2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Şekerim sen maken ficudun ve cirit kollarınla yorgunluk nedir bilmezsin.
Bizim yerimizede gez tadını çıkar.
Bugun bende mutluyum nede olsa cuma.Hafta sonu dinlenicem bol bol

Bende dr.a gittim kaç kere, verdi bir kaç krem onlar işe yaradı . Birde batikon al sıcak suya dök ve üzerine otur dedi. Bende bunu denicem , Baticonla yapıcam haftada 2-3 kez. En azından artmadan belki hafifletiriz.

Patateside ilk kez duymuştum. Güleceksiniz belki ama Patatesi haşlamadan mı yicez ben anlamadım Öyleyse nasıl yenir ki ıyyyh

hepp mutlu olun aminn Yookk annem temizledi ben temizlememm kesinlikle ama kızartma ablamın sarası tutmuş temizledi gitti hemen oturamadık anneciğimle kızartmak bana kaldı.benim kocişte liseden sonra hep tek yaşamış ama benimle alakalı dediğin gibi yardım ettiğinde beğenmiorum o yapıo ben geri düzeltiom bazen daralıom ayağımın altında dolanmasından sinir yapıom oda gelmio mutfağa ben tek olmalıyım mutfağım küçükte değil öyle daralınacak gibi kocaman da değil ama büyük denir yani elimin altında olmasından ama yinede sinir olduğum acele ettirmesi ekstra bişiler istemesi ayy amann ne güzel yapabiliom kendim daha ne istiom acınmaktan nefret ederim zaten herşeyimi yaparım çocukta yaparım kariyerdeeee

günaydın canıım aşı için şimdiden geçmiş olsun vede iyi gezmeler sana
özelden msj yazdım sana bi bakarmısın

Son düzenleme:

günaydın canıım aşı için şimdiden geçmiş olsun vede iyi gezmeler sana
özelden msj zdım sana bi bakarmısın

Tatlım balığı dışarda temizletip al eline ir eldiven zaten ızgaraya koy direk. Sadece fırçayla üzerne yağ ve tuz sür.. Ohhh miss ,

Ben bugün gidebilirsem avmden uskumru alıcam çok lezzettli ve bol faideli boll Omegalıymış

Canım baticon şu kırmızı olan değilmi popoşumuz boyanmasın bacım
Bende yiyemem gibi geliyo elma gibi çiğ patatesi.. bence de iyyy :)

Şekerim sen maken ficudun ve cirit kollarınla yorgunluk nedir bilmezsin.
Bizim yerimizede gez tadını çıkar.
Bugun bende mutluyum nede olsa cuma.Hafta sonu dinlenicem bol bol

Ben de çok mutluyum valla bugün, yarın kızım ilk kez uçağa binecek
Evlenmeden önce, evlendikten sonra gezeriz diye bir sürü ucuz uçak bileti almıştık.
Geçen yıl öyle 2 günlüğüne, haftasonları pek çok şehir gezdik sevdiceğimle.
Bu yıl da bebek düşündüğümüz için abartmadık sadece Konya için bilet aldık.
Yarın sabahın köründe annem, babam, kardeşim, ben, eşim ve tabiki kuzucuğumuz gezmelere gideceğiz

gece bacaklarıma bi kramp girdi allahımmm kıvrandım kıvrandım o kadar canım acıyordu ki ne yapacağımı da bilemedim valla yüzerken kramp girdiği zamanlarda taban basar bide ayaklarımı bileğime doğru bastırırdım onu yaptım rahatladı ama sol ayagım hala çok ağrıyor ve rahatsız ediyor çok gıcıkkk evime gidip yatmak istiorummm bugün cuma ohhh şükürr

Valla benim mutgım küçük bana göre.
Ama yinede kocişimle geçinip gidiyoruz.
Bak o hatayı bende yaptım,kocişim çamaşır asıyordu ben peşinden düzeltiyordum artık asmıyor
Ama ne yapim bende görmicekler balkonda çamaşır astığını diye içerde çamaşırlığa dizip öyle götürüyordu balkona iyi oldu ben asarım zaten hıhh
Heh bak buda mutfagım bende herşey kanıtlı,bugun keyfim yerinde

Eklentiler

• $S6304358.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $S6304359.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $S6304360.webp
    20 KB · Görüntüleme: 28
geçen sene bi heves hanımlık tasladım turşu reçel yaptım, herkes beğendi, bu sene yine kayısı geldi memleketten yaptım ama cıkssss olmadı ekşidi döktüm hevesim kaçınca turşu da yapmadım
a bende geçen sene yaptım harika oldu bu sene turşular olmadı hamile olduğumuzdan mı tutmuyor acaba hep turşu yaparım çok güzel olur bu sene iki kere kurdum yok tutmuyo seneye denerim bakalım iyi mi olacak kötü mü

hınzır seni iyi yapmışsın eşinle çok güzel anlaşıyorsunuz maşallah nazar değmesin size çok güzel herkes sizin gibi olsun kocalar hanımlarını düşünsün ilgi göstersin üzmesin

Günaydın herkese

Kiz bu 10 kilo almis halin olamaz ben alti kilo aldim gobusum seninkinin iki kati

Bende 10 kilo aldım ve benim göbeğim de bu kadar anca var

sabah mı akşam mı bu göbüş??

Maşallah benimde böyleydide son 15 gündür fena büyüdü ( 6 kg aldım

anamm çok dadlı ben bugün ki tartılmama göre yuvarlak 8 kilo dielim(mergen duymasın) seninkinden büyük gibi göbişim sanki ama dik benim göbiş ondan mı dimdik duruo sivricee=)

Maşallah canım benimm nazar değmesin.
Çok tatlı görünüyor göbeğin, ben de ekleyeceğim bi ara yaa.

Teşekkür ederim:)) Resmi çekildim hemen ekledim foruma akşam 6-7 gibiydi sanırım. Dediğim gibi diyet yapmıştım (dukan diyeti) ve çok kilo vermiştim ve incelmiştim o nedenle sanırım fazla kilo aldım 10 kg kadar ama çok belli olmuyor çunku diyet yapmadan önce bu kilodan(64) daha fazlaydım bundan biraz az göbeğim vardı

Zapzupcum ben de artık bıraktım bebeğim iyi olsun da napalım elbet öğrenceğiz, bi ara eklerim ultrason resmini de:)
Hanipeks tatlım yorma kendini lutfennn dikkat et kendine

Temiz olsa yapabilirim belki canım.
Genelde yapıp çağırdıkları için evde hiç yapmadık.
Bir kere hazırlamaya niyet ettim,ogünde şansa kocişimle zıtlaştık,allahım affetsin balıklar çöpe gitti.
Zaten ben kserken kanları görünce midem kalktı yiyemezdim.Iykkkkk

Süpersiniz tek kelimeyle şekerim.
Biz şuan kocişim hala mide bulantılarımın olacağından ve çabuk yorulmamdan ensişe ettiği için hafta sonlarını evde geçiriyoruz.
Zaten kocişimin bir gün izni var kıyamıyorum uyusun dinlensin istiyorum.
Seneye inşallah oğluşumuz büyüdüğünde gezeriz

Magnezyum alıyor musun? Osteocare içiyorum ben , Allaha şükür hiç kramp çekmedim henüz., Hergün Finduk ,badem karışımda tüketiyoum, Patlama olacak yakında

Süsleyerek daha zevkli hale geliyorr Kuzuma yarasınnnn

oğluşumaa bunu aldırmak üzereyim babasıda çok sevdi biraz bakayım askım dedi süpriz yapar inşallah ama kızlar nisan da doğum yapacağız ya bahara denk gelio giyinebilir miki boşuna masraf olmasın giyemezse

Ersnil giz pecetelerin batmasın taze gelinim benim yirim seni
Sen bırak mutfağı vadiyi izlediğiniz koltuğun resmini koy bir dili olsa da konuşsa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…