2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Laternem papatyam sumbulum goncam
Sen zamanında doğurursun ya erken Yada geç mı 1 gün farkla belki.

Son doğuran tabi ki hanipekste
İlklerde hani ikizler dısında
Fitamin var demedi deme iprayim

yaaa voltajım oğluşum 2 güncük erken doğsa bana doğum günü hediyesi
pek isterim ama olur mu dersin??
off hayırlısı tabi vaktinde tastamam doğsun bebişim

kız HANİPEKS şu salyam sümüğüm geçsin seni arayacağım .. ne ettin sen böyle kız.. az önce geldi kargo.. çok duygulandım

ben unuttum bunları ya, nası yaptık bunu nası oldu onu da unuttuk:)

kız alemsin kampanya başlattın resmen :)

Şekerler bizde bi topic yapalım :) Hayırlı bir iş sonuçta Bende eşime atcaktımda bide ortalık yerde filan açar linki sonr rezil oluruz dedim. Birlikteyken bakalım hemde belki işte ne bilimm

maşallah canım, eşin gizli işler yapamaz en çok ona üzüldümmmmmm

Benim bir öğrencimin adı. Onun da iki ismi var, Bartu Batın. Kendilerine sorsan İsmi Kuran'da geçiyor der, ama bilinçsizce koyuyoruz değil mi?
malesef ki canım öyle, Kuranı Kerim de geçiyor diye biçok manasız isimler de konuluyor, en meşhuru da 'aleyna ' üst üzeri anlamına geliyo halbuki

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanır sağlığına kavuşur, Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin inşallah, okudum Allah kabul etsin

annne baba çok pimpirikli olunca çocuk hissediyo bence, şimdi dünyanın odak noktası çocuklar dediğin gibi sultan paşa onlar,anne baba köle
Rabbim acılarını göstermesin ama onlar da bize emanet sahipleri değiliz,
eskiler her zman biliyo bence işlerini, Rabbim yardım eder hiç canını sıkma, aralarında 1 yaş olan çok kardeş var, öyle böyle büyüyolar işte, psikoloji psikoloji diye diye bizler bozucaz çocukların psikolojisini heralde

ohh nihayet canım hissetmeye başlamışsın, bide cinsiyeti öğrensen tam olucak inşallah

Temmuz seni kim kızdırdı üzdü
Anasını eşek kovalasın onun
Valla benim nikotin hakkım var 3-4 adet kırarak çünkü ben tiryakilikte son nokta.
Oglumla kızımda ne hamileyken ne emzirirken ağzıma suremedim bulandım
Bunda aserdim soykaya
İcmiyorum ama bazen dedigi gibi kirip .....
Hele biri içme yazık falan desin valla baslarım he o derece hırs oldu.

kııız lur yine zaten giyeceği en fazla 3 ay sonrasında yaz gelecek giydirilmezki sen kaç aylık olanı aldın beden olarak

kız HANİPEKS şu salyam sümüğüm geçsin seni arayacağım .. ne ettin sen böyle kız.. az önce geldi kargo.. çok duygulandım

güle güle sağlıklı günlerde giydirin inşallah bebişlerin cicilerini
ben de bu gece yeni doğmuş halini gördüm oğluşumun ilk defa;internetten aldığım(henüz elime ulaşmayan) cicileri vardı üstünde
abisinin kucağında pek mutluydu miniğim yaaa

kııız benim kuzenimin eşi hiç sigara içmez kadın hamile kalınca sigaraya aşeriyor çok güzel gevrek gevrek kokuyor diyor

kızlar ben çokmu pimpirikliyim yaaa çok afedersiniz wc ye girdim bu ara kabızım ıkındım tabi baya bi neyse sonra kaltım sifonu çektim anaaaaam wc tıkanmış anaaaaam nasıl korktum bebeğimmi düştü diye karnımı salladım ettim daha yeni oynadı kızım anaaaam kafayı yicem bu gidişle

Yok artıkkk diyorum :)))) Korkma canım o kadar mı kolay mı düşmesi ,Bişeycik olmaz allahın izniyle bendede bu ara var kabızlık ,Demir hapı yapıyormuş.

Kpss de tercih yapacak olan var mı? Site açılmıyor , bugn de son günmüş , Yine yumurta kapı yaptım kaldım mı elimde sıralamayla

Anam yoruldum sanki
Hava bulanık uyku bastı artık tahmin yorgunluğu mü bilemem
Hanipekse el vereceğim ben yaslanmisim sanki
Kizmda hıçkırık olmuş zaten pit pit hopluyor :))
Nazara mı geldim yoksam
Ağğğ••••

Yok artıkkk diyorum :)))) Korkma canım o kadar mı kolay mı düşmesi ,Bişeycik olmaz allahın izniyle bendede bu ara var kabızlık ,Demir hapı yapıyormuş.

canım annemin başına gelmiş ondan aklıma geldi annem tuvalete düşürmüş kuzusunu tabi farketmeden çekmiş sifonu sonrası hastane zaten

Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inş

canım ya bu kadar korkma.. öyle pırt diye düşüp gidecek değil ya.. artık büyüdü bizim zıpırlarımız nereye gidiyorlar.. bize bağlılar artık onlar :)) melekler koruyor onları herşeyi telaş yapma annesiii :)

Kpss de tercih yapacak olan var mı? Site açılmıyor , bugn de son günmüş , Yine yumurta kapı yaptım kaldım mı elimde sıralamayla

eşim 3 gün önce yaptı ama çok fenaydı yine site
yaaa biri beni dürtüklesede bende ders çalışsam ben niye bu kadar tembelim

canım annemin başına gelmiş ondan aklıma geldi annem tuvalete düşürmüş kuzusunu tabi farketmeden çekmiş sifonu sonrası hastane zaten

Aaaaa, Daha mı küçüktü acaba,:44: Benim ilk aylard kusmalarımda anannem hep derdi ki kendini sıkı tut, poponu sık :))) Vardır bir bildiği dye bende hem kusmaya korkardım hemde bi yandan popomu tutmaya

kız deneyimli falcılar şey diyo ağır geliyo günde şu kadardan fazla bakamam.. sen de güçlerini tasarruflu kullan gücünden gitmesin :))) ama benim tarihi söylemedin hala

kızlar aynı dert bende de vardı hafta da iki kere zor çıkıyordum valla doğumdan beterdi (
bulduğum çözümü paylaşayım hemen sizinle;sıcak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi ilave ediyorum sabah ve bazen de gece yatmadan içiyorum :))
ilk iki gün bşy anlaşılmıyor ama devam ederseniz inşallah sizde rahatlarsınız benim gibi
33 yıllık hayatımda hiç bu kadar rahat olmamıştım o kadar yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…