş olabilir ama asla şakaya gelmez aman diyimselamm kızlar hepinize bu hafta giremedim ben git gide mi kötülüom nabuom hafta sonu temizlik yapayım dedim inşaat bitti ya herşey ayakta oda bi başladım baya yaptım misafir geldi onu ağırladım o gitti devam ettim kociş geldi aksam biraz fenalamıştım ama yorgunluk heralde dedim yemek yaptım salatamı yapıyordum biraz doğradım ayy evi ters çevirip salladılar sanki felç geçiriyorum sandım düşmüşüm yere sesime kociş gelmiş uzandım biraz yine tansiyona ihtimal vermedim açlıktan heralde dedim temizliğe dalınca yemekte yememiştim biraz baş dönmem geçince deidm ben duşa gireyim sıcak su tutayım boynum kütük gibi oldu sertleşti başım ağrıdı dedim duşa girdim boynum rahatlasın die sıcak suda 1 saat falan durdum çıktım yine kötüledim üstümü değiştiriodum burnum aktı gibi oldu elimi sürdüm ki kan sonra bi fışkırdı bildiğiniz fışkırdı yani yatagın ordan şifonyerin kapaga sıçramıştı yani baya bi yarım saatten fazla hiç durmadan kanadı sonra rahatladım annem tansiyonun çıkmıştır allahtan kanamış dedi pazar günüde kanadı bende rapor aldım bugün kendimi iyi hissediyordum geldim böyle sersemlik var ama biraz sizler iyidirsiniz umarım bugün çok kalabalıktı şimdi biraz rahat girebildim geçmişi okuyamadım
sendemi kıııız bende mal paylaşımı yapıyorum eşimle burun senden göz benden kaşta benden olsun aman seninkinin ortası çokAyy koptumm yaa :)
Bende oğluşumun hep esmer olmasını istiyorum ama imkansız.
Kociş sarıya dönük kumral ben esmere kaçan kumral
Gözleriyle kirpiklerini babasından,burnunu benden alsın :)
Dudaklarıda babasına benzesin boyuda.Huyu suyu bana benzesin.
Anası gibi koç olacak zaten eşim iki koç arasında kalan yengeç yandı ki ne yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?