Ben bebe markalarını faceteki yeni anne olan arkadaslarımdan Takip ediyorumKiz beri bakmarka deyince ben gelirim akla
Ben bayramlarda ve düğünlerde valenza dan alırım yimirtalarima
Cok kaliteli ve dayanıklı makas at kesilmez
Burda terasium var orda şubesi vardı kanz manz hikaye.
GAPinda birşeyini almaya korkuyorum 1 parça fiyatına pazarda aynı marka ve modelden 5 tane al :))
Gerçi bizim pazarda kalite bak GAP satıyor
Modanın besigi,eşiği
Bende 10 kilo aldım ve benim göbeğim de bu kadar anca varKızlarr göbek resmi koyayım dedim bende
Allah bağışlasin Cook tatlıkızlar bebeğim yarışıyor.. sadece bir beğeni istiyorum. ödülümüz kitap olacak:):)
https://www.facebook.com/photo.php?...3983603.113461.147710085251337&type=1&theater
hayırdır kıs geçmiş olsun ne ameliyatı??Ha ha ha güldürdün beni yahu, benim memişlere dokunmamaya alışkın benimkisi, ameliyat olduğumda 6-7 ay dokunamamıştı.
sabah mı akşam mı bu göbüş??Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende
kapışam mı:)))ekle bakalım resmini,bende eklicemMasallah
Kiz gorkemre kac kilo aldın sen
Benim ki seninkini döver he
hanipeksim yoğunluktan anlamadı dedim galiba,senden kaçmıyo kuzum,maşallah diim:)Gosi ben senin yazdığını gormemisim ya kuzum
Menecerim alintilamis ordan okudum.
Hanipekse dediğin gibi olmasın,
Gercekten rüyanda inip çıktın demi
Valla doğuranlar da keske icimde kalsaydı diyor genelde :) tadını çıkaralım bizslm kızlarrr herkese iyi akşamlar
bu hafta karın ağrılarım var sanırım hepimizin sorunu bu dönemlerde.tabii doguma yaklaşıyoruz günden günekorkuyorum yaa ben böle mutluyum kızım içerde kalsa olmaz mı
Of ya egomego ile özelden mesajlasirkene kocam elimden aldı benim son mesajı okudu bende atıp tuttuydum
babasinin ismini hayatta koymam babam varken , soyadını verecek diye hakkı olmaz benim kanımı taşıyor diye hihii
neyse uzatmadı ama bozuldu
Of ya egomego ile özelden mesajlasirkene kocam elimden aldı benim son mesajı okudu bende atıp tuttuydum
babasinin ismini hayatta koymam babam varken , soyadını verecek diye hakkı olmaz benim kanımı taşıyor diye hihii
neyse uzatmadı ama bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?