2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Öncellikle Bebişin güzel haberleri için şükürler olsunn
Sende az tuza toza dikkat edersen Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşAllahh

Pekbicici erkek
Papalagi senin kiz sanırım

Bana erkek diyen 2. kişisin bakalım tutacak mı Söylerim size
Genelde herkes kız olacağına dair yorumlar yapıyor
Bu eğlencelik takvimler çin rus kız diyor
Minik kurbaam annesine hiç açık vermiyorr kukuş mu pipiş mi olduğuna dair
Bakalımm nasibimiz neyse hayırlısı ve sağlıkla gelsinn

slm arkadaşlar nasılsınz

iyiyiz canım sen nasılsın?

Kuzum aradım ben çok hasta öne alın dedim tamam dediler

​Hayırlı olsun cnm güle güle giy. Dediğimi yaptın mı sabah?

mayıs anneleri voltajın tahmin yapması için konu açılmış oraya yazın bence

Laternem papatyam sumbulum goncam
Sen zamanında doğurursun ya erken Yada geç mı 1 gün farkla belki.

Son doğuran tabi ki hanipekste
İlklerde hani ikizler dısında
Fitamin var demedi deme iprayim

Ben yemeğe çıkayımda geleyim oğluşumda bende çok acıktıkk.
Yiyenlerimin karnını iyice doyurun anneleri herkese afiyet olsun.

fıstığım benim eşimde oğlumda uzun süredir hissediyor bebişi,hatta bazen yan yana oturduğumuzda hareketlerini karşıdan izliyorlar
yakındır darısı hepinizin başına inşallah

voltaja konu açın konu

Mezepotamya kız aldınmı bebeğine o takımı

evet Voltaja yeni topic lazım.. cinsiyet söylenirrr doğum tarihi bilinir diye :) yerim onu yerimmmm
Perilous dün geldi kızımın takımı. o tonlar cok tatlı ya ama çok ufakmıs gerçekten ancak ilk aylar giyer bi de beli çok sıkı sıkarmı acıtır mı diye endişe ettim biraz . ama cok cici gözüküyor :))

maşallah maşallah tatlım kızımıza
böyle acıkman normal annesi baksana kızın iyi çalışıyor maşallah içerde bol bol ye hep böyle iyi besle prensesimizi

evet nerden besleniyo bilmiyorum ama maşallahı var :)))

canım aynen benim siparişi verdiğimin ertesi günü hemen elimde oldu çok şaşırdım banada çok küçük geldi yaaa birde ben 6 ay olanını aldım eşimde gördü diyoki çok büyük bunlar bende dalgamı geçiyon ben küçük dye hayıflanıyorum dedim ama çok güzeller ya pembeside çok güzeldi

hanipeks kız sen ne fenasın yaa çok güldürdün beni

Kiz hele ben hele ben oldum ya
Bu kiz bu kadardı niye farketmedik cevheri:))
Hele önceki sayfada demisya hahay onlar gelsin biz niye gidiyoruz :))))
Kiz dün gece yattım hala gülüyorum hele nerde var nerde yok o ara nazımın çorabı ters giydiği geldi aklimA
Yatak sallanıyor :)))))
Kahkaha atsam kaynim içerde coşmuş bu gaci diyecek.oyyy

aşkolsun tecrübelisin diye ne eziyon insanı bea :) sırf sonda muhabbetine uyutun diyom sen dıyon sondayı taktırma.. Voltajjj sence ben ne zaman doğrurum ya da şöyle sorayım doğurabilecek miyim hafta sonu benim kadar ödlek bi arkadasıma gittim yeni doğum yaptı benim doktorumda. çoçuk doğum kanalına girdiği için sezeryana alamamışlar normal doğum için 18 saat çığırmış masada.. diyo ki en son doktorun kesi yaptığını gördüm alttan iki büklüm bakıyorum o sahneyi görünce dedim ki diyo 'kızım bu çocuğu çıkarmadan bu masadan kalkma şansın kalmadı artık' :)) o son ıkınmada cıktı diyo. çok güldüm ya. ama cok fena 18 saat çok be ((

evetttttttt eşim dedi ki oyuncak bebeğe bile olmaz bu :)) netten görmeden alıyorum ya herşeyi kızıyo bende bozuntuya vermedim hiç zaten oyuncak gibi doğacak göbeği düşünce giymeye başlar diye savdım ama hakkaten çok ufak be :) neyse artık nasıl olsa kız bizimkiler oyuncaklarına giydirirler :))

kııız lur yine zaten giyeceği en fazla 3 ay sonrasında yaz gelecek giydirilmezki sen kaç aylık olanı aldın beden olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…