Eki Görüntüle 565146
bakalım beğenecekmisiniz bunu işyerindeki müdürümün kızına yaptım doğum günü hediyesi olarak ben çok beğendim umarım küçük hanımefendide beğenmiştir aslında daha kabarık ama fotoda çok yer kaplamasın diye böyle
çektim
Magnezyum alıyor musun? Osteocare içiyorum ben , Allaha şükürhiç kramp çekmedim henüz., Hergün Finduk ,badem karışımda tüketiyoum, Patlama olacak yakında
Süsleyerek daha zevkli hale geliyorrKuzuma yarasınnnn
Eki Görüntüle 565071
Allah seni napmasın kız bu ne
ben de kuzenime haşlanmış yumurta yedirmek için yumurta kafa yapardım. allahım zeytinden gözü domatesten şapkası biberden gözleri. yine de oynar oynar yemezdi kuzumşebelek ederdi beni peşinden.
nasıl özledim keratayı
Ama bu Uskumruyu donmuş alıyorsun , Çözülünce temizleniyor, Onu Geçen ilk kez denedik , Eşim üstesinden geldi sağolsun , Tertemiz yapıp Fleto yapmış, Hiç yağsız koyduk balık bir yağlandı kendisinden ki sorma Omega fışkırıyor resmen
Şekerim ilk resimdeki baya kalın geldi bana.
İkinci resimdekinin kumaşı çok kalın mı değil mi pek anlamadım ama genelde dokunarak almayı tercih et tatlım.
Birde çokda hediye gelecekdir,evi doldurma.
Şimdilik bahara göre şeyler al.Zaten sürekli sarılı olacaklar.
Sonrasında yine alışveriş yaparsın.
Ben çok kalın şeylere bakmıyorum, Yelekti Hırkaydı zaten ilk 1 ay korucaz pek dışarı çıkmıcak , Sonrada Haziran Temmzu derken sıcak basacak .. Ve hızlıda büyüyecek.
Birde böyle ayaklı tulumları tercih etme bence. Hemen uzuyorlar sonra kasıyor bebeği.
kızlar buda benim 10 kiloluk göbeğim
Eki Görüntüle 565097 ayakta durunca
Eki Görüntüle 565098 oturunca da böyle
kızlar buda benim 10 kiloluk göbeğim
Eki Görüntüle 565097 ayakta durunca
Eki Görüntüle 565098 oturunca da böyle
Veeeeeeeee işde benim göbişimmmmmmmm
Eki Görüntüle 565146
bakalım beğenecekmisiniz bunu işyerindeki müdürümün kızına yaptım doğum günü hediyesi olarak ben çok beğendim umarım küçük hanımefendide beğenmiştir aslında daha kabarık ama fotoda çok yer kaplamasın diye böyle çektim
gece bacaklarıma bi kramp girdi allahımmm kıvrandım kıvrandım o kadar canım acıyordu ki ne yapacağımı da bilemedim valla yüzerken kramp girdiği zamanlarda taban basar bide ayaklarımı bileğime doğru bastırırdım onu yaptım rahatladı ama sol ayagım hala çok ağrıyor ve rahatsız ediyor çok gıcıkkkevime gidip yatmak istiorummm bugün cuma ohhh şükürr
Hepinize destek ve tavsiyeleri için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Bugün doktora gittim tıp merkezine, bebeğim belki annesine doğum gününde sürpriz yapar diye sağolsun kadın baya uğraştı görmek için vişne suyu içip ve çikolata yemekten fenalık geldi zaten ama net birşey öğrenemedim yine. %51 kız dedi. emin değilim arkası dönük duruyor dedi. Benim bebişim göstermemekte ısrarlı napalım artık detaylıyı bekleyeceğim. Plasentayı sordum çok az bir kısım kalmış aşağıda o da 2 hafta içinde çıkar yukarı merak etme dedi ağır kaldırma, ayakta kalma, ilişki durumuna dikkat et dedi. Biraz rahatladım en azından düzgünce konuştu, güler yüzlü.
Kızlar dua edin şu iş durumum için eğer işim olursa kesinlikle değiştiricem doktoru. Tüm psikolojimi bozuyor ona gitmem.
Bu hafta yine okuyamadım ama haftaya için 200 almak istiyorum ben de.
Hepinize öpücüklerrr
Tatlım benim sana güveniyorum tabiki de. Kız dediklerinde içime sinmiyor o yüzden :) Gönlümün istediğine gelince hep kızdı evlenmeden önce bile ama nasip.
Evde bi tane oğluşum var( kedicim:) oğlum diye diye alıştım zaten:))
Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende
Kurtlar vadisi sagolsun kafasını dağıttı hemen :)
Kizlar benim eve geldikten sonra kasıklarim agrimaya basladi, kitapligimi duzelttim az kullandiklarimi ve okudugum romanlari vs koliledim yorulunca mi oldu acaba?
Allah kabul etsin canım benim.
Ayy kardesin geliyor demi ne mutlu sana benim
bacimi,Nazlı kuzumu 2,5 yıldır hiç görmedim ,En son düğününde .
Kızi var bir defa resmini gönderdi öbür kardesim.
Doya doya koklasin,eğlenin .
Ben o günlerimizi hatirlayip kendi kendime kâh aglayip kâh gülüyorum :)
ayyy ne güzel olur valla çok memnun olurum hadi gelin kızlar :)) bende bu güne işe ara verdikten sonra girdim her cuma toplanıyoruz bir cuz hatim yapıyoruz yani ama ben her defasında hepimizin içinde dua ediyorum..kızımın şansı bu ramazanda hamile kaldım evde mukabeke okuyordum kendi kendime sonra doktorum düşük tehlikemden dolayı işe gitmemi yasakladı.bende böyle boş boş oturaceğıma ben katılayım bari dedim kızımla birlikte gidiyoruz her hafta kuran dinlemeye bu haftada bende yiz
voltajım maşallah bilmedğin yokki senin evet milföy gibi oluyor..2 sinide al kız:))evet oluyor inş duymamışdır kızlar..yarın bende yokum gündüz malüm giremem akşamda kütahyadan kızkardeşim ve yeğen geliyor eee birde damat,kocama gelince tam bir bebek bu aralar yarınımı onlara ayıram bari :)
Niye kız aaa
Babanız çok mu yükleniyor
Kız benim ki bugün birşey yapmış ki gülmekten öldüm nefes alamadım.
Eşim çok dikkat eder üstüne başına,herşeyi uyum düzen çizgi üzerine olur.
Bugün geldi oturdu ayağına baktım gayri ihtiyari
Sıcak tutan bir marka var reklam olmasın
Onun çorabı var ayağında dedim ki
Sen çorabı ters mi giydin , yok ya ayakkabıya giriyorya ipi çıkmış dedi
Uzat bakacağım falan
Çektim içini dışına çevirerek "aaaaaa tersmiş , vay anasını Allah kahretmesin diline düştüm artık 10 yıl gülersin" diyor ya ben transa geçtim.
Daha yeni naza gülerken benim nZlım giymiş
günaydın kızlar kaynatmışsınız geceben saat 6da acıkmışım uyandım eşim giderken kahvaltı hazırladı bana sağolsun
ya benim mide yanmalarım arttı fena halde rennie içmek zorunda kalıyorum
Günaydın kızlaaar bugün kontrolümüz vaar sabahtan gideceğiz doktora :)) kızımı görcem bugün :)))
hamilelik günlüğünde bebeğiniz 400 gr yazıyorya benimkiler daha okadar olmamışlar.
ne yesemde yetişsek acaba??
benimde sadece göbeğim çıktı canım inşallah da hep göbeğim büyümeye devam ederayy o kadar hızlı ha belkide en doğrusu sizinki biz 8 sene çıktık ben 16 yaşımdan beri eşimle beraberim 2buçuk senedir evliyiz ama zor günlerde geçirdik ailesi yüzünden bazen ikimizin inatlaşması yüzünden evlilik tarihi çok uzadımı biraz hırgür oluyor ne güzel yapmışsınız ve doğru da bir karar vermişsiniz evli olarak birbirinizi tanıyorsunuz. ben eşimi çoooook seviyorum senin gibi yatakta sarılmadan uyuyamıyorum arkası dönükse arkasından sarılıyorum olmadı çeviriyorum adamı Allah bizleri onlardan ayırmasın güzel kocaman mutlu aileler olalım burdanda fotolarımızı göndeririz birbirimize
maşallah yavrum burda olsa olsa 2 kilo olsun ne güzel duruyor göbüşün öyle senin maşallah sana da bebişine de benim arkadaş 3 hafta önde kız 1 kilo aldı daha kiloluda değil sadece önde sivri göbek var ben 5 kilo almışım kocaman yayvan göbeğim oldu çekilip ekleyeyim bende hihi göbüş gösterme günü bugün
ilk görüşte aşk bu olsa gerek canımBen uzun zamandır çekinmiyorum canım.
Ama senin göbişini görünce banada heves geldi.
Neden olmasın bence çok hoş olur.
Allahım hiç birimizin mutluluğunu bozmasın inşallah.
Herşey nasip kısmet canım.
Uzun yada kısa ilişki önemli değil,önemli olan karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesi içinde yürütbilmek.
Bizimkide kısaydı ama kolayda olmadı.Çünkü 1 ay olmadan biz evlenmeye karar verdik.
6 ay birlikteyken ailelere açıkladık.Herkes şok oldu tabi.Eşim memlekete gitmedi istde kaldı annedi tepki gösterdi.
Zor günlerdi,ama annes, uzaktaydı biz yan yanaydık o yüzden çabuk atlattık.
11.03.2010 da tanıştık
12.03.2010 da sevgiliydik.(Şaka gibi ama teklifsiz gerçekleşti)
12.12.2010 da sözlendik
19.03.2011 de nişanlandık
Vee 12.11.2011 de evlendik tatammm mutlu son :)
teşekkürler canımmmmmmMaşallahBayıldım çok tatlı:)))
Ersnil mutfağın çok güzelmiş şirin:)
çok tatlı görünüyorsunuz canım yaVeeeeeeeee işde benim göbişimmmmmmmm
kuzum kabanmış ilk resimde ki zaten zıbın kabanlardan zaranın kıyafetler kalitesiz çıkmaz ama kalınlıgını inceliğini şuan dokunsamda anlamam tecrübesizim görünüşe aldanıom ben hahaha bana bizim taraftan hediye gelmez hepsi dio ki hediyenin parasını verelim kendin al sen giydirmezsin bizim beğendiklerimizi diolar yada gücümüz yetmez almaya die dalga geciolar ama napıyım sevmiom bebeksi ayıcıklı şeyleri büyümüşte küçülmüş şeyler özellikle u.s polo tarzı herşeyi giydiremem =)
ayakları çıkıyor kuzum patik gibi birleşik değil zaten haziranda sivsta hala mont giyiniyor oluyoruz biz canım ama yinede 2-3 ay giydirebilirim desek 2-3 aylık şeye 120 lira veresim gelmedi vazgeçtim zaten voltajım sağolsun frenledim onun lafıyla hemen =)
yafff ne dadlı duruo o kadar büyük değil benim ki die ki aceba yada büyük yandan görmediğim için mi öyle gelio durun pazartesi bende eklicemmm =)
6 kilo aldım canım benim.
Ya görseniz top gibi.Hiç öyle totom filan büyümedi.
Sadece önde top gibi göbişim var.
Benim rahmim darmış o yüzden de nasıl desem yayvan değilde öde doğru büyüyor
İlk resimde korktum diyorum ya ciddiyimm ilk defa kendime resimde baktım
çok güzel olmuş canım eline sağlıkkkEki Görüntüle 565146
bakalım beğenecekmisiniz bunu işyerindeki müdürümün kızına yaptım doğum günü hediyesi olarak ben çok beğendim umarım küçük hanımefendide beğenmiştir aslında daha kabarık ama fotoda çok yer kaplamasın diye böyle çektim
kız bu benim göbeğimden de küçük.
iş yerinde göbeğimi gere gere geziyorum ben. "6 aylık oldu mu, doğuma ne kadar kaldı".
hamile kaldık hala rahat bırakmıyorlar
ben deyapıyorum
çatı darlığı, rahim darlığı etkili: bir iş arkadaşımın hamile olduğunu 6. ayında anlamıştım ben. o nasıl rahimse artık
boru reklamında vardı ya "içinden neler geçiyor ama hiç ses vermiyor"
bazıları şanslı doğuyor
Kızlar ya mergen nerelerde kaç gündür
mersi şekerim terfime layık olmaya çalışacağım bundan sonraki çalışmalarımı da burdan paylaşırım :)) sırada kendi kızım var ona da bebiş tütüsü yapıcamayyy bu ne bayıldım, hatta diyorum ki terfiyi hakettin. zamane veletleri çok şanslı
evet çok moda bende bayılıyorum bunlara küçük kızlara çok güzel oluyor ilk yaptığımı yiğenime yaptım iş bu da oçok güzel olmuş canım eline sağlıkkk
çok moda bu sene bu tütü etekleri
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?