hınzır seni iyi yapmışsın eşinle çok güzel anlaşıyorsunuz maşallahnazar değmesin size çok güzel herkes sizin gibi olsun kocalar hanımlarını düşünsün ilgi göstersin üzmesin
Temiz olsa yapabilirim belki canım.
Genelde yapıp çağırdıkları için evde hiç yapmadık.
Bir kere hazırlamaya niyet ettim,ogünde şansa kocişimle zıtlaştık,allahım affetsin balıklar çöpe gitti.
Zaten ben kserken kanları görünce midem kalktı yiyemezdim.Iykkkkk
Eki Görüntüle 565072
oğluşumaa bunu aldırmak üzereyim babasıda çok sevdi biraz bakayım askım dedi süpriz yapar inşallah ama kızlar nisan da doğum yapacağız ya bahara denk gelio giyinebilir miki boşuna masraf olmasın giyemezse
Eki Görüntüle 565072
oğluşumaa bunu aldırmak üzereyim babasıda çok sevdi biraz bakayım askım dedi süpriz yapar inşallah ama kızlar nisan da doğum yapacağız ya bahara denk gelio giyinebilir miki boşuna masraf olmasın giyemezse
Ersnil giz pecetelerin batmasın taze gelinim benim yirim seni
Sen bırak mutfağı vadiyi izlediğiniz koltuğun resmini koy bir dili olsa da konuşsa o
Ama bu Uskumruyu donmuş alıyorsun , Çözülünce temizleniyor, Onu Geçen ilk kez denedik , Eşim üstesinden geldi sağolsun , Tertemiz yapıp Fleto yapmış, Hiç yağsız koyduk balık bir yağlandı kendisinden ki sorma Omega fışkırıyor resmen
Eki Görüntüle 565072
kızlar buda benim 10 kiloluk göbeğim
Eki Görüntüle 565097 ayakta durunca
Eki Görüntüle 565098 oturunca da böyle
Günaydın herkese cicik annişler ve bebikleri
Bunu alırsan Ekim Kasım gibi giyemez.
Doğduğunda zaten pike,battaniye,puset sarılı olacak zaten kırkı çıkarken hava ısınır canım.
Baktın giydirilebilir bir hava var o zaman al bence.
Ama bere al.zibin beresi değil de kalın bere bası üşür bingildagi falan sıcak tut.
damam almıom deneyime saygım sonsuz =)) anammm yerim bıngıldağını biran önce kucağıma almak istiorummm kocişi aradım alma dedim zaten almıom ki dedi =)
Çok şekersin ya çok beğendimm
teşekkür ederim canımmm
bu arada mutfağın çok güzel
ben 5-6 ay çıkarmamıştım kurdeleleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?