canım çok geçmiş olsun, düşük çok zor gerçekten, aynı şeyleri ben yaşadım, keşke bende hızlı davransaydım diyorum şimdiburada teyze olucam diye paylaştım ama bayram üstü düşük yaptı( kimsenin morali bozulmasın diye yazmadım (
bayramda dr götürdüm istiyorsanız şimdi bile hamile kalabilirsin dedi veee hemen hamile kaldı :))
Allah nasip ederse cumartesi gelecek(Ankara'da yaşıyor) doktora gideceğiz birlikte 6 hafta doluyor
biraz acele ettim galiba cinsiyet içinama çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum (
kıyamam canım benim yaaa, yemeklerden bahsetmek istemiyorum aslında malum etraf hamile dolu, canımız çeker o an hemen yemeğe de hazır bulamazsak kul hakkı olmasın Allah korusun,kızzz canım istedi( tarçının kokusu geldi burnuma (
ben de cuma yapacağım kısmet olursa kardeşimde tatsın diye
zaten o akşam annemlerle görümceme giderken koydum kaplara, gözü kaldı giden aşurelerde adamın yaaaaGulimier valla elleme abimiz yesin.bende anneanneme derdim yeter dağıtmayalım diye
Tursularımı yapraklarımı yaptım ama kornişonda erindim yabirde arkadaşım kola şişesinde yapmış çok güzeldi ona heves ettim kaldı.
Kırmızı lahana turşusu hemen oluyor ama
voltajım elin değmişken birde nisan babaları diye bir topinğ acıversen benimkide beni biraz rahat bırakır...
canım çok tatalı hepsi yaaa güle güle giydir inşallahEki Görüntüle 564153
gece gece su foto yukleme ısını cozmeye ugrastım telden
oglusumun cıcılerı eger yuklendıyse
Mergen yokken gizlice bende deyim 10 kg almisim.
Biraz yay gibi gergin göbeğime ,biraz damla görünümlü memislere azicikta kalkik havalı ve yuvarlak totisime.
Ben gayet cool takılıyorum kelebeğim ,
Nede olsa hemen veriyor ve manken ficuduma kavuşuyorum
oy kuzum it gel hayırlı haberlerle inş geleceksin geri demi nete
günaydın kızlar kaynatmışsınız geceben saat 6da acıkmışım uyandım eşim giderken kahvaltı hazırladı bana sağolsun
ya benim mide yanmalarım arttı fena halde rennie içmek zorunda kalıyorum
günaydın kızlar dün gene fena kaymatmışınız anca okudum walla topikde benden başka kimse yok açılışı ben yaptım
Günaydın kızlaaar bugün kontrolümüz vaar sabahtan gideceğiz doktora :)) kızımı görcem bugün :)))
abooo ne biçimmiiş kız onlar öle bizimkilerde para istediler öle eşim bi kaç kez yok dedi şimdi istemiolar eşim bide onların yanında aşkım falan sevio beni bi görcen varya suratlarını kıskananalar çatlasın aman boşver kuzum ya onlarda hayatımızda bi renk işte onlar olmasa nasıl eğlencez
Kurtlar vadisi izletmemekde her yol mübahtır canım.
Bu akşam izletmemekde kararlıyım.
Yarın size detay veririm.
Gerçi şimdi benim kocişim kaşlarını filan eğiyor dudak büküyor çocuk gibi benimde içim gidiyor kıyamıyorum.
Bakalım artık hayırlısı
Kız kocişim öyle tatlı dille rica ediyorki kıyamıyorum...
Düşüncelerini farklı yöne kaydırmam lazım bugun
senin hastane iyiymiş canım
ben henüz odalarını görmedin ama bu seferki gitmemde bakmak istiyorum
doğum ücretide 1750 tl eğer ben sezeryan istersem 2250 tl :26::26:
daha doğum hakkında da konuşmadık herşeyi bu gittiğimde konuşucaz biz sanırım
tüp bebek olunca genelde sezeryan oluyor
tüp bebek merkezindeki doktorumda sezeryan olarak söyledi
ama bu doktorumla hiç konuşmadık bakalım o ne diyecek
normal dese de fark etmez gerçi bana ben artık normal doğum düşünmüyorumm:18::18::18::26::26::26:
gebe ve ebru maternety ye BAN BAN(içimde kalmıştı)
bir kaban 289 TL
kardeş göbek büyüyor indirimi beklesek göbek donacak
Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende
Mergen nerelerde arkadaslar?
Of ya egomego ile özelden mesajlasirkene kocam elimden aldı benim son mesajı okudu bende atıp tuttuydum
babasinin ismini hayatta koymam babam varken , soyadını verecek diye hakkı olmaz benim kanımı taşıyor diye hihii
neyse uzatmadı ama bozuldu
Ay ben hiç sevmiyorum hamileliği
Bıktım mı yok ilkinde de sevemedim ilkte bıktım Allah'tan bunun tek iyi yönü bulantısız.
Geri sayalım sayalım gidem de topic açam mı yekine yekine
Gülmesinler bize
Besmeleden,elhamdülillah a geçtiniz diye
Bende hemoroid vardı , Ne güzel hiç azmadı derken şimdi başlayacakmış ,(( Yandığım günler geliyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?