2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benim ıslak kek diyince kara kuru kakaolu geliyor aklıma meyveli birşey değil :) geçen hafta gerçi eltimde bir parça koymuştu yedim kakaolu kek gibi bişey vişneli ekşi diye sevemedim :)

Ben de hiç sevmem öyle frambuazlı pasta fln, ekşiyle yakıştıramıyorum tatlı şeyleri

Kuzum izledim videoyu gözlerim dolu dolu oldu.
Kimi yerde gülümsedim,kocişim aklıma geldi.
En sondaki kare müthişti.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize inşallah.
Âmin canım inşallah
delikanlı pek şık giyinecek belli, annesi sağolsun. ayyy ben niye bulamıyorum böyle cici şeyler

Bunlarin hepsi H&M canım , çok güzel seyler oluyor orada dokuları da güzel kaliteli
bu haftasonu da GAP kids bir de zara kids e bakıcım eminim orada da güzel seyler vardır iikoncan yapıcım ben oglumu
teyzosu babası da tarz giyinir zaten o yüzden secimlerimiz de hiç zorlanmiycaz benim erkeğim yeğenim de fena giyinir daha 1 yasında ama dersin küçük adam öyle ayicik kuzucuk göremezsin pantolon gömlek kazak hırka omuzları da geniş fena yakışıyor keratama:) darısı oluşumun basına

benim ıslak kek diyince kara kuru kakaolu geliyor aklıma meyveli birşey değil :) geçen hafta gerçi eltimde bir parça koymuştu yedim kakaolu kek gibi bişey vişneli ekşi diye sevemedim :)

ahh cnm bnm ıslak kek denince tabi kakaolu oluyo bnd yaptım dün akşam ama kakao zararlı diye düşünüosan meyweli bişiler tercih et

daha yemek yapmamıştım,kocam da 18.40 gibi ewde oluyo sonraaaa k.validemi aradım anne bişe söle de onu yapim ( o da bana yapar böle çnki adını sen koy bgunde yemegin der )

hadi bize gel dedi nnaaaapıosun ki dedim babanenle yapıoruz dedi ( kocamın babannesi ) ozaman çaktımmm sölemeyim ne olduğunu gelmem miii dedim

kocamı aradım ddedim ki , '' aşk, anneni aradım , (( kocam : eeeeeeeee der )) bn bgün yemek yapmak istemedim yapmıomda (( eeeeeeeee )) , sen bişeler yap sana geliorum dediğimi söleedimmm ''

kocam da ki tepkiiye bakın '' hahhhhahahahhahahahahahaaaaaaaaa sen yapan kızım ya, çenenle duwarı yıkarsın , kadınında eli mahkum tabi eh gelin ben yaparım doyururum sizi der hahahahahahahaaaa diye kahkahayı bastı

bitane normalimiz yok etrafımızda yaaaaa

gözünüzaydın çok sevindim... darısı diğer arkadaşlar ve benim başıma olsun inşallah...

Ha ha ha güldürdün beni yahu, benim memişlere dokunmamaya alışkın benimkisi, ameliyat olduğumda 6-7 ay dokunamamıştı.

Yok tatlım bizim gruptan değil
Misal "ee kimmiş söyleyen bana da de"
Dikkate almıyorum menecerimde bugün hal haber yok hepsine ben koş koş
Maaşından keseceğim gelsin

Kız geç girion hep ben bilmem kaçıncı rüyamda oluyorum.

Eki Görüntüle 564153

gece gece su foto yukleme ısını cozmeye ugrastım telden
oglusumun cıcılerı eger yuklendıyse

Azımle sıcan betonu delermıs hahahah olduu
gece gece telımın kurcalamadıgım yerı kalmadı sürûmunu yukseltınce cozuldu ıs ve oldu artık bende foto yuklıceem hehe

Hayırlı uğurlu olsun kuzucuğumun cicileri, güzel günlerde giysin inşşşş. Ben de ayfonumdan foto yükleyemiyorum.

Mezopotamya,Tul ve HÜLYA (Umutege) Arkadaşlarımız İçin Kim Kaç Salat-ı Tefriciye okuyacak :

Laterne........................................ 300
LimonluParfe................................. 300
Ersnil........................................... 300
Naz.............................................. 300
Cherryfe....................................... 200
Esrasm......................................... 100
Mezopotamya................................ 300
Umutege....................................... 500
Secilce......................................... 100
Wosgi........................................... 300

TOPLAM PAYLAŞILAN.....................2700 Salat-ı Tefriciye

Okumak isteyenler ne kadar okuyacağını mutlaka dua topiğinde yazsın...

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473

Son düzenleme:
kız iyi ki de ekşili tatlı sevmiyorsun adın niye limonlu parfe :)

Ben de hiç sevmem öyle frambuazlı pasta fln, ekşiyle yakıştıramıyorum tatlı şeyleri

oohhhh çok iyi yapmışsın kayınvalidenin ellerine sağlık size de afiyetler olsun yarasın inşallah ben ne olduğunu tahmin ettim hatta eminim babaanneyle birlikt eyapıyoruz diyince anladım afiyetler olsun ben de çok severim :)

kız iyi ki de ekşili tatlı sevmiyorsun adın niye limonlu parfe :)

bir tek limonlu parfeye has olduğu için herhalde. Adımın tarifini paylaşayım bari bir gün sizinle de :)
Canım çekti hatta, ıslak kek yerine ondan mı yapsam acaba bu akşam
Ama bir gece buzlukta kalıp soğuması lazım, yetişmez o.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün ben bol bol ders çalıştım artık daha az gelirim topice

canım bende hem unv hast hemde özele gidiyorum..özel bana 15.haftamda kız dedi 17 haftamda unv hast doktora sordum,senin aldığın cvp aldım bende arkası dönük göremiyorum dedi demekki unv hast böyle işliyor

cnm ya bende üniv gidiorum doktor söylemiyor orada ben özelde iken öğrenmiştim hatta devlet hastanesinde bile sölğolar ma üniv de biraz kaprisli oluolar prof ya kendileri keyfi gelirse sölüo

canım bozma moralini sen voltaja güven bence

gögüslerin yasak olduunu bilmiyodum ben yaaa ama neden kiiiiiiiiiiii. üüüüüüüü ağlarım ama ben şimdi
içeri boşalmakmak dayasak diyo

Hepinize destek ve tavsiyeleri için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Bugün doktora gittim tıp merkezine, bebeğim belki annesine doğum gününde sürpriz yapar diye sağolsun kadın baya uğraştı görmek için vişne suyu içip ve çikolata yemekten fenalık geldi zaten ama net birşey öğrenemedim yine. %51 kız dedi. emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Benim bebişim göstermemekte ısrarlı napalım artık detaylıyı bekleyeceğim. Plasentayı sordum çok az bir kısım kalmış aşağıda o da 2 hafta içinde çıkar yukarı merak etme dedi ağır kaldırma, ayakta kalma, ilişki durumuna dikkat et dedi. Biraz rahatladım en azından düzgünce konuştu, güler yüzlü.
Kızlar dua edin şu iş durumum için eğer işim olursa kesinlikle değiştiricem doktoru. Tüm psikolojimi bozuyor ona gitmem.
Bu hafta yine okuyamadım ama haftaya için 200 almak istiyorum ben de.
Hepinize öpücüklerrr

Atladığım birileri yoktur umarım tekrar hepinize çok teşekkürlerrrr
Voltajcımmm üzüntüden pipiyi düşürdük galiba:)) Eşimin gözleri parlıyor ama o kadar çok kız istiyormuş demek ki

Kiz beri bak marka deyince ben gelirim akla
Ben bayramlarda ve düğünlerde valenza dan alırım yimirtalarima
Cok kaliteli ve dayanıklı makas at kesilmez

Burda terasium var orda şubesi vardı kanz manz hikaye.
GAPinda birşeyini almaya korkuyorum 1 parça fiyatına pazarda aynı marka ve modelden 5 tane al :))
Gerçi bizim pazarda kalite bak GAP satıyor
Modanın besigi,eşiği

Kızlarrr gece bi güzel rüya gördüm ki gözümcemin ağzına burnuna bağırıordum =) ağzına burnuna girişmek isterdim ama elimi süremem =) hhahahah pis köylü dedim sonrada =)

kıslar bu arada herkese günaydın..

hanipeks ve voltaj ;bende rüya gördüm akşam,bi asansöre binmişim ha iniyom ha çıkıyom,ha iniyom ha çıkıyom,bitmedi anacım bitmedi:))ne olaki

Hayır olsun kızlar rüyalarınız, hiç anlamam o yüzden yorum yapmamam daha hayırlı olur

Eki Görüntüle 564249

kızlar bundan istiyorum bebeğim yatağında uyuyana kadar yanı başımda olacak ne güzel =) hiç denk geldiniz mi ben hiç rastlamadım nerede bulabilirim acaba

Ben de istiyorum bundan ama hiç görmedim satıldığını?

Geçmiş olsun canım. Acil şifalar...

Hanipeks gifercinim,
Sen nerdesin kiz sana o kadar yazmışlar listeye girmek için
Uzman meşgul menecer uzmandan daha meşgul

Canım çok yoğundum, bir sürü çalıştım çalıştım çalıştım

Ne güzel hasret gidermişsin, iyi haberlerine sevindim canım darısı başımıza, benimkisi 6 aralıkta, 3 haftadır görmüyorum kuzumu zaten

200 okurum canım.

Afiyet bal olsun şekerim, seve seve gönderdim. Yüksek voltaj adresini göndersin ona da yollayacağım özel şeyler var

Rabbim gönlüne göre versin.
İnşallah isin düzene girer nerden buldun bu uyusuklari
••••••••••••
Bana donelim
Ben 500 km öteden bu kadar kesin ifadelerlen konuşurkene
İhtimallerle elinde ekstradan bir haceti varkene nasil sen ona güvenirsin

Değme felek değme değme telime benim

Kiz mezoss kelebegimm annen mı geldi hanipeks yazmasa görmeyecektim
Anaa gözün Aydın kııı .
Bende annemi istiyorum:84:
Kiz annen nasil kumral beyaza yakin ,ela/yeşil gözlümü
Neler yediniz , biz hep bulgur ,su Anam yokki

Tatlım benim sana güveniyorum tabiki de. Kız dediklerinde içime sinmiyor o yüzden :) Gönlümün istediğine gelince hep kızdı evlenmeden önce bile ama nasip.
Evde bi tane oğluşum var( kedicim:) oğlum diye diye alıştım zaten:))

Yüksek Voltajcım bu mesajımı okuyorsan eğer Pilates şarkısına koptum yaaaaaa hahaha ay çok komik nahidenin birde alamazsın sen beni şarkısı var biliyon mu onu

Ben ne zaman nesesiZ olsam bu türküyü dinliyorum
Kızlar aranızda kaçıran varsa yine soyleyim
Nahide ekengil - pilates(turku versiyon)
Dediğini dinlemedim esim gelsin ondan dinleyim benim kotam dolmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…