2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende

Eklentiler

• $20121129_180002.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $20121129_180001.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 21
aslında çok aldım 10 kg:)) ama diyet yapmıştım 15 kilo verdim ve akabinde hamile kaldım hoopp geri aldım 10 kilosunu:)))

Mergen yokken gizlice bende deyim 10 kg almisim.
Biraz yay gibi gergin göbeğime ,biraz damla görünümlü memislere azicikta kalkik havalı ve yuvarlak totisime.
Ben gayet cool takılıyorum kelebeğim ,
Nede olsa hemen veriyor ve manken ficuduma kavuşuyorum

Gosi ben senin yazdığını gormemisim ya kuzum
Menecerim alintilamis ordan okudum.
Hanipekse dediğin gibi olmasın,
Gercekten rüyanda inip çıktın demi

Ben bebe markalarını faceteki yeni anne olan arkadaslarımdan Takip ediyorum
GAP de bebek tulumu var yeşil pek sportif giydirmiş bayıldım onu görünce anladım ki orda bir reyon var orda o Reyon bebek reyonudur almasak da parasını veremesek de o reyon bebek reyonudur
ben şimdi netten alışveriş yaptım Butikbebeden inşallah güzel çıkarlar cm hesabı aldım inşallah tutar hesaplarım :18:
Valenzaya bakıyorum hemen ben yeğenime mothercare sen alıyorum hep o da çok güzel etiket bile olmuyor yakasında

Ha ha ha güldürdün beni yahu, benim memişlere dokunmamaya alışkın benimkisi, ameliyat olduğumda 6-7 ay dokunamamıştı.
hayırdır kıs geçmiş olsun ne ameliyatı??
Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende
sabah mı akşam mı bu göbüş??

Masallah
Kiz gorkemre kac kilo aldın sen
Benim ki seninkini döver he
kapışam mı:)))ekle bakalım resmini,bende eklicem

Gosi ben senin yazdığını gormemisim ya kuzum
Menecerim alintilamis ordan okudum.
Hanipekse dediğin gibi olmasın,
Gercekten rüyanda inip çıktın demi
hanipeksim yoğunluktan anlamadı dedim galiba,senden kaçmıyo kuzum,maşallah diim:)
rüya tabi anacım 14 çıkıyom 6ya iniyom17ye çıkıyom 10a iniyom,en üst kata çıkamadan uyandım((

slm kızlarrr herkese iyi akşamlar

bu hafta karın ağrılarım var sanırım hepimizin sorunu bu dönemlerde.tabii doguma yaklaşıyoruz günden güne korkuyorum yaa ben böle mutluyum kızım içerde kalsa olmaz mı

Of ya egomego ile özelden mesajlasirkene kocam elimden aldı benim son mesajı okudu bende atıp tuttuydum
babasinin ismini hayatta koymam babam varken , soyadını verecek diye hakkı olmaz benim kanımı taşıyor diye hihii
neyse uzatmadı ama bozuldu

Valla doğuranlar da keske icimde kalsaydı diyor genelde :) tadını çıkaralım biz

aman dikkat canım! şükret uzatmamış...

Eyvah eyvah atıp tutarken benimde korkum bilgisayarda şifre kayıtlı aklına gelse baksa bittik temkinli olmak lazım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…