çok geçmiş olsun canım aman aman dikkat et kendineselamm kızlar hepinize bu hafta giremedim ben git gide mi kötülüom nabuom hafta sonu temizlik yapayım dedim inşaat bitti ya herşey ayakta oda bi başladım baya yaptım misafir geldi onu ağırladım o gitti devam ettim kociş geldi aksam biraz fenalamıştım ama yorgunluk heralde dedim yemek yaptım salatamı yapıyordum biraz doğradım ayy evi ters çevirip salladılar sanki felç geçiriyorum sandım düşmüşüm yere sesime kociş gelmiş uzandım biraz yine tansiyona ihtimal vermedim açlıktan heralde dedim temizliğe dalınca yemekte yememiştim biraz baş dönmem geçince deidm ben duşa gireyim sıcak su tutayım boynum kütük gibi oldu sertleşti başım ağrıdı dedim duşa girdim boynum rahatlasın die sıcak suda 1 saat falan durdum çıktım yine kötüledim üstümü değiştiriodum burnum aktı gibi oldu elimi sürdüm ki kan sonra bi fışkırdı bildiğiniz fışkırdı yani yatagın ordan şifonyerin kapaga sıçramıştı yani baya bi yarım saatten fazla hiç durmadan kanadı sonra rahatladım annem tansiyonun çıkmıştır allahtan kanamış dedi pazar günüde kanadı bende rapor aldım bugün kendimi iyi hissediyordum geldim böyle sersemlik var ama biraz sizler iyidirsiniz umarım bugün çok kalabalıktı şimdi biraz rahat girebildim geçmişi okuyamadım
amin kuzum hepimizinn
valla sal gitsin kızz napacan tutup bebeği ve kendini mi rahatsız edecen sen sal yürü geride kalanlar rahatsız olsun =)
Oy kıyamam ben ona :)
Çok şükür oğluşum şuan sadece sesleri duyuyor teyzesi.
Doğdukdan sonra kurtlar vadisi bitmiş olur inşallah.
Yıllardır bitemedi gitti
Kuzucum benim az kaldı.Yarın sabahdan bildirmiş olcam.
Şimdi işimde yoğun okuyamıyorum eh laklakdan da geri kalmak istemiyorum o yüzden akşam bitiricem kısmetse.
Allahım kabul eylesin dualarımızı inşallah.
Canım sayı bildiricek olursam 200 tane okumuşum.
Kenzül arş duasıda tamamdır.Kalam 100 adet duam yarın sabaha bitmiş olur.
Bilgilerine sunuyorum.
Kiz hele ben hele ben oldum ya
Bu kiz bu kadardı niye farketmedik cevheri:))
Hele önceki sayfada demisya hahay onlar gelsin biz niye gidiyoruz :))))
Kiz dün gece yattım hala gülüyorum hele nerde var nerde yok o ara nazımın çorabı ters giydiği geldi aklimA
Yatak sallanıyor :)))))
Kahkaha atsam kaynim içerde coşmuş bu gaci diyecek.oyyy
yaaa voltajım oğluşum 2 güncük erken doğsa bana doğum günü hediyesi
pek isterim ama olur mu dersin??
off hayırlısı tabi vaktinde tastamam doğsun bebişim
kız HANİPEKS şu salyam sümüğüm geçsin seni arayacağım .. ne ettin sen böyle kız.. az önce geldi kargo.. çok duygulandım
kızlar ben çokmu pimpirikliyim yaaa çok afedersiniz wc ye girdim bu ara kabızım ıkındım tabi baya bi neyse sonra kaltım sifonu çektim anaaaaam wc tıkanmış anaaaaam nasıl korktum bebeğimmi düştü diye karnımı salladım ettim daha yeni oynadı kızım anaaaam kafayı yicem bu gidişle
Anam yoruldum sanki
Hava bulanık uyku bastı artık tahmin yorgunluğu mü bilemem
Hanipekse el vereceğim ben yaslanmisim sanki
Kizmda hıçkırık olmuş zaten pit pit hopluyor :))
Nazara mı geldim yoksam
Ağğğ
selamm kızlar hepinize bu hafta giremedim ben git gide mi kötülüom nabuom hafta sonu temizlik yapayım dedim inşaat bitti ya herşey ayakta oda bi başladım baya yaptım misafir geldi onu ağırladım o gitti devam ettim kociş geldi aksam biraz fenalamıştım ama yorgunluk heralde dedim yemek yaptım salatamı yapıyordum biraz doğradım ayy evi ters çevirip salladılar sanki felç geçiriyorum sandım düşmüşüm yere sesime kociş gelmiş uzandım biraz yine tansiyona ihtimal vermedim açlıktan heralde dedim temizliğe dalınca yemekte yememiştim biraz baş dönmem geçince deidm ben duşa gireyim sıcak su tutayım boynum kütük gibi oldu sertleşti başım ağrıdı dedim duşa girdim boynum rahatlasın die sıcak suda 1 saat falan durdum çıktım yine kötüledim üstümü değiştiriodum burnum aktı gibi oldu elimi sürdüm ki kan sonra bi fışkırdı bildiğiniz fışkırdı yani yatagın ordan şifonyerin kapaga sıçramıştı yani baya bi yarım saatten fazla hiç durmadan kanadı sonra rahatladım annem tansiyonun çıkmıştır allahtan kanamış dedi pazar günüde kanadı bende rapor aldım bugün kendimi iyi hissediyordum geldim böyle sersemlik var ama biraz sizler iyidirsiniz umarım bugün çok kalabalıktı şimdi biraz rahat girebildim geçmişi okuyamadım
çok geçmiş olsun kendine dikkat et tansiyonun yükselmiş olabilir ama asla şakaya gelmez aman diyim
sendemi kıııız bende mal paylaşımı yapıyorum eşimle burun senden göz benden kaşta benden olsun aman seninkinin ortası çokfalan diye
Kız o zaten aynı topicmiş, benim topicin linkini kopyala yapıştır yapmışlar :) Sen memiş rüya yorumunu görmedin chosy'nin o zaman
Benim doğum günümde doğacak teyzesi o elleme bakiyim :)
Hadi hadi sil sümüklerini :) hemen sür yarana ilacı da iyileştir.Yarencimizin karnını doyur sonra
Allah seni bildiği gibi yapsın girdim yine gülme krizine, ay başıma ağrılar girdi yeter ya
Kız ben de rekor kırarım ha ters tahmin yapmaktan
Çok geçmiş olsun tatlım, bu kadar fazla iş yapıp da çok yüklenme kendine, sıcak suda da çok durma su eğer çok sıcaksa
Slm kızlar bugün oğluşumu görmeye gittim el salladı bana anneeee burdayım dedi çok tatlıydı ya herşey güzelmiş detaylı için gidebilirisn artık zamanı geldi dedi onun için randevu alıp gidicem önümüzdeki günlerde bakalım nasıllız. Umarım herkes iyidir yoruldum biraz bugün geçmişi okumaya gidemeyeceğim öpüldünüz
Laterne benim az kaldı canım bugün tamamlarım akşama kadar akşamda çıkmadan bildiririm canım
memlekette o dizide oynamayan adam kalmadı yahuuuu biter gibide görünmüyor erkek çocuklarımızın ruh sağlığı açısından bitmesi pek bi hayırlı olur
Slm kızlar bugün oğluşumu görmeye gittim el salladı bana anneeee burdayım dedi çok tatlıydı ya herşey güzelmiş detaylı için gidebilirisn artık zamanı geldi dedi onun için randevu alıp gidicem önümüzdeki günlerde bakalım nasıllız. Umarım herkes iyidir yoruldum biraz bugün geçmişi okumaya gidemeyeceğim öpüldünüz
Laterne benim az kaldı canım bugün tamamlarım akşama kadar akşamda çıkmadan bildiririm canım
Kız biz bu burun muhabbetini doktorun yanında bile yaptık.
Kocişde bende az buçuk burun takıntılığı var galiba.
Kociş burnumun güzel olduğunu söyler her fırsatta (ay çok mütevaziyim ya)
Bende kocişin gözlerine (ela) uzun kirpiklerine bayılıyorum.
Huyunu suyunu ortak olabilir.
Sipariş üzerine oğluşum gelcek sanki
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
aaay hadi hayırlısı olsun canım git ve güzel haberlerle gel inşallahSlm kızlar bugün oğluşumu görmeye gittim el salladı bana anneeee burdayım dedi çok tatlıydı ya herşey güzelmiş detaylı için gidebilirisn artık zamanı geldi dedi onun için randevu alıp gidicem önümüzdeki günlerde bakalım nasıllız. Umarım herkes iyidir yoruldum biraz bugün geçmişi okumaya gidemeyeceğim öpüldünüz
anaaaam tv konusunda bizim evde terör eserAy inşallah bu sezon son olacak ya.
Kociş tamamen diziye adapte olmuş oluyor hiç sevmiyorum perşembe günlerini.
Hayır yatak odasına geçeyim kendime zaman ayırayım kitap okuyayım desem onada izin vermiyor.
Bende uyuma numarası yapıyorum,sanki koltukdan düşüyormuş gibi yapıyorum ödü kopuyor tabi.
Bir gün baktım koltuğun alt kısmına yastık koymuş sert düşmiyim diye
Ama artık hamişim ya kociş sırtım ağrıdı yatagımıza geçim uyuyim beni uyutur musun diyorum.
Reklamlara kadar bekliyoruz,reklamda uyutuyor güya (ben uyumuyorum tabi) gizlice kaçmaya çalışıyor.
Bilse böyle düşündüğümü yanarım
canım bebeğin iyiymiş çok sevindimKızlar biz geldik.
Biraz mutlu biraz burugum.
Bebekte hersey iyi 375 gr cok iyi dedi ama uzun maşallah dedi
Bileğini emiyordu :) kıpır kıpır zaten hiç durmadı kaydı balığım
Ben daha demeden radyolog cok carpintin var dedi.yan yatirarak bakti bebege kan gitmedi cunku
Tansiyon yuksek yine 2 hafta takibe alacağız sabah aksam ölçeceğim
Şimdilik coraspin(bebe aspirini) verdi düşmezse tansiyon ilacı alacağım.
İste boyle.
Hala mide bulantısı yaşayan var mı?
kııız bnim burnum büyük benimkine benzemez inşallah bende babamdan almışım anneminki minicik narin babam benimle uğraşırdı hep koca burunlu diye(abarttığı kadarda değil ) hep senn yüzünden derim babama senin koca burnun yüzünden :44: benim kızınki inşallah babasınınkine benzerde o da bana aynı şeyleri demez ama burada 13. haftada falan paylaştığım bi ultrason fotosu vardı orda bile kocamandı burnu :18:
aaay hadi hayırlısı olsun canım git ve güzel haberlerle gel inşallah
anaaaam tv konusunda bizim evde terör eservermem kumandayı arada bir eline aldığında seviniyo garibim sonra ben hayatım şu kanalı aç bu kanalı aç diyincede eeeeee ne anladım ben bu işten diyor ya ben hiç tv izlemezdim son 2 yıldır çok izlemeye başladım saçma sapan bir sürü vaktimi öldürüyor
Ayy koptumm yaa :)
Bende oğluşumun hep esmer olmasını istiyorum ama imkansız.
Kociş sarıya dönük kumral ben esmere kaçan kumral
Gözleriyle kirpiklerini babasından,burnunu benden alsın :)
Dudaklarıda babasına benzesin boyuda.Huyu suyu bana benzesin.
Anası gibi koç olacak zaten eşim iki koç arasında kalan yengeç yandı ki ne yandı
Ah canım keşke sıcak duşa girmeseydin, Böyle zamnalarda sıcak değil soğuk kopmlesk yaparlar, Çok geçmiş olsun, Ne telaşlanmışsınızdır.. Bir daha yaşatmasın Allahım,
çok geçmiş olsun kendine dikkat et tansiyonun yükselmiş olabilir ama asla şakaya gelmez aman diyim
sendemi kıııız bende mal paylaşımı yapıyorum eşimle burun senden göz benden kaşta benden olsun aman seninkinin ortası çokfalan diye
çok geçmiş olsun canım aman aman dikkat et kendine(
ölçtürdün mü tansiyonunu??
Kız o zaten aynı topicmiş, benim topicin linkini kopyala yapıştır yapmışlar :) Sen memiş rüya yorumunu görmedin chosy'nin o zaman
Benim doğum günümde doğacak teyzesi o elleme bakiyim :)
Hadi hadi sil sümüklerini :) hemen sür yarana ilacı da iyileştir.Yarencimizin karnını doyur sonra
Allah seni bildiği gibi yapsın girdim yine gülme krizine, ay başıma ağrılar girdi yeter ya
Kız bahmin yapmakten de rekor kırarım ha ters tan
Çok geçmiş olsun tatlım, bu kadar fazla iş yapıp da çok yüklenme kendine, sıcak suda da çok durma su eğer çok sıcaksa
yaw benim kız babası dokununca kıpırdamıyor ben diyorum seni sevmiyor heraldeeşimde olurmu babasından çekiniyor terbiyeli benim kızım diye kendini teselli ediyor çok zalimim ben yaaahu
hahaha bende çok yapıyorum bunu ama egolarım baskın çıkıyor kocama diorum ki askım bebeğin kime neresinin benzemesini isterim biliyormusun diorum başlıyorum gözleri bana kirpikleri bana göz rengiiiii yine karma olsun ağzı bana çeksin burnu bana çeksin elleri bana çeksin poposuuuu sana çekebilir kocamda tamam askımm sana benzesin kısaca emi dio =)) hahaha huyuda bana çeksin tabi ki diorum koç doğuruon ona ne şüphe dio bugün sabahda dedim ayarlıyacam saatini yükseleninide koç yapacam tam ben olsun =)egoistim megolamanım napıııımm koç burcusuyum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?