- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende
inşallah inşallah bebeğimin sağlıklı olduğunu duyayım uçarak gelicem buralara :)))
bende nisan annesi olucam inşaallah herşey yolunda çok şükür şimdiye dek ama doktor çok kilo aldığımı söylüyor 65le başladım 63e düşmüştüm ilk ay ama sonradan toğarlandım abartmadan yiyorum herşeyden 71,5 oldum anlamadım bişey yaa
Ben de dünden beri bu konuya bir deyinelim istiyordum. (Hemoroid)
Canımı yakmayacak derecede benimde problemim vardı. Dünden beri çoğaldı.
Bilenler anlıyordur heralde. Bir baskı ve gıdıklanma hissi var.
Nasıl çoğalması önlenir nasıl başedilir bilmiyorum.
Bilenler vardır mutlaka???
Estetik kuzum, memisleri 1 beden kuculttup diklestirttim, dikislerim iyilestikten sonra bile yasakti
Kiz benim ayfonum resim eklemiyor zikim yesin .
Yoksa gözünü cikarirdim resmin
İyi ki uyandın kiz yerinde saymissin
canım 2-3 yıl önce eşimde vardı doktora gitti ilaç fln almak için doktor ne ilaç verirsem tekrarlar çaresi yok demiş patatesi soy kesmeden elma gibi kütür kütür ye demiş o da ofise fln patates aldı günde 1 kilo kadar fln yedi 2-3 haftada bitti ve birdahada tekrarlamadı doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz ilaç değil sonuçta
sende iyi ki varsın tatlım bebişin göstermiyırsa vardır bunda da hayır bence erkek bu bu kadar sakladığına göre hazinesi var göstermiyorHepinize destek ve tavsiyeleri için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Bugün doktora gittim tıp merkezine, bebeğim belki annesine doğum gününde sürpriz yapar diye sağolsun kadın baya uğraştı görmek için vişne suyu içip ve çikolata yemekten fenalık geldi zaten ama net birşey öğrenemedim yine. %51 kız dedi. emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Benim bebişim göstermemekte ısrarlı napalım artık detaylıyı bekleyeceğim. Plasentayı sordum çok az bir kısım kalmış aşağıda o da 2 hafta içinde çıkar yukarı merak etme dedi ağır kaldırma, ayakta kalma, ilişki durumuna dikkat et dedi. Biraz rahatladım en azından düzgünce konuştu, güler yüzlü.
Kızlar dua edin şu iş durumum için eğer işim olursa kesinlikle değiştiricem doktoru. Tüm psikolojimi bozuyor ona gitmem.
Bu hafta yine okuyamadım ama haftaya için 200 almak istiyorum ben de.
Hepinize öpücüklerrr
ayy senin karnın minicik ve neden düz benim basketbol topu gibi geniş yayvan bir göbeğim var kızım içerde at koşturuyor sağdan vuruyor yetmiyo solda tekme atıyor :)Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende
offf çok fena ya işallah daha sonra tavır yapmaz ama doğru düşünüyorsun mecbur değilsin babasının adını koymaya herkes kendi çocuğuna istediği adı koysunOf ya egomego ile özelden mesajlasirkene kocam elimden aldı benim son mesajı okudu bende atıp tuttuydum
babasinin ismini hayatta koymam babam varken , soyadını verecek diye hakkı olmaz benim kanımı taşıyor diye hihii
neyse uzatmadı ama bozuldu
Estetik kuzum, memisleri 1 beden kuculttup diklestirttim, dikislerim iyilestikten sonra bile yasakti
Günaydın kızlar ben geldimm
Evett dün akşamki maceramızı anlatıyorum.
Kocişimle birlikde yemeğimizi yedik vadi başlıyana kadar herşey normaldi.
Sonra benim aklıma yaramazlığa başvurmak geldi,başvurdumda.
Kocişimden önce fıstığım artık hamilesin oğlumuz büyüdü iyice,sakin olalım gibi bir tepki aldım
Evet hayatım ben artık hamişim ama hala karınım hatırlatırım dedim
Sonra başladım yaramazlık yapmayaKadının fendi erkeği yendi durumu.
1 dk geçmeden kocişim söylediği cümleyi unuttu.Bu seferde haklısın kociş diyip ben geri çekildim
Kocişimin yüzünü görmeniz lazım.Sonrada ben zaten yorgunum yatayım sen vadiyi izle dedim.
Tam vadinin başladığı zamanKociş peşimden geldi,bir ilgi bir alaka.
Biliyorum hatunum her perşembe olduğu gibi sabotaj etmeye çalışıyorsun ama seni burda tek yatırmıcam dedi..
Yine gözlerini kırpıştırıyor,dudak büküyor,lütfen bebeğim içeri gel diyor.Kulağı vadide.
Sonra ben rahat edeyim diye bütün yatağı içeri taşıdı yatagımızı yaptı,aldı beni kollarının arasına anında uyumuşum.
Yanlız bir ara reklamda kocişim sarılmış bana bende elini tutmuşum.
Reklam bitmiş kocişim geri dönicekmiş ama ben hayır benim bırakmam diye bir türlü elini bırakmamışım.
İki büklüm izlemiş diziyi
Bir ara canım tatlı istedi nedense uyandım.Kocişim sütle kek getirdi.
Reklam arasıymış benim gözler iyice açıldı vadi bitmesine az zaman kalmış zaten.
Azıcık yaramazlık yaptık kocişim dizinin sonunu göremedi
Çok seviyorum ben kocişimi gerçekden.Kıyamıyorum ona.
O kadar şeker oluyor ki.Hiç bir zaman höt höt bir erkek olmadı çok şükür.
Dün akşam birkez daha anladım.Allah nazarlardan saklasın çok şanslıyım.
Beni tek bırakıp gidip izliyebilirdide ama yapmadı.Canım kocam ya.
Kocişimden önce fıstığım artık hamilesin oğlumuz büyüdü iyice,sakin olalım gibi bir tepki aldım
Evet hayatım ben artık hamişim ama hala karınım hatırlatırım dedim
Sonra başladım yaramazlık yapmayaKadının fendi erkeği yendi durumu.
1 dk geçmeden kocişim söylediği cümleyi unuttu.Bu seferde haklısın kociş diyip ben geri çekildim
Kocişimin yüzünü görmeniz lazım.Sonrada ben zaten yorgunum yatayım sen vadiyi izle dedim.
Tam vadinin başladığı zamanKociş peşimden geldi,bir ilgi bir alaka.
Biliyorum hatunum her perşembe olduğu gibi sabotaj etmeye çalışıyorsun ama seni burda tek yatırmıcam dedi..
Yine gözlerini kırpıştırıyor,dudak büküyor,lütfen bebeğim içeri gel diyor.Kulağı vadide.
Sonra ben rahat edeyim diye bütün yatağı içeri taşıdı yatagımızı yaptı,aldı beni kollarının arasına anında uyumuşum.
Yanlız bir ara reklamda kocişim sarılmış bana bende elini tutmuşum.
Reklam bitmiş kocişim geri dönicekmiş ama ben hayır benim bırakmam diye bir türlü elini bırakmamışım.
İki büklüm izlemiş diziyi
Bir ara canım tatlı istedi nedense uyandım.Kocişim sütle kek getirdi.
Reklam arasıymış benim gözler iyice açıldı vadi bitmesine az zaman kalmış zaten.
Azıcık yaramazlık yaptık kocişim dizinin sonunu göremedi
Kızlarr bu radyoyu beğendim dün geceden beri dinliyorum. Radyo Voyage - Dünyanın Müziğine Yolculuk
Belki sizinde hoşunuza gider..
Frekansı ne canım ,iş yerinde engellenebilir o şekilde bakayım telden dinliyim.
Kızlarr bu radyoyu beğendim dün geceden beri dinliyorum. Radyo Voyage - Dünyanın Müziğine Yolculuk
Belki sizinde hoşunuza gider..
hay aklınla bin yaşa benden telden bakayım nete girmior ama radio muz var =)Frekansı ne canım ,iş yerinde engellenebilir o şekilde bakayım telden dinliyim.
Hehehehee şeytan ne demiş allahım beni yarattın kadına ne gerek vardı tamam kadını yarattın bana ne gerek vardı die biz ne istersek öyle yada böyle yaptırırız =) kızz allah nazarlardan sakınsın emi benim kocişte öyle ama tek şeyi hala bana acımadan bişiler istio sürekli yemek yapıyorum yardım etmio yardım etmediği gibi dio ki hadi çok acıktım askım hızlı yap =) ikimizde 5de çıkıos bende aç oluom hele ki dün canı hamsican çekio die yarım kilo aldım yaptım balıktan nefret ederim hiç demedi ki kıyamam sen otur ben yapayım içerden bağırıo salatanın yeşil soğanını bol doğra askımmm die uyuz ama gönlümü almayı bilio dio ki sen jimnastikçisin ya askım ficudun yorulmaz senin insan değilim zaten dedim şimdide beni deli edio mesaj atmış ki taşınmak istiom başka şehre deniz kenarı dedim uyuzluk etmee aklıma düşürme benim dedim =)azıcık daha büyüsün nazlanıyım diorum kuzu ama benim içimde de var simdi hamile olmasam işimi yaptırmak zoruma gitmezde şimdi bişiye yardım istesem muhtaç kalmışım gibi hissediom herşeyi kendim yaparım diorum oda alıştı bu duruma sanırım ondan böyle yapıo
Frekansı 107,4 canım..
hay aklınla bin yaşa benden telden bakayım nete girmior ama radio muz var =)
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?