havanı yiyeyim senin artisssstt :))Hıh
Bende ekleyim diye havada atamıyorum benim tlf yüklenmiyor
Esiminkinden yükleniyordu gerçi bakayım bir diyeceğim
Ama şimdi manken gibi ficudum,Ceylan gözlerim,bebek poposu cildime nazar olursa:26:
havanı yiyeyim senin artisssstt :))
hadi sen de bak albümüme silcem hemen,nazar olur hee heee :))
Hıh
Bende ekleyim diye havada atamıyorum benim tlf yüklenmiyor
Esiminkinden yükleniyordu gerçi bakayım bir diyeceğim
Ama şimdi manken gibi ficudum,Ceylan gözlerim,bebek poposu cildime nazar olursa:26:
Arkadaşlar sinirim çok bozuk doktora gittim bugün eşimi içeri almadı bi kere orda asabım bozuldu içerde başka bayanlar vardı ama diğer odada oturuyorlardı sadece. baktığı odaya alabilirdi eşimi. Her neyse cinsiyetini sordum mırın kırın etti biz emin olmadan söylemiyoruz dedi, maaşım kesilcek eşyalarını almak istiyorum dedim bakalım dedi sonra kız gibi ama emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Ultrason cihazı da çok eski zaten net gözükmüyor. Rica minnet ultrason resmini aldım bu sefer ama o da pek anlaşılır değil((
Yani yine tam olarak öğrenemedim cinsiyetini. Eşim de çok bozuldu zaten tüm heyecanımız kaçıyor bu şekilde. ama unv hastanesi işte mecburiyetten gitmek zorundayım. Valla sinirimden ağlıyorum yaaa((
Kiz yemin ederim tam beklediğim aklimdaki suret
Esheduenla:18:
Sac renginden sekline kadar.
hayırlı olsun canım,artık bol bol hissedersin maşallahKızlar haftasonu detaylımızı çektirdik, bebişimizi de 4 boyutlu gördük.
Herşeyi iyiymiş çok şükür, gelişimi vs. hepsi yolundaymış.
Pek hissedemiyorum diye üzülüyordum, dün akşam televizyon seyrederken o kadar hareket etti ki, eşim bile hissetti elini koyduğunda.
Şimdi bir tepkisine bu kadar seviniyoruz, doğduktan sonra yaptıklarıyla ne hale geleceğiz kim bilir :)
canım çok geçmiş olsun, kocana da maşallah Rabbim muhabbetiniz arttırsın inşallah,bu kocalar hastalandık mı böyle telaşlanıyolar yaa insan bi hoş oluyo, Allah başımızdan eksik etmesin inşallah onlarıKızlar bugun cok hareketli basladik biz.sabah uyandığımda felaket basım donüyordu.oglumu zor gönderdim.dilim kurudu ensem yandı tık tık boynum atmaya başladı. malum yuksek tansiyon var.
Hemen esime Msj attım tansiyonum çıktı ,yatayım yarım saat sonra ara acmazsam gel dedim.
Garibim panik yapmış her 5 dk arıyor .kizda uyudu ne has ne has.
Lımon sıktım hemen dengeler ictim tekrar yattım .sizmisim resmen.
Gözümü actım kizim tlf babasıyla konuşuyor .annem uyuyor diyor ,oda anahtarı getir diyordu elemana eli ayağına girmiş.25 km var arada
Aldım hemen dedim uyandım iyiyim.kac kere cok şükür dedi saymadım :))
Yarın detayım var bakalım tansiyonuda ne edeceğiz konuşuruz artık.
Oğluma hamileyken çıkmıştı.20. Haftadan sonra hep kontrol altında .kizimda tansiyon uğruna doğumda bekledik düşmesini
Tuza dikkat edin aksam tuzlu bisküvi yemiştim nasil unuttum bilmiyorum.
Bakalım yarın ne diyecek?
maşallah canım adı gibi olgun yüksek bi evlat olsun inşallah,EŞİMİN ADI AHMET DİYE AHMET KOYMAK İSTİYORDUM BİLİYORSUNUZ AMA EVDE AHMET DİYE SESLENEMİCEM BABASIYLA KARIŞACAK. AİLELER AKRABALAR AHMET DEMİCEK OKULDA BELKİ KULLANIR AMA BU SEFER DE OKULDA BAŞKA EVDE BAŞKA FALAN Bİ GARİP OLACAK. EŞİMİN AHMETİN YANINA BULDUĞU İSİMLER BENİM HOŞUMA GİTMEDİ YAKIŞMADI FALAN E BEN AHMETİ DE KULLANAMAYINCA ÖTEKİ İSME MECBUR KALCAM FALAN.
BEN DE SEVERİM ANNEM VE ABLAM DA ÇOK SEVERLER ALİ İSMİ HOŞUMUZA GİDİYOR. AHMET ALİ DE OLMUYOR ZATEN BİRLİKTE. ALİ EŞİMİN DE HOŞUNA GİTTİ YANINA DA O KEMAL KOYDU OLDU ALİ KEMAL :) KISACA ALEMAL :) ZATEN BİZİM AKLIMIZDA İLLA ŞU OLSUN DİYE ÖZEL BİR İSİM YOKTU KAYINPEDERİM ÇOK İSTEMİŞ KEMALİ EŞİME SÖYLEMİŞ HATTA. EN AZINDAN ONUN İSTEDİĞİ DE OLMUŞ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. ANLAMLARI DA ÇOK GÜZEL İKİ İSMİN DE :)
İsim : Ali (Âli)
Anlam : Yüce, Ulu, Büyük, Yüksek;
Şanlı, Şerefli;
Üstün, Aziz;
Hz. Ali (İlk Müslümanlardan, Hz. Muhammedin Amcaoğlu ve Damadı, Hz. Fatımanın Eşi, Dördüncü Halife)
İsim : Kemal
Anlam : Olgunluk, Yetkinlik, Erginlik;
Mükemmellik, Eksiksizlik;
En Yüksek Değer;
Olgun, Erişkin
Sandalyeme yastık aldımda o biraz rahatlattı canım.
Ama gemide metroda varya o koltuklar batıyor resmen dakka sayıyorum geçmek bilmiyor.
Dün ağlıcakdım nerdeyseİnşallah kısa zamanda geçer.
inanırım sana voltajımkorkma korkma temiz kalpli arkadaşım benim
Hayırlı olsun cicilerin canım, ben bu sene mont almıcam, geçen sene bir kaşe bir deri bir trençkot 2 kalın hırka aldım pahalı ürünlerdi, bu sene kalın kalın atkılar alıp önümü öyle kapatmayı düşünüyorum.
Niye aldatıyoruz acaba biz bu herifleri?
az önce gördüm yaaa çok alemsiniz siz heee, voltaj tahmin yapıyo meneceri hanipeks de sıraya diziyo hepsiniNazım , topragım ...
İyiyim ama ayaga kalkınca dengem tam yok.kulaklarimda basınç oluyor.
Yarın 10 da detaylı var ona gidince artık ne derse.suan hiç bir yere gidemem bu halde birde çocuklarla .
Saglık olsun gerisi boş.
Gorkemreye erkek dedim daha karavanam olmadı sanırım .
Bu da son
Mayıs annelerine el atacuk hanipeksleucret ve sirayi ayarlayacak ,menajerim kendisi Allah bereket versin
Hoşbuldum,amin hepimize nasip etsin inşallah :) Tatlı,acı ve ekşi aşermiş biri olarak bebişimizin cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum,aslında bu aralar doktora da gitmem lazımdı ama randevu bile almadım.3'lü test yaptırmam gerekiyor çünkü.Sonucu alır almaz yazacağım ama sizler de tahmin yiritemiyor musunuz?
maşallah canım adı gibi olgun yüksek bi evlat olsun inşallah,İ
ali benim babamın adıydı, ve ali diye kimi tanıdıysam çok yüce gönüllü vermeyi seven, merhametli ve haybetli oluyolar
benimde oğlum olursa ali olucak inşallah adı
Bak birde bebeci ;hani drlar dizisinde bir Zeynep vardı birde Ata demirerle evlenen kiz varya adını unuttum
O tipte gibi geliyor.
hayal ediyorum hayallerimin gacisi
bebeci de koysun fotosunu bakalım :))
kız ben de sana sima tahmini topiği açayım bari
aman aman şaka yaptım,çok kaybolma buralardan mayıs annelerinin Voltajı oldun diye üzüldüm bugün
Herkesin fotolarını kaçırdım bu Aypet anca adı var zaten foto yüklenmiyor bir halta yaramıyorBak birde bebeci ;hani drlar dizisinde bir Zeynep vardı birde Ata demirerle evlenen kiz varya adını unuttum
O tipte gibi geliyor.
hayal ediyorum hayallerimin gacisi
Allahım inşallah sana bir ev nasip etsin ici huzurlu mutlulukla sağlıklı gunlerle doluBebeci bende seni andım görünce hemen dedim Dilek kapım acik
Ev diledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?