- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
benim ıslak kek diyince kara kuru kakaolu geliyor aklıma meyveli birşey değil :) geçen hafta gerçi eltimde bir parça koymuştu yedim kakaolu kek gibi bişey vişneli ekşi diye sevemedim :)
Âmin canım inşallahKuzum izledim videoyu gözlerim dolu dolu oldu.
Kimi yerde gülümsedim,kocişim aklıma geldi.
En sondaki kare müthişti.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize inşallah.
delikanlı pek şık giyinecek belli, annesi sağolsun. ayyy ben niye bulamıyorum böyle cici şeyler
benim ıslak kek diyince kara kuru kakaolu geliyor aklıma meyveli birşey değil :) geçen hafta gerçi eltimde bir parça koymuştu yedim kakaolu kek gibi bişey vişneli ekşi diye sevemedim :)
kıslar ben de bugün detaylı ultrasona girdim. şeker yüklemesi var sanıyordum ancak detaylı utrasondaymış sıra bu hafta. güzeldi, kaşına gözüne, beyninin lobuna, parmağına, böbreğine,kalbinin odalarına falan baktık. tabi ben ne neresidir yine bilmeyince doktorum dört boyutlusunu gösterdi. ve benim oğlan hık demiş babasının burnundan düşmüş
idrarda protein olayını sordum, enfeksiyon geçirmiş olabilirsin dedi, idrar kültürü yapıldı temiz çıktı.
Kilo farkıma-7kilo- fazla 5 olsa güzeldi- 15 kilo ile tamamlayalım 9 ayı dedi.
oğluşun kilosuna güzel dedi 406 gram, suyu da güzelmiş.
kalsiyum magnezyuma başladık.
ve en merak ettiğim beni niye tekmelemiyor konusu: bebek hareketli, niye hissetmiyorsun ki dedi. bu hafta içinde başlarsın dedi. bak segirme gibi başlicak falan dedi hemşiremiz. kısmet bakalım.
ve mali konular: detaylı ultrason için muayene ücretine ek fark ödemedim.doğum ücreti ise 2500 doğum+500 epidural imiş.
ve öğrendiğim bişey daha. detaylıda yarık dudak ve yarık damak görürlerse bebek emebilsin diye plastik cerrahi ile müdahale ediyorlarmış.
bide hanipekssss benim kociş oyunlara daldı iice ,ben 10 30da yatıyom dakkada uyyom,o kaçta gelio bilmiom,bide uyardım bi kere,öle eşşek şakası filan yapma ters bi hareket yaparım bebişe bişe olur dedim,bişe yapamıyo,ama benim onlar dio,deli bea:))
Yok tatlım bizim gruptan değil
Misal "ee kimmiş söyleyen bana da de"
Dikkate almıyorum menecerimde bugün hal haber yok hepsine ben koş koş
Maaşından keseceğim gelsin
Eki Görüntüle 564153
gece gece su foto yukleme ısını cozmeye ugrastım telden
oglusumun cıcılerı eger yuklendıyse
Azımle sıcan betonu delermıs hahahah olduu
gece gece telımın kurcalamadıgım yerı kalmadı sürûmunu yukseltınce cozuldu ıs ve oldu artık bende foto yuklıceem hehe
Ben de hiç sevmem öyle frambuazlı pasta fln, ekşiyle yakıştıramıyorum tatlı şeyleri
ahh cnm bnmıslak kek denince tabi kakaolu oluyo bnd yaptım dün akşam ama kakao zararlı diye düşünüosan meyweli bişiler tercih et
daha yemek yapmamıştım,kocam da 18.40 gibi ewde oluyo sonraaaa k.validemi aradım anne bişe söle de onu yapim ( o da bana yapar böle çnki adını sen koy bgunde yemegin der )
hadi bize gel dedi nnaaaapıosun ki dedim babanenle yapıoruz dedi ( kocamın babannesi ) ozaman çaktımmm sölemeyim ne olduğunugelmem miii dedim
kocamı aradım ddedim ki , '' aşk, anneni aradım , (( kocam : eeeeeeeee der )) bn bgün yemek yapmak istemedim yapmıomda (( eeeeeeeee )) , sen bişeler yap sana geliorum dediğimi söleedimmm ''
kocam da ki tepkiiye bakın '' hahhhhahahahhahahahahahaaaaaaaaa sen yapan kızım ya, çenenle duwarı yıkarsın , kadınında eli mahkum tabi eh gelin ben yaparım doyururum sizi der hahahahahahahaaaa diye kahkahayı bastı
bitane normalimiz yok etrafımızda yaaaaa
kız iyi ki de ekşili tatlı sevmiyorsun adın niye limonlu parfe :)
:)))kişi kendinden bilirmiş kıs,benim kociş melil melil bakıyo,ama korkuyoda bi taraftan,ben istesem bile o istemez,bizimde son belli aşılama olduğu için 15 temmuz:)artık hamilelikti,doğumdu,emzirmeydi derken ohooo:)
benim kaynımda eşimle konuşurlerken (yaklaşık 1 yıldır konuşmuyo kendisi nedense eşimle) sen al adamın markalı ayakkabılar,bende sana mont veririm demiş,bizimki saf vermiş,mont aldığı filanda yok,o ara biz evlendik,ben duydum uyuz olmuştum,ama Allahtan annesi şahit olmuş bu konuyada el attı:)n
iye geliyoki oraya şimdi kaynın ne işi warmış?
göğüs yasaksa pöff
canım bozma sinirlerini,cinsiyeti öğrenirsin illaki sorun değil,ama plesanta arkadaşımda hamileliğin başından beri belliydi,ilişki kesinlikle yasaktı,şimdi 24.haftada düzeldi bu durum,ama onun başında damla damla kanamaları olmuştu,oda %95 düzeliyomuş,ona da üzülme,bence de başka bi dra görünmekta fayda var..
canım bende hem unv hast hemde özele gidiyorum..özel bana 15.haftamda kız dedi 17 haftamda unv hast doktora sordum,senin aldığın cvp aldım bende arkası dönük göremiyorum dedi demekki unv hast böyle işliyor
ben foruma düzenli giremiyorum ama arada kendimde de olan bişey varsa cevap yazıyorum mesaj sayım az burdan yazmak zorundayım
dmt rumuzlu arkadaşım cvbını gördüm magnezyumu ben tavsiye ettim ama sen mutlaka drna danışarak kullan dosaj bile değişebilr örn ben günde 2 tane alıyorum
görkemre: kıdemli annelerimiz var ukalık etmek istemem ama ultrasona girerken tatlı bişeyler ye bebeğin hareket eder bakan kişide biraz azmedip detaylı incelerse görebilir.ben 18.haftada gittim tatlı vsde yememiştim drum bikaç kez öksürttü şiddetli bebek pozisyon değiştirsin diye sonra da oturmuş bacaklarını da açmış oğlumun pipili resmini verdi:) sırf cinsiyet için sık sık ultrasona girmenide tavsiye etmem doktor ultrason cihazının verdiği ısının bebeğe zarar verdiğini söyledi.
topiciği okuyorum hatta işte böyle arada kendim yaşadığım bişey varsa yazim belki bi faydam dokunur diye.herkese bebişlerinize iyi bakın:))
cnm ya bende üniv gidiorum doktor söylemiyor orada ben özelde iken öğrenmiştim hatta devlet hastanesinde bile sölğolar ma üniv de biraz kaprisli oluolar prof ya kendileri keyfi gelirse sölüo
Herkese günaydın,
Çook güzel bir gün olsun hepimiz için..
Görkememre merhaba, üniv. hastanesini tahmin edebiliyorum, yoğun talepten ötürü böyle sorunlar oluyor. Nerde oturuyorsun? Eğer Karşıyaka'da oturuyorsan ya da gelebileceksen sana bir yer tavsiye etmek isterim. Karşıyakada yalı caddesi üzerinde (çarşıdan yaklaşık 2-3 durak sonra) Dokuz Eylül Polikliniği var. Bildiğim kadarıyla çarşamba ve perşembe kadın-doğum açık. Netten telefonunu bulup yarın için randevu alabilirsin. Benim ilk kan testin belirsiz çıkınca ve regli olmayınca ikinci kan testi için oraya gitmiştim. Dr. bey teste yönlendirmişti. Çok temzi bir yer, ayrıca randevu alınca hiç beklemiyorsun, beni erken bile almışlardı. Ultrasona girmedim ama yeni bir ultrasona benziyordu. Kanımı alan bayan da inanılmaz da kibar ve nazikti. İlk testime bir sürü para verip özel bir hastanede yaptırdığıma pişman olmuştum, hem de kolum morarmıştı ilkinde:) Yani yine ücretsiz bir şekilde muayene olursun, muhtemelen rica edersen eşininde girmesine bişi demezler. Aklında olsun..
Esrasm sen de lütfen hiç sıkma canını, o karanlık bölge muhtemelen bir kist ama önemli bişi değil, okuduğuma göre 28. haftaya kadar ya geçiyor ya da küçülüyor. KKda bununla ilgili başlıklar var, oku rahatlarsın. Canını hiç sıkma..
Bu arada geçmişi bölük pörçük okudum, Yüksek Voltaj sen rahatsızlanmışsın sanırımÇok geçmiş olsun, umarım iyisindir.. Cherryfe babacığının iyi olmasına çok sevindim, acil şifalar ve hızlıca taburcu olması dileğiyle.. Herkese sevgiler..
görkemre ;
canım plasenta konusunda hiç canını sıkma. bende ilk hamileliğimde yaşadım o sorunu. 5 haftalıktan 13 haftalığa kadar kanama-lekelenme şeklinde devam etti benim. doktorum plasenta previa dedi. 20. haftayı bekledik çıkmadı. 28 i bekledik çıkmadı. bişey olmaz korkma normal bile doğurursun dedi. ani hareketlerden kaçınmak lazım dedi sadece. ama ben ev işlerim dahil her işimi yaptım doğuma kadar tabi kendimi yıpratmadan. yani plesanta çok büyük ihtimalle çıkacaktır. ama çıkmadığı durumda da o kadar aşırı korkmana gerek yok sadece kendine dikkat edeceksin. mesela başlangıçta ilişki yasak dedi bize sonrasında onu da yasaklamadı bizde dikkatli olmak ve sık olmamak koşuluyla devam ettik.
zaten her ultrasonda bakıyor doktor plesantanın durumuna bence sana tavsiyem devlet hastanesinde de olsa daha dikkatli özenli takip edecek bir doktora gitmen. bu durumu sürekli göz önünde bulunduracak bir doktor olsun. öyle sana söylemiş miydim plasenta aşağıda demekle olmaz.
ben ilk kanamam olduğunda çok doktor gezdim hiçbiri plasentaya bakmadı aklına bile gelmedi. bebek düşecekse düşer dedi çıktı hepsi de. sonunda iyi bir doktor buldum da sorunsuz atlattım hamileliğimi. inşallah sende gönlüne göre bir doktor bulursun canım.
haaa iyi bende hiç görüşmediniz sandım ama senin gitmen de gerekir ailen bekler onlara da zor kızı gelemesin neyse işallah kocan akıllanır kafasına dank eder 180 derece döner seni mutlu eder
canım sinir olma aylin hanıma randevu al çok iyi bakıyor ben çok memnunum ondan yada konak doğum hastanesine git ben cuma günü konak doğuma gittim kızım 2 hafta da büyümüşmü diye meraktan doktorada ayrıntılı ultrason zamanım gelmiş çekilmek istiyorum dedim dışarıya alsancak'a ultrason çekim yerine gönderdi ücretsiz bakıldım ordaki doktor ölçümleri yaptı cinsiyeti söyledi annem ve gelinimiz de girmek istedi ilk ben ölçümleri yapayım en son sizi alırım dedi ve aldı da onlarda gördü hiç canını sıkma başka yere git cinsiyeti öğren bebeğini gör ama çikolata ve vişne suyunu unutma onları ye ki çok hareket etsin açda kalma aç olunca uyuyorlar :)
ne güldüm memişlere ya alemsin kız sen
1438 sayfa canım haydi kolay gele
canım benim değmeyecek insanlar için kendini ve bebeğini üzme ne olur eşinle de huzurunu kaçırma.
sağol canım bilgi için :) ama havuz diyince tabi 2 kere düşünüyor insan bakalım soracam doktora.
canım üzülme üzüldüğün bu olsun bu cinsiyet göstermeme meselesinin özelle devletle ilgisi yok göstermeyen bebek göstermeez ben özele gidiyorum ama benim de anca detaylı ultrasonda çıktı biliyorsun cinsiyet. tamamen bebeğin duruşu ile ilgili saatlerce de bakıp bekleyecek halleri yok ki sırf bir gün boyunca birtek hasta sen olsan bile orda okadar ultrason tutulamaz bebeğe canikom zaten zararlı olur diye. Geç olsun güç olmasın sakın üzülme sağlıklı olsun da. Plesenta yerleşim yeri ile ilgili ben de duyuyorum sonradan düzeliyor diye.
Rabbim, beni, her gün hayatta bu kadar sinirlenecek insanların olduğundan haberdar ettiğin, halime şükretmem gerektiğini hatırlattığın için teşekkürler.
Allah sabır versin Görkemcim, ne desem bilemedim ki
canım bozma moralini sen voltaja güven bence
gögüslerin yasak olduunu bilmiyodum ben yaaa ama neden kiiiiiiiiiiii. üüüüüüüü ağlarım ama ben şimdi
içeri boşalmakmak dayasak diyo
Kiz beri bakÂmin canım inşallah
Bunlarin hepsi H&M canım , çok güzel seyler oluyor orada dokuları da güzel kaliteli
bu haftasonu da GAP kids bir de zara kids e bakıcım eminim orada da güzel seyler vardır iikoncan yapıcım ben oglumu
teyzosu babası da tarz giyinir zaten o yüzden secimlerimiz de hiç zorlanmiycaz benim erkeğim yeğenim de fena giyinir daha 1 yasında ama dersin küçük adam öyle ayicik kuzucuk göremezsin pantolon gömlek kazak hırka omuzları da geniş fena yakışıyor keratama:) darısı oluşumun basına
kızlar günaydın öncelikle dungece çok garip bi rüya gördüm böle yatıorum bebem hareket edio karnımın içinde ama suratını falan görüorum böle mavi gözleri oluo sonra iki tane adam oluo tanıdık ama hatırlamıorum kim olduklarını yok yok bu çocuk erkek diolar :S
Kızlarrr gece bi güzel rüya gördüm ki gözümcemin ağzına burnuna bağırıordum =) ağzına burnuna girişmek isterdim ama elimi süremem =) hhahahah pis köylü dedim sonrada =)
kıslar bu arada herkese günaydın..
hanipeks ve voltaj ;bende rüya gördüm akşam,bi asansöre binmişim ha iniyom ha çıkıyom,ha iniyom ha çıkıyom,bitmedi anacım bitmedi:))ne olaki
Eki Görüntüle 564249
kızlar bundan istiyorum bebeğim yatağında uyuyana kadar yanı başımda olacak ne güzel =) hiç denk geldiniz mi ben hiç rastlamadım nerede bulabilirim acaba
Selam kızlar..
Ya canım sıkkın biraz..
Çok ayıptır söylemesi akıntı problemi, hamileliğin başından beri bela ama sanırım mantara çevirdi. Mantar için ne yapmak lazım kızlar.
Doktorum hamileliğin başında iki çeşit fitil vermişti biri bitip öbürü kullanılıyor ama kullanmadım şimdi kullansammı diyorum.
Yada alternatif tıp olarak uygulanacak başka çareler varmı?
Hanipeks gifercinim,
Sen nerdesin kiz sana o kadar yazmışlar listeye girmek için
Uzman meşgul menecer uzmandan daha meşgul
kıslar ben de bugün detaylı ultrasona girdim. şeker yüklemesi var sanıyordum ancak detaylı utrasondaymış sıra bu hafta. güzeldi, kaşına gözüne, beyninin lobuna, parmağına, böbreğine,kalbinin odalarına falan baktık. tabi ben ne neresidir yine bilmeyince doktorum dört boyutlusunu gösterdi. ve benim oğlan hık demiş babasının burnundan düşmüş
idrarda protein olayını sordum, enfeksiyon geçirmiş olabilirsin dedi, idrar kültürü yapıldı temiz çıktı.
Kilo farkıma-7kilo- fazla 5 olsa güzeldi- 15 kilo ile tamamlayalım 9 ayı dedi.
oğluşun kilosuna güzel dedi 406 gram, suyu da güzelmiş.
kalsiyum magnezyuma başladık.
ve en merak ettiğim beni niye tekmelemiyor konusu: bebek hareketli, niye hissetmiyorsun ki dedi. bu hafta içinde başlarsın dedi. bak segirme gibi başlicak falan dedi hemşiremiz. kısmet bakalım.
ve mali konular: detaylı ultrason için muayene ücretine ek fark ödemedim.doğum ücreti ise 2500 doğum+500 epidural imiş.
ve öğrendiğim bişey daha. detaylıda yarık dudak ve yarık damak görürlerse bebek emebilsin diye plastik cerrahi ile müdahale ediyorlarmış.
Mezopotamya,Tul ve HÜLYA (Umutege) Arkadaşlarımız İçin Kim Kaç Salat-ı Tefriciye okuyacak :
Laterne........................................ 300
LimonluParfe................................. 300
Ersnil........................................... 300
Naz.............................................. 300
Cherryfe....................................... 200
Esrasm......................................... 100
Mezopotamya................................ 300
Umutege....................................... 500
Secilce......................................... 100
Wosgi........................................... 300
TOPLAM PAYLAŞILAN.....................2700 Salat-ı Tefriciye
Okumak isteyenler ne kadar okuyacağını mutlaka dua topiğinde yazsın...
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473
Yok Voltajcim gecmisi bitiremedim bi türlü tarifler falan :)) dilim Bugun cok iyi. Allah senin menecerden razı olsun. Bana bisey gönderdi dünden beri iksir gibi yemem icmem yerine geldi:) annem geldi ya izin aldım evde o pisiriyo ben yiyorum özlediğim tüm yemekleri yaptırdım :) bebisim diyordur hayirdir Bugun ne oldu diye :)
Hepinize destek ve tavsiyeleri için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Bugün doktora gittim tıp merkezine, bebeğim belki annesine doğum gününde sürpriz yapar diye sağolsun kadın baya uğraştı görmek için vişne suyu içip ve çikolata yemekten fenalık geldi zaten ama net birşey öğrenemedim yine. %51 kız dedi. emin değilim arkası dönük duruyor dediBenim bebişim göstermemekte ısrarlı napalım artık detaylıyı bekleyeceğim. Plasentayı sordum çok az bir kısım kalmış aşağıda o da 2 hafta içinde çıkar yukarı merak etme dedi ağır kaldırma, ayakta kalma, ilişki durumuna dikkat et dedi. Biraz rahatladım en azından düzgünce konuştu, güler yüzlü.
Kızlar dua edin şu iş durumum için eğer işim olursa kesinlikle değiştiricem doktoru. Tüm psikolojimi bozuyor ona gitmem.
Bu hafta yine okuyamadım ama haftaya için 200 almak istiyorum ben de.
Hepinize öpücüklerrr
Rabbim gönlüne göre versin.
İnşallah isin düzene girer nerden buldun bu uyusuklari
Bana donelim
Ben 500 km öteden bu kadar kesin ifadelerlen konuşurkene
İhtimallerle elinde ekstradan bir haceti varkene nasil sen ona güvenirsin
Değme felek değme değme telime benim
Yüksek Voltajcım bu mesajımı okuyorsan eğer Pilates şarkısına koptum yaaaaaa hahaha ay çok komik nahidenin birde alamazsın sen beni şarkısı var biliyon mu onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?