Herkesin fotolarını kaçırdım bu Aypet anca adı var zaten foto yüklenmiyor bir halta yaramıyor
Ben kumral esmerim kıvırcık sacliyim güler yüzlüyum dişlerim pek inci gibidir burnum küçük dudaklarım ne ince ne dolgun bicimli cildim güzeldir saclarım az , gözlerim klasik göz koyü kahve bir özelliği yok yani yüzüm yuvarlak makyaj yakışmaz doğal takılırım spor ve sade giyinmeyi severim yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim isteyenle Faceten arkadas olabiliriz
Bende öptüm seni canım iyi seyirler firuzenin sonu gelsin artiiiik bugün krize girmem yoksaayy tatlım ne güzel anlatmışsın bayıldım tarifine :))
klasik gözlümmm öptüm seni nanaktan
benim de canım çekti iyi mı nasıl yapılır ki.Kiz melek bende bende ıslak kek canım istedi
Daha gulimierin kornisonlari aklimdaykene
Valla bende şaşırdım kuzum , Ata'nın karısı gibi vücudum onu da soyliyum uzun boy geniş omuz :) kilolu değilim ama iri yapıliyim onun gibi bravo sana Gelinliğim bile aynı sayılır o baciyla :)Bebeci kiz dediğim gacilerde kıvırcık ciltleri güzel disler inci.bak az daha yekinsem resmini cizecem:))
Güle güle narin kelebeğim ... Hurrem bugun kasila kasila konuşuyordu maykıl ceksın suratli mikrobaben kaçıyorum artık oğluşum ve kocişim yolda,sofra hazırlayayım evimin erkeklerine
bu akşam hürrem var bitince buluşuruz yine
öptüm hepinizi
Allahım inşallah sana bir ev nasip etsin ici huzurlu mutlulukla sağlıklı gunlerle dolu
Ver ver o kadar dua ettimGüle güle narin kelebeğim ... Hurrem bugun kasila kasila konuşuyordu maykıl ceksın suratli mikroba
Ayyyyy.
Âmin inşallah ya
Kek tarifini verem mı
MALZEMELER:
4 adet yumurta
2 su bardağı şeker
2 su bardağı süt
4 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı sıvı yağ
3-4 yemek kaşığı damla çikolata
2 paket kabartma tozu
12-13 yemek kaşığı dolusu un(çok cıvık olursa 1-2 kaşık daha ilave edin
1 paket vanilya
YAPILIŞI:Şeker,süt,yağ,kakao ve vanilyayı mikserle iyice çırpıp 1 su bardağını ayırıyoruz.Başka bir kapta yumurtaları iyice çırpıp kalan karışıma ilave ediyoruz.Damla çikolataları un ve kabartma tozunu ekleyip bir müddet daha çırpıyoruz.Büyük boy kare borcamı güzelce yağlayıp karışımımızı döküyoruz.Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında yaklaşık 40-45 dakika pişiriyoruz.Fırından çıkarıp ayırmış olduğumuzu sosu her tarafına gelecek şekilde döküyoruz.Sosu çoğaltmak için ben yarım su bardağı süt ekledim.Soğuyunca dilimleyip servis yapıyoruz..Üzerini hindistan ceviziyle süslüyoruzAFİYET OLSUN...
Kek çıkınca catalla üstüne delikler acarsak sosu daha iyi çekiyor.
Kızlar ben bu tarifi bir bayanın blogunda bulmuştum.
Ve bu bayanın ne tarifi varsa %70 denedim hepsi tam puan yani
*
oooo kızlar neler kaynatmışsınız da haberimiz yok.fotolar konmuş silinmiş biz kaçırdık iyi miaşkolsun yaniiii
oyyyyyyyyyy canım bnm kıyamaz da hemen paylaştı tarifiiii
ellerine sağlık bitanem
de damla çaklıt :) yok koymasam noolur kiiiiii
Hiç birsey olmaz canim ben kac kere koymadan yaptım
O sos kenarda birikiyor kekle vic vic anammmmmmm
Dikkat ederseniz sosunda yumurta yok
Kekinde var,
Giz melek o sensin zahar
O sac rengini nasil yaptın kıı
Ben sacım varkene sadece bir sefer bu tonda balyaj yaptırmıştım ateş kızılı demişti.
Bende büyüyünce sacımı kızıl yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?