Tahmin ya ondan canim
Pekbicici erkek
Papalagi senin kiz sanırım
Kızlar biz geldik.
Biraz mutlu biraz burugum.
Bebekte hersey iyi 375 gr cok iyi dedi ama uzun maşallah dedi
Bileğini emiyordu :) kıpır kıpır zaten hiç durmadı kaydı balığım
Ben daha demeden radyolog cok carpintin var dedi.yan yatirarak bakti bebege kan gitmedi cunku
Tansiyon yuksek yine 2 hafta takibe alacağız sabah aksam ölçeceğim
Şimdilik coraspin(bebe aspirini) verdi düşmezse tansiyon ilacı alacağım.
İste boyle.
Pekbicici erkek
Papalagi senin kiz sanırım
slm arkadaşlar nasılsınz
canımmmmmmmmmm :)) sabahtan beri 'bak postacı geliyor' şarkısı dilimdebekliyorum dört gözle.. kızım açlıktan organlarımı yiyebilir :)) içimi kemiriyo kuzucuk ...
bende iki gündür giremiyordum bi baktım ıkı gunde neler neler olmuş.. kız Voltajı mehdi ilan etmiş nerdeyse diğer topiclermenecerin şifa dağıtma peşinde şekerim şu an :) o bir melek Voltajım kızının iyi olmasına sevindim benim kızımda dün ayrıntılıda gösterdi kendini. 500 gr olmus 28 cm :)) ama aclıktan kıpırdamıyodu dilim yara yiyip içemiyorum iltihap oldu sanırım kulağıma vuruyo acısı senin menecer bana çare gönderdi onu beklıyorum :) dün aşımı da oldum. 4 lü sonucumu da aldım. hersey yolunda çok şükür..
bi de Voltaj doktora dedim ki ben sezeryan istiyorum aaaaaa neden dedi öyle işte korkuyorum dedim bi de genel anestezi istiyrum dedim aaa aaa aaaa sen neden herseyın zorunu istiyorsun mezocum dedi :44: çokkk korkuyorum doktorrrrrrrr dedim anla beni. sanırım benı savmak ıcın tmm tmm dedi sen nasıl istersen ne şekil istersen öyle doğurtucam dedi. sevindirik oldum
Bende dün sonunda kendime bir kot pantalon bir kazak iki tanede hamiş çorabı aldım :)
Mağazada 4 tane kız vardı yaşları tahminen benden küçüktü.
Göbişim varya 4 dü birden benimle ilgilendi çok komikdik :)
mayıs anneleri voltajın tahmin yapması için konu açılmış oraya yazın bence
​Hayırlı olsun cnm güle güle giy. Dediğimi yaptın mı sabah?
Kizben deli sen benden deli
Ay cok güldüm ya tövbe yarabbim :)))
Kizben deli sen benden deli
Ay cok güldüm ya tövbe yarabbim :)))
GUnaydin kuzucuklar,
benim oğluş maşallah hareketlendi bu son 1 haftadır bayılıyorum onu hissetmeye , aptal bir gülümseme yerleşiyor yüzüme , kocam da hemen elini koyuyor ama dışarıdan birşey hissedilcegini sanmıyorum o kadar güçlü degil, eşi hisseden var mı ??
voltaja konu açın konu
Mezepotamya kız aldınmı bebeğine o takımı
maşallah maşallah tatlım kızımıza
böyle acıkman normal annesi baksana kızın iyi çalışıyor maşallah içerdebol bol ye hep böyle iyi besle prensesimizi
evet Voltaja yeni topic lazım.. cinsiyet söylenirrr doğum tarihi bilinir diye :) yerim onu yerimmmm
Perilous dün geldi kızımın takımı. o tonlar cok tatlı ya ama çok ufakmıs gerçekten ancak ilk aylar giyer bi de beli çok sıkı sıkarmı acıtır mı diye endişe ettim biraz . ama cok cici gözüküyor :))
evet nerden besleniyo bilmiyorum ama maşallahı var :)))
hanipeks kız sen ne fenasın yaa çok güldürdün beni
Mezos daha hamile kaldın dogum konusuyon tee yikil karşımdan
Şimdi yalancı sancılar geldikçe kuzucum enistemiz dogumhane kapısında nöbet tutar
Genel anesteziyse sakın sondani uyurken taktirma bebek narkozda kalıyor
Sık dısını aslanım benim sen firt diye normal doğurursun kiz
Senin kızda korkuyorsa doğumdanhemen cikar bak
canım aynen benim siparişi verdiğimin ertesi günü hemen elimde oldu çok şaşırdım banada çok küçük geldi yaaabirde ben 6 ay olanını aldım eşimde gördü diyoki çok büyük bunlar bende dalgamı geçiyon ben küçük dye hayıflanıyorum dedim ama çok güzeller ya pembeside çok güzeldi
aşkolsun tecrübelisin diye ne eziyon insanı bea :) sırf sonda muhabbetine uyutun diyom sen dıyon sondayı taktırma.. Voltajjj sence ben ne zaman doğrurum ya da şöyle sorayım doğurabilecek miyim hafta sonu benim kadar ödlek bi arkadasıma gittim yeni doğum yaptı benim doktorumda. çoçuk doğum kanalına girdiği için sezeryana alamamışlar normal doğum için 18 saat çığırmış masada.. diyo ki en son doktorun kesi yaptığını gördüm alttan iki büklüm bakıyorum o sahneyi görünce dedim ki diyo 'kızım bu çocuğu çıkarmadan bu masadan kalkma şansın kalmadı artık' :)) o son ıkınmada cıktı diyo. çok güldüm ya. ama cok fena 18 saat çok be ((
evetttttttt eşim dedi ki oyuncak bebeğe bile olmaz bu :)) netten görmeden alıyorum ya herşeyi kızıyo bende bozuntuya vermedim hiç zaten oyuncak gibi doğacak göbeği düşünce giymeye başlar diye savdım ama hakkaten çok ufak be :) neyse artık nasıl olsa kız bizimkiler oyuncaklarına giydirirler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?