2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım çok geçmiş olsun, düşük çok zor gerçekten, aynı şeyleri ben yaşadım, keşke bende hızlı davransaydım diyorum şimdi
hemen bebeğe niyetlenmelerine çok sevindim Rabbim de nasip etmiş maşallah

kızzz canım istedi ( tarçının kokusu geldi burnuma (
ben de cuma yapacağım kısmet olursa kardeşimde tatsın diye
kıyamam canım benim yaaa, yemeklerden bahsetmek istemiyorum aslında malum etraf hamile dolu, canımız çeker o an hemen yemeğe de hazır bulamazsak kul hakkı olmasın Allah korusun,
benimki zaten varya bugün öğlen yemeği niyetine tabak tabak yemiş çoğunu
hemen yap sende aklımda kalır yoksa benim, afiyet olsun canım
zaten o akşam annemlerle görümceme giderken koydum kaplara, gözü kaldı giden aşurelerde adamın yaaaa
maşallah canım esaslı hatunsun heeee, şanslı senin herif
geçen sene bi heves hanımlık tasladım turşu reçel yaptım, herkes beğendi, bu sene yine kayısı geldi memleketten yaptım ama cıkssss olmadı ekşidi döktüm hevesim kaçınca turşu da yapmadım

voltajım elin değmişken birde nisan babaları diye bir topinğ acıversen benimkide beni biraz rahat bırakır...

Niye kız aaa
Babanız çok mu yükleniyor
Kız benim ki bugün birşey yapmış ki gülmekten öldüm nefes alamadım.
Eşim çok dikkat eder üstüne başına,herşeyi uyum düzen çizgi üzerine olur.
Bugün geldi oturdu ayağına baktım gayri ihtiyari
Sıcak tutan bir marka var reklam olmasın
Onun çorabı var ayağında dedim ki
Sen çorabı ters mi giydin , yok ya ayakkabıya giriyorya ipi çıkmış dedi
Uzat bakacağım falan
Çektim içini dışına çevirerek "aaaaaa tersmiş , vay anasını Allah kahretmesin diline düştüm artık 10 yıl gülersin" diyor ya ben transa geçtim.
Daha yeni naza gülerken benim nZlım giymiş

günaydın kızlar kaynatmışsınız gece ben saat 6da acıkmışım uyandım eşim giderken kahvaltı hazırladı bana sağolsun
ya benim mide yanmalarım arttı fena halde rennie içmek zorunda kalıyorum

bende bende dün tartıya çıkınca gözlerim fal taşı gibi açıldı ama ayağımda botlarım vardı iki kilo onlardı kesin

günaydın kızlar dün gene fena kaymatmışınız anca okudum walla topikde benden başka kimse yok açılışı ben yaptım

Günaydın kızlaaar bugün kontrolümüz vaar sabahtan gideceğiz doktora :)) kızımı görcem bugün :)))

Günaydın güzelim, Benimde mide yanmalarım oluyor akşamları , Yediklerime dikkat etsemde yaşıyorum. Renie şurup vermişti bana oda çok işe yaramadı sanki sende faydalı oluyor mu?

günaydın kızlar dün gene fena kaymatmışınız anca okudum walla topikde benden başka kimse yok açılışı ben yaptım

Günaydın kızlaaar bugün kontrolümüz vaar sabahtan gideceğiz doktora :)) kızımı görcem bugün :)))

Günaydın Şekerler ... Boo kızına bizden selam söyle ,

günaydın kızlar
gene çok kaynatılmış gece ama okudum hepsini
güzel bir göbek resmi gördüm maşallah
çok güzel de yemek tarifleri vardı
bende bu hafta sonu yapayım bari birşeyler canım çekti

ÖNCEE HERKEŞLEREEE GÜNAYDINLAR EFENDİM GÜNAYDINLAR GÜ NAYY DINN LARRR
KIZLAR YATIN UYUYUNSANIZA AKSAM GECE GECE BİRİ BÖREK ÇÖREK YAPIYOR DİĞERİ KOCAYI UYUTMUŞ TOPİCE KAÇMIŞŞ DERDİNİZ NE ANAMM BEN GİREMİYORUM DİYE Mİ =)SONRADA YOK BAŞIM AĞRIYOR YOK KIÇIM AĞRIYOR UYKUSUZLUKTAN OLMASIN =)ÇOK KISKANDIM EN KISA ZAMANDA BENİMDE EVE NET ALMAM LAZIM AMA KOCAM KALKMAZ BASINDAN BANA BIRAKMAZ Kİ UYUZZ=)
VEEE ÇIĞLIKLAR ATASIM VAR TARTIDA SABAH 58,6 yı gördüm yani allahım bu ay çok fazla kilo aldım çok bişide yemiorum gerçekten meyveden mi acaba fazla tüketiom ama çokta su içiom 3litreye yakın içiom aksama kadar aksamda içiom 3 litre oluodur hatta geçiodur daaa yaa noluo yaaa

haha benim kocam anasının yanında bana aşkım bitanem dio ya hemen dönüo banada de askım ablanada de ayıp karına benim yanımda öyle deme falan yapıo çok kıskanıo ya çok komik kocamda inadına öper yemekte elleriyle yedirir elimi tutar omuzuma yatar kudururrr kudururrr nazarı değio biliorum oraya gidip öyle mutlu aile tablosunda olduğumuzda aksam evde birbirimize girioruz kem gözler ya o yüzden kocişş yanaştıkça ben uyuzluom uzak duruom öyle yaptıgımda iyi oluos gösleriyle yiyo yerden bitmeler =)

Kız kocişim öyle tatlı dille rica ediyorki kıyamıyorum...
Düşüncelerini farklı yöne kaydırmam lazım bugun

kızzz naptın mübah olan hangi yola başvurdun yoksa o silahıyla seni mi vurdu =))

hımm anladım canım benim hastane bende odaları falan görmedim ama süper dio doğum yapanlar her hamileye bi hemşire atıolarmış sadece hamişle sürekli ilgilenen ama ben annemi isterimmm anneeeeeemm

gebe ve ebru maternety ye BAN BAN(içimde kalmıştı)
bir kaban 289 TL
kardeş göbek büyüyor indirimi beklesek göbek donacak

nem dayanamıomm tutamıom kendimi daha yeni 230 liraya bi trençkot aldım sırf kürkü var die çok güzeldi ama =)) şimdi eski montlarımı giyiniorm ama hepsi S ve XS =) sabah rahat oluyor aksam mesai bitimi zor kapanıo =) neyse annem kıyamaz aldırırım bi ona bide kocişe hahahaha

Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende

anamm çok dadlı ben bugün ki tartılmama göre yuvarlak 8 kilo dielim(mergen duymasın) seninkinden büyük gibi göbişim sanki ama dik benim göbiş ondan mı dimdik duruo sivricee=)

Mergen nerelerde arkadaslar?

evett yaa MEEEERRRRGEEEENN elma dersek çık armut dersek çıkmaaa elmaaaaaaaaaa

hahahahhaa okudukça gülüyorummm

kız çok yaşa emi nasıl güldümm yaa olsun başlayalım biz 10 sn kalası saymıos nolmuş bunda yani =)hafta hafta sayarsak az bilenem 20 den bile geriye saymıos 19 lardan 18 lerden başladım hemen bitio bak 19-18-17-16-15-........-9-8-7-6-...-2-1 ingaaaaa

Laterne senin takvim ne hoş şeyler söylüyordu birkaç gündür ardı ardına benim takvimim beni korkuttu,

Bende hemoroid vardı , Ne güzel hiç azmadı derken şimdi başlayacakmış , (( Yandığım günler geliyor :18:

bende nisan annesi olucam inşaallah herşey yolunda çok şükür şimdiye dek ama doktor çok kilo aldığımı söylüyor 65le başladım 63e düşmüştüm ilk ay ama sonradan toğarlandım abartmadan yiyorum herşeyden 71,5 oldum anlamadım bişey yaa

günaydın kızlar geçmişi okumaya çalışıorum hala ne çok kaynatmışsınız bitireyimde geleyim...

Bende hemoroid vardı , Ne güzel hiç azmadı derken şimdi başlayacakmış , (( Yandığım günler geliyor :18:

Ben de dünden beri bu konuya bir deyinelim istiyordum. (Hemoroid)
Canımı yakmayacak derecede benimde problemim vardı. Dünden beri çoğaldı.
Bilenler anlıyordur heralde. Bir baskı ve gıdıklanma hissi var.
Nasıl çoğalması önlenir nasıl başedilir bilmiyorum.
Bilenler vardır mutlaka???

Günaydın Kızlar.

Vadizedeler naaptınız dün gece? Benim kocacığımın işi vardı, teklif hazırlaması gerekiyordu, ekstra bişey yapmam gerekmedi o yüzden
Ben de yalan dünyayı izlememiştim onu izledim netten, yattım, yuvarlandım, dinlendim geldim.
Bugün de cuma zaten, hiçbişey koymaz bana :) taş taşısam yorulmam

Günaydın kızlar ben geldimm

Evett dün akşamki maceramızı anlatıyorum.
Kocişimle birlikde yemeğimizi yedik vadi başlıyana kadar herşey normaldi.
Sonra benim aklıma yaramazlığa başvurmak geldi,başvurdumda.
Kocişimden önce fıstığım artık hamilesin oğlumuz büyüdü iyice,sakin olalım gibi bir tepki aldım
Evet hayatım ben artık hamişim ama hala karınım hatırlatırım dedim
Sonra başladım yaramazlık yapmaya Kadının fendi erkeği yendi durumu.
1 dk geçmeden kocişim söylediği cümleyi unuttu.Bu seferde haklısın kociş diyip ben geri çekildim
Kocişimin yüzünü görmeniz lazım.Sonrada ben zaten yorgunum yatayım sen vadiyi izle dedim.
Tam vadinin başladığı zaman Kociş peşimden geldi,bir ilgi bir alaka.
Biliyorum hatunum her perşembe olduğu gibi sabotaj etmeye çalışıyorsun ama seni burda tek yatırmıcam dedi..
Yine gözlerini kırpıştırıyor,dudak büküyor,lütfen bebeğim içeri gel diyor.Kulağı vadide.
Sonra ben rahat edeyim diye bütün yatağı içeri taşıdı yatagımızı yaptı,aldı beni kollarının arasına anında uyumuşum.

Yanlız bir ara reklamda kocişim sarılmış bana bende elini tutmuşum.
Reklam bitmiş kocişim geri dönicekmiş ama ben hayır benim bırakmam diye bir türlü elini bırakmamışım.
İki büklüm izlemiş diziyi

Bir ara canım tatlı istedi nedense uyandım.Kocişim sütle kek getirdi.
Reklam arasıymış benim gözler iyice açıldı vadi bitmesine az zaman kalmış zaten.
Azıcık yaramazlık yaptık kocişim dizinin sonunu göremedi

Çok seviyorum ben kocişimi gerçekden.Kıyamıyorum ona.
O kadar şeker oluyor ki.Hiç bir zaman höt höt bir erkek olmadı çok şükür.
Dün akşam birkez daha anladım.Allah nazarlardan saklasın çok şanslıyım.

Beni tek bırakıp gidip izliyebilirdide ama yapmadı.Canım kocam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…