Canlarım ben 1-2 haftadır girmedim kaçırdımmı yoksa kocalardan bir şikayet mi var???
Ben çok kıskanıyorum bu aralar.. Yerlimi yersizmi kıskanıyorum bilmiyorum ama
Hele de iş yerinde bir kız var ondan bahsetmesine katlanamıyorum.. Eşim de biliyor kelimelerini seçerek konuşuyor herkesten bahsediyor ondan bahsetmiyor çıldırmıyayım diye.. Bir ara deli gibi kuruyordum kafamda komplo teorileri üretiyordum. Şimdilerde söndü biraz alevim.
Sizde varmı böyle kıskançlıklar??? Normalmi yoksa benmi abartıyorum. YOKSA HİSLERİMİN PEŞİNDENMİ GİTMELİYİM
MAŞALLAH canım oğluna
bizim dr da babasına benzetti babası gibi kel dedi
babası havalara uçtu tabiyki oda bana benziyor bu aynı diyor
sağlıklı olsunlarda
doğum fiyatıda iyi canım zaten şimdi en az 1000 tlden başlıyor özeller:26:
kıslar ben de bugün detaylı ultrasona girdim. şeker yüklemesi var sanıyordum ancak detaylı utrasondaymış sıra bu hafta. güzeldi, kaşına gözüne, beyninin lobuna, parmağına, böbreğine,kalbinin odalarına falan baktık. tabi ben ne neresidir yine bilmeyince doktorum dört boyutlusunu gösterdi. ve benim oğlan hık demiş babasının burnundan düşmüş
idrarda protein olayını sordum, enfeksiyon geçirmiş olabilirsin dedi, idrar kültürü yapıldı temiz çıktı.
Kilo farkıma-7kilo- fazla 5 olsa güzeldi- 15 kilo ile tamamlayalım 9 ayı dedi.
oğluşun kilosuna güzel dedi 406 gram, suyu da güzelmiş.
kalsiyum magnezyuma başladık.
ve en merak ettiğim beni niye tekmelemiyor konusu: bebek hareketli, niye hissetmiyorsun ki dedi. bu hafta içinde başlarsın dedi. bak segirme gibi başlicak falan dedi hemşiremiz. kısmet bakalım.
ve mali konular: detaylı ultrason için muayene ücretine ek fark ödemedim.doğum ücreti ise 2500 doğum+500 epidural imiş.
ve öğrendiğim bişey daha. detaylıda yarık dudak ve yarık damak görürlerse bebek emebilsin diye plastik cerrahi ile müdahale ediyorlarmış.
Kız kocişim öyle tatlı dille rica ediyorki kıyamıyorum...
Düşüncelerini farklı yöne kaydırmam lazım bugun
Canım gözün aydın. Darısı bize inşallah.. Normal mi sezeryan mı bu fiyat ? Bana hastanedeki kız dediki epidural hiç düşünme, Dr.lar yapıyor ama çokda tasvip etmiyorlar, İlersi henüz belirlenmemiş bir yöntemmiş...
yoo benim hastane 700 lira =) özel oda banyolu manyolu hamileler için erkek bebekse mavi kızsa pembe süsleniyor içisi artı bişiler varmışta ben tam konuşmadım 700 normal dedi yada 500 normal 700 sezeryandı hatırlamıom bu civarlarda valla
Mezosumm senin sesin niye çıkmıyor ,dilin gecti mı
Dogum hikayesi neyi mı okuyorsun kiz
Ben göbişime bakıp oğluşum kalk,kalk,kalk gidiyoz diyommm
O zaman kocişim dayanamıyorrrr.
Artık bana mı oğlumuza mı orasını bilemiyorum tabi
Bugunde kociş seni özledim mutsuzum kollarında olsam herşey bitecek diyorum.
Fıstığım bende seni özledim,oğlumuz üzülmesin diyor
Vadi izlemicez dimi diyincede.
Hatunum kollarımla sararım seni güldürürüm koyun koyuna izleriz diyor.
Bayılazammmmmmmmmm
Şöyle bir kıyafet bakayım dedim. Şu ana kadar birşey almadım . Pantolanlar sıkmaya başladı artık ..göbek top gibi çıkmaya başladı . Yakında avm var. Gebe diye bir mağaza. Arkadaş o fiyatlar nedir öyle. bir pantolon 70 bir elbise 120 :)) E ben bunu giyeceğim 3-4 ay . Sonra hadi ikinci doğum desek Onuda denk getirebilecek miyiz bu vakte , YOk dedim yahu kalsın ,
Kadıköyde filan bakayım bari olmadı kurtarıcı LCW var
aşkolsun canımı ıslak kek istettiniz :) evde yapamam şimdi acaba kakao zararlı değil mi bize pastaneden alsam da yesem.
kıslar ben de bugün detaylı ultrasona girdim. şeker yüklemesi var sanıyordum ancak detaylı utrasondaymış sıra bu hafta. güzeldi, kaşına gözüne, beyninin lobuna, parmağına, böbreğine,kalbinin odalarına falan baktık. tabi ben ne neresidir yine bilmeyince doktorum dört boyutlusunu gösterdi. ve benim oğlan hık demiş babasının burnundan düşmüş
idrarda protein olayını sordum, enfeksiyon geçirmiş olabilirsin dedi, idrar kültürü yapıldı temiz çıktı.
Kilo farkıma-7kilo- fazla 5 olsa güzeldi- 15 kilo ile tamamlayalım 9 ayı dedi.
oğluşun kilosuna güzel dedi 406 gram, suyu da güzelmiş.
kalsiyum magnezyuma başladık.
ve en merak ettiğim beni niye tekmelemiyor konusu: bebek hareketli, niye hissetmiyorsun ki dedi. bu hafta içinde başlarsın dedi. bak segirme gibi başlicak falan dedi hemşiremiz. kısmet bakalım.
ve mali konular: detaylı ultrason için muayene ücretine ek fark ödemedim.doğum ücreti ise 2500 doğum+500 epidural imiş.
ve öğrendiğim bişey daha. detaylıda yarık dudak ve yarık damak görürlerse bebek emebilsin diye plastik cerrahi ile müdahale ediyorlarmış.
​Yaaaaaaaa ben de kaçırdım herkesin fotolarınıııı
kakaoyu bilmem ama pasta aşkı durdurulamaaaaaaaaaaaz
hemen al derim mewyelisi de oluurrr tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?