2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

dur nereye gidiyorsun, gitme öyle bilmediğin yerlere. burda kal, bizmle kal, ışığa gitme sakın

yoo benim hastane 700 lira =) özel oda banyolu manyolu hamileler için erkek bebekse mavi kızsa pembe süsleniyor içisi artı bişiler varmışta ben tam konuşmadım 700 normal dedi yada 500 normal 700 sezeryandı hatırlamıom bu civarlarda valla

ne güzel tatlım hayırlı haberlerle gelmişsin;maşallah paşamıza
Allah hep hayırlı haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah

darısı gideceklerin başına inşallah

veeee egomego gider....perde kapanır alkış kıyamet ağlayanlar var seyircilerin arasında duygusal anlar bu sahne karsısında kim duygulanmaz ki canlar =)
neyse kendimi daha fazla kaptırmadan çıkayım annişkomm gelmişş beni beklio muckk iyi aksamlar kızlarrrrr hepinizi içinizdekilerle seviom

kocamın doğum günü yaklaşıo da int.den ne alabilirim diye bakınıodum muhabbete dahil olamadım

kurtlar wadisi fln fistan yok bnmki izleyemez yakarım wallaaa

oyy kıyamam aramış sıkıldın sen nereye götüreyim akşam diyoo araba aşağıda görümceme gidim dedim yürüyeyim azcık diye ona üşendiğim gibi arabayla da gitmedim

bnde doğumdan korkuyorum yaaaaaaah :18::18:

sanırım ikisi için de aynı fiyat geçerli. ben oğluşum niye bana benzemedi ki diye düşünürken kızı dinlememişim. bu linkteki

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...mit-korucuoglu-hastalari-11.html#post27536884

soruya yanıt vereyim diye sorduğumdan çok ciddiye almamışım cevabı.eşim dinlemiş tabi hain. gelecek ay boş oda olursa doğum odalarını gezecem. gerçi ben çikolatamı alıp dolu odaları gezmek isterdim ama: doğum nasıl geçti, doktorumuzun performansı nasıldı gibisinden

senin hastane iyiymiş canım
ben henüz odalarını görmedin ama bu seferki gitmemde bakmak istiyorum
doğum ücretide 1750 tl eğer ben sezeryan istersem 2250 tl :26::26:
daha doğum hakkında da konuşmadık herşeyi bu gittiğimde konuşucaz biz sanırım
tüp bebek olunca genelde sezeryan oluyor
tüp bebek merkezindeki doktorumda sezeryan olarak söyledi
ama bu doktorumla hiç konuşmadık bakalım o ne diyecek
normal dese de fark etmez gerçi bana ben artık normal doğum düşünmüyorumm:18::18::18::26::26::26:

Mezosumm senin sesin niye çıkmıyor ,dilin gecti mı
Dogum hikayesi neyi mı okuyorsun kiz

Yok Voltajcim gecmisi bitiremedim bi türlü tarifler falan :)) dilim Bugun cok iyi. Allah senin menecerden razı olsun. Bana bisey gönderdi dünden beri iksir gibi yemem icmem yerine geldi:) annem geldi ya izin aldım evde o pisiriyo ben yiyorum özlediğim tüm yemekleri yaptırdım :) bebisim diyordur hayirdir Bugun ne oldu diye :)

Yaw tehlike yoksa niye duruyorsunuz kızlar anlamadım , gercekten hamileyken daha güzel oluyo doktor bize her kontrolden sonra iliski hala serbest diyo :))

gebe ve ebru maternety ye BAN BAN(içimde kalmıştı)
bir kaban 289 TL
kardeş göbek büyüyor indirimi beklesek göbek donacak

Yüksek Voltajcım bu mesajımı okuyorsan eğer Pilates şarkısına koptum yaaaaaa hahaha ay çok komik nahidenin birde alamazsın sen beni şarkısı var biliyon mu onu

canım gözümüz aydın hayırlı haberlerle geldin çok şükür :) babaya benziyor demek ki benimki de aynı baba :) çok seviniyorum onun kopyası olsun inşallahhhhhh :) sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…