selam gebe arkadaşlarım.ara sıra uğrayabildiğim forma bir göz atayım dedim.herkez iyi çok şükür.kızımla bizde iyiyiz yanlız aşırı derecede göz seyirmesi ve burun kanaması yaşıyorum detaylıya gidince soracam doktoruma artık.
benimde oglusum gobegime cikmis yaa
kız kopardın beni o nasıl egodur yahu
Allahım kalbine göre versin kuzucum.
Benim kocişim fena has uzundur nerde converse giymek yürüyebileceğimi bilsem bir kat daha tabuk attırırdım (abartıyorum ama olsun)
ay bak dayanamıcam şimdi albüm açıcam arkadaşlarım görsün dicem eklicem kocişide benide oylamaya suncam oğluşum hangimizden hangi özellikleri alsın diye
Burun kanaması bende dün yaşadım ilk kez.. Bu aralar nezle gibiyim. Tuzlu su yaptım acaba omu etkiledi diyorum. Ama burda hamile günüğünde yazmıştı geçen haftalarda burun kanaması yaşayabilirsiniz diye. Üstüne uğramadım o yüzden.
nerden anlıyonuz benim ki çıkmışmıdır acebaa =)ne kadar yukarı çıkıo zaten göbeğimizde değilmi anamm anlamadım ki
okudum canim, herkes gecicegini soyluyor, Rabbimin izniyle gecicek insallah bende inaniyorum
28. haftamda ultrasona alip bakicak yine gecmismi diye, o zamana kadar nasil beklicem diyorum bazen ama bebegimin daha cok duaya ihtiyaci varmis demekki boyle dusunmem lazim
bugun yada yarin test sonuclarini da soylecekler onlarda temiz cikar insallah
selam gebe arkadaşlarım.ara sıra uğrayabildiğim forma bir göz atayım dedim.herkez iyi çok şükür.kızımla bizde iyiyiz yanlız aşırı derecede göz seyirmesi ve burun kanaması yaşıyorum detaylıya gidince soracam doktoruma artık.
Slm kızlar bugün oğluşumu görmeye gittim el salladı bana anneeee burdayım dedi çok tatlıydı ya herşey güzelmiş detaylı için gidebilirisn artık zamanı geldi dedi onun için randevu alıp gidicem önümüzdeki günlerde bakalım nasıllız. Umarım herkes iyidir yoruldum biraz bugün geçmişi okumaya gidemeyeceğim öpüldünüz
Laterne benim az kaldı canım bugün tamamlarım akşama kadar akşamda çıkmadan bildiririm canım
selamm kızlar hepinize bu hafta giremedim ben git gide mi kötülüom nabuom hafta sonu temizlik yapayım dedim inşaat bitti ya herşey ayakta oda bi başladım baya yaptım misafir geldi onu ağırladım o gitti devam ettim kociş geldi aksam biraz fenalamıştım ama yorgunluk heralde dedim yemek yaptım salatamı yapıyordum biraz doğradım ayy evi ters çevirip salladılar sanki felç geçiriyorum sandım düşmüşüm yere sesime kociş gelmiş uzandım biraz yine tansiyona ihtimal vermedim açlıktan heralde dedim temizliğe dalınca yemekte yememiştim biraz baş dönmem geçince deidm ben duşa gireyim sıcak su tutayım boynum kütük gibi oldu sertleşti başım ağrıdı dedim duşa girdim boynum rahatlasın die sıcak suda 1 saat falan durdum çıktım yine kötüledim üstümü değiştiriodum burnum aktı gibi oldu elimi sürdüm ki kan sonra bi fışkırdı bildiğiniz fışkırdı yani yatagın ordan şifonyerin kapaga sıçramıştı yani baya bi yarım saatten fazla hiç durmadan kanadı sonra rahatladım annem tansiyonun çıkmıştır allahtan kanamış dedi pazar günüde kanadı bende rapor aldım bugün kendimi iyi hissediyordum geldim böyle sersemlik var ama biraz sizler iyidirsiniz umarım bugün çok kalabalıktı şimdi biraz rahat girebildim geçmişi okuyamadım
amin kuzum hepimizinn
valla sal gitsin kızz napacan tutup bebeği ve kendini mi rahatsız edecen sen sal yürü geride kalanlar rahatsız olsun =)
Kiz hele ben hele ben oldum ya
Bu kiz bu kadardı niye farketmedik cevheri:))
Hele önceki sayfada demisya hahay onlar gelsin biz niye gidiyoruz :))))
Kiz dün gece yattım hala gülüyorum hele nerde var nerde yok o ara nazımın çorabı ters giydiği geldi aklimA
Yatak sallanıyor :)))))
Kahkaha atsam kaynim içerde coşmuş bu gaci diyecek.oyyy
Bende dün sonunda kendime bir kot pantalon bir kazak iki tanede hamiş çorabı aldım :)
Mağazada 4 tane kız vardı yaşları tahminen benden küçüktü.
Göbişim varya 4 dü birden benimle ilgilendi çok komikdik :)
ay o konu karisik:44: Laterne daha iyi bilir ama
ben kendimce soyle diyorum sat tarihim 10 temmuz ya 10 aralik geldiginde 5 ay bitmis olcak, bole hesaplayinca 9 ay 10 gun dogruya yakin oluyor
ama her 4 hafta gectiginde 1 ay bitmis gibi kabul etsek 10 ay cikiyor ortaya :) bazi aylar 5 hafta ya...
nerden anlıyonuz benim ki çıkmışmıdır acebaa =)ne kadar yukarı çıkıo zaten göbeğimizde değilmi anamm anlamadım ki
heee anam hem burç hem yükselen koç olunca allahda böyle yaradınca elimde olmuyor bekarkene hazırlanırdım dışarı çıkacağımız zaman süslenirdimm en son çıkarken ayanaya bakar ''bu güzellik bir lanet olmalı''derdim annem başlardı de sus dırlama şükret şükret peşinede ben devam edince havaya girer yiyorsa sende doğur böyle bitanede göriiim derdi hahaha hahahaha hahahahhaa kahkaha atasım varya =)ekle kız ekle bende pil alayım bebişe aldıklarımıda eklicem bebişide eklicem kocişide anam dur bitane eski fotomuz var onu koyayım kız dur =)lisede ki halim ama =)
Valla hiç takılma habersiz geliyorlarsa keyifleri bilir.
O ne biçim adetmiş öyle ilk defa duydum kız tarafının masraflarını karşıladığını.
en iyisini yaparsın canım asla taviz yerme.Bizimde kimseye muhtaçlığımız yok çok şükür.
Kaynanam bakmıcam diyor bakmasın.Annem zaten planları yapmış kafasında.
Nasıl düğünümüzde ortaya çıktıysak,kaynanam çeyiz günü evimize hayran kaldıysa (eşyalar alınınca yoktu).
Oğluşumuzdada öyle olcak inşallah.
Ama ben işde annelik duygusundan mıdır nedir artık kızamıyorum kaynanama.
Onunda huyu öyle ne yapalım.
Burun kanaması bende dün yaşadım ilk kez.. Bu aralar nezle gibiyim. Tuzlu su yaptım acaba omu etkiledi diyorum. Ama burda hamile günüğünde yazmıştı geçen haftalarda burun kanaması yaşayabilirsiniz diye. Üstüne uğramadım o yüzden.
ben de yaşyorum kızlar normalmiş, öle oluk oluk değil ama sümkürünce sölemesi ayıp kanlı kanlı geliyo işte
:S dumur oldum ben
benimde oglusum gobegime cikmis yaa
Bak bir tane resmimi buldum avatarıma eklicem kuzu
Yok ya ben burnumu cidden beğeniyorumm maşallah bana
niye kiz, aman hafta hesabi onemli olan bosver ayisoranlara 5 bitiyo dersin
yok ben sinir oluyorum geçen iş yerine geldiler görümcem göbeğimi görünce suratını büzüştürdü ''ayyy nasıl şişmanlamışsın iğrenç olmuşsun dedi'' bende ee yani 5 aylık hamileyim dedim aaa o kadar oldu mu ya 3-4 die tahmin ediordum hımm dedi neyse alışveriş yapcas bizde hadi byyy dedi gittiler salak kendi beceremedi evliliği benim mutlu bir yuvam evim işim herşeyimizi kendimiz basarıoruz ve bide çocuk yaptık kendi 10 ayda boşandı çatlıo salak5 yıldırda dershaneye gidio kpss kazanamıo zekasızzz 50den yukarı alamıo =)
amannn çok soğudum bi ara sevmeye baya çabaladım ama afedersin kuzum kıçları kalkıo hiç çekilmez hale geliolar böyle uzak uzak iyiyiz annemm benim düğünümüde yaptı mutfağımı yatak odamıda dizdi bebeğimin odasınıda aldı eksiklerinide alıo her ay 200 lira harçlık verio bu ay 1000 lira ekstra verecek başka beğendiklerini al die bebişe şimdi bu kadın doğuma kadar herşeyimi yapsın bebek doğsun kaynana baksın yok yaaa
cnm ya aynı gün doğum yapcaz inş şimdi biz kaç aylık hamiş olduk nette 20 hafta bittimi 5 ay bitmiştir dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?