2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çok geçmiş olsun canım aman aman dikkat et kendine (
ölçtürdün mü tansiyonunu??

Oy kıyamam ben ona :)

Çok şükür oğluşum şuan sadece sesleri duyuyor teyzesi.
Doğdukdan sonra kurtlar vadisi bitmiş olur inşallah.
Yıllardır bitemedi gitti

memlekette o dizide oynamayan adam kalmadı yahuuuu biter gibide görünmüyor erkek çocuklarımızın ruh sağlığı açısından bitmesi pek bi hayırlı olur

Kuzucum benim az kaldı.Yarın sabahdan bildirmiş olcam.
Şimdi işimde yoğun okuyamıyorum eh laklakdan da geri kalmak istemiyorum o yüzden akşam bitiricem kısmetse.
Allahım kabul eylesin dualarımızı inşallah.

Canım sayı bildiricek olursam 200 tane okumuşum.
Kenzül arş duasıda tamamdır.Kalam 100 adet duam yarın sabaha bitmiş olur.
Bilgilerine sunuyorum.

tamam fıstığım benim ben bugünden hatırlatmak istedim;okunanlardan benim gözümden kaçan olur yada okuyacaklardan günleri karıştırmış olur diye :))

Kız o zaten aynı topicmiş, benim topicin linkini kopyala yapıştır yapmışlar :) Sen memiş rüya yorumunu görmedin chosy'nin o zaman

yaaa voltajım oğluşum 2 güncük erken doğsa bana doğum günü hediyesi
pek isterim ama olur mu dersin??
off hayırlısı tabi vaktinde tastamam doğsun bebişim

Benim doğum günümde doğacak teyzesi o elleme bakiyim :)

kız HANİPEKS şu salyam sümüğüm geçsin seni arayacağım .. ne ettin sen böyle kız.. az önce geldi kargo.. çok duygulandım

Hadi hadi sil sümüklerini :) hemen sür yarana ilacı da iyileştir. Yarencimizin karnını doyur sonra

Allah seni bildiği gibi yapsın girdim yine gülme krizine, ay başıma ağrılar girdi yeter ya

Kız ben de rekor kırarım ha ters tahmin yapmaktan

Çok geçmiş olsun tatlım, bu kadar fazla iş yapıp da çok yüklenme kendine, sıcak suda da çok durma su eğer çok sıcaksa

Slm kızlar bugün oğluşumu görmeye gittim el salladı bana anneeee burdayım dedi çok tatlıydı ya herşey güzelmiş detaylı için gidebilirisn artık zamanı geldi dedi onun için randevu alıp gidicem önümüzdeki günlerde bakalım nasıllız. Umarım herkes iyidir yoruldum biraz bugün geçmişi okumaya gidemeyeceğim öpüldünüz

Laterne benim az kaldı canım bugün tamamlarım akşama kadar akşamda çıkmadan bildiririm canım

Kız biz bu burun muhabbetini doktorun yanında bile yaptık.
Kocişde bende az buçuk burun takıntılığı var galiba.
Kociş burnumun güzel olduğunu söyler her fırsatta (ay çok mütevaziyim ya)

Bende kocişin gözlerine (ela) uzun kirpiklerine bayılıyorum.
Huyunu suyunu ortak olabilir.
Sipariş üzerine oğluşum gelcek sanki

Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

yaaaaw ben körpe bir anneyim ne gülüyosunuz bana ben gaz kaçırırken bile bebeğim pörtleyip çıkacak sanıyorum kıııııız valla rüyamada girmişti banyoda bi başıma doğum yapıyordum bebeğim böyle 20-25 cm boylarında doğuyordu anam o da çok güzel bir bebekti eşiyle beraber çıkıyordu birde kıçının dibinde bir nazar boncuğuyla aman psikolojim altüst olmuştu valla banyoya her adım attığımda bebeğimin olduğu yere bakıyom psikolojim bozuluyor :18:

ayyy ne güzel maşallah efemize

Allah hep böyle güzel haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah

memlekette o dizide oynamayan adam kalmadı yahuuuu biter gibide görünmüyor erkek çocuklarımızın ruh sağlığı açısından bitmesi pek bi hayırlı olur

Ay inşallah bu sezon son olacak ya.
Kociş tamamen diziye adapte olmuş oluyor hiç sevmiyorum perşembe günlerini.
Hayır yatak odasına geçeyim kendime zaman ayırayım kitap okuyayım desem onada izin vermiyor.
Bende uyuma numarası yapıyorum,sanki koltukdan düşüyormuş gibi yapıyorum ödü kopuyor tabi.
Bir gün baktım koltuğun alt kısmına yastık koymuş sert düşmiyim diye
Ama artık hamişim ya kociş sırtım ağrıdı yatagımıza geçim uyuyim beni uyutur musun diyorum.
Reklamlara kadar bekliyoruz,reklamda uyutuyor güya (ben uyumuyorum tabi) gizlice kaçmaya çalışıyor.
Bilse böyle düşündüğümü yanarım

Oy kuzucumm çok sevindim kuzucuğunun iyi olmasına.Benim detaylıda 11 aralıkda günler geçmek bilmiyor.

kııız bnim burnum büyük benimkine benzemez inşallah bende babamdan almışım anneminki minicik narin babam benimle uğraşırdı hep koca burunlu diye(abarttığı kadarda değil) hep senn yüzünden derim babama senin koca burnun yüzünden :44: benim kızınki inşallah babasınınkine benzerde o da bana aynı şeyleri demez ama burada 13. haftada falan paylaştığım bi ultrason fotosu vardı orda bile kocamandı burnu :18:

aaay hadi hayırlısı olsun canım git ve güzel haberlerle gel inşallah
anaaaam tv konusunda bizim evde terör eser vermem kumandayı arada bir eline aldığında seviniyo garibim sonra ben hayatım şu kanalı aç bu kanalı aç diyincede eeeeee ne anladım ben bu işten diyor ya ben hiç tv izlemezdim son 2 yıldır çok izlemeye başladım saçma sapan bir sürü vaktimi öldürüyor

Son düzenleme:
Egomego gecmis olsun aman dikkat
Ben bugun cocuk aspirinine başladım düşmezse tansiyon ilacına başlayacağız
Benim burnum hiç kanamaz

canım bebeğin iyiymiş çok sevindim
sanada geçmiş olsun inşallah düzelir tansiyonun da
benim hep düşük çıkıyor bende coraspirin kullanıyorum onun etkisi varmıdır bilmiyorum ama inşallah sende işe yarar
Hala mide bulantısı yaşayan var mı?

ben varım canım sabahları bulanıyor yine ekşi su geliyor

Tatlım niye kendine dikkat etmiyorsun.
Hiç bir şey senden bebeğinden önemli değil.Bırak ev kirli dursun ne olacamış.
Havalar zaten aldatıyor insanı.Tam hastalık havası.Aman dikkat et kendine.

ne mutlu sana bebeşinde ii çok şükür.bende özledim cuma nasipse bende gideceğim.

Kıyamam ya.Ben eklediğin fotoyu kaçır mışım hala duruyorsa ekler misin?
Bak bu benim oğluşum tabi haftalar öncesinin ultrason görüntüsü.

Kocişe seni anlatayım da bana dizimin olduğu günlerde haksızlı yapmasın
Perşembe günleri kumanda kocişime ait.
Pazartesi,salı bende.Diğer günler genelde biz dvd izleriz.
Öyle çok tv takıntımız yok kocişimle.

Eklentiler

• $Bebeğim.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 24

hahaha bende çok yapıyorum bunu ama egolarım baskın çıkıyor kocama diorum ki askım bebeğin kime neresinin benzemesini isterim biliyormusun diorum başlıyorum gözleri bana kirpikleri bana göz rengiiiii yine karma olsun ağzı bana çeksin burnu bana çeksin elleri bana çeksin poposuuuu sana çekebilir kocamda tamam askımm sana benzesin kısaca emi dio =)) hahaha huyuda bana çeksin tabi ki diorum koç doğuruon ona ne şüphe dio bugün sabahda dedim ayarlıyacam saatini yükseleninide koç yapacam tam ben olsun =)egoistim megolamanım napıııımm koç burcusuyum =)

Ah canım keşke sıcak duşa girmeseydin, Böyle zamnalarda sıcak değil soğuk kopmlesk yaparlar, Çok geçmiş olsun, Ne telaşlanmışsınızdır.. Bir daha yaşatmasın Allahım,

bilemedim ki ama ben hani yoruldum kas gerilmesi falan sandım sıcak basayım ki kaslar rahatlasın dedim ama tansiyonmuş allahtan burnum kanadı yoksa daha kötü olurmuşumm :S

yok ben dikkat ediyorum da kocam çok şeetmiyor az kendime geldim kıçını kaldırmıo yardım etmiyor ve istekleride bitmiyor ya ben çok duygusal davranıp fazla sey bekliyorum yada olması gerekeni yapmaması anormal kaş burun paylasımını bende çok yapıom ama bir bana bir bana bir daha bana bir taneeee ortakk die =)

çok geçmiş olsun canım aman aman dikkat et kendine (
ölçtürdün mü tansiyonunu??

yok kuzu ölçtürmedim evde yok tansiyon aleti zaten giribim bilionuz ya hastaneye gidene kadar banyoluydum zaten yaş saçlarım çarpılırdım zaten gitmedik annem gelsin onlarda var tansiyon aleti onu isteyeyim almayayım ama annemin kide düşüo yükselio ona lazım olursa ya

kızz kas sıkısması sandımda sıcak suyu bastım normaldede çok sıcakta yıkanamam ama o gün bastım sıcağı sogugu acmadım bile iyice ayy acillede kanka olduk mu desem tanış oldukta gıcık gıcık tipler var yaa gitmek de istemiomm özelinde kadın doğum acili yok sanırım memleket memleket değil ki anamm bi tanecik özel hastane var

yaw benim kız babası dokununca kıpırdamıyor ben diyorum seni sevmiyor heralde eşimde olurmu babasından çekiniyor terbiyeli benim kızım diye kendini teselli ediyor çok zalimim ben yaaahu

ay bu bende de oluyor oynuyo oynuyor babası garibim haftada iki gün yanımda zaten o dokununca kesiyor oynamayı sıcaklık farkından mıdır nedir?

Hahahaha maşallah kuzucum sen aşmışsın kendini.
Bende koç burcuyum ama kocişinde hakkını veriyorum.
Allah için gözleri kirpikleri on numara kocamın.Ela uzun kirpikler
Benimki kirpikler kısa gözler kahverengi.
Ama burnumu çok beğeniyorum bak,tamam kocişinkide fena değil ama benimki daha güzel
Boy tabi bana çekmesin babası gibi uzun olsun.Bende tapuklu filan giyer dolaşırım aralarında artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…