kııız lur yine zaten giyeceği en fazla 3 ay sonrasında yaz gelecek giydirilmezki sen kaç aylık olanı aldın beden olarak
Laternem papatyam sumbulum goncam
Sen zamanında doğurursun ya erken Yada geç mı 1 gün farkla belki.
Son doğuran tabi ki hanipekste
İlklerde hani ikizler dısında
Fitamin var demedi deme iprayim
ben unuttum bunları ya, nası yaptık bunu nası oldu onu da unuttuk:)
kız alemsin kampanya başlattın resmen :)
biraz hınzırlık yaptık linki eşime mail attım adamı çıldırttımakşamı nasıl eder bilmem kankiler siz ne yaptınız bakalım varmı icraaat yazık adamlara ya bu yazıyı okuyun mutlaka mutlu edin kocanızı
:92::92::92:
Ya sorma ne zamandır söylicektik de hep erteledik, hoşgeldiler sefa getirdiler, misafirdir başımız üstüne, farklı topic açarsak olayın neşesi kalmaz, burada 2 hoş beş sohbet ediyoruz canımcım.
Yeni topic hayırlı olsun şekerim,Böyle daha iyi olmuş biz zaten kendimiz kaynatıyorduk , birde tahminler girince sayfalar daha hızlı çoğalıyor yetişmek zor oluyor ,
Yine neşe bol olsun
maşallah canım, eşin gizli işler yapamaz en çok ona üzüldümmmmmm:))))
Hemen öyle bir durumda dışarı çıkıyorum:)))
Rüyalarım cok çıkıyor bazen korkuyorum da.
Gecen kiz kardesimi gördüm sık gorusemiyoruz.
Aradım dedim sol yüzünde yara vardı saklıyorsun ,
Ablaa tüylerim uçacak yanağımda kist çıktı onuda mı gördün dedi :)))
Esim diyor senden gizli hiçbirşeyi yapamıyorum :)))
malesef ki canım öyle, Kuranı Kerim de geçiyor diye biçok manasız isimler de konuluyor, en meşhuru da 'aleyna ' üst üzeri anlamına geliyo halbukiBenim bir öğrencimin adı. Onun da iki ismi var, Bartu Batın. Kendilerine sorsan İsmi Kuran'da geçiyor der, ama bilinçsizce koyuyoruz değil mi?
Günaydın Kızlar,
Babam ameliyat girdi , Ben dudrup durupta şuzamanda grip olunca:2: gidemedim göremedim babamıOnu enfeksiyondan korumak için ameliyat sonrasıda göremicem
Sizden bir ricam; ameliyatını hiçbir hasar kalmadan eksiksiz atlatması için 3 İhlas 1 Fatiha okur musunuz? Hamişlerin duaları kabl olur, Hiç tanımadığımız ağızdan dua beni daha güvende hissettiriyorBirde bunlar hamişler olunca inşallah Rabbim tüm şifa bekleyenlere zorda olanlara yardım etsin ,
Babamın ismi Haydar,
Allah razı olsun..
ayy ne güzel kalabalık bir aile aslında çok güzel bizde kalabalıkta büyüdükte şimdi çocuklara şehzede, sultan muamelesi yaptığımızdan düşünüp duruyoruz psikolojilerini. bizimkini hiç düşünen yokmuş alsında kardeş ister mi istemez mi kıskanır mı vs.. :)) herşeyi oluruna bırakmak laızm da etraftan o kadar çok laf söz duydum ki anlatamam nasıl bakacaksın ikisine yok şöyle yok bu daha ççok küçük yazık oldu çocuğa sanki oğlumu kapıya attık tövbe yarabbim. çok bozdular moralimi. şimdi düşünüyorum aslında boşuna telaş. hayırlısıyla kardeş kardeş büyür giderler inşallah.
yalnız bu bağlama olayı çok iyiymiş benim oğlan gözümün önünde düşüp duruyor yetişemiyorum hızına bağlasam mı bende :)) benim babam da çok hareketliymiş babaannem anlatır hala o yokken babamın yengeleri falan bağlarmış yetişemiyoruz çok hareketli diye. demek ki eskinin taktiği buymuş :))
ohh nihayet canım hissetmeye başlamışsın, bide cinsiyeti öğrensen tam olucak inşallahGünaydın herkese
Ben artık hissediyorum bebeğimi:)Çok değişik bir duygu
Bugün doktora gideceğim bakalım cinsiyeti gösterecek mi bebeğim ya da söylecek mi doktor tek ben kaldım sanırım gerçi Voltaj'ın tahminine güvenim sonsuz
Mergen ve esra oğluşlarınız sağlıkla doğsun inşallah.
Hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin
Detaylı ultrasona girenler olmuş bebişlerimizin iyi haberlerini almak çok güzel maşallahDarısı başıma 17 Aralık'ta benim detaylı randevum.
Cherryfe Allah babana şifa versin okudum ben de Allah kabul etsin
voltaj doğum günü tahmini bende istiyorum yaaaa
kııız lur yine zaten giyeceği en fazla 3 ay sonrasında yaz gelecek giydirilmezki sen kaç aylık olanı aldın beden olarak
kız HANİPEKS şu salyam sümüğüm geçsin seni arayacağım .. ne ettin sen böyle kız.. az önce geldi kargo.. çok duygulandım
Temmuz seni kim kızdırdı üzdü
Anasını eşek kovalasın onun
Valla benim nikotin hakkım var 3-4 adet kırarak çünkü ben tiryakilikte son nokta.
Oglumla kızımda ne hamileyken ne emzirirken ağzıma suremedim bulandım
Bunda aserdim soykaya
İcmiyorum ama bazen dedigi gibi kirip .....
Hele biri içme yazık falan desin valla baslarım he o derece hırs oldu.
kızlar ben çokmu pimpirikliyim yaaa çok afedersiniz wc ye girdim bu ara kabızım ıkındım tabi baya bi neyse sonra kaltım sifonu çektim anaaaaam wc tıkanmış anaaaaam nasıl korktum bebeğimmi düştü diye karnımı salladım ettim daha yeni oynadı kızım anaaaam kafayı yicem bu gidişle
Yok artıkkk diyorum :)))) Korkma canım o kadar mı kolay mı düşmesi ,Bişeycik olmaz allahın izniylebendede bu ara var kabızlık ,Demir hapı yapıyormuş.
güle güle sağlıklı günlerde giydirin inşallah bebişlerin cicilerini
ben de bu gece yeni doğmuş halini gördüm oğluşumun ilk defa;internetten aldığım(henüz elime ulaşmayan) cicileri vardı üstünde
abisinin kucağında pek mutluydu miniğim yaaa
kızlar ben çokmu pimpirikliyim yaaa çok afedersiniz wc ye girdim bu ara kabızım ıkındım tabi baya bi neyse sonra kaltım sifonu çektim anaaaaam wc tıkanmış anaaaaam nasıl korktum bebeğimmi düştü diye karnımı salladım ettim daha yeni oynadı kızım anaaaam kafayı yicem bu gidişle
Kpss de tercih yapacak olan var mı? Site açılmıyor , bugn de son günmüş , Yine yumurta kapı yaptım kaldım mı elimde sıralamayla
canım annemin başına gelmiş ondan aklıma geldi annem tuvalete düşürmüş kuzusunu tabi farketmeden çekmiş sifonu sonrası hastane zaten
Anam yoruldum sanki
Hava bulanık uyku bastı artık tahmin yorgunluğu mü bilemem
Hanipekse el vereceğim ben yaslanmisim sanki
Kizmda hıçkırık olmuş zaten pit pit hopluyor :))
Nazara mı geldim yoksam
Ağğğ••••
Yok artıkkk diyorum :)))) Korkma canım o kadar mı kolay mı düşmesi ,Bişeycik olmaz allahın izniylebendede bu ara var kabızlık ,Demir hapı yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?