2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

amin tatlım
kolay olduğunu sanmıyorum ama üzme kendini bunların da yaşanması gerekiyormuş demek ki
yıllar geçtikçe belki düzelir bazı şeyler;senin yaşın genç daha kardeşin senden de küçüktür tabi eşi de;hiç ummadığın insanlar toyluklarından kusurlarından zamanla sıyrılabiliyor..
inşallah sizde de böyle olur;eşi olgunlaştıkça Allah korkusu içine işledikçe kırgınlıklar küslükler kalkar aradan yavaş yavaş inşallah..

azıcık ilgimiz dikkatimiz başka yöne kayınca kaldıramıyor koca bebekler
varsa yoksa onlarla ilgileneceğiz

canım canınız çekmesin sonra..neyse çekerse tarif varirim bende senin gibi daha olmadı kargo yaparım sizede:)) su böreği,yaprak sarma,şekerpare,birde mayalı poğca

Anammm boyun devrilmesin
Sarmayı bende yarın yapacağım kolum kalkarsa aşıda var.
Böreği yeni yaptım onuda geç
Şekerparenin tarifini alabilirim ama gizlice elini üstüne tutarak yaz kızların canı çekmesin
Mayalın nasıl bilmiyorum gülüm ama benim yıllardır yaptığım çook hafif ve kolay bir mayalım var.ben çok severim mayalıları
Kızlara bir ara onuda yazayım .
Biz birde mırtlak topiği açmalıyız datlum

valla aynı şeyi bende düşündüm bu akşam aşure yapıyorum derken :)) ayrı topikte mi yapsak gerçekten yemek muhabbetini,en azından kendine/nefsine güvenen gelir yemek muhabbetine

kızlarrrr benim takvime bir bakın;oğluşum yine büyümüş
ayy pek heyecanlandım,cmtsi doktora gideceğim bakalım gerçekte ne kadar büyümüş kuzum

kızlarrrr benim takvime bir bakın;oğluşum yine büyümüş
ayy pek heyecanlandım,cmtsi doktora gideceğim bakalım gerçekte ne kadar büyümüş kuzum

Maşallah paşamıza
Bu kadar büyüsede adı hala yok haberi var mı kuzunun :)))
Benim kızımda başaşağı gelmiş garibim,başı dönecek
Laternem geriye saymaya ne zaman başlasak
2 hafta sonra benim takvim netleşecek muhtemelen 25 mart-1 Nisan der Dr .
Kız öyle böyle doğuracağız ya anammm

ŞEKERPARE TARİFİ :1paket margarin,1su bardağı pudra şekeri,2 adet yumurta,2 yemek kaşığı hindistan cevizi,4 yemek kaşığı irmik,kabartma tozu,şekervanilin ve alabildiği kadar un.. YAPILIŞI:margarin ve pudra şekerini iyice yoğuruyoruz sonra sırası ile diğer malzemeleri ekliyip tekrar yoruyoruz sonra cevizden biraz büyük yuvarlak çekiller yapıp ortasına findüğü batırıyoruz üzerine yumurta sarısı sürüp fırına veriyoruz. ŞERBETİ İÇİN:3/5 su bardağı tozşeker 4/5 su bardağı su baklava şerbeti kıvamına gelinceye kadar kaynatyoruz NOT:Ben şerbet soğuk pare sıcakken şerbeti döküyorum ve üzerini örtüp dinlendiriyorum sonrada afiyetle yiyiyorum..mayalıma gelince benim mayalı biraz zahmetli yufkalar acılıyor yağlanıyor sonra dolapta donduruyorum sonra tekrar acıyorum kısa böyle değiyor bu zahmete ben çok seviyorum poğcayı

kız kalbimi mi okuyon napıyon anlamıyorum ki :)
şimdi geri sayma işini düşünüyordum ne zaman başlasak diye;dün sen yazmışsın aklıma geldi birden

yapalım yapalım geri sayım başlasınnnnn

(ama bu defa hamileliği çok sevdim ben içimdeyken daha mı iyi ne)

biz voltajla güne gitmek istiyorduk bugün ( gün aşeriyoruz sana gelsek olmaz mı

ayyy ne güzel olur valla çok memnun olurum hadi gelin kızlar :)) bende bu güne işe ara verdikten sonra girdim her cuma toplanıyoruz bir cuz hatim yapıyoruz yani ama ben her defasında hepimizin içinde dua ediyorum..kızımın şansı bu ramazanda hamile kaldım evde mukabeke okuyordum kendi kendime sonra doktorum düşük tehlikemden dolayı işe gitmemi yasakladı.bende böyle boş boş oturaceğıma ben katılayım bari dedim kızımla birlikte gidiyoruz her hafta kuran dinlemeye bu haftada bende yiz

Allah kabul etsin tatlım,ne güzel olmuş işte
yarın bizim için de ye sakın ihmal etme

Sagol canım eline sağlık.
O mayalıyı biliyorum milföy gibi evet değiyor
Parede yumurta sarısı sürülüyorya o 2 yumurtanın birinin sarısı mı acep:26:
Sessizce soruyorum papatyaların canı çekecek tüylerim diken diken
Yarın ben yokum ama
Gevrek oluyor mu kıs çok sessiz söyle

Ay ben hiç sevmiyorum hamileliği
Bıktım mı yok ilkinde de sevemedim ilkte bıktım Allah'tan bunun tek iyi yönü bulantısız.
Geri sayalım sayalım gidem de topic açam mı yekine yekine
Gülmesinler bize
Besmeleden,elhamdülillah a geçtiniz diye

voltajım maşallah bilmedğin yokki senin evet milföy gibi oluyor..2 sinide al kız:))evet oluyor inş duymamışdır kızlar..yarın bende yokum gündüz malüm giremem akşamda kütahyadan kızkardeşim ve yeğen geliyor eee birde damat,kocama gelince tam bir bebek bu aralar yarınımı onlara ayıram bari :)

voltajım elin değmişken birde nisan babaları diye bir topinğ acıversen benimkide beni biraz rahat bırakır...

aç bacım aç takipçinim ben

ben hamilelikten hiç hoşlanmazdım ama çıkınca daha mı zor olacak ne ( şimdi el bebek gül bebek bakıyorlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…