2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sade tahin mi yiyordun canım yoksa pekmezle karıştırıpta mı yiyordun
ben de her sabah keçiboynuzu pekmezi ve tahin karışımı yiyorum ama dr da tavsiye etti bana:26::26:

belkiyoruz canım göbek resmini
ben bol bol resmimi çekiyorum hatıra kalsın diye
fotoğraf makinası hep çantamda

ayy o kadar hızlı ha belkide en doğrusu sizinki biz 8 sene çıktık ben 16 yaşımdan beri eşimle beraberim 2buçuk senedir evliyiz ama zor günlerde geçirdik ailesi yüzünden bazen ikimizin inatlaşması yüzünden evlilik tarihi çok uzadımı biraz hırgür oluyor ne güzel yapmışsınız ve doğru da bir karar vermişsiniz evli olarak birbirinizi tanıyorsunuz. ben eşimi çoooook seviyorum senin gibi yatakta sarılmadan uyuyamıyorum arkası dönükse arkasından sarılıyorum olmadı çeviriyorum adamı Allah bizleri onlardan ayırmasın güzel kocaman mutlu aileler olalım burdanda fotolarımızı göndeririz birbirimize
kızlar buda benim 10 kiloluk göbeğim
Eki Görüntüle 565097 ayakta durunca
Eki Görüntüle 565098 oturunca da böyle

maşallah yavrum burda olsa olsa 2 kilo olsun ne güzel duruyor göbüşün öyle senin maşallah sana da bebişine de benim arkadaş 3 hafta önde kız 1 kilo aldı daha kiloluda değil sadece önde sivri göbek var ben 5 kilo almışım kocaman yayvan göbeğim oldu çekilip ekleyeyim bende hihi göbüş gösterme günü bugün

hamilelik günlüğünde bebeğiniz 400 gr yazıyorya benimkiler daha okadar olmamışlar.
ne yesemde yetişsek acaba??

telaş yapma canım hepimizin ki onla bir gitmiyor normol kiloda hepimizin bebekleri haftasına göre
bende bi ara takıntı yapmıştım buna sonra başka dr stlerine baktım normal olduğunu gördüm:26::26::26:
birde hamilelik ve doğum rehberi diye bir kitap aldım onda da normal kiloda olduğu yazıyordu

canım ya bende katılmak isterim de cinsiyeti belli değil. Görkemre gibi belli değil olarak mı girsek. Nolcak unisex mi olur acaba? Yoktum ben bi süredir ne konuştunuz bu konuda bilemiyorum.

belkiyoruz canım göbek resmini
ben bol bol resmimi çekiyorum hatıra kalsın diye
fotoğraf makinası hep çantamda

Ben uzun zamandır çekinmiyorum canım.
Ama senin göbişini görünce banada heves geldi.
Neden olmasın bence çok hoş olur.
Allahım hiç birimizin mutluluğunu bozmasın inşallah.

Herşey nasip kısmet canım.
Uzun yada kısa ilişki önemli değil,önemli olan karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesi içinde yürütbilmek.
Bizimkide kısaydı ama kolayda olmadı.Çünkü 1 ay olmadan biz evlenmeye karar verdik.
6 ay birlikteyken ailelere açıkladık.Herkes şok oldu tabi.Eşim memlekete gitmedi istde kaldı annedi tepki gösterdi.
Zor günlerdi,ama annes, uzaktaydı biz yan yanaydık o yüzden çabuk atlattık.

11.03.2010 da tanıştık
12.03.2010 da sevgiliydik.(Şaka gibi ama teklifsiz gerçekleşti)
12.12.2010 da sözlendik
19.03.2011 de nişanlandık
Vee 12.11.2011 de evlendik tatammm mutlu son :)

cnm bence ekmeğide çıkart kepekli falan ye bende öle yapacağım

Bugün bizimde nişanlanalı 4 yıl oldu.
Vakit ne çabuk geçiyor. Hele evlendikten sonra o kadar hızlı geçiyor ki seneler şaşıp kalıyor bazen insan.

Veeeeeeeee işde benim göbişimmmmmmmm

Eklentiler

• $Göbişim.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $Göbişim2.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

bakalım beğenecekmisiniz bunu işyerindeki müdürümün kızına yaptım doğum günü hediyesi olarak ben çok beğendim umarım küçük hanımefendide beğenmiştir aslında daha kabarık ama fotoda çok yer kaplamasın diye böyle çektim

Son düzenleme:

Bayıldımmm ya çok cici çok şekerrr :)
2. düşünmüyorum ama kız olma ihtimalini düşünerek yapabilirim.

maşallah ersnil baya büyümüş senin göbüş kaç kilo aldım demiştin sen

6 kilo aldım canım benim.
Ya görseniz top gibi.Hiç öyle totom filan büyümedi.
Sadece önde top gibi göbişim var.
Benim rahmim darmış o yüzden de nasıl desem yayvan değilde öde doğru büyüyor
İlk resimde korktum diyorum ya ciddiyimm ilk defa kendime resimde baktım

Biz şimdi oğluşumla yemeğe çıkıyoruz kızlar.
Yiyenlerime iyi bakın karnınızı iyi doyurun herkese afiyet olsun.

senin erkek olacak diye hatırlıyorum biraz bende hafıza problemi var balık hapı içmeme rağmen erkek bebekte sanırım daha sivri göbek oluyor kız da yayvan bir göbek oluyor arkadaşımın da senin gibi sivri göbeği var iyi ama fazla kilo almamışsın için darmış demekki ama çokk güzel duruyo göbüşün
otobüste bana bakıyorlar göbüşe bakıyorlar bacaklara bakıyorlar sonra kafayı çeviriyor oturanlar göbekli sanıyorlar galiba yada yer vermemek için :) bacaklarım ince göbek yayvan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…