2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

23. haftanın içindesin canım ya bence o kadar abartılı kilo almamışsın.
Bende aldım o kadarcık kilo allahtan hareketliyimde hantallaşmıyorum yoksa zor olurdu.
Bundan sonrası için tabi dikkat etmek lazım yinede.

canım 2-3 yıl önce eşimde vardı doktora gitti ilaç fln almak için doktor ne ilaç verirsem tekrarlar çaresi yok demiş patatesi soy kesmeden elma gibi kütür kütür ye demiş o da ofise fln patates aldı günde 1 kilo kadar fln yedi 2-3 haftada bitti ve birdahada tekrarlamadı doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz ilaç değil sonuçta

Estetik kuzum, memisleri 1 beden kuculttup diklestirttim, dikislerim iyilestikten sonra bile yasakti

anaa benim arkadaşta yaptı bu yaz o işlemden,2 beden küçüldü galiba onun,gösterdi de güzel olmuş hakkatten:))

Kiz benim ayfonum resim eklemiyor zikim yesin .
Yoksa gözünü cikarirdim resmin
İyi ki uyandın kiz yerinde saymissin

olurmu voltajım ya o kadar in çık bi zirve yapaydım rüya da olsa:)

Ayy ben patatesin pişmişini bile az yemeye çalışıyorum kabızlık yapar diye.. Ne acayip tedavi ilginç ama aklımda bulunsun bakalım.
Teşekkür ederim.

sende iyi ki varsın tatlım bebişin göstermiyırsa vardır bunda da hayır bence erkek bu bu kadar sakladığına göre hazinesi var göstermiyor ayrıntılı ultrasonda öğrenirsin annesi artık çok da ultrasona girmek iyi olmuyor ya sern koyabilirsen bir tane ultrason resmini koy voltaj birde ultrason resminden tahmin yapsın bizde görelim bebişini

Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende
ayy senin karnın minicik ve neden düz benim basketbol topu gibi geniş yayvan bir göbeğim var kızım içerde at koşturuyor sağdan vuruyor yetmiyo solda tekme atıyor :)

offf çok fena ya işallah daha sonra tavır yapmaz ama doğru düşünüyorsun mecbur değilsin babasının adını koymaya herkes kendi çocuğuna istediği adı koysun

Estetik kuzum, memisleri 1 beden kuculttup diklestirttim, dikislerim iyilestikten sonra bile yasakti

kız kaç bedendi küçülttürdün benimki hayatta küçülttürmez büyütür ve dikleştirir benim zaten büyük ama daha da büyük hoşuna gidiyor adamın hihihiii

allah nazarlardan korusun canım sizi hep böyle mutlu olun inşallahhhh

Ben dün 15 dk erken çıkdım ya günüde cuma sanıyorum.
Nasıl seviniyorum bu haftada bitti iki gün dinlencem diye.
Sonra vadi aklıma geldi dedim o kadar bahsettim kızlara günü unuttum bugun perşembe yahu
Galiba ben perşembe günlerini unutmak istiyorum

Hehehehee şeytan ne demiş allahım beni yarattın kadına ne gerek vardı tamam kadını yarattın bana ne gerek vardı die biz ne istersek öyle yada böyle yaptırırız =) kızz allah nazarlardan sakınsın emi benim kocişte öyle ama tek şeyi hala bana acımadan bişiler istio sürekli yemek yapıyorum yardım etmio yardım etmediği gibi dio ki hadi çok acıktım askım hızlı yap =) ikimizde 5de çıkıos bende aç oluom hele ki dün canı hamsican çekio die yarım kilo aldım yaptım balıktan nefret ederim hiç demedi ki kıyamam sen otur ben yapayım içerden bağırıo salatanın yeşil soğanını bol doğra askımmm die uyuz ama gönlümü almayı bilio dio ki sen jimnastikçisin ya askım ficudun yorulmaz senin insan değilim zaten dedim şimdide beni deli edio mesaj atmış ki taşınmak istiom başka şehre deniz kenarı dedim uyuzluk etmee aklıma düşürme benim dedim =)azıcık daha büyüsün nazlanıyım diorum kuzu ama benim içimde de var simdi hamile olmasam işimi yaptırmak zoruma gitmezde şimdi bişiye yardım istesem muhtaç kalmışım gibi hissediom herşeyi kendim yaparım diorum oda alıştı bu duruma sanırım ondan böyle yapıo

Kız bende balık yemeyi severimde yapmayı bilmiyorum.
Dokunamam yani.Annem bir keresinde buzluğa balık koymuş bizim için hamişim ya.
Arabayla gelince aldık yanımıza.Bende poşette ne var bakim dedim,elime kaygan bir şey geldi.
İçine bir baktım ki balık kocaman.Balığa dokunduğumu anlayınca fırlatıp çığlığı bastım tabi.
Kocişimde bir şey oldu bana sanmış telaşla geldi yanıma

Canımcım kocişinin bu huyu senden kaynaklanıyor.Sen yardım istesen eminim yapacakdır.

Ben mesela dün yemek yerken kocişe sen otur hayatım ben getiricem dedim.
Baktım peşimden kalkmış hani birlik beraberlik hatunum birlikde yapalım birlikde oturalım diyor.
Ama bunun hamişlikle alakası yok.Kocişin huyu bu.Üniversitede,lisede vs tek yaşamasının avantajı belkide.

Her şekilde mutluyuz gerisi yalan.

Allah daim etsin mutluluğunuzu, ne güzel yazmışsın

beğenerek takip ediyoruz sizi

Günaydın kızlar
Bugun tabi her zaman olduğu gibi neseliyim ya kahretmesin
Geç kalkacaktım nerdeyse,Ceylan gözlerimi açtığımda 6 yi geçiyordu :18:
Tek ayağımın ustunde hazırladım kuşumu
Ben cok yazdım,bugun siz yazın diye az gireceğim .

Ası var.Ordanda arkadasa gececeğim falan azıcık yorulacak manken ficudum,cirit kollarım ama neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…