Kiz mezoss kelebegimm annen mı geldi hanipeks yazmasa görmeyecektim
Anaa gözün Aydın kııı .
Bende annemi istiyorum:84:
Kiz annen nasil kumral beyaza yakin ,ela/yeşil gözlümü
Neler yediniz , biz hep bulgur ,suAnam yokki
slm kızlarrr herkese iyi akşamlar
bu hafta karın ağrılarım var sanırım hepimizin sorunu bu dönemlerde.tabii doguma yaklaşıyoruz günden günekorkuyorum yaa ben böle mutluyum kızım içerde kalsa olmaz mı
hayırdır kıs geçmiş olsun ne ameliyatı??
slm kızlarrr herkese iyi akşamlar
bu hafta karın ağrılarım var sanırım hepimizin sorunu bu dönemlerde.tabii doguma yaklaşıyoruz günden günekorkuyorum yaa ben böle mutluyum kızım içerde kalsa olmaz mı
Hanipeks tatlım yarın hediye çekilişi yapılıyormu:?
Benim elimden kaptı valla , çatır çatır da okudu ben kovalarken kalles üste çıkmaya çalıştım özele saygın yok mü diye ama yemedi uzatmadı neyseki tek gordugu o mesajıEyvah eyvah atıp tutarken benimde korkum bilgisayarda şifre kayıtlı aklına gelse baksa bittik temkinli olmak lazım geçmiş olsun
Benim elimden kaptı valla , çatır çatır da okudu ben kovalarken kalles üste çıkmaya çalıştım özele saygın yok mü diye ama yemedi uzatmadı neyseki tek gordugu o mesajı
Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende
Kizlar benim eve geldikten sonra kasıklarim agrimaya basladi, kitapligimi duzelttim az kullandiklarimi ve okudugum romanlari vs koliledim yorulunca mi oldu acaba?
Kiz benim ayfonum resim eklemiyor zikim yesin .kapışam mı:)))ekle bakalım resmini,bende eklicem
hanipeksim yoğunluktan anlamadı dedim galiba,senden kaçmıyo kuzum,maşallah diim:)
rüya tabi anacım 14 çıkıyom 6ya iniyom17ye çıkıyom 10a iniyom,en üst kata çıkamadan uyandım((
voltajım duamı bitirdim geldim Allaha çok şükür..
ufaktan ufaktan yarın için aşure malzemelerini de başladım kaynatmaya
Allah kabul etsin canım benim.
Ayy kardesin geliyor demi ne mutlu sana benim
bacimi,Nazlı kuzumu 2,5 yıldır hiç görmedim ,En son düğününde .
Kızi var bir defa resmini gönderdi öbür kardesim.
Doya doya koklasin,eğlenin .
Ben o günlerimizi hatirlayip kendi kendime kâh aglayip kâh gülüyorum :)
oyy tatlım benim ya ele karışınca hiç bir şey eskisi gibi olmuyor(
Allah sana kardeşinle hayırlı bir vakitte görüşüp hasret gidermeyi nasip etsin inşallah..
en çok koyan hasretlik; sevdiklerinle aranın mesafelerden de uzak olduğunu bilmek(
bir defter edin,kardeşinle dertleşmek istediğinde yaz oraya;gün gelir o defteri kardeşine ulaştırırsın.. aradan çok zaman bile geçmiş olsa bilsin ona neler anlatmak istediğini(
ya kızlar benim eşim galiba topinğimizi kıskanmaya başladı:)) yarın kuran günüm var o sebeple ikramlık birşeyler hazırlıyorum arada da sizi takip ediyorum bana derki elin işte gözün oynaşta sonra bir hışımla gitti yatmaya
Sernilll ne hazırlıyorsun söyle
Aklımı dagit bakem
Kocalar bilse buranın vazgeçilmez olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?