2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hınzır seni iyi yapmışsın eşinle çok güzel anlaşıyorsunuz maşallah nazar değmesin size çok güzel herkes sizin gibi olsun kocalar hanımlarını düşünsün ilgi göstersin üzmesin

Amin canım benim inşallah.
Kocişimle uyumlu bir çiftiz kanımca.
Zaten daha 1 ay olmadan evlilik kararı almıştık,ikimizde hissettik galiba.
Karşılıklı anlayış çok önemli.Zıtlaşmalar elbet oluyor,kendimize bir sözümüz var yatagımıza küs girmiyoruz.
Zaten eğer kocişim sırtını dönerse bana aramız bozuksa ben uyuyamıyorum.
Sağa dön sola dön kocişim dayanamıyor sarılıyor uyuyorum hemen.
Bende işimi biliyorum hee

Ama bu Uskumruyu donmuş alıyorsun , Çözülünce temizleniyor, Onu Geçen ilk kez denedik , Eşim üstesinden geldi sağolsun , Tertemiz yapıp Fleto yapmış, Hiç yağsız koyduk balık bir yağlandı kendisinden ki sorma Omega fışkırıyor resmen

Bunu alırsan Ekim Kasım gibi giyemez.
Doğduğunda zaten pike,battaniye,puset sarılı olacak zaten kırkı çıkarken hava ısınır canım.
Baktın giydirilebilir bir hava var o zaman al bence.
Ama bere al.zibin beresi değil de kalın bere bası üşür bingildagi falan sıcak tut.

Ben çok kalın şeylere bakmıyorum, Yelekti Hırkaydı zaten ilk 1 ay korucaz pek dışarı çıkmıcak , Sonrada Haziran Temmzu derken sıcak basacak .. Ve hızlıda büyüyecek.

Birde böyle ayaklı tulumları tercih etme bence. Hemen uzuyorlar sonra kasıyor bebeği.

Ersnil giz pecetelerin batmasın taze gelinim benim yirim seni
Sen bırak mutfağı vadiyi izlediğiniz koltuğun resmini koy bir dili olsa da konuşsa o

Sorma şekerim ya annem bu peçetelik olayını biraz abartmış.
Kaç takım var bilmiyorum değiştirmeye fırsatımda olmuyor zaten artık uzanamıyorumda.
Geçen gün kocişim değiştirdi saolsun.
Evi hafta sonları hariç günde 4 saat kullandığımız için oda 12de uyursak çok sorun olmuyor.
Hele bir yemek odam var hiç kullanmıyoruz.
Du bakim senimi kırcam kuzucum eklerim hemen.
Heh bak bu bizim koltuğumuz.Diğer tarafta bir tekli ve bir üçlü daha var.
Ama hem tekliler hemde diğer çiftli yepyeni duruyor.
Bizim kullandığımız bu.Allahtan konuşamıyor

Eklentiler

• $S6304382.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 22

Eşinin ellerine sağlık şekerim.
Biz genelde hamsi yiyoruz.Ya kızartmasını yada buğlamasını.
Canım istedi desem yapacak kişi çok şükür.
Hatta babama şimdi sölimde hafta sonu yapalım

Ve artık gitme vakti.
Hepinizi opuyorum Allah'a emanet.
Dualarım sizinle.
-----
Naz gece Seni cok andım gecmiste yazdım
Seni cok seviyorum kiz

Şekerim ilk resimdeki baya kalın geldi bana.
İkinci resimdekinin kumaşı çok kalın mı değil mi pek anlamadım ama genelde dokunarak almayı tercih et tatlım.
Birde çokda hediye gelecekdir,evi doldurma.
Şimdilik bahara göre şeyler al.Zaten sürekli sarılı olacaklar.
Sonrasında yine alışveriş yaparsın.

Bende çok beğeniyorum bu tulumları. Ama dışarısı için ya ilk aylarda giyemez gibime geliyo. O yüzden 6-9 yada 9-12 ay olanı daha iyi olur gibi...

Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)

Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.

Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak Hediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.

Hediyelerin limiti 25-50 TL arasında olsun. Son katılım 29 KASIM, Eşleşmeler ve Adresler 30 KASIM'da sizlere özel mesaj ile yollanacaktır. Hediye Gönderim Tarihi 17-21 ARALIK. Daha önce ya da daha sonra göndermeyelim ki herkesin eline aynı tarih aralığında geçsin.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gorkemre[/TD]
[TD]belli değil :)[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebeci[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LimonluParfe[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mezopotamya82[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Mardin[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

damam almıom deneyime saygım sonsuz =)) anammm yerim bıngıldağını biran önce kucağıma almak istiorummm kocişi aradım alma dedim zaten almıom ki dedi =)

merhaba kızlar. daha geçmişi okumadım, hepiniz afiyettesinizdir inşallah. size aklımdayken bi bilgi vermek istedim.
ben hamileliğimin ilk 4 ayında hiç kilo almadım ama bebeklerimin kiloları maşaallah çok iyiydi. 5. ayımızda doktora bi gittik 1 ayda 6 kilo almışım. diyetisyen beslenmende nasıl bi değişiklik yaptın diye sordu, hatırlayamadım.
ama şimdi sebebini buldum son 1 ay kahvaltıda ekmeği tahine batırıp batırıp yemiştim. şimdi tahini çıkardım hayatımdan bakalım ne olacak.

teşekkür ederim canımmm
bu arada mutfağın çok güzel
ben 5-6 ay çıkarmamıştım kurdeleleri

Teşekkürler tatlım.
Bende ilk 6 ay çıkarmamışdım canım.
Hala kirli sepetinde filan duruyor hatta.
Tabi diperlerinin hepsini çıkardık

Heves geldi hafta sonu mutlaka ayarlayıp resmi bende eklicem göbişimi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…