2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben doktoruma sormuştum bir ara canım, steteskopla kalp atışı duyamazsın, ben denedim demişti. hatta sadece bağırsak hareketlerini duyabilirsin demişti.

bu keşişşş günlük bizi nie kandırıo o zaman itcik hayallerimle oynadı neyse evde doktor giib dolanıom stetoskopu boynuma takıom dolanıom dünde ben hürremciğimi izlerkene bi döndüm ki kocam kalbini dinlio karnını dinlio stetoskopun ucuna vuruo müzik yapmaya çalışıo sefilll yazık dedim =)) az gezeyim çıkışta çok skıldım amaaa

Mezosumm senin sesin niye çıkmıyor ,dilin gecti mı
Dogum hikayesi neyi mı okuyorsun kiz

Kız allah senin iyiliğini versin emi güldürdün beni.
Şirkette olmasak basacam kahkahayı.
Bende hamişliğimin ilk haftalarında böyle uzanıyordum karnım pır pır atıyordu.
Ben onu oğluşum sanıp sevinçle kocişime haber veriyordum.
Kocişim önce şaşkın şaşkın bakıyor anlamıyorda hareketini evet hayatım çok hoş diyordu:)
Sonra birgün dayanamadı açtı kendi göbişini hayatım bak benimkide atıyor dedi.
Bütün hayallerim sevincim suya düşmüştü o an şimdi hatırladıkça gülüyorum

Ona baktığını gördü mü

geeeett papaz diyeydin =) benim kocam saf o zaman haha ne desem yada papazlık etmio ben coşuom die küsüom bağırıom kovuom odadan kendimde gitmem git odadan diomm

:) hadi bakalım :) hazılrıklarını yap t aol aşını inşallah ol da kurtul darısı başımıza. şimdiden geçmiş olsun canım.

Keyfim yerine geldi kız alemsin vesselam

Benim bir bahane bulup kocişe kurtlar vadisi izletmemem lazım yaa
Çok geç bitiyor nerdeyse reklam vermiyor bu akşam saatler geçmez bana.
Yaramazlık yapalım dicem de oğluşuma bir şey olur diye ödüm kopuyor.
Hasta numarası yapmakdan başka çarem kalmadı

ayyy ne güzel şeyler istiyorsun sen öyle. Az da bana cesaret gelse keşke.. Ne sezeryan ne normal :)) Karar verdim Ben kızımı içimde saklıcam

uuuu beybi yaramaslık yap ama sonunu getirme kudurt bırak ahhahahaha
kızz dün kocamda hürrem izlemio normalde dedim söylenmion hayırdır tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bilicen dedi
sende öyle kaçınılmazda keyfine bak =)) ımm ne yapabilirsinn dur bulacağımm ahada buldum otururken otururken nefesim daralıoo bunaldım de böyle nefes darlığı çek dışarı çıkın valla rol kes ama polata de ki sen mi büyüksün ben mi göreces yada son çare
polata sulan oda kıskansın değiştirsin hahaha bu adam da aslında amma karizmatikmiş bu zmana kadar farkedememişim artık her perşembe müptelasıyım de =)

geeeett papaz diyeydin =) benim kocam saf o zaman haha ne desem yada papazlık etmio ben coşuom die küsüom bağırıom kovuom odadan kendimde gitmem git odadan diomm

Ben göbişime bakıp oğluşum kalk,kalk,kalk gidiyoz diyommm
O zaman kocişim dayanamıyorrrr.
Artık bana mı oğlumuza mı orasını bilemiyorum tabi
Bugunde kociş seni özledim mutsuzum kollarında olsam herşey bitecek diyorum.
Fıstığım bende seni özledim,oğlumuz üzülmesin diyor
Vadi izlemicez dimi diyincede.
Hatunum kollarımla sararım seni güldürürüm koyun koyuna izleriz diyor.
Bayılazammmmmmmmmm

kıslar ben de bugün detaylı ultrasona girdim. şeker yüklemesi var sanıyordum ancak detaylı utrasondaymış sıra bu hafta. güzeldi, kaşına gözüne, beyninin lobuna, parmağına, böbreğine,kalbinin odalarına falan baktık. tabi ben ne neresidir yine bilmeyince doktorum dört boyutlusunu gösterdi. ve benim oğlan hık demiş babasının burnundan düşmüş

idrarda protein olayını sordum, enfeksiyon geçirmiş olabilirsin dedi, idrar kültürü yapıldı temiz çıktı.
Kilo farkıma-7kilo- fazla 5 olsa güzeldi- 15 kilo ile tamamlayalım 9 ayı dedi.
oğluşun kilosuna güzel dedi 406 gram, suyu da güzelmiş.
kalsiyum magnezyuma başladık.

ve en merak ettiğim beni niye tekmelemiyor konusu: bebek hareketli, niye hissetmiyorsun ki dedi. bu hafta içinde başlarsın dedi. bak segirme gibi başlicak falan dedi hemşiremiz. kısmet bakalım.

ve mali konular: detaylı ultrason için muayene ücretine ek fark ödemedim.doğum ücreti ise 2500 doğum+500 epidural imiş.

ve öğrendiğim bişey daha. detaylıda yarık dudak ve yarık damak görürlerse bebek emebilsin diye plastik cerrahi ile müdahale ediyorlarmış.

Ben akşam hasta olcam,ilgiye muhtaç bir hamiş olcam.Kocişin benimle ilgilenmesi lazım

Aynen canım.Bizim topiğimiz en güvenlisi.

kuzum dün gece denedim ben o senaryoyu ama kocam eve hem hasta ve hem yorgun gelince benim planlar suya düştü.
sana başarılar. hadi gazan mübarek olsun

Kurtlar vadisi izletmemekde her yol mübahtır canım.
Bu akşam izletmemekde kararlıyım.
Yarın size detay veririm.

Gerçi şimdi benim kocişim kaşlarını filan eğiyor dudak büküyor çocuk gibi benimde içim gidiyor kıyamıyorum.
Bakalım artık hayırlısı

MAŞALLAH canım oğluna
bizim dr da babasına benzetti babası gibi kel dedi
babası havalara uçtu tabiyki oda bana benziyor bu aynı diyor
sağlıklı olsunlarda
doğum fiyatıda iyi canım zaten şimdi en az 1000 tlden başlıyor özeller:26:

Canım gözün aydın. Darısı bize inşallah.. Normal mi sezeryan mı bu fiyat ? Bana hastanedeki kız dediki epidural hiç düşünme, Dr.lar yapıyor ama çokda tasvip etmiyorlar, İlersi henüz belirlenmemiş bir yöntemmiş...

ayyy ne güzel şeyler istiyorsun sen öyle. Az da bana cesaret gelse keşke.. Ne sezeryan ne normal :)) Karar verdim Ben kızımı içimde saklıcam

hahahaha çatlakk 9 aylık ol görürüm o koca göbekten biran önce kurtulmak isticenn ama nolur kızlar normal doğuma zorlayın yaa yaff onun acısı kuzunuzu kucağınıza aldıgınızda hatta taa ağlama sesini duydugunuzda biticek diğeri sürekli yıllarca çekeceksiniz benim yengemin doğumunun üstünden 8 sene geçti hapşurduğumda kabız oldugumda falan içten içte acıo hala dio sizce hangisi mantıklı hem normal doğumdan sonra rahim toparlıo hemencecik kendini kukunuz dikildiği için daha güzel oluo falan ve vicudunuzde bi kesik izi falan yok =)

yokk ben cinganlık ediom valla öyle dio bana cingan dio =)) laf sayıyom ses yapıom izletmiommm

kuzum dün gece denedim ben o senaryoyu ama kocam eve hem hasta ve hem yorgun gelince benim planlar suya düştü.
sana başarılar. hadi gazan mübarek olsun

Eşine geçmiş olsun canım.

Bakalım eşim şimdilik mesajlara bakılırsa gayet iyi.
Bir umut yeni bölüm mü acaba belki eskidir dedim ama kocişimde bilmiyor.
Akşam tamamen süpriz olcak.

Kuzucuğunun iyi olmasına çok ama çok sevindim canım.
Darısı bizim başımıza inşlallah.Randevumuz 11 aralıkda sabırsızlıkla o günü bekliyorum.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Verdiğin bilgiler içinde teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…