2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Aaaaa, Daha mı küçüktü acaba,:44: Benim ilk aylard kusmalarımda anannem hep derdi ki kendini sıkı tut, poponu sık :))) Vardır bir bildiği dye bende hem kusmaya korkardım hemde bi yandan popomu tutmaya

valla tam bilmiyorum ama 3 ayı geçtğini biliyorum baya oluyor annem anlatalı hatta hep derdi rüyalarıma giriyor kızmış diye

Kiz mezos
O şey için mı genel istiyorsun :s
Bence yavrunu riske etme
Bebeğinin kuvozde kalma ihtimali büyür
Neden;
Genelde uyutup hemen bebek alınıyor ama senin istediğin sekilde sonda tak bebeği al
Narkozda kalıyor bebek ona gore:26:

fıstığım benim eşimde oğlumda uzun süredir hissediyor bebişi,hatta bazen yan yana oturduğumuzda hareketlerini karşıdan izliyorlar
yakındır darısı hepinizin başına inşallah

Oyy ya henüz ben hissediyorum inşallah yakında kocişimde hisseder

Ya sorma benide özellikle o cümlesi kopardı ya
Çok fena bu hanipeks çok.Beni bir gün aradı sanki kırk yıldır telde konuşuyoruz.
Ben böyle dertlerimi sıralıyorum hanipekse yorum yapıyor anlatıyor anlatıyor.
Teli kapadık içim huzurla doldu.
Kız işe gelmeyi çoğunlukla sizin için ister oldum son raporu kullanmadım bile.
Mesai bitimine yakın sohbet coşuyor ya o zaman hiç çıkasım gelmiyor

Kız bende hamiş kalmadan önce kocişe eşlik edeyim diye bir iki tane yakıyordum günde.
Sonra bir bakmışım iş yerinde teras keyfinde içiyorum.
Sonra bir bakmışım kocişin sigaralarını yürütüyorum.
Sonra bir bakmışım paket almışım kendime.Light içiyorum güya kocişinki ağır geliyor.
Sonra bir bakmışım birgün kül tablası fena kokmuş bana.Herkes hamişsin diyor yok canım diyorum.
Sonra bir bakmışsın test yapmışım çift çizgi hüngür hüngür ağlıyorum ayvayı yedik kociş oluyor ilk yorumum
Sonra bir bakmışsın sigaradan nefret eder hale gelmişim.Çok şükür.Darısı senin başına kuzummm

Oy oy canımsın maşallah oğluşuna.
Ben hiç görmedim ama görsem çok hoş olurdu.

Kıyamam ben sana ya.Güldürdün beni ne yalan sölim.
Allahım korusun kuzucum.Benimde senden çok farkım yok.
Eşim diyorki hatun bu tuvalet peçetesi ne çabuk bitiyor.
Sebebi şu.Önce dönüp klozete bakıyorum allah korusun kan filan vardır diye sonda yetinmeyip peçeteyle siliyorum.
Ancak öle rahatlıyorum.Kafayı yedim ben kabul ediyorum

Aaaaa, Daha mı küçüktü acaba,:44: Benim ilk aylard kusmalarımda anannem hep derdi ki kendini sıkı tut, poponu sık :))) Vardır bir bildiği dye bende hem kusmaya korkardım hemde bi yandan popomu tutmaya

valla tam bilmiyorum ama 3 ayı geçtğini biliyorum baya oluyor annem anlatalı hatta hep derdi rüyalarıma giriyor kızmış diye

aslında bendede süt afedersiniz ishal yapıyor doktora söyledim süt içme dedi o öyle diyince bende içmedim anam tekrar başlasammı napsam yakında içerde taşlaşacak yoksa

yaw benim kız babası dokununca kıpırdamıyor ben diyorum seni sevmiyor heralde eşimde olurmu babasından çekiniyor terbiyeli benim kızım diye kendini teselli ediyor çok zalimim ben yaaahu

yaa kızlarr benim zıpır hiç hareket etmedi bugün. her gün sıkıştıkça basardı tekmeyi. masaya dayıyordum karnımı basıyordu tekmeyi sabahtan beri tık yok üff yemekten geldim hala hareket yok ne yapsam oynar ki bu kuzu

aaay bende rüyamda kızımı görmüştüm o zamanlar cinsiyet bilmiyorduk ben halam vefat ettikten 1 ay sonra hamile kaldım hamileliğimin başları çok sıkıntılıydı sürekli halamla ilgili rüyalar görüyordum bir gün yine hastane koridorundaymışız halam yatıyormuş ama halamı görmüyorum bir kız çocuğu anne anne diye peşimde dolanıyor ama nasıl bir çocuk cam gibi renkli gözlü kumral çok güzel bir kız uyandımki nasıl işlemiş içime sevgisi herkes erkek diordu bebeğime ben eşime dedim kızımız olacak böyle böyle rüya gördüm ama o kızın bizden olma ihtimali yok sonuçta potansiyelimiz belli valla millet nerden getirdin der bana dedim

yaw benim kız babası dokununca kıpırdamıyor ben diyorum seni sevmiyor heralde eşimde olurmu babasından çekiniyor terbiyeli benim kızım diye kendini teselli ediyor çok zalimim ben yaaahu

Bana eşim zorla vadi izletiyorya yan yana olalım diye.
En önce oğluşumuz hareket ediyor diyorum.Sonra eşim diziye adapte olup beni unuttuğunda (gözünü bile kırpmıcak nerdeyse),oğluşumuz oynamayı bıraktı babası izlemek istemıyor hadi oğlum kalk gidiyoruz diyorum Kalkmaya yeltenince eşim kendine gelip kahkahayı basıyor ve hemen sarılıyor

canım ben hafif hafif karnımı sallıyorum 2-3 dk sonra başlıyo hareket etmeye kesin diyodur yaw sen nasıl annesin bir huzur vermiyorsun 2 dk kestiremiyoz

Uyuyordur annesi keyfi yerindedir,ille oynasın diye bekleme.
Ama çok istiyorsan tatlı bir şeyler ye

selamm kızlar hepinize bu hafta giremedim ben git gide mi kötülüom nabuom hafta sonu temizlik yapayım dedim inşaat bitti ya herşey ayakta oda bi başladım baya yaptım misafir geldi onu ağırladım o gitti devam ettim kociş geldi aksam biraz fenalamıştım ama yorgunluk heralde dedim yemek yaptım salatamı yapıyordum biraz doğradım ayy evi ters çevirip salladılar sanki felç geçiriyorum sandım düşmüşüm yere sesime kociş gelmiş uzandım biraz yine tansiyona ihtimal vermedim açlıktan heralde dedim temizliğe dalınca yemekte yememiştim biraz baş dönmem geçince deidm ben duşa gireyim sıcak su tutayım boynum kütük gibi oldu sertleşti başım ağrıdı dedim duşa girdim boynum rahatlasın die sıcak suda 1 saat falan durdum çıktım yine kötüledim üstümü değiştiriodum burnum aktı gibi oldu elimi sürdüm ki kan sonra bi fışkırdı bildiğiniz fışkırdı yani yatagın ordan şifonyerin kapaga sıçramıştı yani baya bi yarım saatten fazla hiç durmadan kanadı sonra rahatladım annem tansiyonun çıkmıştır allahtan kanamış dedi pazar günüde kanadı bende rapor aldım bugün kendimi iyi hissediyordum geldim böyle sersemlik var ama biraz sizler iyidirsiniz umarım bugün çok kalabalıktı şimdi biraz rahat girebildim geçmişi okuyamadım

egomegoooo :)) Allah iyiliğini versin :)

amin kuzum hepimizinn

hehehe şimdi gülüyorum 1-2 saat evvel ağlıyordum..
bu ağrıya bile dayanamayan ben normal doğum ağrısına nasıl dayancam meçhul

egocum yapalım valla bize ayıp yok 9 ay boyunca

valla sal gitsin kızz napacan tutup bebeği ve kendini mi rahatsız edecen sen sal yürü geride kalanlar rahatsız olsun =)

Kim Kaç Salat-ı Tefriciye Okuyacak :

Mezopotamya..............................100
Wosgi..........................................200
Dmt.............................................200
Ersnil.......................................... 100
Mergen........................................ 250
Esrasm......................................... 150

Kızlar dualarımızı Perşembe 15:00' e kadar bitirelim demiştik..
Tamamlayanlar ve tamamlayamayacak olanlar Dua Topiğinden mutlaka haber versin..

Allah dualarınızı kabul etsin inşallah..

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

Son düzenleme:

Ayy koptumm yaa :)

Bende oğluşumun hep esmer olmasını istiyorum ama imkansız.
Kociş sarıya dönük kumral ben esmere kaçan kumral
Gözleriyle kirpiklerini babasından,burnunu benden alsın :)
Dudaklarıda babasına benzesin boyuda.Huyu suyu bana benzesin.
Anası gibi koç olacak zaten eşim iki koç arasında kalan yengeç yandı ki ne yandı

anam çocuğu şimdiden alıştırıyor seninki ya benim yeğenim fenaydı(kız) babasına baba hadi kavgalı filmler aç hani adamlar birbirini öldürüyorya anam kız psikopat olacak :18: ya birindede yanımda yine öyle bişey izliyor kadının birine eziyet etmişler üstü başı kan bana döndü dediki halaaaaa o kadının üstündeki kırmızı şey neeee bende patlattım kahkahayı dedim boya dökülmüş kızım bari dedim çocuğun psikolojisini kurtarmaya çalışayım haa tamam ozaman hala dedi

Kuzucum benim az kaldı.Yarın sabahdan bildirmiş olcam.
Şimdi işimde yoğun okuyamıyorum eh laklakdan da geri kalmak istemiyorum o yüzden akşam bitiricem kısmetse.
Allahım kabul eylesin dualarımızı inşallah.

Canım sayı bildiricek olursam 200 tane okumuşum.
Kenzül arş duasıda tamamdır.Kalam 100 adet duam yarın sabaha bitmiş olur.
Bilgilerine sunuyorum.

Ah canım keşke sıcak duşa girmeseydin, Böyle zamnalarda sıcak değil soğuk kopmlesk yaparlar, Çok geçmiş olsun, Ne telaşlanmışsınızdır.. Bir daha yaşatmasın Allahım,

Oy kıyamam ben ona :)

Çok şükür oğluşum şuan sadece sesleri duyuyor teyzesi.
Doğdukdan sonra kurtlar vadisi bitmiş olur inşallah.
Yıllardır bitemedi gitti

çok geçmiş olsun kendine dikkat et tansiyonun yükselmiş olabilir ama asla şakaya gelmez aman diyim
sendemi kıııız bende mal paylaşımı yapıyorum eşimle burun senden göz benden kaşta benden olsun aman seninkinin ortası çok falan diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…