Allah daim etsin mutluluğunuzu, ne güzel yazmışsın
beğenerek takip ediyoruz sizi
Günaydın kızlar
Bugun tabi her zaman olduğu gibi neseliyim ya kahretmesin
Geç kalkacaktım nerdeyse,Ceylan gözlerimi açtığımda 6 yi geçiyordu :18:
Tek ayağımın ustunde hazırladım kuşumu
Ben cok yazdım,bugun siz yazın diye az gireceğim .
Ası var.Ordanda arkadasa gececeğim falan azıcık yorulacak manken ficudum,cirit kollarım ama neyse.
Ben de dünden beri bu konuya bir deyinelim istiyordum. (Hemoroid)
Canımı yakmayacak derecede benimde problemim vardı. Dünden beri çoğaldı.
Bilenler anlıyordur heralde. Bir baskı ve gıdıklanma hissi var.
Nasıl çoğalması önlenir nasıl başedilir bilmiyorum.
Bilenler vardır mutlaka???
Kız bende balık yemeyi severimde yapmayı bilmiyorum.
Dokunamam yani.Annem bir keresinde buzluğa balık koymuş bizim için hamişim ya.
Arabayla gelince aldık yanımıza.Bende poşette ne var bakim dedim,elime kaygan bir şey geldi.
İçine bir baktım ki balık kocaman.Balığa dokunduğumu anlayınca fırlatıp çığlığı bastım tabi.
Kocişimde bir şey oldu bana sanmış telaşla geldi yanıma
Canımcım kocişinin bu huyu senden kaynaklanıyor.Sen yardım istesen eminim yapacakdır.
Ben mesela dün yemek yerken kocişe sen otur hayatım ben getiricem dedim.
Baktım peşimden kalkmış hani birlik beraberlik hatunum birlikde yapalım birlikde oturalım diyor.
Ama bunun hamişlikle alakası yok.Kocişin huyu bu.Üniversitede,lisede vs tek yaşamasının avantajı belkide.
Her şekilde mutluyuz gerisi yalan.
Günaydın kızlar
Ası var.Ordanda arkadasa gececeğim falan azıcık yorulacak manken ficudum,cirit kollarım ama neyse.
Günaydın kızlar
Kız bende balık yemeyi severimde yapmayı bilmiyorum.
Dokunamam yani.Annem bir keresinde buzluğa balık koymuş bizim için hamişim ya.
Arabayla gelince aldık yanımıza.Bende poşette ne var bakim dedim,elime kaygan bir şey geldi.
İçine bir baktım ki balık kocaman.Balığa dokunduğumu anlayınca fırlatıp çığlığı bastım tabi.
Kocişimde bir şey oldu bana sanmış telaşla geldi yanıma
.
Bende dr.a gittim kaç kere, verdi bir kaç krem onlar işe yaradı . Birde batikon al sıcak suya dök ve üzerine otur dedi. Bende bunu denicem , Baticonla yapıcam haftada 2-3 kez. En azından artmadan belki hafifletiriz.
Patateside ilk kez duymuştum. Güleceksiniz belki amaPatatesi haşlamadan mı yicez ben anlamadım Öyleyse nasıl yenir ki ıyyyh
Şekerim sen maken ficudun ve cirit kollarınla yorgunluk nedir bilmezsin.
Bizim yerimizede gez tadını çıkar.
Bugun bende mutluyum nede olsa cuma.Hafta sonu dinlenicem bol bol
Canım baticon şu kırmızı olan değilmi popoşumuz boyanmasın bacım
Bende yiyemem gibi geliyo elma gibi çiğ patatesi.. bence de iyyy :)
Canım baticon şu kırmızı olan değilmi popoşumuz boyanmasın bacim)
hepp mutlu olun aminnYookk annem temizledi ben temizlememm kesinlikle ama kızartma ablamın sarası tutmuş temizledi gitti hemen oturamadık anneciğimle kızartmak bana kaldı.benim kocişte liseden sonra hep tek yaşamış ama benimle alakalı dediğin gibi yardım ettiğinde beğenmiorum o yapıo ben geri düzeltiom bazen daralıom ayağımın altında dolanmasından sinir yapıom oda gelmio mutfağa ben tek olmalıyım mutfağım küçükte değil öyle daralınacak gibi kocaman da değil ama büyük denir yani elimin altında olmasından ama yinede sinir olduğum acele ettirmesi ekstra bişiler istemesi ayy amann ne güzel yapabiliom kendim daha ne istiom acınmaktan nefret ederim zaten herşeyimi yaparım çocukta yaparım kariyerdeeee
a bende geçen sene yaptım harika oldu bu sene turşular olmadı hamile olduğumuzdan mı tutmuyor acaba hep turşu yaparım çok güzel olur bu sene iki kere kurdum yok tutmuyo seneye denerim bakalım iyi mi olacak kötü mügeçen sene bi heves hanımlık tasladım turşu reçel yaptım, herkes beğendi, bu sene yine kayısı geldi memleketten yaptım ama cıkssss olmadı ekşidi döktüm hevesim kaçınca turşu da yapmadım
Günaydın kızlar ben geldimm
Evett dün akşamki maceramızı anlatıyorum.
Kocişimle birlikde yemeğimizi yedik vadi başlıyana kadar herşey normaldi.
Sonra benim aklıma yaramazlığa başvurmak geldi,başvurdumda.
Kocişimden önce fıstığım artık hamilesin oğlumuz büyüdü iyice,sakin olalım gibi bir tepki aldım
Evet hayatım ben artık hamişim ama hala karınım hatırlatırım dedim
Sonra başladım yaramazlık yapmayaKadının fendi erkeği yendi durumu.
1 dk geçmeden kocişim söylediği cümleyi unuttu.Bu seferde haklısın kociş diyip ben geri çekildim
Kocişimin yüzünü görmeniz lazım.Sonrada ben zaten yorgunum yatayım sen vadiyi izle dedim.
Tam vadinin başladığı zamanKociş peşimden geldi,bir ilgi bir alaka.
Biliyorum hatunum her perşembe olduğu gibi sabotaj etmeye çalışıyorsun ama seni burda tek yatırmıcam dedi..
Yine gözlerini kırpıştırıyor,dudak büküyor,lütfen bebeğim içeri gel diyor.Kulağı vadide.
Sonra ben rahat edeyim diye bütün yatağı içeri taşıdı yatagımızı yaptı,aldı beni kollarının arasına anında uyumuşum.
Yanlız bir ara reklamda kocişim sarılmış bana bende elini tutmuşum.
Reklam bitmiş kocişim geri dönicekmiş ama ben hayır benim bırakmam diye bir türlü elini bırakmamışım.
İki büklüm izlemiş diziyi
Bir ara canım tatlı istedi nedense uyandım.Kocişim sütle kek getirdi.
Reklam arasıymış benim gözler iyice açıldı vadi bitmesine az zaman kalmış zaten.
Azıcık yaramazlık yaptık kocişim dizinin sonunu göremedi
Çok seviyorum ben kocişimi gerçekden.Kıyamıyorum ona.
O kadar şeker oluyor ki.Hiç bir zaman höt höt bir erkek olmadı çok şükür.
Dün akşam birkez daha anladım.Allah nazarlardan saklasın çok şanslıyım.
Beni tek bırakıp gidip izliyebilirdide ama yapmadı.Canım kocam ya.
Kiz bu 10 kilo almis halin olamaz ben alti kilo aldim gobusum seninkinin iki kati
Bende 10 kilo aldım ve benim göbeğim de bu kadar anca var
sabah mı akşam mı bu göbüş??
Maşallah benimde böyleydide son 15 gündür fena büyüdü( 6 kg aldım
anamm çok dadlı ben bugün ki tartılmama göre yuvarlak 8 kilo dielim(mergen duymasın) seninkinden büyük gibi göbişim sanki ama dik benim göbiş ondan mı dimdik duruo sivricee=)
Maşallah canım benimmnazar değmesin.
Çok tatlı görünüyor göbeğin, ben de ekleyeceğim bi ara yaa.
sende iyi ki varsın tatlım bebişin göstermiyırsa vardır bunda da hayır bence erkek bu bu kadar sakladığına göre hazinesi var göstermiyorayrıntılı ultrasonda öğrenirsin annesi artık çok da ultrasona girmek iyi olmuyor ya sern koyabilirsen bir tane ultrason resmini koy voltaj birde ultrason resminden tahmin yapsın bizde görelim bebişini
ayy senin karnın minicik ve neden düz benim basketbol topu gibi geniş yayvan bir göbeğim var kızım içerde at koşturuyor sağdan vuruyor yetmiyo solda tekme atıyor :)
Tatlım balığı dışarda temizletip al eline ir eldiven zaten ızgaraya koy direk. Sadece fırçayla üzerne yağ ve tuz sür.. Ohhh miss ,
Ben bugün gidebilirsem avmden uskumru alıcam çok lezzettli ve bol faideli boll Omegalıymış
Ben de çok mutluyum valla bugün, yarın kızım ilk kez uçağa binecek
Evlenmeden önce, evlendikten sonra gezeriz diye bir sürü ucuz uçak bileti almıştık.
Geçen yıl öyle 2 günlüğüne, haftasonları pek çok şehir gezdik sevdiceğimle.
Bu yıl da bebek düşündüğümüz için abartmadık sadece Konya için bilet aldık.
Yarın sabahın köründe annem, babam, kardeşim, ben, eşim ve tabiki kuzucuğumuz gezmelere gideceğiz
gece bacaklarıma bi kramp girdi allahımmm kıvrandım kıvrandım o kadar canım acıyordu ki ne yapacağımı da bilemedim valla yüzerken kramp girdiği zamanlarda taban basar bide ayaklarımı bileğime doğru bastırırdım onu yaptım rahatladı ama sol ayagım hala çok ağrıyor ve rahatsız ediyor çok gıcıkkkevime gidip yatmak istiorummm bugün cuma ohhh şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?