ben doktoruma sormuştum bir ara canım, steteskopla kalp atışı duyamazsın, ben denedim demişti. hatta sadece bağırsak hareketlerini duyabilirsin demişti.
anam odaya geçiom yatıom yatağa sırt üstü açıom göbiliyi koyuyom yok gırıltılar gurultular gelio bağırsaklarım oldugunu anlamam zor olmuo gırıılll flan edio kuzumun ses yok aynı anası aynı sessiz sakinbugün biraz daha zor ediyim kocişe diom ki uyuyo heralde duyulmuo oda manyak mısın uyurken kalbimi susuo dio haha haklı ama benim ki bir hoşlukk hey gidi lanet ultrasona bağlı yaşamak istiom doğarkende ordan izlemek istiom =) zaten normal doğum istiomm bağıraaa çağıraa doğuriyimm onu yaşamk istiom zaten sezeryan doğum anı kolaymış sonra hep zorluk ameliyat yarası sonucta kucağına bile rahat alamıyormuşsun =)
bu keşişşş günlük bizi nie kandırıo o zaman itcik hayallerimle oynadı neyse evde doktor giib dolanıom stetoskopu boynuma takıom dolanıom dünde ben hürremciğimi izlerkene bi döndüm ki kocam kalbini dinlio karnını dinlio stetoskopun ucuna vuruo müzik yapmaya çalışıo sefilll yazık dedim =)) az gezeyim çıkışta çok skıldım amaaa
Kız allah senin iyiliğini versin emi güldürdün beni.
Şirkette olmasak basacam kahkahayı.
Bende hamişliğimin ilk haftalarında böyle uzanıyordum karnım pır pır atıyordu.
Ben onu oğluşum sanıp sevinçle kocişime haber veriyordum.
Kocişim önce şaşkın şaşkın bakıyor anlamıyorda hareketini evet hayatım çok hoş diyordu:)
Sonra birgün dayanamadı açtı kendi göbişini hayatım bak benimkide atıyor dedi.
Bütün hayallerim sevincim suya düşmüştü o an şimdi hatırladıkça gülüyorum
laternem dualar bitmiş allah kabul etsin oh(kilo konusunu dağıtalım)
dua yi ismen okutmak isteyenler dua basında isteyende bagislanirken özel msj bildirebilir değil mı hayatım
Ben yarın ası olacağım diririrdimtisdimtis:18:
Aksamdan bütün ihtiyaclarımı gidereyim bari,
Utuydu,camasirdi falan
Ona baktığını gördü mü
bu keşişşş günlük bizi nie kandırıo o zaman itcik hayallerimle oynadı neyse evde doktor giib dolanıom stetoskopu boynuma takıom dolanıom dünde ben hürremciğimi izlerkene bi döndüm ki kocam kalbini dinlio karnını dinlio stetoskopun ucuna vuruo müzik yapmaya çalışıo sefilll yazık dedim =)) az gezeyim çıkışta çok skıldım amaaa
terbiyesizz anamm nasıl ayıp şeyler söylemişşşakaa şakaa ne ayıbı burda herşeyimiz ortada hahha =) kıss dikkat ett ama teşvikte et bak dinle günlüğü dinle bu gece başla teşvik etmeye =)
anam odaya geçiom yatıom yatağa sırt üstü açıom göbiliyi koyuyom yok gırıltılar gurultular gelio bağırsaklarım oldugunu anlamam zor olmuo gırıılll flan edio kuzumun ses yok aynı anası aynı sessiz sakinbugün biraz daha zor ediyim kocişe diom ki uyuyo heralde duyulmuo oda manyak mısın uyurken kalbimi susuo dio haha haklı ama benim ki bir hoşlukk hey gidi lanet ultrasona bağlı yaşamak istiom doğarkende ordan izlemek istiom =) zaten normal doğum istiomm bağıraaa çağıraa doğuriyimm onu yaşamk istiom zaten sezeryan doğum anı kolaymış sonra hep zorluk ameliyat yarası sonucta kucağına bile rahat alamıyormuşsun =)
Keyfim yerine geldi kız alemsin vesselam
Benim bir bahane bulup kocişe kurtlar vadisi izletmemem lazım yaa
Çok geç bitiyor nerdeyse reklam vermiyor bu akşam saatler geçmez bana.
Yaramazlık yapalım dicem de oğluşuma bir şey olur diye ödüm kopuyor.
Hasta numarası yapmakdan başka çarem kalmadı
geeeett papaz diyeydin =) benim kocam saf o zaman haha ne desem yada papazlık etmio ben coşuom die küsüom bağırıom kovuom odadan kendimde gitmem git odadan diomm
ayyy ne güzel şeyler istiyorsun sen öyle. Az da bana cesaret gelse keşke.. Ne sezeryan ne normal :)) Karar verdim Ben kızımı içimde saklıcam
Ben akşam hasta olcam,ilgiye muhtaç bir hamiş olcam.Kocişin benimle ilgilenmesi lazım
Aynen canım.Bizim topiğimiz en güvenlisi.
uuuu beybi yaramaslık yap ama sonunu getirme kudurt bırak ahhahahaha
kızz dün kocamda hürrem izlemio normalde dedim söylenmion hayırdır tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bilicen dedi
sende öyle kaçınılmazda keyfine bak =)) ımm ne yapabilirsinn dur bulacağımm ahada buldum otururken otururken nefesim daralıoo bunaldım de böyle nefes darlığı çek dışarı çıkın valla rol kes ama polata de ki sen mi büyüksün ben mi göreces yada son çare
polata sulan oda kıskansın değiştirsin hahaha bu adam da aslında amma karizmatikmiş bu zmana kadar farkedememişim artık her perşembe müptelasıyım de =)
kıslar ben de bugün detaylı ultrasona girdim. şeker yüklemesi var sanıyordum ancak detaylı utrasondaymış sıra bu hafta. güzeldi, kaşına gözüne, beyninin lobuna, parmağına, böbreğine,kalbinin odalarına falan baktık. tabi ben ne neresidir yine bilmeyince doktorum dört boyutlusunu gösterdi. ve benim oğlan hık demiş babasının burnundan düşmüş
idrarda protein olayını sordum, enfeksiyon geçirmiş olabilirsin dedi, idrar kültürü yapıldı temiz çıktı.
Kilo farkıma-7kilo- fazla 5 olsa güzeldi- 15 kilo ile tamamlayalım 9 ayı dedi.
oğluşun kilosuna güzel dedi 406 gram, suyu da güzelmiş.
kalsiyum magnezyuma başladık.
ve en merak ettiğim beni niye tekmelemiyor konusu: bebek hareketli, niye hissetmiyorsun ki dedi. bu hafta içinde başlarsın dedi. bak segirme gibi başlicak falan dedi hemşiremiz. kısmet bakalım.
ve mali konular: detaylı ultrason için muayene ücretine ek fark ödemedim.doğum ücreti ise 2500 doğum+500 epidural imiş.
ve öğrendiğim bişey daha. detaylıda yarık dudak ve yarık damak görürlerse bebek emebilsin diye plastik cerrahi ile müdahale ediyorlarmış.
kıslar ben de bugün detaylı ultrasona girdim. şeker yüklemesi var sanıyordum ancak detaylı utrasondaymış sıra bu hafta. güzeldi, kaşına gözüne, beyninin lobuna, parmağına, böbreğine,kalbinin odalarına falan baktık. tabi ben ne neresidir yine bilmeyince doktorum dört boyutlusunu gösterdi. ve benim oğlan hık demiş babasının burnundan düşmüş
idrarda protein olayını sordum, enfeksiyon geçirmiş olabilirsin dedi, idrar kültürü yapıldı temiz çıktı.
Kilo farkıma-7kilo- fazla 5 olsa güzeldi- 15 kilo ile tamamlayalım 9 ayı dedi.
oğluşun kilosuna güzel dedi 406 gram, suyu da güzelmiş.
kalsiyum magnezyuma başladık.
ve en merak ettiğim beni niye tekmelemiyor konusu: bebek hareketli, niye hissetmiyorsun ki dedi. bu hafta içinde başlarsın dedi. bak segirme gibi başlicak falan dedi hemşiremiz. kısmet bakalım.
ve mali konular: detaylı ultrason için muayene ücretine ek fark ödemedim.doğum ücreti ise 2500 doğum+500 epidural imiş.
ve öğrendiğim bişey daha. detaylıda yarık dudak ve yarık damak görürlerse bebek emebilsin diye plastik cerrahi ile müdahale ediyorlarmış.
ayyy ne güzel şeyler istiyorsun sen öyle. Az da bana cesaret gelse keşke.. Ne sezeryan ne normal :)) Karar verdim Ben kızımı içimde saklıcam
Ben göbişime bakıp oğluşum kalk,kalk,kalk gidiyoz diyommm
O zaman kocişim dayanamıyorrrr.
Artık bana mı oğlumuza mı orasını bilemiyorum tabi
Bugunde kociş seni özledim mutsuzum kollarında olsam herşey bitecek diyorum.
Fıstığım bende seni özledim,oğlumuz üzülmesin diyor
Vadi izlemicez dimi diyincede.
Hatunum kollarımla sararım seni güldürürüm koyun koyuna izleriz diyor.
Bayılazammmmmmmmmm
kuzum dün gece denedim ben o senaryoyu ama kocam eve hem hasta ve hem yorgun gelince benim planlar suya düştü.
sana başarılar. hadi gazan mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?