2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yemeğe gidiyorum kızımın karnını doğurayım ama yaptığı tütü etek için yorumlarınızı beğenilerinizi istiyorum şımarayım azıcık emek verdim sonuçta şımarmak hakkım olsun o kadarcık :)

çok güzel,ellerine sağlık
maşallah sen ne hamaratmışsın öyle

Allah seni napmasın kız bu ne
ben de kuzenime haşlanmış yumurta yedirmek için yumurta kafa yapardım. allahım zeytinden gözü domatesten şapkası biberden gözleri. yine de oynar oynar yemezdi kuzum şebelek ederdi beni peşinden.

nasıl özledim keratayı

Kuzumada yapıcam böyle şeyler bende,, Meyvelerden armut adam filan planlarım var, :)) Zevkli hale getirmek lazım ama demi

bugün cuma, balık günü akşam balık alacağım ama hamsi. bu yıl daha hiç yemedim temizlemek zor oluyor diye. akşam bir kilo alıp tüm gece onu temizlicem cumartesi de afiyetle yicez. oğluşumun resmin koydum karşıma bugün keyfimi hiç bişey bozamaz. yarın da teyzesine gitcez oğluşumla. amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yağmur yağacakmış olsun. hamişe her yer güneşli

kuzum kabanmış ilk resimde ki zaten zıbın kabanlardan zaranın kıyafetler kalitesiz çıkmaz ama kalınlıgını inceliğini şuan dokunsamda anlamam tecrübesizim görünüşe aldanıom ben hahaha bana bizim taraftan hediye gelmez hepsi dio ki hediyenin parasını verelim kendin al sen giydirmezsin bizim beğendiklerimizi diolar yada gücümüz yetmez almaya die dalga geciolar ama napıyım sevmiom bebeksi ayıcıklı şeyleri büyümüşte küçülmüş şeyler özellikle u.s polo tarzı herşeyi giydiremem =)

ayakları çıkıyor kuzum patik gibi birleşik değil zaten haziranda sivsta hala mont giyiniyor oluyoruz biz canım ama yinede 2-3 ay giydirebilirim desek 2-3 aylık şeye 120 lira veresim gelmedi vazgeçtim zaten voltajım sağolsun frenledim onun lafıyla hemen =)

kızlar buda benim 10 kiloluk göbeğim
Eki Görüntüle 565097 ayakta durunca
Eki Görüntüle 565098 oturunca da böyle

yafff ne dadlı duruo o kadar büyük değil benim ki die ki aceba yada büyük yandan görmediğim için mi öyle gelio durun pazartesi bende eklicemmm =)

Veeeeeeeee işde benim göbişimmmmmmmm

LAAAAAAANNN BU NE benim kini çok küçük hissettim bi an bebeğim gelişmiyor mu die düşündüm ama çok dadlı duruo ben böyle öne doğru dik çıkan göbişleri seviom yayvan sevmiom yayvan şişman gibi duruo =) çottt dadlıı

ayyy bu ne bayıldım, hatta diyorum ki terfiyi hakettin. zamane veletleri çok şanslı

geçmiş olsun canım bu sabah bana da girdi vallahi bu 2. girişi. Allahtan magnezyum kalsiyum ikisibir arada birşeye başlamıştım da bir de almasak ne olacakmışız demek ki.

canım benim çok sevindim hayırlı haberlerine inşallah cinsiyet te sağlıkla gönülünüze göre olsun kerataya bak göstermiyo kendini :) dualarımız seninle canım işin gücün rast gitsin inşallah. plesentanın düzelmesine çok sevindim bak biz sana demiştik daha da iyi olacak zamanla inşallah.

çok güzel canım maşallah göbüşüne :) bebişine :)

Kızlarr göbek resmi koyayım dedim bende

bak beğenmediğin kurtlar vadisi işini gördü gördün mü ha ah ahaah:) şaka bir tarfa ucuz atlatmışın aman dikkat et canım burda dertleşelim laflayalım derken kaş yaparken göz oymayalım Allah korusun.

Kurtlar vadisi sagolsun kafasını dağıttı hemen :)

ah canım çok yorma kendini kesin yorgunluktan olmuştur hoş ben dün yorulmadan etmeden çok fenaydım 2 gün boyunca ama bu sabah iyi kalktım çok şükür inşallah senin de bir an önce geçer. geçmiş olsun.

Kizlar benim eve geldikten sonra kasıklarim agrimaya basladi, kitapligimi duzelttim az kullandiklarimi ve okudugum romanlari vs koliledim yorulunca mi oldu acaba?

ALlah ayrı koymasın bir an önce kavuştursun inşallah canım sağlıkla.

ohh ne güzel Allah kabul etsin canım ağzınıza sağlık.

gözünüz aydın canım bol bol görüşün ne güzel :)

kız çok tatlısın gülme komşuna gelir başına misali ha ha aha ah:)

evet yaaa gece çok kaynatmışlar ben de daha bugünü okuyamadım dün mesai bitiminden bu sabah kadar olanlara yorum yazıyorum hala :) geçmiş olsun cnaım renni ebana da yazdı doktor ama henüz almadım kaynamadığından değil de çok ilaç almak istemediğimden çok zor durumda kalırsam alcam. sana da rennie due mu ne şurup onu mu yazdı işe yarıyor mu canım?

hadi bakalım güle güle gidin hayırlı haberlerle dönün inşallah.

Günaydın kızlaaar bugün kontrolümüz vaar sabahtan gideceğiz doktora :)) kızımı görcem bugün :)))

hamilelik günlüğünde bebeğiniz 400 gr yazıyorya benimkiler daha okadar olmamışlar.
ne yesemde yetişsek acaba??

benimde sadece göbeğim çıktı canım inşallah da hep göbeğim büyümeye devam eder
bekliyorum senin göbş resmini
ilk görüşte aşk bu olsa gerek canım
bence sende başla canım bol bol çekmeye bebişler büyünce bak burda sen varsın deriz bu resimde şu kadarlıksın falannn
Maşallah Bayıldım çok tatlı:)))

Ersnil mutfağın çok güzelmiş şirin:)
teşekkürler canımmmmmm
Veeeeeeeee işde benim göbişimmmmmmmm
çok tatlı görünüyorsunuz canım ya

ay mersi canım ya vallahi çevremdeki herkes büyük ayına göre falan diyor motive ettiniz beni
merakla bekliyorum sizlerin göbüş resimlerini

çatı darlığı, rahim darlığı etkili: bir iş arkadaşımın hamile olduğunu 6. ayında anlamıştım ben. o nasıl rahimse artık
boru reklamında vardı ya "içinden neler geçiyor ama hiç ses vermiyor"

bazıları şanslı doğuyor

çok güzel olmuş canım eline sağlıkkk
çok moda bu sene bu tütü etekleri
kız bu benim göbeğimden de küçük.

iş yerinde göbeğimi gere gere geziyorum ben. "6 aylık oldu mu, doğuma ne kadar kaldı".

hamile kaldık hala rahat bırakmıyorlar

ben de yapıyorum

anam iyice havaya girdim ben haaa
çok teşekkür ederim bana da herkes çok çıkmış göbeğin diyorr e birde 10 kilo alınca
insanları takma canım onların kafı hiç bitmez
evlenmeyince ne zaman evleniyorsun derler evlenince çoçuk ne zaman
çoçuk olunca 2. ci ne zaman hep sorarlarda sorarlar yani

galiba bnde o şanslı olanlardanım.21 haftalık hamişim.ama kimse anlamıyo hamiş olduğumu.tabiki yakınlarım biliyo ama.hamileyim deidklerim de soruyolar kaç haftalık diye.5 aylık diyorum inanamıyolar...daha 2 kilo aldım ..bebişin kilosuda gayet iyimiş... o 2 kiloyuda ilk iki ayımda vermiştim çok bulantıdan...yani hamiş kaldığım kilodayım

ayyy bu ne bayıldım, hatta diyorum ki terfiyi hakettin. zamane veletleri çok şanslı
mersi şekerim terfime layık olmaya çalışacağım bundan sonraki çalışmalarımı da burdan paylaşırım :)) sırada kendi kızım var ona da bebiş tütüsü yapıcam

çok güzel olmuş canım eline sağlıkkk
çok moda bu sene bu tütü etekleri

:
evet çok moda bende bayılıyorum bunlara küçük kızlara çok güzel oluyor ilk yaptığımı yiğenime yaptım iş bu da o

bu pembe müdürün kızına yaptığım sırada benim prensesim var onunkide aklımda ve harika olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…