2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yaaa benim kızım aşağıda daha çok ıkınıyorumya korkuyorum aşağıda kalmasından inşallah yukarı çıkar kuzum detaylıda göreceğiz bakalım 2 haftamız kaldı detaylıya

yine karistirdim sanirim ortaliigi ben takvimdeki resimden bahsetmistim:26:

cikar canim daha merak etme bebekler donup duruyorlar daha cok hareketlililer

Benim sırtım çok ağrıyor kızlar ya
Böyle diken gibi batıyor neden sizce? doktorumu bir arasam mı?
Kadın artık doktorum olmakdan vazgeçicek

Ben seni hep erkek hissettim ama ben söylemeden kızım falan dedin ben yorum yapmadım.
Nasip bakalım :)
Şimdiye kadar nasil göremiyorlar ya

Egomego gorumcengil neye gelmiş ise
Bizim it balta getirdi mı?
Su yakışmamış sismissin amaaan bu ney diyen dembeseklerden nefret ediyorum hepsi daha beter şişsin

Son düzenleme:
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

sanırım bu daha doğru

Büyük halinide eklerimde orda malum denizdeyiz ve üzerimde bikini üstü var
Bulursam başka foto eklicem

hehehe bende ekledim albümde var kuzum bak resme =))) kız sırt ağrında normal aksam eve gidiom oturuom ya sanki matkap sokuolar sırtıma normalmişşşş iştee

Ahhh kuzucum gecer,gecerde biraz zamanla.
Yalnız kambur durma
Oklava yutmuş gibi sırt düz memişler dik

Ben seni hep erkek hissettim ama ben söylemeden kızım falan dedin ben yorum yapmadım.
Nasip bakalım :)
Şimdiye kadar nasil göremiyorlar ya

Canımsın saol ağzın bal yesin
Kocama bahsetcem senden çok sevinecek :)
Doktorun da kafası karışık önce tahminde bulundu sonra vazgeçti artık birşey söylemiyo net olmayınca hayal kırıklığı olur diye heralde.

canım Allah sabır versin biraz inatçı gibi eşin, annenlere gideceksin diye sevinmiştin, öyle anlatmıştın giderken, ahh bu kocalar analarını babalarını görünce 180 dece değişiyolar, onların dediklerini yapınca acaba, kendi annelerine oğullarının nasıl geline söz geçirdiğini mi göstermeye çalışıyolar acaba?
yazık günah ama sende ana baba sahibisin, hem de gurbettesin, inşallah biran önce eşin farkına varır götürür seni annenlere
bayramda bende nereye gitsem çay falan getirdiler içmiyorum doktor yasak etti diyorum bu sefer fanta getirdiler, bende daha aynı muhabbet olmasın diye eşime yada kardeşime götürdüm içsin diye, art niyet hissetmedim hani bişey ikram etmek için getirdiler sonuçta, ama içmiyorum dedikçe ısrar ediliyo malesef ki, en iyisi su isteyip durumu kurtarmak
inşallah kocan vicdana gelir canım, küs kalırsan durum daha zorlaşır, bence arayı sıcak tut, inatlaşınca soğukluk oluyo malesef

Ahhh kuzucum gecer,gecerde biraz zamanla.
Yalnız kambur durma
Oklava yutmuş gibi sırt düz memişler dik

Sandalyeme yastık aldımda o biraz rahatlattı canım.
Ama gemide metroda varya o koltuklar batıyor resmen dakka sayıyorum geçmek bilmiyor.
Dün ağlıcakdım nerdeyse İnşallah kısa zamanda geçer.

ben de albümüme ekliyeyim resmimi :))
Hıh
Bende ekleyim diye havada atamıyorum benim tlf yüklenmiyor
Esiminkinden yükleniyordu gerçi bakayım bir diyeceğim
Ama şimdi manken gibi ficudum,Ceylan gözlerim,bebek poposu cildime nazar olursa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…