2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Burun kanaması bende dün yaşadım ilk kez.. Bu aralar nezle gibiyim. Tuzlu su yaptım acaba omu etkiledi diyorum. Ama burda hamile günüğünde yazmıştı geçen haftalarda burun kanaması yaşayabilirsiniz diye. Üstüne uğramadım o yüzden.

Selam canlaar...
Epeydir giremedim bir yoklıyayım dedim bizim hamişler neler yapıyor diye

Umarım keyifler yerindedir.
Biz bebeğimle deyim yerindeyse yuvarlanıp gidiyoruz.
Hissetmek hoşuma gidiyor özellikle yemek yedikten sonra kıpırdanmasına bayılıyorum. Karnı acıkmış miniğimin diyorum.
Hareketleri birkaç saat hissetmezsem meraklanıyorum.

Bugün sadece Voltajın tahminleriyle ilgili kısım dikkatimi çekti.
Eğer boş vaktin varsa benimle bebeğimi de hislerine al Voltajjjj
Doktorumuz birşey söylemiyor. (Üni. Hastanesi ya sağlığa önem veririz biz diyor.)

benimde oglusum gobegime cikmis yaa

nerden anlıyonuz benim ki çıkmışmıdır acebaa =)ne kadar yukarı çıkıo zaten göbeğimizde değilmi anamm anlamadım ki

heee anam hem burç hem yükselen koç olunca allahda böyle yaradınca elimde olmuyor bekarkene hazırlanırdım dışarı çıkacağımız zaman süslenirdimm en son çıkarken ayanaya bakar ''bu güzellik bir lanet olmalı''derdim annem başlardı de sus dırlama şükret şükret peşinede ben devam edince havaya girer yiyorsa sende doğur böyle bitanede göriiim derdi hahaha hahahaha hahahahhaa kahkaha atasım varya =)ekle kız ekle bende pil alayım bebişe aldıklarımıda eklicem bebişide eklicem kocişide anam dur bitane eski fotomuz var onu koyayım kız dur =)lisede ki halim ama =)

ben de yaşyorum kızlar normalmiş, öle oluk oluk değil ama sümkürünce sölemesi ayıp kanlı kanlı geliyo işte

nerden anlıyonuz benim ki çıkmışmıdır acebaa =)ne kadar yukarı çıkıo zaten göbeğimizde değilmi anamm anlamadım ki

takvimimdeki resime bakarak dedim kiz seninkide cikmis merak etme zaten hareketlerini gobek deligimin etrafinda hissediyorum ben genelde

Son düzenleme:
inşallah geçecek canım hiç kafanızı takmayın üzülmeyin boşu boşuna.

geçmiş olsun canım tansiyona dikkat et.

ayy ne güzel maşallah.

geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine.

alemsin :) benim de hep evde aklıma geliyorsunuz gülüyorum. Allah gülen yüzünü soldurmasın canikom.

güle güle güzel günlerde giy canım.

laterne canım belki görmezsin diye buraya da yazayım ben 200 tefriciye + 1 adet kenzul arş okudum.

ya benim oğlan halaaa kıpırdamıyor bir ara çok hafif döndüğünü hisseder gibi oldum ama tam da emin değilim sabah bir ara kasığımda aşırı bir batma oldu onun dışında ağrım sızım da yok.
sadece üstümde bir ağırlık var. acaba çok yoruldu da dinleniyor mu bu sıpa ben anlamadım ki. hani az hareket etse neyse de sabahtan beri hiç hareket etmedi. üff 2. bebekte bile bu kadar evhamlıyım ben yaa ilkini nasıl delirmeden doğurmuşum hayret valla (

:S dumur oldum ben

Annene bayıldım kuzum yaaa.Süper yapıştırmış cevabı.
Annende mi koçEkledin mi kız merakımıcezbettin bak şimdi

Çok küçüldü resmim yahu.

Geçen yazki halim.Şimdi dombilik bir şey oldum çıkdım:S
Herşey oğluşum için

yok ben sinir oluyorum geçen iş yerine geldiler görümcem göbeğimi görünce suratını büzüştürdü ''ayyy nasıl şişmanlamışsın iğrenç olmuşsun dedi'' bende ee yani 5 aylık hamileyim dedim aaa o kadar oldu mu ya 3-4 die tahmin ediordum hımm dedi neyse alışveriş yapcas bizde hadi byyy dedi gittiler salak kendi beceremedi evliliği benim mutlu bir yuvam evim işim herşeyimizi kendimiz basarıoruz ve bide çocuk yaptık kendi 10 ayda boşandı çatlıo salak 5 yıldırda dershaneye gidio kpss kazanamıo zekasızzz 50den yukarı alamıo =)
amannn çok soğudum bi ara sevmeye baya çabaladım ama afedersin kuzum kıçları kalkıo hiç çekilmez hale geliolar böyle uzak uzak iyiyiz annemm benim düğünümüde yaptı mutfağımı yatak odamıda dizdi bebeğimin odasınıda aldı eksiklerinide alıo her ay 200 lira harçlık verio bu ay 1000 lira ekstra verecek başka beğendiklerini al die bebişe şimdi bu kadın doğuma kadar herşeyimi yapsın bebek doğsun kaynana baksın yok yaaa

yok tatlım benim durup dururken kanamalarım oluyor baya bi hemde

benim oluk oluk kanamam oluyor tampon yapıyorum öyle duruyor.
ben de yaşyorum kızlar normalmiş, öle oluk oluk değil ama sümkürünce sölemesi ayıp kanlı kanlı geliyo işte

Göz seyirmesi yaşayan varmı rahatsız edici derecede.

Ay benim görümcem allahtan uzakta ya hiç çekemezdim.
Bizimkide hiç unutmam daha yeni evliyiz.2 yada 3 günlük.
Evimize geldi.O zamanda tv yok.Takıdan alcaz diyoruz kocişimle.
Oturdu salona ay burda bir şey eksik sanki ersnil dio.
Bende dedim ki tebrikler abla doğru tahmin tv eksik,aldık ama daha gelmedi zaten ihtiyaçda duymuyoruz şimdi geziyoruz bol bol dedim bozuldu.

Benim ailemde saolsun her konuda çok destek.Annem hırs yapmış kaynanan bakmassa bakmasın ben bakarım torunuma dio

cnm ya aynı gün doğum yapcaz inş şimdi biz kaç aylık hamiş olduk nette 20 hafta bittimi 5 ay bitmiştir dio

bende merak ediyordum netten buldum
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

http://www.jinekolojivegebelik.com/2000/12/gebelik-haftasi-hesaplama-dogum-tarihi.html

burdan bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…