2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hıh
Bende ekleyim diye havada atamıyorum benim tlf yüklenmiyor
Esiminkinden yükleniyordu gerçi bakayım bir diyeceğim
Ama şimdi manken gibi ficudum,Ceylan gözlerim,bebek poposu cildime nazar olursa:26:

bebek poposu cildine nazar değmesin senin tüh tühh maşallah

geçen gün eşim traş olmuş sinek kaydı traşı hemde bende oyy oyy ne güzel olmuş böyle yanakların bebek poposu gibi çok güzel dedim adam neye uğradığını şaşırdı öldü gülmekten o nerden çıktı ya diye hahayyy

Rabbim, beni, her gün hayatta bu kadar sinirlenecek insanların olduğundan haberdar ettiğin, halime şükretmem gerektiğini hatırlattığın için teşekkürler.

Allah sabır versin Görkemcim, ne desem bilemedim ki

hayırlı olsun canım,artık bol bol hissedersin maşallah

canım çok geçmiş olsun, kocana da maşallah Rabbim muhabbetiniz arttırsın inşallah,bu kocalar hastalandık mı böyle telaşlanıyolar yaa insan bi hoş oluyo, Allah başımızdan eksik etmesin inşallah onları
yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım,
ben daha dün kocama 5lt turşu aldırdım, bi güzel ki sorma, annemle ablam gördüler turşuu başladılar söylenmeye, ama canım çekiyo napıyım, inşallah ödem falan yapmaz ama öyle çok yemiyorum vallllllaaaaaa bak

maşallah canım adı gibi olgun yüksek bi evlat olsun inşallah, İ
ali benim babamın adıydı, ve ali diye kimi tanıdıysam çok yüce gönüllü vermeyi seven, merhametli ve haybetli oluyolar
benimde oğlum olursa ali olucak inşallah adı

inanırım sana voltajımkorkma korkma temiz kalpli arkadaşım benim

Bak birde bebeci ;hani drlar dizisinde bir Zeynep vardı birde Ata demirerle evlenen kiz varya adını unuttum
O tipte gibi geliyor.
hayal ediyorum hayallerimin gacisi

canlar bgün pek konuşamadık yaa pek keyifsizimmm başım ağrıyııı:2: hasta fln olmayımda

hepiniz iyisiniz inşALLAH

kocacık bgn gec gelecek , bnde dedim kiiii canlara sorayım şöle güzel kakaolu ıslak kek tarifi war mıdır acabaaa kızımla canımız istedi de

bende sadece kendim sanıyordum kocayı aldatan, sabah kalkınca kendimden iğreniyorum adamın yüzüne bakamıyorum yaaa, gitsin bupis rüyalar yaaaaa, niye böyle olduk biz hormonlardan mı acaba, tecrübeliler bize bi el atsıngeçicek desinler yaniçok kötü oluyo insan sabah kalkınca:18:

az önce gördüm yaaa çok alemsiniz siz heee, voltaj tahmin yapıyo meneceri hanipeks de sıraya diziyo hepsini

öncelikle ben tiramisuyu çok severim, gerçi cheesecake de severim ama tiramisuyu daha çok severim. attığım da hiç tutmaz, bana piyango da çıkmaz ama bence erkek.

tabi doğrusunu üstadımız bilir.

inşallah canım benim güzel dileklerine çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin çocukları öyle olurlar. Ne güzel şeyler yazmışsın Ali ismiyle ilgili iyice içime sindi :) İnşallah canım. senin daha cinsiyet belli değil değil mi? hakkınızda hayırlısı sağlıkla inşallah.

Bak birde bebeci ;hani drlar dizisinde bir Zeynep vardı birde Ata demirerle evlenen kiz varya adını unuttum
O tipte gibi geliyor.

bebeci de koysun fotosunu bakalım :))

kız ben de sana sima tahmini topiği açayım bari
aman aman şaka yaptım,çok kaybolma buralardan mayıs annelerinin Voltajı oldun diye üzüldüm bugün

Bebeci bende seni andım görünce hemen dedim Dilek kapım acik
Ev diledim

bebeci de koysun fotosunu bakalım :))

kız ben de sana sima tahmini topiği açayım bari
aman aman şaka yaptım,çok kaybolma buralardan mayıs annelerinin Voltajı oldun diye üzüldüm bugün

Evet ya geri çevirmiyorum bir heves iste bizlerde oyleydik.
Cidden yoruldum bugun :))
Menecerimde kayıp bak
Oda dogumu içn yorum yazmış kiz
Yanaklarını isirasim geldi

O tipte gibi geliyor.
Herkesin fotolarını kaçırdım bu Aypet anca adı var zaten foto yüklenmiyor bir halta yaramıyor
Ben kumral esmerim kıvırcık sacliyim güler yüzlüyum dişlerim pek inci gibidir burnum küçük dudaklarım ne ince ne dolgun bicimli cildim güzeldir saclarım az , gözlerim klasik göz koyü kahve bir özelliği yok yani yüzüm yuvarlak makyaj yakışmaz doğal takılırım spor ve sade giyinmeyi severim yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim isteyenle Faceten arkadas olabiliriz

ben kaçıyorum artık oğluşum ve kocişim yolda,sofra hazırlayayım evimin erkeklerine
bu akşam hürrem var bitince buluşuruz yine
öptüm hepinizi

geçmişi bile okuyamadan gün bitti
kızlar kendinize iyi bakın
belki akşam netten girer okurum-çok kaynatılmış bugün-

yarın kontrolüm var

oğluşumu görcem, niye hala beni depmedi onu sorcam doktora

neyse kaçtım
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…